Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 36.84%
  • Berabere biter

7 18.42%
  • Fenerbahçe kazanır

17 44.74%
Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 333 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 4. Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

volkan oynayacak alex oynamıcak bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Emre ve Sow kesin ama Volkan'ınki kesin değil sanırım. Ve Alexinki de.
    Volkan ve Alex, biri dizden diğeri ayak parmağından sakat ve antrenmanlara çıkamıyorlar, Aykut Kocaman'ın bu riski göze alacağını zannetmiyorum. Alex Volkan'a nazaran uzun süredir antrenmanlara çıkamıyor oynasa bile verimli olması çok zor, insanüstü bir direnç gerektirir malum artık 34 yaşında vücut fit değil : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

Bence artık uyanmalısın
    Yapmadığımız şey değil
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İki deplasman da çok zor geçecek. Bu zor sürecin ilk halkası. Umarım kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Çekirge 1 zıplar , 2 zıplar ...
    3 kez zıpladık demekki işmiz çekirgelik değil başka bir şey ve zıplamaya devam edeceğiz taki kupaya doyana kadar

şaka bi yana beşiktaş maçı sıkıntı değil bence galatasaray maçına kadar puan kaybedeceğimizi sanmıyorum beşiktaşın en büyük kozu olan taraftarı olmayacak bu bizim için avantaj 3 puan bizim olacaktır
    beşiktaşımız
    için üzgünüm amayapacak bir şey yok

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Konuya yorum yapan ilk Beşiktaşlı olayım bari. Konu; Beşiktaş-F.Bahçe mi, G.Saray-F.Bahçe mi belli değil.

Maç hakkında konuşulacak pek bir şey yok Beşiktaş açısından. 3'te 0 herkesin harcı değildir, ama biz başardık. 4'te 0 olur mu, onu da maç günü göreceğiz. Ben, bu sefer taraftarımız önünde rakibin de önemli eksikleri ve özellikle as kalecileri yokken yenilmeyiz diyorum. Sahada Edu yerine Pektemek ya da Almeida, Simao yerine Bebe, Toraman yerine Sivok olur umarım. Diğerleri şu aşamada alternatifsiz. Bu 3'ü dışında aynı kadro çıkmalı.

Rüştü
    Hilbert Sivok Egemen İsmail
    Ernst Fernandes Veli
    Bebe Pektemek(Almeida) Q7

Başarılar Beşiktaş. İlk 3 puanımızı getirirsiniz inşallah.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Çekirge muhabbetini sonlandırıyorum, dağılın

[YOUTUBE="DQE-Kmaet2Q"]Oğuz Yılmaz - Çekirge[/YOUTUBE]

-
    @footballer33
    Almeida sakat değil mi? Bebe de, Edu gibi pasif kalır. Pektemek oynamadığında çok statik kalıyor, markajı çok kolay oluyor. Ayrıca pres de yapmıyorlar Pektemek gibi. Yine tercih etmese çok iyi olurdu.

Bebe kaç antrenman geçirdi ki maça hazırlandı? Tamamlayamaz bile maçı.

Alex ve Emre oynarsa topla çıkış zaafiyet kalmaz takımın. Alex, kontra çıkışları için çok önemli.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Almeida 3 maç ceza almıştı ve o yüzden oynayamadı önceki maçlarda. Bebe için haklı olabilirsin, fakat Holosko ve Simao'ya tercih ederim ben. O isimleri görmek istemiyorum artık. Pektemek-Almeida birlikte oynar olmadı. Başka seçeneğimiz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray maçında Emre yoktu, Sow 37'de çıktı, buna rağmen maçı kazandık. Beşiktaş maçında Emre, Alex, Sow üçü de yoktu, buna rağmen maçı kazandık. Artık o kadar kritik maçlar oynanıyor ki ilk 3 maçta olduğu gibi formayı kim giyiyorsa çok fazla mücadele etmek zorunda. Volkan-Emre-Alex-Sow bu takımın %50 gücünü oluşturuyor ve biz bu güçten mahrum kalmamıza rağmen maçı kazanmalıyız. Bana göre bu maç en zor viraj olacak. Eğer bu virajı dönersek şampiyonluğa çok yaklaşırız. Beşiktaş'ın üzerinde 3 maçtan puansız ayrılmanın büyük baskısı olacak. Yarım - 0 olsun bizim olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Zorlu bir maç kritik bir viraj umarım kazasız atlatırız.Eksiklerimiz çok olabilir ama geçen seferde söyledim.Bu formayı giyen Özerde olsa o eski Özer olmayacak, bu herkes için geçerli

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007

Gönlüm beraberlik dedi öyle oy kullandım ama matıklı düşününce Fenerbahçe maçı alır gibi geliyor...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Derbide iyi skor elde etme yeteneğimize güvenerek yine galibiyet bekliyorum . Puan kaybedersek şaşırır mıyım , şaşırmam . Ama herşey biter . Bunun bilincinde oyuncularımız , sahaya kimin çıktığı farketmiyor play-off başladığından beri bir sakatlık furyasıdır gidiyor , ama bu bilinçle kim oynarsa oynasın mücadelesini eder , çekirgeler karınca gibi çalıştığı sürece , her zaman kazanır.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

3-0 gibi skor bekliyorum galibiyet için neden bilmiyorum ama böyle geçiyor içimden artık play off bitsinde herkes tatile çıksın gibi bir hava var BJK'de umarım her maçtaki gibi...

