Sayfa 134 / 578 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
3,991 ile 4,020 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Placar: Türk futbolu Brezilya'da yayımlanmıyor, sence Türkiye'de Brezilya milli takım formasını hakeden oyuncu var mı ? Varsa kimler ?

Alex: Felipe Melo var sadece, çok iyi oynuyor ve milli takım tecrübesi de var ama Mano(Dunya) burayı izliyor mu bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Placar: Türk futbolu Brezilya'da yayımlanmıyor, sence Türkiye'de Brezilya milli takım formasını hakeden oyuncu var mı ? Varsa kimler ?

Alex: Felipe Melo var sadece, çok iyi oynuyor ve milli takım tecrübesi de var ama Mano(Dunya) burayı izliyor mu bilmiyorum.
    Bu nasıl bir haberdir yahu, Mano, Brezilya'nın teknik direktörü, Mano Menezes.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

karistirmisim baktim çeviren arkadas unutmus galiba mano diyince aklima dunya geldi hocasi oldugunu hic bilmiyordum , birazdan roportajin tamamini koycam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hami Mandirali: "Muslera eger kacirsaydi bu sefer de İlahi Adalet denilecekti. Allah istemedi atmasini diyeceklerdi. Böyle bu isler."

Tanju Colak: "Ridvan cok biliyor. Kimin penalti atacagindan kime ne? Maci yorumlayacak. Muslera futbolcu degil mi. Atar, sanane."

Tanju Colak: "Ridvan cok mu biliyor. Turk futboluna ne vermistir? Yapmayin bu kadar gözünüzde buyutmeyin insanlar."

Tanju Colak: "Ridvan taraf olmustur. Fenerbahce'nin tarafi olmustur. Objektif yorumculuk yapamiyor artik."

Tanju Colak: "Ridvan bir zaman dedi ki birakicam yorumculugu objektif olamiyorum diye. Niye birakmadin. Birak madem öyle."

Tanju Colak: Sanane Ridvan Galatasaray'da kimin penalti atacagindan. Sanane kardesim. Sen mi bahsediyorsun etikten? GS mi düsürdü Manisa'yi

Tanju Colak: "Sike olaylarindan sonra birakacagim yorumculugu dedi. Sen taraf olmussun artik. Birakman lazim dedim ben cikip."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tanju çok biliyor, sanane Rıdvandan ...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

madem rıdvan taraf olmuş tanju çolak seyretmezsin olur biter

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bu arada kaynak TribunDergi ; Tanjuya gelirsek guzel konusmus.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

"Rıdvan Türk Futboluna ne vermiştir" ifadesi son derece yakışıksız. Ama yadırgayamıyorum Tanju Çolak'ı. Onun tarzı bu. Ağzından çıkanları ölçüp tartan birisi değil. Düşündüğünü söylüyor.

Ayrıca Tanju Çolak'ı yorumcu olarak kaç kişi oturup dinler, Rıdvan Dilmen'i kaç kişi dinler? Objektif değil diyenlerin bile maç sonunda acaba ne diyecek diye izlediği bir yorumcu Rıdvan Dilmen. Sadece bir yorumuna bakıp da bu kadar saldırmasındaki amacı ne acaba? Rıdvan Dilmen öyle düşünüyor diye neden yorumculuğunu, futbola ne verdiğini sorgulama gereği hissediyor. Sen de yorumcusun. Çık de ki; "Muslera'nın penaltı kullanması normaldir". Tanju Çolak böyle deseydi, bu düşünceyi taşımayanlar da Tanju Çolak'ın mafyatik ilişkilerini mi döksün ortaya?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tanju Çolak çok güzel konuşmuş...Birilerinin Rıdvan'ı susturması gerekiyordu...Sanane Rıdvan'dan diyorsunuz da bu adam hep taraf olursa kimse bir şey demezse ne olacak bu iş ? Tanju zaten öyle çok konuşmaz sabrını taşırmıştır konuşmuştur en güzelini yaptı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bence kıskanmış açık ve net...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by di canio View Post
    "Rıdvan Türk Futboluna ne vermiştir" ifadesi son derece yakışıksız. Ama yadırgayamıyorum Tanju Çolak'ı. Onun tarzı bu. Ağzından çıkanları ölçüp tartan birisi değil. Düşündüğünü söylüyor.

