Sayfa 164 / 578 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
4,891 ile 4,920 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Orda olması lazımdı zaten , tek üzüldüğüm şey bunun Galatasaray'a psikolojik moral verecek olması.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

böylece hem bu madde kaldırılsın diyip hemde bu maddeden yararlanan ilk kulüp olaral tarihe geçti galatasaray

105. maddeye itiraz edip bu maddeden yararlanmamiz yakismadi kulübe.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    105. maddeye itiraz edip bu maddeden yararlanmamiz yakismadi kulübe.
    niye yakismadi neden ? 58. degistirilirken birsey yoktu sahsen cok iyi oldu fatih hocanin takimin basinda olmasi ayri bir motivasyon

SON DAKIKA - Fatih Terim'in kalan 2 mac cezasi 1 yil sonraya ertelendi.

Fatih Terim: "Itirazimiz neticesinde gerekli olan yapildi. Olmamiz gereken yerde olacagiz cumartesi aksami, kulubude.

Fatih Terim: "Biz cezamizin iptalini degil, ertelenmesini talep ettik. Sagduyulu olduklari icin de tesekkur ediyoruz."

Fatih Terim: "Sezon basindan sagduyulu olmaya calistim. Bu olayin da olmamasini dilerdim."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tff kendi kendini yaktı ahaha

Quote Originally Posted by byariff View Post
    niye yakismadi neden ? 58. degistirilirken birsey yoktu sahsen cok iyi oldu fatih hocanin takimin basinda olmasi ayri bir motivasyon
    58 ve 105. maddeye resmi siteden karsi ciktik simdi de 105 sayesinde Fatih Terim sahada olacak. Neyse sevindim iyi oldu sansimiz artti ama burukluk oluyor insanin icinde.

Gerci 105'e itiraz ettik kendileri reddettiler simdi aklima geldi bu, o yüzden sorun yok kullanabiliriz bu maddeyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçe sohbet alanına da yazdım aynı şeyi: Bu TFF öncekinden beter çıktı. Resmen alay ediyor bütün takımlarla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maddeden ilk yararlanın Galatasaray olması tam bir ironi. Çok da şey anlatıyor aslında.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Cezanın ertelenme sebebi Fatih Terim'e Saraçoğlunda yeterli güvenlik önlemi alınamayacak olmasıymış sanırım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sikeden ceza almayan kulüp taraftarinin bik bik yapmasi da ayri bi ironi.

Biz 105 icin tahkime basvurduk adamlar reddettiler madem öyle bizimkiler de kullandi. Bi camia icin 2 kuralin degismesi sayesinde Fatih Hoca kulübede olacak.

O degil de Aziz Yildirim'in loca yine bos kalacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Madem değiştirmezsiniz biz de kullanırız hesabına döndü olay Ama dediğim gibi ceza devam etseydi FT'yi nasıl koruyacaklardı ? Olay çıkardı bence.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yanlız 105. maddeye göre :

uyarı
    kınama
    hak mahrumiyeti

dışındaki cezalar ertelenebilir.Fatih hoca 3 maç hak mahrumiyeti almamışmıydı ?

buyrun maddede burda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hak mahrumiyetinden kasıt bütün haklarının alınması da olabilir.

Ayrıca en az 1 yıl diyor. 1 yıldan kasıt 1 sezon mu ki acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Sikeden ceza almayan kulüp taraftarinin bik bik yapmasi da ayri bi ironi.

Biz 105 icin tahkime basvurduk adamlar reddettiler madem öyle bizimkiler de kullandi. Bi camia icin 2 kuralin degismesi sayesinde Fatih Hoca kulübede olacak.

O degil de Aziz Yildirim'in loca yine bos kalacak.
    İlk önce herkes işine baksın temalı bik bik sonra Aziz Yıldırım'a laf. sirf goygoy

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    yanlız 105. maddeye göre :

uyarı
    kınama
    hak mahrumiyeti

dışındaki cezalar ertelenebilir.Fatih hoca 3 maç hak mahrumiyeti almamışmıydı ?

buyrun maddede burda http://img15.imageshack.us/img15/1805/capture1xl.jpg
    Ben de öyle biliyordum ama degistirmis olabilirler bunu da TFF'nin ne zaman nasil kural degistirecegi belli olmuyor.

Gerci 1 üye 1 yil ertelensin demisti ilk ceza aldiginda o adam neye göre ertelensin demisti ki ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hak mahrumiyetinde stada girilebiliyor muydu ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 mac hak mahrumiyeti alinmaz.belirli bir sure verilir o sure ne maca cikarsin ne de basina demec verebilirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Cezaya baktım tamam hak mahrumiyeti değilmiş ceza

GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in 02.05.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞICEZASI ile cezalandırılmasına,

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İstediğimiz kadar yararlanalım bu maddeden.Ne olursa olsun bu madde saçma sapan bir iştir.Bundan sonra herkes ceza alacak nası olsa seneye ertelenecek diyecek böyle saçma bir iş mi olur? yarın öbür gün Fenerbahçe,Beşiktaş vs teknik direktörleri,başkanları da ceza alacak.Ve hepsi böyle ertelenecek mi? Federasyon gerçekten kafan güzelken bile yapmazsın böyle maddeyi.Ayıp.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yok arkadaş saçma bir karar, saçma bir kural. Aynı karar Aykut Kocaman'a da verilse kızardım. Dürüst olmak gerekir. Bu maç Fener maçı değil de Samsunspor maçı olsaydı cezayı ertelemezlerdi. TFF maça göre karar değiştiriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Kırmızı kart goren bi futbolcunun cezasını başka bi maçta çekmesi gibi bişey. Haksızlık olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aziz Yıldırım'ın kendi locasına FT'yi çağırma haberi de yalanmış.

