futbolcular gereken cevabı sahada veriyor![]()
futbolcular gereken cevabı sahada veriyor![]()
Lig tv başkana edilen küfürü bi an hiç kesmeyecek sandım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Burak Yılmaz 2-1 ..
Denizlide oldugu gibi burda da bizim mac cok gec bitecek buyuk ihtimal. 2-1 kotu oldu, boyle bitmeliydi ilk yari.
Zokoranin amaci nedir anlamadim ben
2 1 oldu tehlike
2-1 olması iyi oldu. Maçı izlemiyorum(ilk 15 dk izledim) umarım Trabzonspor iyi oynuyodur ve puan alır![]()
zokora emre'ye uçan tekme attı ve sarı kart gördü sadece. nasıl bir dünya bu?
1-2 oldu maç burak atti ve devre arasi.
yazıklar olsun böyle hakemlere
futbolun katili türk hakemleri
Zokora çok fena tekme attı.İçim acıdı valla.Bu ikisinden biri atılmadan bitmez bu maç.Trabzonspor ikinci yarı maça konsantre olursa berabere bitebilir.
tribünden adam yönetse maçı herhalde daha iyi yönetir
Zokara nasıl kırmızı kart görmez? Bu nasıl hakemliktir arkadaş!
He hakem he . Emre'nin yaptığıyla Zokora'nınki aynı dimi ? Zokora'ya ırkçılık yapmaya bile değmez .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
bu mac 2 2 biter ve golü zokora atarsa kim bunun hesabını vericek
Boyle bi hakemlik yok. Lanet olsun sampiyonlugu gectim, cekelim takimi sahadan.
Mesajımdanda bu sertliği savunduğum anlamını çıkarmayın. Bencede ilk yarıyı kırmızı kart yemeden kapatmamız büyük bir hakem hatasıdır.
Son anda sarıyı Emre mi gördü yoksa itirazdan Colman mı? Bu yetersiz adama maç yönettirirsen böyle olur. Futbol falan yok sahada trabzonspor'lular dayak atıyor sadece.
Trabzonspor şöyle oynuyor ve bizim sarı kart sayımız daha çok sanırım helal hakem. Hele bir de o kartı Emre gördüyse Colman değilde ben bugün buradaki ve heryerdeki üyeliğimi sonlandırmak pahasına çok sert şeyler yazacağım.Dokunmadı bile Emre orada.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Zokora'nın yaptığı hareket bildiğin insanlık suçu.
Ah keske Aykut hoca cekse takimi bu ortamda futbol oynatmam ben takimima diye
Her statta oluyor ha valla helal olsun size. Hala aynı şeyi söylüyorum topçuların da taraftardan farkı yok. Tencere yuvarlanmış misali. Colman Zokora kalitelerini konusturuyorlar
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
zokora Emreye müslümanmısın diye şov yapıyordu,müslümanı görüyoruz,bu duygu sömürülerini hala yiyorlar
Bunun adı maç falan değil. Mustafa Kamil Abitoğlu katliamıdır. İlk yarıda Trabzon'un 1 kırmızı en az 5 sarı görmesi lazımken maçta Trabzonspor'a 2 Fenerbahçe'ye 3 sarı kart çıktı. Mustafa gol gol gol.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Normal akışında görmek lazım nası gelişti bu pozisyon ama ss'e göre topla hiçbir alakası yok, içim ürperdi.