hepsi gitmeli bence
hepsi gitmeli bence
Veli'yi yazmamış en öne Veli'yi koymalıArkadaş bir adam sadece koşuyor diye oynamamalı bu seviyede bir takımda. Bende koşarım onun kadar ne olcak, masrafım onun kadar da olmaz, yol yemek sigorta tamam
![]()
Sezon başı Galatasaray'a Fatih Terim'in yaptığı yapılanmayı bu sene bizim yapmamız gerek.
Veli'yi koştuğu için yazmadım. İlk 11 için değilde 60-70'ten sonra yorulan takımlara karşı alternatif olur kulübede.
eto'o bitmiş.
İlk başta Tayfur Havutçu gitmeli. Sonra oyunculara sıra gelir.
Beşiktaş bu sezon bitik bence de şimdiden tekrar yapılanmaya başlanıp köklü bir değişiklik yapılması lazım. Kadro çok değişmeli, Tayfur Havutçu hakkında yorum yapamam ama kadro çok kötü. Oynamayan Simao kendi oynayan Q7, hiçbirşey yapmayan forvetler(Mustafa Pektemek hariç onun da büyük takımlarda as oynayabileceği şüheli). Defansta da birkaç adamın gitmesi gerek ve iyi takviyeler yapılması gerek.
Seneye Burak Kaplan, Ersan Adem Gülüm, Hasan Türk, Atınç Nukan, Muhammed Demirci, Erkut Şentürk vs... gibi gençleri daha çok görmek istiyorum sahada. Fernandes ne pahasına olursa olsun, 1 sezon daha tutulmalı takımda. M.Pektemek, Veli, Necip, İsmail, Tanju gibi gençlerimiz de kulübede genç ve dinamik yedeklerimiz olarak kalmalı. Yerlerine daha sağlam isimler bulunmalı. Bir dolu gereksiz adama, bir dolu gereksiz paralar ödeneceğine bonservisi elinde olan, direk ilk 11'imize girebilecek ve iş yapabilecek adamlar çokça mevcut. Gönderilmesini istediğim ve gönderileceğini düşündüğüm futbolcular ise şunlar. Kendi düşünceme göre:
Rüştü (yaşlandı)
Toraman (miadı doldu, tadında kalsın)
Sidnei (kiralıktı)
Sivok (sözleşme yenilenmedi ve yenilenmez artık)
Ekrem (gitsin dondurma satsın kendi dükkanında)
Ernst (eski gücü, dinamikliği kalmadı)
Aurelio (yaşlandı)
Holosko (gereği yok)
Q7 (maddi durum ortada)
Simao (bitmiş, okeye dönüyor)
Edu (kiralıktı, niye alındı bilmiyorum)
Almeida (çeteye katılsın o da ve Avrupa Şampiyonası sonrası iyi para verene okutsunlar)
Bebe (kiralıktı)
Alves (oynayacağı takıma gitsin, hatta mümkünse % 50 bonservis hakkımızdan da vazgeçelim)
M.Akyüz (ziyan olmasın, o da oynayacağı takıma gitsin)
T.Direktör: Tayfur Havutçu (yorumsuz)
![]()
hoca gitsinmi kalsın mı![]()
Gitsin. En sona gidecekleri yazdım zaten.Vizyonu dar olmayan, sağlam bir futbol bilgisine sahip, oyunu okuyabilecek hocalar lazım bize.
Bunun için fazla paralar harcamaya gerek yok. Örnek vermek gerekirse; Bilic, Hırvatlardan 300 bin euro civarı para alıyor.
Bize her şeyden önce iyi bir hoca lazım.Gerisi halledilir.Kadronun sıkıntıları var ama bu kadronun hakkı kesinlikle şu an ki tablo değil.Ve pek tabii maddi sıkıntılar,yine de yapılanma konusunda yönetime güveniyorum.
So what?
Saike
hikmet karaman diyorum ve susuyorum![]()
Kaptanı olduğu U-18 takımımızın antrenmanından çok taraftarı olduğu Fenerbahçe maçına giden Burak Yılmaz'ın kulübümüzle ilişiği kesildi.
Şimdi git o tribünde istediğin kadar bağır çağır evlat.
Maddi durumu sağlam o kadar Beşiktaşlı var.Paralarının çar çur olmayacağını bilseler gönülden destek verirler diye düşünüyorum.Benim Gitmesini Düşündüğüm Oyuncular...
Cenk Gönen(Genç ama gelişeceğini sanmam çok hatası var.)
Rüştü(O yaşta millet torununu kucağına alıyor...)
Sivok (Sözleşmesi bitti zaten gitsin maddi açıdan iyi olur. )
İbrahim Toraman(Yaşı geçti artık.)
Ricardo Quaresma (Maddi açıdan çok zorluyor takımı oynadığı futbolu şahsen beğeniyorum)
Hugo Almeida(Yeterli bitiriciliği yok onun yerine koy Cenk Tosun'u daha iyi olur.)
Veli Kavlak (Sırf koştuğu için futbolcu olduğunu düşünüyorum)
Edu (Bu adamı bu takıma getiren adamın aklından şüphe duyarım sol ayak hariç 1 özelliği bile yok.Çalım atamıyor koşamıyor defansa dönemiyor.Hava toplarına çıkamıyor.)
Holosko (Holosko bildiğimiz sağlam hızlı holosko değil artık.)
Rüstü ye gitsin diyorsunuzda bana sorarsaniz rüstü 50 yasina kadar rahat oynar yasinin ilerlemesine ragmen volkandan sonra en iyi türk kaleci rüstüdür sayet gönderilecekse yabanci hakki kaleciye gidecek buda gereksiz olur rüstü varken yararlanilabildigi kadar takimda tutulur yönetim zaten bu sekilde düsünüyordur.
Rüştü'nün eskisi gibi olmadığını hepimiz biliyoruz. Bilhassa yan toplarda ve uzaktan gelen şutlarda çok yetersiz kalıyor artık. Son maç bunun en yakın örneği. Yediğimiz 2 gole bakarsanız, görürsünüz zaten. Bu sene dışında belki 1 sene daha oynayabilir, ama o kadar ve belki. Ötesi olmaz.
bence gayet iyi oynuyor o tür golleri eskidende zaman zaman yiyordu rüstü![]()
Eskiden de yiyordu, doğru; ama son dönemlerde bu oldukça arttı. Bilhassa yan toplarda iyice saçmalamaya başladı. Kenara çekilip gençlerin önünü açmalı ve onlara birikimlerini öğretmeli artık bu saatten sonra.
Fikret Orman iddialara yanıt veriyor
1 Mayıs 2012 15:22 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa kupalarına katılıp katılamayacağı konusunda önemli rol oynayacak toplantı başladı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA'nın iddialarına yanıt veriyor.
Facebook'ta Paylaş
![]()
Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa kupalarına katılıp katılamayacağı konusunda önemli rol oynayacak toplantı başladı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA'nın iddialarına yanıt veriyor.
Mali konularla ilgili UEFA Disiplin Komitesi'ne sevk edilen Beşiktaş'ta, başkan Fikret Orman dün isviçre'ye gitmişti.
UEFA'nın merkezine girişte Türk basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman, "Çok tecrübeli olduğumuzu söyleyemem. İkinci kez UEFA'ya geliyorum ama ilk defa böyle bir disiplin soruşturmasına, hem kulübüm adına hem şahsım adına muhatap oluyoruz. Tecrübeli arkadaşlarımız var yanımızda" dedi.
Başkan Orman, "Biz derdimizi ve haklı olduğumuz konuları anlatmaya, kulübümüzü en iyi şekilde savunmaya çalışacağız. Tabii ki karar disiplin komitesinin. İyi hazırlandık, iyi durumdayız, Beşiktaş Kulübü'nü iyi ifade edeceğimize inanıyorum. Ben ve arkadaşlarım bu iş için buradayız. Hiçbir endişem yok" diye konuştu.
Beşiktaş Kulübü Avukatı Emin Özkurt da hukuki bir mesele için burada olduklarını belirterek, "Biz de gereken savunmaları yapacağız. İnşallah olumlu ve hayırlı bir neticeyle yurda döneceğiz. Bu konuda, Türk futbolunun itibarıyla ilgili inşallah bir sıkıntı olmadan atlatacağız" ifadelerini kullandı.
Sırbistan'ın Partizan ve Yunanistan'ın Panathinaikos kulüplerinin de Beşiktaş ile aynı durumda olduğu, Beşiktaş'ın randevusunun TSİ 15.00'te olduğu öğrenildi.
UEFA tarafından 30 Haziran 2011 ve 30 Eylül 2011 dönemlerine ilişkin olarak gerçekleştirilen denetimde Beşiktaş, UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Kuralları'nın 65. maddesindeki, ''futbol kulüplerine vadesi geçmiş borçların olmaması'' ve 66. maddesindeki ''çalışanlara ve/veya vergi dairelerine vadesi geçmiş borçlarının olmamasına'' ilişkin hükümlerle ilgili olarak, mevzuat ihlali gerçekleştirmiş olma ihtimali nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.
Uefa kararını açıkladı!
01 Mayıs 2012 Salı 17:25
![]()
UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi tarafından mali konularla ilgili görüşmeye davet edilen Beşiktaş Kulübü, bu disiplin yargılamasına Başkan Fikret Orman ve Avukat Emin Özkurt ile katıldı.
Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalar yapan Başkan Fikret Orman;
" Bize göre gayet iyi bir haber aldık. Beşiktaş ve Türk futbolu açısından önemlki bir virajı döndük. Kararı Hukuki Emin arkadaşımız açıklasın. Alınacak en iyi kararı aldığımızı düşünüyorum" dedi.
Avukat Emin Özkurt yaptığı açıklamada; "Uefa Disiplin Komitesi Beşiktaş ile ilgili 1-3 yıllık men talebini kabul etmedi. Beşiktaş'a ertelenmiş bir ceza verdi. Eğer Beşiktaş 5 yıl içerisinde 2 sezon Uefa şartlarına göre davranmazsa Avrupaya gidemeyecek. Bu kararın çıkmasında en etkin olan cümle; Uefa Disiplin Komitesi katılımı yapan Başkanın samimiyetine inanarak bu kararı aldığını açıkladı. İlk geldiğimizde problemin boyutunu biliyorduk. Beşiktaş kaçınılmaz bir Avrupa cezasından kurtulmuş durumundadır. İnşallah Fikret Orman yönetiminde olan yönetim bundan sonra daha iyi hareket edecektir." dedi.
Haber Kaynağı: Haber1903
Yeni yönetim iyi gidiyor.Gerçi onlardan önce bir yönetim olmadığı için ne yapsalar iyi olacaklar ama buna rağmen güzel gelişmelere imza atıyorlar.Yıllar sonra kulübün gerçekten yönetildiğini bilmek mutluluk verici.
So what?
Saike
Önemli bir iş başardılar. Tebrikler.
UEFA Beşiktaş'a 500 bin Euro para cezası verdi.
Yarım milyonla yırtmışız. Gerçi parası olmayan kulübe para cezası vermek biraz garip olmuş.
Steam ID: fotosuki
Yönetime tebrikler, ama daha yırtmadık. Önümüzdeki 5 yıl bu durum tekrarlarsa 2 yıl yokuz Avrupa'da. Bu konuda Fikret Orman'a güveniyorum. Şimdiki cezayı nasıl ötelediyse, bundan sonrasını da halledip öteleyecektir aynı şekilde ve hatta, ötelemekle kalmayıp kökünden çözecektir işi.
Bu adam bu işi yapacak arkadaş göreceksiniz.
UEFA ertelemeli ceza mı vermiş? O nasıl iş ya, ertelemeli ceza mı olur hiç?
"YÜCE ATATÜRK"
SON DAKİKA! Beşiktaş'ın Borsadaki hisseleri geçici bir süre ile işleme kapatıldı.
Beşiktaş'ın kısa süreliğine kapatılan borsadaki hisseleri yeniden işleme açıldı.
Haber Kaynağı: Ntvspor