Fenerbahce doktoru Ertugrul Karanlik'a elindeki malzemeyi yere attigi icin tedbir konuldu. Yarin macta olamayacak.
Haydi Beşiktaş bir sürpriz yapAslında yapmasan da olur da yaparsan da iyi olur
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Umut oynayacak sanırım en çok onu merak ediyorum çok önemli bir fırsat var elinde kendini gösterir belki...
Bu akşamki sonuçtan sonra, şampiyonluğu son maça taşımak adına mutlaka kazanmamız gerek. Trabzon maçına nazaran tansiyonu daha düşük bir maç olacak. Gönül ister ki kupa finali dahil 4 maçımızı da kazanalım ama futbolda her ihtimal var. Şimdi Galatasaray maçına kadar bizim 1 maç kaybetme lüksümüz var ve umarım onu bu maçta kullanmayız.
Mücadelemiz ve şansımızın yanımızda olması dileğiyle.
...
Galatasaray'ın puan kaybıyla birlikte , maçın önemi arttı yalnız stresi de arttı . Önümüze gelen bu fırsatı tepmeyiz umarım . Kazanırsak bizim açımızdan en kötü son haftaya kalacağı kesinleşiyor . Son hafta kazanmadan gelecek şampiyonluk , şampiyonluk değildir yeğeeenn ; demek isterdim ama gelecek her türlü şampiyonluğa özellikle bu sene ihtiyacımız var![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
alex oynarsa uzaktan çok şut dener cris de vuru
Ersin Düzen @ersinduzen
besiktas'ta kaleci cenk'in oynama ihtimali %50-50 3 haftadir antrenmanlara cikmiyor ve boyun spazmi var.igne tedavisi yapiliyor #trtstadyum
Başarılar Beşiktaş diyelim.Umarım siyah beyazlı ekp kazanır da bu haftaki puan kaybımıza çok üzülmeyiz. Zaten bu gdişle şampiyonluk kadıköy'de belli olacak gibi duruyor.Yarın Beşiktaş kaybederse pazar günü bize feci bilenir çünkü 4'te sıfır yaparlarsa taraftar da çıldırır
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu akşamki sonucun ardından bizimkiler günlük yaşadıklarından puan kaybı hakkımız var bilincinde olacaklar ve üzgünüm ama puan kaybedecekler. Yapacak bi şey yok bu dakikadan sonra
Bir Dost
Hellbells
İnşallah Beşiktaş puan alır buna çok ihtiyacımız var bu hafta Trabzon maçına gidemedim haftaya Beşiktaş maçına gideceğim Beşiktaş bu maçı alır Trabzon'da haftaya Fener'den puan alırsa şampiyonlugu stadda yaşayabilirim. Bu maç için tek temennim Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi zor gibi gözüküyor ama imkansız değil.
Trabzon maçından sonra fikrim değişti fenerbahçe puan ve puanlar bırakacaktır inönü stadında ts gs maçı rehavete sokacaktır takımı almeyda ve quaresma coşacak merti kevgire çevireceklerdir o yüzden pek bi beklenti içine girmeyin
karsi taraftada umut diye bir kaleci var ilk macina cikcak bakalim nasil bir maç olcak bekliyoruz![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ve aynı eyyamı Rüştü'yü derbiye 1 gün kala PFDK'ya sevk edip, Rüştü'ye adam değilsin diyen hakeme hiçbir ceza vermeyerek sürdürüyorlar. Yanlışlar silsilesi son hızıyla devam ediyor.
Rüştü'nün yerine Cenk oynayabileceğini söylemiş. Yarın akşam göreceğiz bunun gerçeklik payını. O olmazsa da yapacak bir şey yok. Orta sahaya ve defansa çok iş düşecek rakibi kaleden uzak tutmak için. Bunu, Umut'u küçümsemek adına değil; ilk maçında çok heyecanlı ve hata yapmaya meyilli olacağı için söylüyorum. Tabii ki, Umut oynarsa geçerli bu söylediklerim.
Maçla ilgili düşüncelerimde ortalardayım. Kesin kazanırız da diyemiyorum, kesin kaybederiz de. Gel-gitlerin yaşanacağı bir maç olacaktır, normal sezonda oynadığımız İnönü'deki Beşiktaş-F.Bahçe maçı gibi.
Şampiyonu belirleyecek maç olacak. O yüzden hayati önem taşıyor. Sonucunu kestirmek çok güç gerçekten .
Playoffun belkide en zevkli maci bizi bekliyor bugunki mactan sonra. Besiktas ucunculuk icin son sansi, Fenerbahce icinse sampiyonluk yolundaki en zor donemecin baslangici.
Kazanırsak eğer 3.lük şansınız artacak. Dolayısı ile Beşiktaş da 4m de olacağından ötürü 4. olmamak adına Galatasaray maçında çok ciddi mücadele etmek için motive olacak. Mücadeleler artıyor.
GS-TS beraberliği play-offa hareket getirdi, ligi yeniden başlattı. İhtimalleri arttırdı. Tüm takımlar artık maç kazanmak için motiveler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kadikoydeki son mac formalite macina donerse sampiyonluk rehavetiyle kadikoydeki yenilmezlik serisinin bozulacagindan endiseliyim.
GS BJK macinda kaybederse FB de 2 de 2 yaparsa bu durum gerceklesebilir. Futbolda hersey var, olmaz olmaz demeyin![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Dün akşam Galatasaray'ın puan kaybetmesinin ardından Fenerbahçe'nin kesin kazanması gereken bir maç bu durum stresi artırabilir ama en kötü 1-0 kazanacağımızı düşünüyorum.Umarım böyle olur![]()
Muhtemel 11'ler
Beşiktaş: Cenk-Hilbert-Toraman-Egemen-İsmail-Ernst-Veli-Quaresma-Fernandes-Simao-Almeida
Fenerbahçe: Mert-Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler-Mehmet-Cristian-Emre-Stoch-Alex-Semih
...
Muhtemel 11'imizi çok beğendim. Caner ve Selçuk'u tercih etmezse hoca bu maç çok doğru olur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
pazar günkü maçı izleyemedim fener maçına kız isteme mi olur hadi istiyorsunuz beni neden çağırıyorsunuz arkadaş kendinize isteğin neymiş kuzenmiş takımın o maçta nasıl oynadığını bilnmediğim için bi yorum yapamayacağım ama istatistiki olarak bakarsak beşiktaşın yenme ihtimali daha çok fenerbahçe bugün şampiyonluğu bırakacaktır önönü stadında![]()
Volkan'ın oynayabileceği söyleniyor. Özel dizlik getirilmiş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Volkan ve alex ilk 11'de olacakmış deniyor.Büyük ihtimal FB kazanır diyordum.Artık kesin kazanır diyorum.