6 maç sonra şampiyon belli oluyor gs normal sezonu lider olarak bitirdi.Play off dan haberin yok galiba![]()
6 maç sonra şampiyon belli oluyor gs normal sezonu lider olarak bitirdi.Play off dan haberin yok galiba![]()
İşte diyorum hak edene vermiyorlar şampiyonluğu uzatıyorlar Fener 1. olsaydı o hak ederdi.
6 maç daha hak ederek oynasın o zaman verirler dert etme![]()
konuyu gereksiz yerler çekiyosunuz.
Ne alakası var bu konuştuğumuzla dediğinin saçma saçma konuşuyorsun. Neyse sen anlamak istediği anla o takım bozulmasa şuan çok net 10-15 puan farkla lider olurdu hatta ŞL'de çeyrek final görebilirdi abartısız diyorum hani gsnin bilmem kaç yıldır gidemediği ŞL'de neyse uzatmıcam yaptığın yorumlarla seviyen belli![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hakeden böyle zor maçlarla belli olur.Eminim hakeden şampiyon olacaktır.
O konu icin birşey diyemem sacmalık.Öyle olsa Ligtv para kazanamazdı ama.![]()
Fenerbahçe taraftarı ve yönetim EN BAŞINDAN BERİ playoff'a karşıdır. Hala karşıdır.
Fakat eğer karar alındıysa bu sonuna kadar gitmelidir. Çünkü Aykut Kocaman sık sık playoff'a hazırlanıyoruz gibisinden açıklamalar yapıyordu. Keza Sow'da Playoff için alınmıştı. Ama erken geldi(takımı elenince).
Lig henüz bitmedi. Playofflarda 4. olan takım bile şampiyon olabilir.
Bu takım yarın açıklama yapıp Playoff'tan çekilmelidir. Şampiyon belli sadece Ligtv'nin para kazanması için yapılan bir şey bu playoff. Bu kadar açık belli edilmez daha ilk maçtan.
Arkadaşlar biz şampiyonluk için savaşırken şu güne kadar hangi skorlar işimize yaradı ki böyle bir umudumuz olsun veya bundan medet umalım ?
Olay basit kendi göbeğini kendin keseceksin, benim için Şampiyon olup olmamak önemli değil, 3 Temmuzdan beri rakipleriniz saha dışı olaylarla uğraşsın, bütün işi gücü bu olsun, bu takımların dengeleri tamamen bozulsun, sende rahat rahat şampiyonluğa yürü, bu çok mu zor bir şey ? Eğer Fenerbahçe %1 bile şampiyonluk umudu taşıyorsa içinde 6 da 6 yapacak, başka izahı yok. Kaybedeceği 1 puan bile şampiyonluk şansının bittiği anlamına gelir.
Açık ve net haftaya Arena'da Fenerbahçe kazanamazsa lig bitmiştir.
...
Anlaşıldı 6'da 6 yapcaz..
ben size didim didim inanmadınız hacılarFenerbahçe kiminle çekişirse ligde, o takım diğer takımlarla olan derbileri kazanır. Bunu bilerek başladık bu işe ve buna uygun sonuçlar almalıyız.Galatasaray'ın saraçoğlu'nda şampiyonluk turu atmasını kimse istemez ve engel olmak da takımımızın elinde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Lami cimi yok arkadaş 6/6 hatta kupayıda sayarsak 7/7 gelicek o kadar !
...
Süper Finalde ilk maçı oynadık diye saymamıştım aslında![]()
Ha 7 ha 8 bi eksik bir fazla
![]()
ahmet ercanlar:İsteyen istediğini söyleyebilir: Aziz Yıldırım bu ülkede spordaki dengeleri koruyan çok önemli bir adamdı. O gitti ve denge falan kalmadı.
adam haklı abi başkan dışarda olsa bu kadar bariz hatalar olurmuydu
musa çözen zaten yönetmen falan değil ya maç yayınları berbat bi reklam koyuyolar futbolcu reklamın içinde dans ediyo topla göremiyoruz bazı önemli tekrarlar gösterilmiyor reklam adına orta sahada saçma görüntüler çıkıyor meydana yazık vallahi yazık bu kadar amatörce bi yönetim olmaz
Emre ve Volkan'a özel kameraları var onların, yemin ediyorum her maç en az 10 tane küfür okuyorum, şu var sadece bu adamlar mı küfür ediyor ? tabiki hayır alayı ediyor ama özellikle o kamerayı bunların ağızlarının içine sokmak görev işi : )
Bir zamanlar Servet'e yaparlardı, sümkürürken ulan ne midesiz adamlar ya![]()
...