Ayrıca Tanju Çolak'ı yorumcu olarak kaç kişi oturup dinler, Rıdvan Dilmen'i kaç kişi dinler? Objektif değil diyenlerin bile maç sonunda acaba ne diyecek diye izlediği bir yorumcu Rıdvan Dilmen. Sadece bir yorumuna bakıp da bu kadar saldırmasındaki amacı ne acaba? Rıdvan Dilmen öyle düşünüyor diye neden yorumculuğunu, futbola ne verdiğini sorgulama gereği hissediyor. Sen de yorumcusun. Çık de ki; "Muslera'nın penaltı kullanması normaldir". Tanju Çolak böyle deseydi, bu düşünceyi taşımayanlar da Tanju Çolak'ın mafyatik ilişkilerini mi döksün ortaya?
    Değil işte artık. O kadar bıktırdıki NTVSpor izlemiyorum doğru düzgün, zaten sabah akşam o var. Neyseki arada sırada Mehmet Demirkol çıkıyorda tarafsız yorumcu görüyoruz, dinliyoruz. O da olmasa yüzüne bakmam o kanalın.

Ne demiş bilmiyorum daha haberi okumadım ama iyi demiştir, artık birinin şu adama dur demesi gerekiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ridvan Dilmeni sahsen izlerim "AMA" Galatasaray Analizinde Fenerbahceyide Karistiriyor ,Kisacasi sira galatasaraya geliyor analiz"e adam tak lafi birden fenerbahceye bagliyor yahu adam galatasarayi yorumluyorsun iste baska takimlari niye katiyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Tanju Çolak çok güzel konuşmuş...Birilerinin Rıdvan'ı susturması gerekiyordu...Sanane Rıdvan'dan diyorsunuz da bu adam hep taraf olursa kimse bir şey demezse ne olacak bu iş ? Tanju zaten öyle çok konuşmaz sabrını taşırmıştır konuşmuştur en güzelini yaptı...
    Fenerbahçe'nin şike soruşturmasında canlı yayında bize sallayanlar oldu. Birtek Rıdvan Fenerbahçe'li diye nedir bu tepki? Rıdvan o pozisyon bizde olsa yine derdi onu yanlıştı diye. Ama işte ön yargı var.

Trilyonlar alıyor NTVSpor'dan. Ben olsam Tanju'yu takmam bile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın alıştığı mevcut medya düzeninde Rıdvan Dilmen gibi adamlar bile rahatsız ediyor.Buraya kadar her şey normal ama işin ilginci insanlar rahatsızlık belirtmekten ziyade direk susturulması lazıma getiriyor lafı.İsyan edilen olayın taraf olması kısmı da tam işin ironisi hiç düşündünüz mü Fenerbahçe'liler ne yapsın bu kadar "objektif" arasında ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ali Dürüst: "Nikon ile yapilan anlasmamiz 3 senelik."

Nikon sponsorlugu sonrasi Galatasaray Futbol Takimi sortlarinda Nikon logosu yer alacak. Logo sortun sag bacagi ön tarafinda olacak.

Galatasaray, Nikon ile yaptigi sponsorluk anlasmasiyla sorta alacagi reklam karsiligi yilda 600.000 € gelir elde edecek.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Fenerbahçe'nin şike soruşturmasında canlı yayında bize sallayanlar oldu. Birtek Rıdvan Fenerbahçe'li diye nedir bu tepki? Rıdvan o pozisyon bizde olsa yine derdi onu yanlıştı diye. Ama işte ön yargı var.

Trilyonlar alıyor NTVSpor'dan. Ben olsam Tanju'yu takmam bile
    Önyargım yok, birçok kişiye önyargım vardır aslında ama ona yoktu, sempatikliği var biraz. NTVSpor ile bayağı oldu tanışalı. En başlarda fena gelmiyodu Rıdvan'da. Saçma yorumlarını duydum duydum duydum derken artık bıraktım izlemeyi. Yanlış bulabilirsiniz ama olay bu benim açımdan. Mehmet Demirkol da Fenerbahçe'li ona birşey demiyorum. Olay takım taraftarı olma olayı değil olay tarafsızlık olayı. Siz de bol bol medyadan Galatasaray taraftarı yazarları yorumcuları sevmiyorsunuzdur haklısınız birşey demiyorum. Abartıyolar çünkü birilerinin gözüne hoş görünmek için. Rıdvan fanatikçe yorumlar yapmasada aralarda güzel güzel giydiriyor