Fatih Terim: "Aziz Yldırım’ın bana yaptığı teklifi basından öğrendim.Bana gelen bir şey yok.O nedenle bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

2. E.2012/127
    Galatasaray AŞ'nin, Teknik Sorumlusu Fatih Terim ile ilgili PFDK'nun 04.05.2012 tarihli ve E.2011-2012/1129, K.2011-2012/1335 sayılı kararına karşı yapmış olduğu itiraza ilişkin Kurulumuzun E.2012/127 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. İtirazın süresinde olduğu ve gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Talep doğrultusunda duruşma açıldı. Duruşmaya Galatasaray AŞ' ni temsilen Av. Mahinur Dengiz ve Teknik Sorumlu Fatih Terim katıldı. Sözlü açıklamaları ve savunmaları dinlendi, tutanak altına alındı. Yapılan müzakere neticesinde, UEFA ve FIFA talimatlarındaki ilgili hükümler ve FDT'nın 105.maddesi dikkate alınarak Galatasaray AŞ'nin başvurusunun kısmen kabulü ile PFDK'nca Teknik Sorumlu Fatih Terim'e müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nın 43/1-c maddesi uyarınca verilen 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasının 1 maçının infaz edildiği görülmüş olup henüz infaz edilmemiş olan 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasının 1 yıl süreyle oybirliğiyle ertelenmesine (2012/133 );

yazıklar olsun bu TFF,PFDK ve Tahkim Kuruluna! Verdikleri kararların hepsi de "ne şiş yansın ne kebap" halini aldı. Demekki bundan sonra kurallarla değil yöneticilerin ve içinde bulunulan durumun yorumlarıyla kararlar verilecek.Maça göre ceza erteleme işine de girdiler sonunda.Resmen içinde bulunduğumuz durumda "9 puan önde bitiren takımın puanını yarıya indirdik,sonra şanssızlık+form düşüklüğü nedeiyle avantajını kaybetmelerinin üstüne şike davasını da elimize yüzümüze bulaşırarak sonuçlandırdık ve tepki aldık.Sonra bir de kaldırıp 3 maç ceza verdik.Bir de bu adamlar şampyonluğu hocasız kaybederlerse tepkilere karşı koyamayız" diye düşünülerek verilen bir karar olduğunu düşünüyorum. Ve yine üstüne basa basa yazıyorum, Şike davasında verilen kararlardan dolayı ortaya çıkan tepkiyi bastırmak adına TFF ve Futbolu yöneten diğer kurumlar bu cumartesi Galatasaray'ın şampiyon olarak biraz zafer sarhoşu olmasından yana...İnşallah objektif yönetim gösterir hakem ama içimden bir his Fenerbahçe'yi doğrayabilirler bu cumartesi diyor. Ama açıkcası bunun tersi olursa,yani Galatasaray doğranırsa hiç üzülmem.Hatta sevinirim Çünkü zaten şu dakikadan sonra şampiyon olsak da çok büyük sevinç yaşayacak hevs bırakmadılar bizlerde. Ama Kadıköy'e çıkıp ,çatır çatır topumuzu oynar ve en az 3 farkla kazanırsak işte o zaman yaşananlara sağlam bir cevap vermiş oluruz diye düşünerek sevinirim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

"Biz hocanın cezasını kaldıralım sizde şike ile ilgili kararların üstüne çok gitmeyin" anlaşması olmuş. Puan alma şansımız %30 diyordum ama şimdi %60 diyorum. Yemişim yedek kulübesini bize soyunma odasında lazım Fatih Terim. Biz karşı çıktık biz kullanıyoruz olarak değilde, kurtarılmak istenen kişilerin alehine kullanıldı desek daha doğru olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Fatih terimin cezası FDTnin 43ün 1in c sine göre hak mahrumiyeti cezasıdır ve ertenelemez

çok garip federasyonumuz var

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Fatih terimin cezası FDTnin 43ün 1in c sine göre hak mahrumiyeti cezasıdır ve ertenelemez

çok garip federasyonumuz var
    Hak mahrumiyeti ile men cezası arasında fark var. Kırmızı kart gören bir futbolcunun cezası hak mahrumiyeti olarak geçmez mesela. Hak mahrumiyeti olan biri satatta da izleyemez maçları.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hak mahrumiyetinde stada giriliyor mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Hak mahrumiyeti ile men cezası arasında fark var. Kırmızı kart gören bir futbolcunun cezası hak mahrumiyeti olarak geçmez mesela. Hak mahrumiyeti olan biri satatta da izleyemez maçları.
    bilemicem ben FDT yazan kural bu hatta buyrun :

buda 105

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

TFF, bir an evvel çalışmalara başlayıp hazırladığı ve uyguladığı tüm kuralları değiştirmeli, hepsini içinde bulunulan duruma göre esneyebilecek hale getirmeli. Yok 58'di, yok 105'di, böyle her musibetle karşılaşınca tek tek uğraşmakla olmuyor, hem millet de laf ediyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Gerci bu ceza ertelenmesi Ilhan Eksioglu ve Sekip Mosturoglu'na da yariyor. Ilerki günlerde ortaya cikar zaten.

Mesaj Yetkileri