Younes Belhanda 20.000.000 € ya Tottenham'da
Redknapp oyuncunun kafasını karıştırdı ve onu transfer etti. Şaka gibi 2 hafta sonra da emekli oldu. Olan yine bize oldu.
Younes Belhanda 20.000.000 € ya Tottenham'da
Redknapp oyuncunun kafasını karıştırdı ve onu transfer etti. Şaka gibi 2 hafta sonra da emekli oldu. Olan yine bize oldu.
TariboWest
bu eleman sendemiydi bilmiyorum ama eğer transfer listendeki biriyse ve 20 milyon gözden çıkardıysan bence hayırlısı olmuş bu adam 20 milyon etmezdaha iyisini bulursun o paraya bence
Wolfsburg'da Transferler Tamam !
Lassana Diarra
Papiss Cisse
Marco Reus
Stefan Reinartz
Daniel Schwaab
Alexander Kolarov
Transfer Özeti
* Bruno Ecuele Manga 1 Haziran'da Ajax'a satıldığı için tabloda gözükmüyor. Ondan da 10.000.000 € bonservis bedeli kazandık.
Kadro
TariboWest
kariyerini yeni takip etmeye başladım abi, yeni transferlerin harika bütün kupalara talip olmamız lazım![]()
Almanya Kupası 1. Tur
Bundesliga 1-2-3-4-5. Hafta
Şampiyonlar Ligi'nde Grubumuz Belli Oldu !
TariboWest
Güzel kadro kurmana rağmen hala santrafor mevkisinde eksiklik olduğunu düşünüyorum.
başarılar,11'ini koyabilir misin ?
Lass cm support degil de, bmw defend olur sanki. Guzel kariyer oluyor bu arada başarılar. Transferler de çok iyi
1 saattir kariyerini takip ediyorum.çok heyecanlı![]()
Bundesliga 6. Hafta
Bundesliga 7. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 1. Maç
Porto deplasmanından iyi bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Deplasmanlarda beraberlikler alırsak gruptan lider çıkmamız daha kolay olacak gibi...
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. Maç
Zayıf rakibimizi rahat geçtik. 3 puanı 3 golle aldık.
TariboWest
Bundesliga 8. Hafta
Bundesliga 9. Hafta
Bu maçta adeta çılgına döndüm. Cisse bir türlü golü bulamadı. En az 3 net gol pozisyonu kaçırdı. 3 topumuz da direkten döndü.
Bundesliga 10. Hafta
Sonunda Hertha Berlin'e patladık. Cisse de attığı 2 golle üstündeki ölü toprağını atar inşallah.
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. Maç
Nürnberg maçından sonra Milan karşısında da şanssızlığımızı bir türlü kıramadık. Acayip pozisyonları harcadık. Yine 2 topumuz direkten döndü ve beraberlikle yetinmek zorunda kaldık.
Almanya Kupası 2. Tur
TariboWest
Bundesliga 11-12-13-14-15. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. Maç
Şampiyonlar Ligi'nde 2. olup zorlu rakiplerle oynamayı kendimiz istedik resmen. Son 4 maçta 4 puan toplayınca zoru zoruna gruptan çıkmayı başardık. Artık rakip kim olursa olsun geçmeye çalışacağız... Ligde ise herşey istediğimiz gibi gidiyor. Bu sezon Avrupa'dan kupa getiremesek de ligi ve Almanya Kupası'nı kazanmak istiyoruz.
TariboWest
Almanya Kupası 3. Tur
Çeyrek finalde Leverkusen deplasmanına gideceğiz.
Bundesliga 16. Hafta
Bundesliga 17. Hafta
Şampiyonlar Ligi 1. Turundaki Rakibimiz Manchester City !
TariboWest
Elersin city yi inşallah
Transferler müthiş.Başarı mutlaka gelcektir.
Devre arası transfer döneminde 3 oyuncu ile anlaştık. 2 oyuncu ile yollarımızı ayırdık.
Eugene Konoplyanka 15 m € ya Wolfsburg'da
Pierre-Emerick Aubameyang 2.1 m € ya Wolfsburg'da
Serdar Gürler 1.3 m € ya Wolfsburg'da
Jerson Cabral 15 m € ya Chelsea'de
Tuncay Şanlı 2.4 m € ya Nottingham Forest'de
Transfer Özeti
TariboWest
Almanya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ne veda ettik.
Artık elimizde sadece lig kaldı. Lig şampiyonluğunu taraftara hediye edip takımdan ayrılmayı planlıyorum. Hedefimde milli takımımızla devam etmek var.
TariboWest
Bundesliga 25-26-27-28-29-30. Hafta
Şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Son maça kadar da böyle devam edecek gibi. Bakalım mutlu sona ulaşabilecek miyiz ?
TariboWest
Bundesliga 31-32-33. Hafta
VEEE 2013-2014 SEZONU BUNDESLİGA ŞAMPİYONU WOLFSBURG !
TariboWest
hocam seneye senden bütün kupaları süpürmeni bekliyorum
Bundesliga 34. Hafta
Puan Durumu Final
Yönetim genç tesislerinin geliştirileceğini duyurdu.
TariboWest
Tebrikler seneye Wolfsburg`da olmayacağını söyledin umarım yeni gideceğin klup/ülkede başarılı olursun.
Sözleşmemin 1 ay sonra bitecek olması ve hala sözleşme imzalamadığım için 2 resmi teklif aldım.
Biri Almanya'nın en büyüğü Bayern Münih
Diğeri ise Pavel Nedved'in başkanlığını yaptığı Juventus
Bayern anlaşmayı hemen yapmak istiyor. Juventus ise düşünmek için istediğim 1 hafta ertelemeyi kabul etti. Pavel Nedved başkan diye mi bilmiyorum gönlüm Juve'den yana.
TariboWest