Ferit Şahenk yeni yönetimde yer alacakmış.
Ferit Şahenk yeni yönetimde yer alacakmış.
İyice polis ve hakim devleti olduk. Onlar ne derse ses çıkarılmıyor, boyun eğiliyor. Bu hafta 48 Fenerbahçeli'nin duruşması vardı Kadıköy Adliyesi'nde. Ben bile ne tribün kovalarım ne birşey yaparım destek olmak için gittim oraya. Aileler dışında toplasanız 50 kişi yoktu. Daha fazla sahip çıkılamaz mıydı bu insanlara? Kesinlikle çıkılırdı.
...
Şuan ortalıkta dolaşan söylentilere göre Ferit Şahenk ve Raif Dinçkök'ün yeni yönetimde olacağı ve Emre'nin takımda kalacağı konuşuluyor. Ne kadar doğru bilinmez ama her ne olacaksa ivedilikle halledilmeli.
...
Şu Emre olayının ciddiyeti nedir ? Yönetimden yok mu bir duyum ?
Football is simple,but Football Manager is not
Aziz Yıldırımın talimati var ne olursa olsun anlaşın ve takımda kalsın yönünde..
[YOUTUBE="cCvHhDVOVQ4"]Bienvenü[/YOUTUBE]
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Günün Resmi: Maziden
La Selçuk futbolun kadar giyinişin de kötü : )
...
serhat akin takimi cekmis ustune aurelioda fena degil
efsane 03-04 kadrosuhooijdonka bak hey mahsallah
Şu Serhat Akın nasıl bu hallere geldi ya.Adama çok ayrı bir sempatim var.O genç yaşında fırtınalar estiriyordu.Çok iyi bir oyuncuydu.
Fotoğraf inanılmaz hakikatten.
aziz baskanin fotografi var twitterda cok kilo vermis baskan
O Bienvenü videosunda yapılan bir bakıma ırkçılık aslında.
Ne bakımdan ırkçılık?
Bu kadarda fesatlık olmaz..
Video'yu izleyince o zenciler bizim kardeşlerimizdir diyecektim ırkçılık yapmadığımız her yerden belli dicektim ama şu mesajı görünce harbiden artık fesatlıkdan öleceksiniz diyesim geldi...
Adam orada kendi bile nasıl gülüyor ayıptır bu kadarda fesat olmayın.
Yahu ben kimseye ırkçısınız falan demedim sakin olun.O adamın denilenleri anladığını da pek kastetmiyorum.Irkçılık sadece birine renginden dilin dininden dolayı hakeret etmek değildir ki.O adam renginden dolayı bir dalga konusu olmuş resmen.Irkçılık sadece birine f.uking nigger falan demekle olmaz.
Arkadaşlar arasında olur öyle şakalar
Bunlar bir "takım"
Football is simple,but Football Manager is not
Abicim ordaki insanların ırkçılık amacıyla yapmış olduğunu düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum.Nitekim Türkiye'de ırkçılğıın olmadığına inanmıyorum.İnsanlar bu arkadaşlara arkadaş otamında demedeiğini bırakmayım sonra da ırkçı değiliz diyorlar.Irkçılık için direk hakaret mi lazım?
0.13 saniye bak kimin ne niyette olduğunu anlarsın.