Aykut Kocaman: “Kazanırsak, kaybedeni düşünerek sevineceğiz”
bumudur ? budur.
Aykut Kocaman: “Kazanırsak, kaybedeni düşünerek sevineceğiz”
bumudur ? budur.
Helal Ollsun Çocuklar...!!!
Berbat geçen bir hafta sonundan sonra bu kadar güzel bi skor elde etmek gerçekten kolay bir iş değil hepinizin alnından alexin emre tilevin deyişiyle her yerinden öpüyorum helal olsun demekten başka bir şey bulamıyorum
Fenerbahçeliliğimden gurur duyarım ve bu takım bu sene bizi utandırmadı elhamdülillah iyiki fenerbahçeliyim![]()
Aziz Yıldırım'a helal olsun, dışardayken 5 kupa finali kaybetti, içeri bir girdi kupa geldi. Bu adam ergenokondan da öte.![]()
Maç sonlarını ülkemizde nedense hiç seyredemiyoruz.Ligtv'de maç biter bitmez reklama giriyor.Atv'de maç biter bitmez kesti yayını.İnsan bi gösterir sahada neler olup bitiyor.Maç sonları reklamlar canımı çok sıkıyor benim.Ligde felan mesela taraftar takımı felan çağırıyor oraları izlemek varken neler izliyoruz.
Babamla beraber izledik maçı, o Fenerbahçeli ben BursasporluSonunda sevinen o oldu, onu tebrik ettiğim gibi buradaki Fenerbahçe taraftarı arkadaşları da tebrik ederim. Bursa'm adına iyi maç olmadı. Fenerbahçe çok daha iyi oynayıp, özellikle de Alex'in etkili oyunuyla galibiyetle ayrılan, kupaya uzanan takım oldu, sonuna kadar hak etti. Eee bizimde 27. sene oldu
Bakalım biz ne zaman kazanıcaz
![]()
sahada müthiş görüntüler var
helal olsun
TEBRIKLER FENERBAHCE
TEBRIKLER FENERBAHCE
TEBRIKLER FENERBAHCE
TEBRIKLER FENERBAHCE
TEBRIKLER FENERBAHCE
TEBRIKLER FENERBAHCE
TEBRIKLER FENERBAHCE
TEBRIKLER FENERBAHCE
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 17.Mayıs.2012 at 13:15
Bir şeyi merak ediyorum bize verecekleri bu kupa demirörenin geçen sene tffye iade ettiği kupa mı yoksa yenisi mi yapıldı geçen seneki kupayı kaklamasınlar bize![]()
Fenerli arkadaslari tebrik edip ayni andada takima tessekur ederimsezonu erken acmaktan kurtardilar bizi
![]()
Yıldırım Demirören'in yüzü nasıl da gülüyorBize kupayı verirken yüzüne bakamıyordu futbolcuların
![]()
Olan Türk mizahına olduTebrikler
![]()
Demirören sen nasıl birşeysin
Tebrikler Fenerbahçe.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu arada Ağustos'da bir derbi daha varUmarım böyle final niteliği taşıyan GS-FB derbilerini sık sık izleriz artık.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kupada ne kadar güzelmiş be![]()
![]()
![]()
Şampiyonluğun yerini tutmuyormuş 29 yılda bunu öğrendim.![]()
Fenerbahçe'nin Türkiye kupası töreni ilk kez renkli televizyonlarda izlenmiştir.
Yarım saattir gülüyorum.![]()
Bu arada Galatasaray 7 yıldır Türkiye kupasını alamıyor. oha 7 yıl lan ?
Haha güvercin uçuverdi![]()
Şampiyonluk göremeden gideriz diyordum bundan önce; olduk artık sıra Türkiye Kupası'ndaydı, olmadı; başka zamana artık.
Çok güzel bir oyunla kupayı kazandı. Tebrikler Fenerbahçe.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Zaman tünelinden çıkacam dedim inanmadınız bak noldu şimdi ?
kupaya gönderme biraz önce facede yazılmışsüper espri
![]()
Yeni Dalga Konusu Galatasaray 7 yildir kazanamiyor![]()
Tebrikler Fenerbahce