Sayfa 201 / 578 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
6,001 ile 6,030 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ne diyelim bazı fenerbahçe taraftarı sonuna kadar haklıdır çünkü onlar haklı doğarlar fenerbahçe için savaşırlar savaşta her şey mübah derler geretsin kafasını kanatırlar sonra fatih terim ve hasan şaşla alay ederler ama biz onları yargılamayız çünkü onlar haklılardır en baştan beri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu olayı yapan 16-17 yaşındaki bayanlara saldıranlar insan değiller.Benim için onları savunanlarda onlarla eş değerdir.Azıcık insan ve vicdan sahibi olsunlar.Sözde delikanlılar sizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Buradaki tartışmalarda bile şiddet varken orada olmasını yadırgamamak lazım. Bir noktada toplum neye yönlendiriyorsa o yerleşiyor. Yani Almanya'da otobüse bindiğinde hiçbir kontrol olmamasına rağmen herkes kartını okutur ama çoğu toplumda kartını okutmamak için çaba vardır. Bu kültürü yerleştiren toplumdur.

Şiddetin kültür haline gelmesinde her bireyin payı varken buradan sağı solu kınamakla olmuyor. Tabi savunmakla da olmuyor. Çünkü Kadıköy'deki maçtada polis saldırdıysa illa ki bir şey olmuştur dememiz lazım. Kim kime durup dururken saldırır değil mi? Oysa orada polis suçluydu.

İşte, aynı konudaki farklılık şiddetin ana nedenidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya böyle şeylere Fenerbahçe'li Galatasaray'lı diye bakmak saçma.İnsanlık meselesi.20 milyon Fenerbahçe'linin hepsi mükemmel insan degil heralde.
    Last edited by attirson : 25.Haziran.2012 at 00:53

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ya böyle şeyler Fenerbahçe'li Galatasaray'lı diye bakmak saçma.İnsanlık meselesi.20 milyon Fenerbahçe'linin hepsi mükemmel insan degil heralde.
    Bunu yapanlar Fenerbahççe'li değil ki benim gözümde değil.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bunu yapanlar Fenerbahççe'li değil ki benim gözümde değil.

Allah Allah niyeymiş o? bütün fenerliler süper insanlar mı?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Taraftar gözüyle bakmamak lazım.3-5 kişinin belli bir mezhebe bağlı diye kişilere saldırması ayrımcılığa girer.Ayrımcılık benim gözümde ırkçılık ile aynı derecededir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Allah Allah niyeymiş o? bütün fenerliler süper insanlar mı?
    Ya ben Galatasaray'lıyım u17 Fenerbahçe takımına yapılanları yapanlar da Galatasaray'lı değildir. Galatasaray'lı Metin Oktay'dır , Fenerbahçe'li Lefter'dir. Sence bunlar taraftar olabilir mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya ne taraftarı bunları yapanlar adam olabilir mi, insan olabilir mi ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Allah Allah niyeymiþ o? bütün fenerliler süper insanlar mý?
    Lafý baþka bir yerinden anlamak diye birþey var ya örnek olmuþ bu.

Olayýn videosunu izlemedim.Ýzlemek istemedim.Bu tür olaylar artýk alýþtýðýmýz þeyler.Bu tip insanlar yüzünden ülkemden nefret etmeye baþladým.

Bu olaylarý herhangi bir kulübe mal etmemek lazým.Ülkenin %75'i böyle zaten.

Ayrýca bazý arkadaþlar bu tip olaylarý deðerlendirirken formalarýný çýkartmalýlar.Ülkede bana yan baktýn deyip adam býçaklayan insanlar var.Ýlla ki bir provokasyona gerek yok.
    Last edited by LadroN : 25.Haziran.2012 at 12:41

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

her şeyiyle kötü bir olay.

ne bunun, ne de geçen seneki olayın savunulacak hiçbir tarafı yok.