Trilyon kazansam bende kimseyi takmam haklısınız

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ridvan Dilmeni sahsen izlerim "AMA" Galatasaray Analizinde Fenerbahceyide Karistiriyor ,Kisacasi sira galatasaraya geliyor analiz"e adam tak lafi birden fenerbahceye bagliyor yahu adam galatasarayi yorumluyorsun iste baska takimlari niye katiyorsun.
    İyi de adamın tarzı bu, Fenerbahçe'yi analiz ederken de başka takımlardan örnek veriyor, siz o şekilde görmek istediğiniz için her konuyu Fenerbahçe'ye bağlıyor diye yorumluyorsunuz. Ben de Rıdvan'ı izlerken, yahu bundan bahsetmesen olmazdı sanki, bir de Fenerbahçeli olacaksın şeklinde çok tepki verdiğim durumlar oldu. Biz dikkatinizi o konuya verdiğiniz için artık, ister istemez her kıyaslamada bu algıda seçicilik durumu ortaya çıkıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi de adamın tarzı bu, Fenerbahçe'yi analiz ederken de başka takımlardan örnek veriyor, siz o şekilde görmek istediğiniz için her konuyu Fenerbahçe'ye bağlıyor diye yorumluyorsunuz. Ben de Rıdvan'ı izlerken, yahu bundan bahsetmesen olmazdı sanki, bir de Fenerbahçeli olacaksın şeklinde çok tepki verdiğim durumlar oldu. Biz dikkatinizi o konuya verdiğiniz için artık, ister istemez her kıyaslamada bu algıda seçicilik durumu ortaya çıkıyor.
    Kime neyi anlatıyoruz ki biz?

Alex'i tartışırken Hagi
    Aykut Kocaman'ı tartışırken Fatih Terim

şeklinde atlayan kendileri.

Alex'in frikiklerini konuşuyoruz; ama Hagi'nin frikikleri de iyi
    Alex'in kalitesini konuşuyoruz; ama Hagi de var.

E bunu zaten kendiniz yapıyorsunuz. Yorumcular yapınca suç mu oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Kime neyi anlatıyoruz ki biz?

Alex'i tartışırken Hagi
    Aykut Kocaman'ı tartışırken Fatih Terim

şeklinde atlayan kendileri.

Alex'in frikiklerini konuşuyoruz; ama Hagi'nin frikikleri de iyi
    Alex'in kalitesini konuşuyoruz; ama Hagi de var.

E bunu zaten kendiniz yapıyorsunuz. Yorumcular yapınca suç mu oluyor?
    Biz de Rıdvan'a özeniyoruz napalım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rıdvan'ı boşverin de Nikon ne ya Nike çakması gibi

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Rıdvan'ı boşverin de Nikon ne ya Nike çakması gibi
    Aynen Rıdvan hiç değişmeyecek zaten tartışmanın mantığı yok. Kendi takımının taraftarları izlesin.

http://www.nikon.com.tr/

Teknoloji markası. Hiç kullanmadım

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

O değil de ülkece yaşadıklarımızın bizlerdeki yansımasını göstermesi açısından önemli bir noktayı burada da gördük. Senin karşıtın ya da senden farklı bir düşünce için ideal çözüm olarak "susturulması"nın görülmesi çok acı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O değil de ülkece yaşadıklarımızın bizlerdeki yansımasını göstermesi açısından önemli bir noktayı burada da gördük. Senin karşıtın ya da senden farklı bir düşünce için ideal çözüm olarak "susturulması"nın görülmesi çok acı.
    Tartışıyoruz tartışmayın susuyoruz susmayın napalım abi

Nesil
    2007

İnsan doğası. İnsan elinde güç olduğunda bu gücü kullanmak istiyor her zaman. Susturabildiğini susturuyor yani.

