volkan oynayacak alex oynamıcak bence
volkan oynayacak alex oynamıcak bence
Volkan ve Alex, biri dizden diğeri ayak parmağından sakat ve antrenmanlara çıkamıyorlar, Aykut Kocaman'ın bu riski göze alacağını zannetmiyorum. Alex Volkan'a nazaran uzun süredir antrenmanlara çıkamıyor oynasa bile verimli olması çok zor, insanüstü bir direnç gerektirir malum artık 34 yaşında vücut fit değil : )
...
İki deplasman da çok zor geçecek. Bu zor sürecin ilk halkası. Umarım kazanırız.
3 kez zıpladık demekki işmiz çekirgelik değil başka bir şey ve zıplamaya devam edeceğiz taki kupaya doyana kadar
şaka bi yana beşiktaş maçı sıkıntı değil bence galatasaray maçına kadar puan kaybedeceğimizi sanmıyorum beşiktaşın en büyük kozu olan taraftarı olmayacak bu bizim için avantaj 3 puan bizim olacaktırbeşiktaşımıziçin üzgünüm amayapacak bir şey yok![]()
Konuya yorum yapan ilk Beşiktaşlı olayım bari. Konu; Beşiktaş-F.Bahçe mi, G.Saray-F.Bahçe mi belli değil.
Maç hakkında konuşulacak pek bir şey yok Beşiktaş açısından. 3'te 0 herkesin harcı değildir, ama biz başardık.4'te 0 olur mu, onu da maç günü göreceğiz. Ben, bu sefer taraftarımız önünde rakibin de önemli eksikleri ve özellikle as kalecileri yokken yenilmeyiz diyorum. Sahada Edu yerine Pektemek ya da Almeida, Simao yerine Bebe, Toraman yerine Sivok olur umarım. Diğerleri şu aşamada alternatifsiz. Bu 3'ü dışında aynı kadro çıkmalı.
Rüştü
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Ernst Fernandes Veli
Bebe Pektemek(Almeida) Q7
Başarılar Beşiktaş. İlk 3 puanımızı getirirsiniz inşallah.
Çekirge muhabbetini sonlandırıyorum, dağılın
[YOUTUBE="DQE-Kmaet2Q"]Oğuz Yılmaz - Çekirge[/YOUTUBE]
-
@footballer33
Almeida sakat değil mi? Bebe de, Edu gibi pasif kalır. Pektemek oynamadığında çok statik kalıyor, markajı çok kolay oluyor. Ayrıca pres de yapmıyorlar Pektemek gibi. Yine tercih etmese çok iyi olurdu.
Bebe kaç antrenman geçirdi ki maça hazırlandı? Tamamlayamaz bile maçı.
Alex ve Emre oynarsa topla çıkış zaafiyet kalmaz takımın. Alex, kontra çıkışları için çok önemli.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Almeida 3 maç ceza almıştı ve o yüzden oynayamadı önceki maçlarda. Bebe için haklı olabilirsin, fakat Holosko ve Simao'ya tercih ederim ben. O isimleri görmek istemiyorum artık. Pektemek-Almeida birlikte oynar olmadı. Başka seçeneğimiz yok.
Galatasaray maçında Emre yoktu, Sow 37'de çıktı, buna rağmen maçı kazandık. Beşiktaş maçında Emre, Alex, Sow üçü de yoktu, buna rağmen maçı kazandık. Artık o kadar kritik maçlar oynanıyor ki ilk 3 maçta olduğu gibi formayı kim giyiyorsa çok fazla mücadele etmek zorunda. Volkan-Emre-Alex-Sow bu takımın %50 gücünü oluşturuyor ve biz bu güçten mahrum kalmamıza rağmen maçı kazanmalıyız. Bana göre bu maç en zor viraj olacak. Eğer bu virajı dönersek şampiyonluğa çok yaklaşırız. Beşiktaş'ın üzerinde 3 maçtan puansız ayrılmanın büyük baskısı olacak. Yarım - 0 olsun bizim olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zorlu bir maç kritik bir viraj umarım kazasız atlatırız.Eksiklerimiz çok olabilir ama geçen seferde söyledim.Bu formayı giyen Özerde olsa o eski Özer olmayacak, bu herkes için geçerli![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gönlüm beraberlik dedi öyle oy kullandım ama matıklı düşününce Fenerbahçe maçı alır gibi geliyor...
Derbide iyi skor elde etme yeteneğimize güvenerek yine galibiyet bekliyorum . Puan kaybedersek şaşırır mıyım , şaşırmam . Ama herşey biter . Bunun bilincinde oyuncularımız , sahaya kimin çıktığı farketmiyor play-off başladığından beri bir sakatlık furyasıdır gidiyor , ama bu bilinçle kim oynarsa oynasın mücadelesini eder , çekirgeler karınca gibi çalıştığı sürece , her zaman kazanır.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
3-0 gibi skor bekliyorum galibiyet için neden bilmiyorum ama böyle geçiyor içimden artık play off bitsinde herkes tatile çıksın gibi bir hava var BJK'de umarım her maçtaki gibi...
Alnımız ak, gönlümüz pak! Hakkımızla kazanırız...
Emre'nin durumu nedir? Hala bekliyoruz bari bir tarih söylesinler.
...
...
2 maç ceza verildi ama 4 maç uygulanıyor. Ne güzel. Hem İsa'ya hem Musa'ya.. Aslında bugün bir son dakika kararı yetiştirip izini verebilseler, işi 3 maça bağlayıp tam orta noktayı bulmuş olacaklar. Hadi hayırlısı.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
2 Maç ceza aldı niye dedik mi ? 6 maç ceza alsaydı yine niye demezdik. Sonuçta kurul toplanır öyle bir karar verir itirazın varsa gidersin Tahkim'e en son değerlendirmeyi o yapar ve ceza çekilir. Ancak Ceza'nın verildiği gün yapılan itirazı sen 8 gün sonra (Beşiktaş maçından hemen önce) değerlendirip oyuncuya tedbir kararı aldırırsan ve diğer lig maçına 24 saat kala hala bir karar alamamışsan yuh derim. En kötüsü de ne biliyomusunuz ? Olası bir durumda Emre'nin yarın ki maçta oynayamaması ve Kurul'un "İtiraz değerlendirmesi sonucu daha önce verdiğimiz kararda değişiklik olmamıştır" demesi, olur mu ? olur.
...
Muhtemelen olmaz. Kararı ne zaman verirlerse cezayı da o zamana göre uydururlar. Bugün verirlerse 3 maç derler, yarın ya da öbür gün verirlerse 4 maç derler, 10 gün sonra verirlerse 5 maç derler. Gerekçe nasıl olsa bulunur ve karara uydurulur bir şekilde.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Rüştü ceza aldı bizim maçta oynayamayacak. Cenk de sakatmış sanırım. Ufuk diye bir kaleci olacakmış.
Ufuk değil Umut diye bir kaleciymiş![]()
İlk maçın 18'in de Cenk yok muydu ? Ben vardı diye hatırlıyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sayı artarsa kılıf büyük olur yalnız, Örneğin, basın toplantısında sarf etmiş olduğu küfürlü söze 4 maç vermek abeste iştigal kaçar. 4 maç ve üzeri bir ceza uygulanması demek "Sen ırkçılık yaptın" demektir ve olası cezanın açıklaması da bu olur.
Bu arada sizlere 2 tane son dakika haberi vereyim. (Tff açıklamayana kadar söylenti)
1. Haber : Emre'nin aldığı cezaya itirazı değerlendiren kurul, bilirkişiden gelen "ırkçılık yoktur" raporundan sonra Emre'nin tedbirini kaldırdığı ve yarınki derbide forma giyeceği.
2. Haber: PFDK'ya sevk edilen Rüştü Reçber'in Fb derbisinde forma giyemeyeceği.
...
Hem iyi oynayamayan , hemde kaleci konusunda sıkıntısı olan Beşiktaş'ın puan alma şansı Rüştü'nün de PFDK'ya sevkedilmesiyle kalmadı diye düşünüyorum.Rüştü olsaydı beraberlik olurdu diye düşünüyordum ama şimdi Fenerbahçe kazanacaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fener bu maci rahat alir, iddiam halen devam ediyor. Besiktas 0 puan toplicak playoffta.
Rüştü yoksa handikap'a olan güvenim daha da arttı![]()
Emre'nin tedbiri kaldırıldı.
Önceki maça 1 gün kala tedbir koyuyorsun, şimdiki maça 1 gün kala tedbir kaldırıyorsun. Zamanlamalar harika.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...