şiddet sonuçta.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ284754SXQ

Kabaca;

Artık direnmekten vazgeçin o stadı bal gibi Beşiktaş'la paylaşacaksınız,eğer direnirseniz tek bir lafımıza bakar.

Bundan sonra ne yapılır artık bilemiyorum.Bu kadar kötü bir finans içinde ki Beşiktaş'ın stadının bizden önce bitmeyeceğini varsayarsak Olimpiyat'ın bakım çalışması bittiğinde de oraya gitmezlerse en az 2017'ye kadar yolu var bunun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'ın stat projesi bile yok. Ayrıca oraya stat yaptırmayacaklar, büyük rant var. 2017 değil, bildiğin İnter - Milan modeli düşünülüyor. Hem ranttan para bekleyenlerin, hem Beşiktaş'ın işine geliyor. Yoksa bu kadar yüzsüzlük yapmazlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok güzel küfürler hazırladım ama burda kullanmayacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Çok güzel küfürler hazırladım ama burda kullanmayacağım.
    Aman Hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TT Arena Beşiktaş'a hayırlı olsun diyebiliriz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşin iyice cılkı çıktı.Birde 5 sene Arena'da oynayacaklarmış.Oldu canım 49 yıllık deviride size verelim.Çok olaylar çıkacak.Aha buraya yazıyorum en az 10 bin kombine iade eden olur.Yüzsüz Beşiktaş yöneticileri bu kadar ısrar etmese bu olay buralara gelmezdi.Başkan çıkıp istemiyoruz diyor ısrar etmeyin diyor adamlar hala oynamak istiyoruz diyor.Valla pes.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biz söyleyince kızıyorsunuz. Stat bizim malımız diyorsunuz ama ;

"Spor Bakanı Suat Kılıç: Emredersek bu iş zaten biter..Bjk TT Arena'da oynar ama biz uzlaşarak çözülsün istiyoruz"
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş yanlış yapıyor İnönü'de kalıp bizim gibi yapsalar olmuyor mu biz ASY'de oynayıp öyle geçtik onlar da öyle yapsın arkadaş...Boşuna eziyet olacak kendi taraftarlarına da...2 Takım taraftarları arasında da olaylar çıkacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Biz söyleyince kızıyorsunuz. Stat bizim malımız diyorsunuz ama ;

"Spor Bakanı Suat Kılıç: Emredersek bu iş zaten biter..Bjk TT Arena'da oynar ama biz uzlaşarak çözülsün istiyoruz"
    Bir bakan nasıl böyle bir üslüp kullanır hayret verici.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bir bakan nasıl böyle bir üslüp kullanır hayret verici.
    Keşke bunlardan bir tane olsa : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Artık sabrımız taşmaya başladı. Keşke Arena'dan çıkarsalar takımımızı keşke.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Beşiktaş TT Arena'ya kapağı attımı 49 yıl orada kalır. 5 yıl falan hikaye olur. Devlet el atmazsa yeni statı dikmeyi geçelim elinde ki stadı bile yıkamaz. Yıkarak yavaş yavaş yani Fenerbahçe modelinde büyütmek isterse bir bölümü yıkıldıktan sonra belki oraya birkaç yıl çivi bile çakılamayacak.