Örnek hemen üstte. Siz iki mesaj sildiniz, gücünüz var. Sanırım nedeni kullanılan bir kalıp. Emin olmamakla birlikte deyim bile olabilir bu kalıp. Silmeniz gereksizdi ama gücünüzü kullanmak istediniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sildiğim mesajlar bulunulan ortamın kurallarına dayanarak silinen mesajlar, keyfi değil. Forum huzuru ve düzenini sağlamak adına konulan kurallar bunlar. Ama toplumsal huzuru ve düzeni bozmadığı sürece konuşan bir insanın susturulmasını hiçbir kural yazmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu tür kalıplara, deyim bile olsalar izin vermiyoruz elden geldiğince. Silinen mesajların di canio'nun güç istenci ile alakasından önce, yöneticiler olarak forum genelinde bu tür olaylara müşterek yaklaşıp yaklaşmadığımıza bakmak lazım.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben Rıdvan Dilmen'i severim Yorumlarını da beğenirim.Hocalığı nasıl olur bilmem ama maçları iyi analiz ediyor. Fakat Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmasın ama Rıdvan'ın tüm yorumlarında konuyu Fenerbahçe'ye bağladığı doğru Rıdvan'a objektif yorumcu olarak bakmamak lazım. Fenerbahçe taraftarı olan ve futbolu yorumlayan bir isim olarak bakmak daha dogru olur sanırım. Yorumlarda ona kızarken de bunu akla getirmek lazım. Mesela Muslera'nın penaltı kullanmasını eleştirdiğinde ben içimden "Zaten Fenerbahçe'lilerin hepsi böyle düşünüyor" diyip geçtim.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben Rıdvan Dilmen'i severim Yorumlarını da beğenirim.Hocalığı nasıl olur bilmem ama maçları iyi analiz ediyor. Fakat Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmasın ama Rıdvan'ın tüm yorumlarında konuyu Fenerbahçe'ye bağladığı doğru Rıdvan'a objektif yorumcu olarak bakmamak lazım. Fenerbahçe taraftarı olan ve futbolu yorumlayan bir isim olarak bakmak daha dogru olur sanırım. Yorumlarda ona kızarken de bunu akla getirmek lazım. Mesela Muslera'nın penaltı kullanmasını eleştirdiğinde ben içimden "Zaten Fenerbahçe'lilerin hepsi böyle düşünüyor" diyip geçtim.
    Kusura bakılacak bir durum değil. Bence Rıdvan Dilmen tarafsız da değil. Ülkedeki en iyi maç analistlerinden birisi bence. Önemli olan da bu. Kişisel yorumlarına Fenerbahçe'yi katacak. Bu tarz meselesi. Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe camiasındaki yeri dışarıdan belki iyi görülmeyebilir ama çok farklı, çok özel. Mesela camia içinden hemen hemen herkesle ilişkisi olan bir adam. Kendi döneminden de öncesinde yer almış futbolcular, teknik adamlar, yöneticilerle fazlasıyla içli dışlı. Doğru tabir olur mu bilmiyorum ama camia içinde bir köprü gibi birşey Rıdvan Dilmen. "Objektif olmadığını düşünenler bile Rıdvan Dilmen ne diyecek diye izliyor" derken kastetmek istediğim aslında maç analizi kısmıydı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ziya doganda cok iyi analizci ama....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rıdvan da herşeyden önce taraftar. Oda artık dayanamadı tarafsızılığını kaybetti. Ama Tanju değil de bunu daha farklı bi spor adamı dile getirebilirdi. Severim Rıdvan'ı ama dinlemem. Çevremde devre arasında bile Rıdvan ne diyecek acaba diye NTV Spor'a geçen Galatsaraylı, Beşiktaşlı taraftarlar var öyle azımsanacak sayıda da değil.

Biri Mehmet Demirkol için tarafsız demişte bence oda değil bu aralar. Zaten Ronaldo'ya sövmesinden, Messi'yi övmesinden belli

Benim gördüğüm takip ettiğim tarafsız spor yazarları, adamları, yorumcuları ise Fuat Akdağ, Ali Ece, Uğur Meleke, Bağış Erten ve Mert Aydın bana göre.
    Last edited by di canio : 12.Nisan.2012 at 18:46 Reason: Bebe ifadesi Ankara'da sorun değil de, genelde yanlış anlaşılabilir.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri