daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
berabere biteceğini düşünüyorum eğer gs kazanırsada 3-2 \ 4-3 gibi bi skor bekliyorum
Geçen maç gibi rahat bir galibiyet bekliyorum.Taraftarın önünde kaybetmeyiz bu maçı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu maç daha zor olacak bence.Ama erken bir golle rahatlayıp 2-0 kazanırız diye düşünüyorum.
Normal sezondaki maci hatirlarsak Trabzon 3 puani telekomda birakmisti. Bu sefer galip gelirlerse sasirmam. Cmt gunu son 20 dakikadaki Trabzon GS icin problem yaratabilir. Burak oynarsa kesin gol bulacaktir. 0x2 ciftesans diyorum bu maca![]()
yine her zaman yaptığımız gibi futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtırız.futbolun meyvesi olan golleri de kaçırmazsak şampiyona yakışır bir oyunla,güzel bir galibiyet alırız![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray'ın şampiyonluk yürüyüşünü devam ettirmek adına mutlak 3 puan için sahaya çıkacağı bir maç olacak. Trabzon'daki maçtan daha zorlu geçeceğini düşünüyorum. TT Arena'da yaşanan son faciadan umarım ders çıkarılmıştır ve bu maçta puan kaybı yaşanmaz.
Ligin en iyisi yine harika bir oyunla kazanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın 5-0 gibi bir skor bekliyorum.
Gün gelir bekleriz , gün gelir kükreriz. Şampiyon yine sahaya iniyor.
Ters psikoloji yaparak rakibi etkilemeye çalışan ultra zeki insanlara cevap olacak maçtır.Ama biz de boşa kürek çekiyoruz.Ne de olsa kişi kendinden bilir işi.
Büyük futbol mucizeleri olmazsa kazanırız.Umarım forvetlerimiz formlarını yakalar.Çünkü Selçuk'un ayağına bakar olduk.
Elmander atsın artık![]()
Galatasaray ilk maçtaki gibi rahat bir maç çıkaracaktır trabzonspor malesef yokları oynuyor bu hesap kadıköyde kapanır o yüzden gsnin fb maçına kadar bütün maçlarını kazanacağını düşünüyorum puan kaybı gerçekten sürpriz olur![]()
Galatasaray yine kazanacaktır. İlk maçtaki gibi bol gollü bir maç değil, daha kontrollü ve az gollü bir maç bekliyorum ben.
İlk maça zor olur demiştim ama kolay oldu. Bu maça kolay olur diyorum inşallah olurKolay kazanırız gibi...
Daha motive olmuş bir Trabzon bekliyorum sahada ben. Müthiş oyunumuzu oynayıp maçı ilk 25 dakikada bitirmeliyiz. 1-0 öne geçersek rahatlarız. İnşAllah kazanacağız başka yolu yok çünkü bu işin.
Allah utandırmasın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu sefer forvette Burak olacak.İlk maçtaki gibi rahat çıkabileceğimizi düşünmüyorum.Gol ararken bir anlık dalgınlık çok şeye mal olabilir.Sonuçta Halil bir Burak değil daha dikkatli olmalıyız.Umarım 3 puanı alır ve yolumuza devam ederiz.
1-0, 2-0 biter kazanırız bence.
Galatasaray kendi taraftari onunde kaybetmez, heleki boyle bi Trabzonspora 1 puan bile vermez.
Skor tahminim 2-0 , 1 tanesi Elmanderin.
Trabzon maçın başında gereken direnci gösteremez, erken fark olur, sonra da Trabzon oynuyormuş havasında gelişen atakları uzaktan şutlarla heba ederek, farklı yenilgi alır Trabzonspor.
"YÜCE ATATÜRK"
2 farklı Galatasaray galibiyeti bekliyorum , tahminen 3-1 . Trabzonspor içinde bulunduğumuz vaziyette Galatasaray'a direnebilecek güçten çok uzak , Galatasaray'ın kazanamaması için ancak Fener maçındaki beceriksizliği yaşamaları lazım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Stat bugun bos niyeyse anlamadim
Acaba LigTV'nin gazınla kombineleri falanda mı iptal ettirdiler...![]()
Colmanin fm profiline, enjoys big games yerine, enjoys Galatasaray gamesi eklemek lazim. Adam yine hirsli
Melo'nun ofsayt'dan haberi yok heralde rakip sahada kullanmaya çalışıyo.![]()
İki takımda kontrollü oynuyor anladık da maç çok sıkıcı ya![]()
emre ve enginin sutlari muthisti gol geliyor galiba.
gol gelicek gibi
Hay hakem gibi zirt pirt oyun duruyor