Benim aklıma gelen en mantıklı yöntem. Beşiktaş'ın TT Arena'da oynaması kesinleşirse yıllık stat kirasını değilde biletten kazanılan paranın asgari %25'i gibi bir oranı Galatasaray'a vermesi doğru olur diye düşünüyorum. Hem Beşiktaş'ın sorunu ortadan kalkar hemde Galatasaray'ın cebine azımsanmayacak bir meblağa cebine girer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Sami Yen'i istiyoruz arkadaş.Bu nedir böyle.Eğer yönetimde bu söylenenlere karşı net bir cevap vermezse onlara yazıklar olsun.Oyuncak gibi oynayamazlar kos koca Galatasaray ile."Emredersek bu iş biter" söylemi nedir yahu.Ünal Aysal bırak bu kongrede karar alıcaz ayaklarını.Net bir tavır koy.Şimdi ses çıkarmazlarsa ileride çok başınızı ağrıtırlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adamların ikinci başkanı çıkıyor diyor ki Fenerbahçe kulübü bize diyor gelin bizim stadımızda oynayın diye ama biz Arena'da oynamak istiyoruz diyor. Yemin ediyorum zor tutuyorum kendimi böyle saçma sapan işler olur mu ya istenmiyorsunuz arkadaş bi gidin. Diyorlar ya devlet yaptı. Devlet Mecidiyeköy'ün arazisini 1 milyar liraya torunlar ve 2 ortağına devretti. Bu paranın 450'si TOKİ'ye gitti. Stadın maliyeti ne kadar TOKİ'ye biliyo musunuz 200 milyon. Daha ne konuşuyosunuz, neyin lafını yapıyosunuz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ak-kara belli oluyor. 1 Beşiktaşlı yönetici çıkıp da istenmediğimiz yerde oynamayız filan demiyor. Ne duruş ama? Herkes başı sıkıştığı an devlete gidiyor. Sonra herkes aynı anda biz halkın takımıyız, muhalifiz nidaları atıyor. Herşey kabak gibi ortada. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Biz de keriziz, yiyoruz 1 sene Olimpiyat Stadı'nın tadilatta olma tesadüfünü. Ne abuk subuk bir millet olduk biz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Adamların ikinci başkanı çıkıyor diyor ki Fenerbahçe kulübü bize diyor gelin bizim stadımızda oynayın diye ama biz Arena'da oynamak istiyoruz diyor. Yemin ediyorum zor tutuyorum kendimi böyle saçma sapan işler olur mu ya istenmiyorsunuz arkadaş bi gidin. Diyorlar ya devlet yaptı. Devlet Mecidiyeköy'ün arazisini 1 milyar liraya torunlar ve 2 ortağına devretti. Bu paranın 450'si TOKİ'ye gitti. Stadın maliyeti ne kadar TOKİ'ye biliyo musunuz 200 milyon. Daha ne konuşuyosunuz, neyin lafını yapıyosunuz.
    İyi de Mecidiyeköy'deki arazi sizin miydi ?
    Devlet sizi Mecidiyeköy'deki araziden çıkarıp, daha modern ve kapasitesi yüksek bir stat yaparak başka bir araziye koydu. Yani devletin olanı yine devlette. Kullanım hakkını tamamen başka bir kulübe verse isyan haklıdır ama sizin hakkınız yine sizde. Sadece bir müddet ortak kullanım hakkınız var, daha bu imzalar atılmadan önce "Stadı kalıcı/geçici ortak kullanmayız XX sene boyunca kullanım hakkı sadece bizim olacaktır" diye bir madde olsaydı, o zaman hak sizde olur, kimse emredemezdi.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ak-kara belli oluyor. 1 Beşiktaşlı yönetici çıkıp da istenmediğimiz yerde oynamayız filan demiyor. Ne duruş ama? Herkes başı sıkıştığı an devlete gidiyor. Sonra herkes aynı anda biz halkın takımıyız, muhalifiz nidaları atıyor. Herşey kabak gibi ortada. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Biz de keriziz, yiyoruz 1 sene Olimpiyat Stadı'nın tadilatta olma tesadüfünü. Ne abuk subuk bir millet olduk biz.
    Evet her başı sıkışan Devlete gidiyor Galatsaray şampiyonluk kutlamalarını Şükrü Saraçoğlunda yapmak içinde Devlete gitmişti değil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Beşiktaşlı duruşu o.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Evet her başı sıkışan Devlete gidiyor Galatsaray şampiyonluk kutlamalarını Şükrü Saraçoğlunda yapmak içinde Devlete gitmişti değil mi ?
    Biz hakkımız olanı aldık güzel arkadaşım.

Mesaj Yetkileri