Alnımız ak, gönlümüz pak! Hakkımızla kazanırız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'nin durumu nedir? Hala bekliyoruz bari bir tarih söylesinler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Emre'nin durumu nedir? Hala bekliyoruz bari bir tarih söylesinler.
    Onun kararının kasıtlı olarak bekletilmesine mi şaşmalı Rüştü'nün yarın sahada yerini alacak olmasına mı şaşmalı

Edit: Rüştü'ye tedbir gelmiş diyor 1-2 kaynak ama kesin bir şey yok.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Onun kararının kasıtlı olarak bekletilmesine mi şaşmalı Rüştü'nün yarın sahada yerini alacak olmasına mı şaşmalı
    emre'nin cezası belli olana kadar oynama yasağı mı var yoksa Fener mi bilerek oynatmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    emre'nin cezası belli olana kadar oynama yasağı mı var yoksa Fener mi bilerek oynatmıyor
    Ne yazık ki yapılan itiraz değerlendiriliyor, bu değerlendirilene kadar oynayamaz. 3-5 kişi toplansa 2-3 saatte çok rahat değerlendirip karar verebilir hak mı yani bu şimdi ? Keşke sezon başındandır mücadele ettiğimiz tek şey 90 dakika olsa.
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

2 maç ceza verildi ama 4 maç uygulanıyor. Ne güzel. Hem İsa'ya hem Musa'ya.. Aslında bugün bir son dakika kararı yetiştirip izini verebilseler, işi 3 maça bağlayıp tam orta noktayı bulmuş olacaklar. Hadi hayırlısı.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by meddah View Post
    2 maç ceza verildi ama 4 maç uygulanıyor. Ne güzel. Hem İsa'ya hem Musa'ya.. Aslında bugün bir son dakika kararı yetiştirip izini verebilseler, işi 3 maça bağlayıp tam orta noktayı bulmuş olacaklar. Hadi hayırlısı.
    2 Maç ceza aldı niye dedik mi ? 6 maç ceza alsaydı yine niye demezdik. Sonuçta kurul toplanır öyle bir karar verir itirazın varsa gidersin Tahkim'e en son değerlendirmeyi o yapar ve ceza çekilir. Ancak Ceza'nın verildiği gün yapılan itirazı sen 8 gün sonra (Beşiktaş maçından hemen önce) değerlendirip oyuncuya tedbir kararı aldırırsan ve diğer lig maçına 24 saat kala hala bir karar alamamışsan yuh derim. En kötüsü de ne biliyomusunuz ? Olası bir durumda Emre'nin yarın ki maçta oynayamaması ve Kurul'un "İtiraz değerlendirmesi sonucu daha önce verdiğimiz kararda değişiklik olmamıştır" demesi, olur mu ? olur.
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Muhtemelen olmaz. Kararı ne zaman verirlerse cezayı da o zamana göre uydururlar. Bugün verirlerse 3 maç derler, yarın ya da öbür gün verirlerse 4 maç derler, 10 gün sonra verirlerse 5 maç derler. Gerekçe nasıl olsa bulunur ve karara uydurulur bir şekilde.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rüştü ceza aldı bizim maçta oynayamayacak. Cenk de sakatmış sanırım. Ufuk diye bir kaleci olacakmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ufuk değil Umut diye bir kaleciymiş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlk maçın 18'in de Cenk yok muydu ? Ben vardı diye hatırlıyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Muhtemelen olmaz. Kararı ne zaman verirlerse cezayı da o zamana göre uydururlar. Bugün verirlerse 3 maç derler, yarın ya da öbür gün verirlerse 4 maç derler, 10 gün sonra verirlerse 5 maç derler. Gerekçe nasıl olsa bulunur ve karara uydurulur bir şekilde.
    Sayı artarsa kılıf büyük olur yalnız, Örneğin, basın toplantısında sarf etmiş olduğu küfürlü söze 4 maç vermek abeste iştigal kaçar. 4 maç ve üzeri bir ceza uygulanması demek "Sen ırkçılık yaptın" demektir ve olası cezanın açıklaması da bu olur.

Bu arada sizlere 2 tane son dakika haberi vereyim. (Tff açıklamayana kadar söylenti)
    1. Haber : Emre'nin aldığı cezaya itirazı değerlendiren kurul, bilirkişiden gelen "ırkçılık yoktur" raporundan sonra Emre'nin tedbirini kaldırdığı ve yarınki derbide forma giyeceği.
    2. Haber: PFDK'ya sevk edilen Rüştü Reçber'in Fb derbisinde forma giyemeyeceği.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İlk maçın 18'in de Cenk yok muydu ? Ben vardı diye hatırlıyorum.
    Sakatlığı varmış, maça yetiştirilmeye çalışıyormuş ama Beşiktaşın bir yöneticisi yetişemeyebilir o zaman da Umut oynar dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hem iyi oynayamayan , hemde kaleci konusunda sıkıntısı olan Beşiktaş'ın puan alma şansı Rüştü'nün de PFDK'ya sevkedilmesiyle kalmadı diye düşünüyorum.Rüştü olsaydı beraberlik olurdu diye düşünüyordum ama şimdi Fenerbahçe kazanacaktır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fener bu maci rahat alir, iddiam halen devam ediyor. Besiktas 0 puan toplicak playoffta.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Rüştü yoksa handikap'a olan güvenim daha da arttı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre'nin tedbiri kaldırıldı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Önceki maça 1 gün kala tedbir koyuyorsun, şimdiki maça 1 gün kala tedbir kaldırıyorsun. Zamanlamalar harika.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri