Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş Gelecek Sezon Nerede Oynayacak?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Sırf şu Galatasaray taraftarının yaklaşımı yüzünden Arena'da oynamak şampiyonluğa bedel şampiyonluğa.. Beşiktaş stad üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor diye suç oldu. Ama sen stadını yaptırırken, devletten her türlü yardımı alırken bir şey yok ama Beşiktaş yardım isteyince suç değil mi yok öyle yağma. İnşallah bu stad izni çıkacak. Futbol dışında kafanızı kuma gömmüyorsanız başbakanın sözünden geri vites yapmadığını bilmeniz lazım. Stad konusunda yaptığı açıklamalar ortada.

Stad mevzusu yüzünden son yıllarda kedi köpek gibi didiştiğimiz Fenerbahçe taraftarı ve yönetiminin gösterdiği nezaket alkışlanmaya değer.
    Hoş gerçi onlarında taraftarı kendi statlarında oynanmasına sıcak bakmıyor ama haklı gerekçeleri var. Orada oynamak iki takıma zarar verir diye düşünüyorum. Bir önceki mesajlarda Fenerbahçe'li arkadaşın biri yazmış. Kadıköy'ün çoğunluğu Fenerbahçe'li olduğu için olayların önüne geçilmez. Son derece haklılar. İster şirin gözükmez için böyle yapıyorlar diyin şu yapılanlar karşılığında taraftarından yönetimine adamlıklarını gösterdiler.

Kazım Kanat'ın "Galatasaray gibi dostum olacağına Fenerbahçe gibi düşmanım olsun" sözü çok doğruymuş..
    He bizim gerekçelerin hiçbirinin bi anlamı yok zaten. Biz o kadar boşuna mı yazı yazdık, gerekçeleri belirttik, daha kaç defa yazıcaz. Arena daha oturmuş bi stad değil orayı hala Galatasaray'ın merkezi yapmak için uğraşıyoruz. GS TV artık Arena'da, Kulüp merkezi Arena'da, Merkez GS Store Arena'da. Zemin sezon başında değiştirildi buna rağmen hala sorunları var. Stadın ulaşımla ilgili hala sorunları var. 180 tane Loca satıldı. Alanlar 7/24 kullanım hakkına sahipler, sözleşmeler buna göre imzalandı. Eğer Beşiktaş olurda buraya gelirse üstüne üstlük loca satmaya kalkarsa Galatasaray ne kadar zor durumda kalıcak bunu düşünen yok. Ama size göre stat devletin verdiğimiz o kadar imtiyaz hiç sayılıyor, gerekçelerimiz geçersiz, saçma gerekçeler falan zaten, istediğiniz gibi düşünmeye devam edin. Ortada bir gerçek var ki o stad bize anamızın ak sütü gibi helaldir, o stad bizimdir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Öztürk'ün duruşu yeterli.

Stadı devlet yaptı, bildiğin devlet yaptı. Yardım falan değil, devlet yaptı. Vergilerle yaptı. 2 katını geri aldı. Galatasaray'ın katkısı senin vergini ezer.

Transfer falan, alakasız. Geçiniz bunları.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ya sanki Ali Sami Yen'in arazisi tamamen Galatasaray'a aitmiş gibi yazıyorsun

Tabi işine gelmeyen kısım alakasız oluyor.

Ok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Sami Yen'de %1'lik bir hakkımız vardı arazi üzerinde. Bütün devleti dolandırdık, herkes uyudu. Diktik oraya stadı, fırsatçılığın da böylesi.

İşime gelip gelmemesiyle alakası yok, doğruya doğru demekten gocunmam. Süleyman Hurma adımızı çıkardı, nasıl olsa bir kıvılcıma bakıyor herşey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ali Sami Yen'de %1'lik bir hakkımız vardı arazi üzerinde. Bütün devleti dolandırdık, herkes uyudu. Diktik oraya stadı, fırsatçılığın da böylesi.

İşime gelip gelmemesiyle alakası yok, doğruya doğru demekten gocunmam. Süleyman Hurma adımızı çıkardı, nasıl olsa bir kıvılcıma bakıyor herşey.
    Daha fazla yazma bence.Anlamazlar.Salı günü ak kara belli olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yemin ediyorum sıkıldım bu stad işinden. Büyükçekmece'de baya büyük bi arazi aldık. Başkan dese ki Arena'yı da kim napıyorsa yapsın, Çekmece'ye stad yapıyoruz. Stad inşaatında taş taşımayan adam değildir. Beşiktaş'lı arkadaşlar ısrarla diyor ki Stadı devlet yaptı, yok benim vergilerimle yapıldı, Mecidiyeköy arazisi zaten sizin değildi vs vs. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Ya biz bunların aksinde bişey mi söylüyoruz, bir kişi var mı stadı devlet yapmadı diyen. Mecidiyeköy olayını da Kaan açıkladı zaten sohbet alanında. Biz de defalarca kez aynı şeyleri yazdık. Mecidiyeköy'deki araziyle ilgili, stadla ilgili ama hala ısrarla aynı şeyler söyleniyor. Şu anda dönen tartışma tamamen mantıksız. Biri çıkıyor Fenerbahçe'nin haklı sebepleri var diyor, biri çıkıyor sizde bizle aynı durumdaydınız diyor. O zaman adama zormazlar mı biz o durumdayken niye stadınıza bizi kabul etmeyip ulaşımı olmayan Olimpiyat'a mahkum bıraktınız. Bizim sebeplerimiz haksız mı, işkembeden mi sallıyoruz biz. Bir önceki mesajımda hepsini yazdım. Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Daha ne diyelim ki biz. Son olarak Galatasaray'lı arkadaşlardan ricam bi daha bu konuyla ilgili kesin karar çıkana kadar konuşmasın kimse. Herkes istediği gibi konuşsun, konuştukları her şeyin cevabı var zaten önceki mesajlarımızda.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yemin ediyorum sıkıldım bu stad işinden. Büyükçekmece'de baya büyük bi arazi aldık. Başkan dese ki Arena'yı da kim napıyorsa yapsın, Çekmece'ye stad yapıyoruz. Stad inşaatında taş taşımayan adam değildir. Beşiktaş'lı arkadaşlar ısrarla diyor ki Stadı devlet yaptı, yok benim vergilerimle yapıldı, Mecidiyeköy arazisi zaten sizin değildi vs vs. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Ya biz bunların aksinde bişey mi söylüyoruz, bir kişi var mı stadı devlet yapmadı diyen. Mecidiyeköy olayını da Kaan açıkladı zaten sohbet alanında. Biz de defalarca kez aynı şeyleri yazdık. Mecidiyeköy'deki araziyle ilgili, stadla ilgili ama hala ısrarla aynı şeyler söyleniyor. Şu anda dönen tartışma tamamen mantıksız. Biri çıkıyor Fenerbahçe'nin haklı sebepleri var diyor, biri çıkıyor sizde bizle aynı durumdaydınız diyor. O zaman adama zormazlar mı biz o durumdayken niye stadınıza bizi kabul etmeyip ulaşımı olmayan Olimpiyat'a mahkum bıraktınız. Bizim sebeplerimiz haksız mı, işkembeden mi sallıyoruz biz. Bir önceki mesajımda hepsini yazdım. Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Daha ne diyelim ki biz. Son olarak Galatasaray'lı arkadaşlardan ricam bi daha bu konuyla ilgili kesin karar çıkana kadar konuşmasın kimse. Herkes istediği gibi konuşsun, konuştukları her şeyin cevabı var zaten önceki mesajlarımızda.
    Geçmişte hata yapan Fikret Orman değildi.Geçmişte hata yapan futbolcular değildi.Geçmişte hata yapan Taraftar değildi.Geçmişteki yöneticilerden soracaksınız bunun hesabını Fikret Ormandan kesmeyeceksiniz ? Biz de İstanbulspor'un İnönüde oynamasını istememişiz Devlet zorla oynatmış.Demekki böyle bir yol var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçmişte siz Avrupa maçlarınızı İnönü'de oynamak isteyince dönemin Beşiktaş yönetimi reddetmemiş.Olur demiş fakat şartlarda anlaşılamamış.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yani şampiyon olamayacağınız için, şimdiden zafer kazanmak istemeniz mantıklı tabii. Vizyon meselesi.

Başbakan 1 Allah kuruşu yok dedi, bütün sazanlarda inandı. Nasıl diye sorma gereksinimi bile duymadı, çünkü işine geliyordu.

Ehehe, Galatasaray'ın stadı devletin stadı ya diye salya akıta akıta gezdi herkes, kendi çaplarında mutlu oldular.

Fenerbahçe de tek vücut sizi o stada sokmamak için elinden geleni yapıyor, tek farklı Kığılı elimizden geleni yapıyoruz diye demeç veriyor, Bakan arayınca da hayır diyor.

Bizim dik duruşumuz zorunuza gidiyor, size stada sokmak istemeyişimiz sizde küçük takımsınız izlenimi yaratıyor ancak atladığınız bir şey var, büyüklük önüne gelene yalvarmakla olmuyor. İstediniz, vermedik. Konu kapanmalıydı, siz hala kurcalıyorsunuz. Çünkü başka kurtuluşunuz yok.

Not: Bu mesaj meireles nickli şahıs ve onun gibi düşünen çapsızlara ithaf edilmiştir.
    Abdullah Kiğılı olmaz falan mı demiş kaçırdım galiba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Avrupa maçlarınızı oynamanızda bir sakınca olmaz zaten, bence.

Nihat Özdemir söylemiş dün, hem taraftar hem yönetim istemiyor, 1+1 teklifine Kığılı tarafından hayır cevabı verildi diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ayrıca devlet Seyrantepe Spor Kompleksi için harcadığının 2 katı kazandı diye sallayanarkadaşlar, bundan emin misiniz acaba? Bu konuda biraz araştırma yaptım da,hiç de öyle şeyler olmadığını gördüm.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Araştırdığın yer neresi ? Bu forumda hem Gs sohbet alanı hem de Arena konusunda pek çok bilgi mevcut.

Ayrıca 2 katı değil, 1.5 katı olsun hatta verdiğini geri alsın, ne değişir ?

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=6382

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ayrıca devlet Seyrantepe Spor Kompleksi için harcadığının 2 katı kazandı diye sallayanarkadaşlar, bundan emin misiniz acaba? Bu konuda biraz araştırma yaptım da,hiç de öyle şeyler olmadığını gördüm.
    araştırmalarından biz de faydalanmak isteriz,yazar mısın?
    Bizim burda bu konuyu bjk'lilere anlatmamız çok komiğime gidiyor.Yok 2 katı yok devleti kazıkladık biz falan. Devlet hayrına Galatasaray'a bağış yaptı zaten. Stad devletin.
    Eğer durum böyleyse bakanın yanında Başkan yardımcımız hayır olmaz diyebilir miydi? Düşünüyo musunuz siz? Hala bu staddan umudunuz varsa size acıyorum. Tamam beşiktaş kazandı diyelim, o stada takımınız desteklemek için giderseniz size daha çok acırım. Yazık yahu, gerçekten yazık... Bi arkadaş Kazım Kanat'ın sözünü kullanmış Gs dostluğu Fb düşmanlığı falan, inan sizin dostlunuza çok ihtiyacımız var yapma böyle lütfen, üzülüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Sonuçta benim senin devlete ödediğim vergilerle yapıldı.
    Türk Telekom Arena'nın maliyeti Ali Sami Yen Stadyumu arazi satışından karşılanmıştır. Ali Sami Yen Stadı arazisi toplam 1 milyar 25 milyon TL’ye Torunlar- Aşçıoğlu-Kapıcıoğlu ortaklığına satılmış bu paranın 475 milyon TL’si TOKİ'ye kalmıştır. Türk Telekom Arena ise 191.5 milyon TL’ye yapılmıştır.

Nerede bizim verdiğimiz vergiler ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle her seferinde Ali Sami Yen arazisinin milyar dolarlık ihale ile satıldığı vurgulanıp duruldu.Evet devlet Gs'ye stad yaptı ama bunun 2 katı karşılığını aldı.Bu yüzden devlet stad yaptı argümanıyla gelemezsiniz denildi hep.Fakat milyar dolara falan satılmamış.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25082797/

Buradaki yazıda TOKİ'nin kar etmediği,üstüne zarar ettiği söyleniyor.

http://www.gazeteport.com.tr/yazar/2...a_satacaksiniz

TT Arena'nın Toki'ye tam olarak ne kadara mal olduğunu araştırdım ama bulamadım.Eğer 416 milyondan çoksa veya çok fazla fark yoksa,Gs'li arkadaşlar hiç gelip burada artistlik yapmasınlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    araştırmalarından biz de faydalanmak isteriz,yazar mısın?
    Bizim burda bu konuyu bjk'lilere anlatmamız çok komiğime gidiyor.Yok 2 katı yok devleti kazıkladık biz falan. Devlet hayrına Galatasaray'a bağış yaptı zaten. Stad devletin.
    Eğer durum böyleyse bakanın yanında Başkan yardımcımız hayır olmaz diyebilir miydi? Düşünüyo musunuz siz? Hala bu staddan umudunuz varsa size acıyorum. Tamam beşiktaş kazandı diyelim, o stada takımınız desteklemek için giderseniz size daha çok acırım. Yazık yahu, gerçekten yazık... Bi arkadaş Kazım Kanat'ın sözünü kullanmış Gs dostluğu Fb düşmanlığı falan, inan sizin dostlunuza çok ihtiyacımız var yapma böyle lütfen, üzülüyorum.
    Adana'lı olduğum için Adana,Mersin ve Antep deplasmanları dışında Beşiktaş'ı İstanbul'a gidip izleme fırsatım olmadı. Ama TT Arena'da oynarsak maçlarımızı senede 2,3 kez gideceğim maçlara. Gitmeyen namerttir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eren Talu'ya neyin parasını ödüyorlar, onunla devletin ne alakası var. Adam beceremedi, taahütünü yerine getiremedi. O kendini bağlar. Arena'nın maliyeti de bir üst mesajda yazıyor zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

TT Arena'nın Toki'ye tam olarak ne kadara mal olduğunu araştırdım ama bulamadım.Eğer 416 milyondan çoksa veya çok fazla fark yoksa,Gs'li arkadaşlar hiç gelip burada artistlik yapmasınlar.
    191m tl doğru rakam değil aslında.160m euro ya yapıldı stad bu da 366m tl ye denk geliyor

Edit:191m tl diye aldığım bilgi Vikipedi'ye aittir.Ama stadın profilin de de 160m euro maliyeti gösteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sonuç olarak devletin kar etmesinin ya da zarar etmesinin bu konuda hiç bir önemi yok. Ayrıca kar mı etmiş, zarar mı etmiş hiç merak etmedim. Biz 1 verdik, 1 aldık. Bulunduğumuz stadın üst kullanım hakları da bizde. Gerisi teferruat benim için

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    191m tl doğru rakam değil aslında.160m euro ya yapıldı stad bu da 366m tl ye denk geliyor

Edit:191m tl diye aldığım bilgi Vikipedi'ye aittir.Ama stadın profilin de de 160m euro maliyeti gösteriyor.
    http://spor.milliyet.com.tr/arena-ni...96/default.htm

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ee tabi buldunuz ali samiyen spor kompleksi gibi stadı hemen akbaba gibi... Kovduğumuz halde bide.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ak ile kara belli olacak yakinda.o zman konusuruz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ee tabi buldunuz ali samiyen spor kompleksi gibi stadı hemen akbaba gibi... Kovduğumuz halde bide.
    Siz inönüde öle yapmak istediniz sanırım. Galatsaraylıların anlayamdığı birşey var Beşiktaş Stadı yıkınca nerede oynayacak söyleyinde bizde bilelim ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Siz inönüde öle yapmak istediniz sanırım. Galatsaraylıların anlayamdığı birşey var Beşiktaş Stadı yıkınca nerede oynayacak söyleyinde bizde bilelim ?
    İstanbul'da 105x60'lık arazi çok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İstanbul'da 105x60'lık arazi çok.
    Yani ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yani ?
    Bi beyaz boya,iki kale iş bitmiştir,sorun yok yani.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu Galatasaray kulübünün ya da taraftarının sorunu değil yalnız. Bu Beşiktaş kulübünün sorunu. Bize stadımızda oynamak istediğinizi söylediniz, biz de reddettik. Ama Beşiktaş camiası hala üstelemeye devam ediyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kasımpaşa'nın stadı duruyor.Vefa stadı var,Kartal'ın stadı var.Bu yıl orada idare edersiniz sezon bitince Olimpiyat'a geçersiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş İnönü stadından uzaklaştırılıyor mu? Beşiktaş'ın Dolmabahçe'ye yeni stat yapması için henüz resmi izinler alınmadan, İnşaat çalışmaları için çalışmalar başlamadan önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağı tartışmalarının başlaması kafaları iyice karıştırdı.

Yeni stat konusunu yakından takip eden Beşiktaş'ın stattan sorumlu eski yönetim kurulu üyesi ve son kongrede başkan adayı olan Bülent Deriş, sürecin İnönü stadının Beşitaşt'an alınmasına kadar gidebileceğini söyledi.

ORTADA KESİNLEŞMİŞ PROJE YOK

Konuyla ilgili Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Deriş, "Yeni stat yapılması için izin alındı ama ortada henüz üzürinde uzlaşılmış bir proje yok. Bunun aşılması için birçok prosedürün yerine getirilmesi gerekiyor. Bizim stadımızın sorunları var. Stadın bulunduğu yerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'in ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ün arazileri var, bunların bir an önce araya getirilmesi gerekiyor. Anıtlar Kurulu'na proje sunulması gerekiyor. Şuan sunulmuş bir proje var mı yok mu, bunu bilmiyoruz. Yönetim kurulu henüz böyle bir açıklama yapmış değil. Görünen o ki ortada henüz böyle bir proje yok. Ayrıca proje bugün onaylansa, işlemlerin tamamlanması ve inşaat çalışmalarının başlaması 6-7 ay sürer. Durum buyken yönetim kurulumuzun stad arayışana neden girdiğini anlamış değilim" dedi.

Yeni stat arayışı çok yanlış

Yeni stat çalışmaları başlayana kadar Beşiktaş'ın maçlarını İnönü'de yapmasının daha faydalı olacağını belirten, Deriş, "Takımımızın ciddi bir şekilde paraya ihtiyacı var. Yönetimin kararını bir an önce vermeli, ardındanda hemen kombine ve loca satışlarına başlamalı. Taraftarlarımızın ve bizim en büyük beklentimiz yeni stadın yapılması fakat; bu sene gerçekleşmesi çok zor. Şu aşamada stat arayışına girerek böyle bir kaos ortamının yaratıması çok yanlış. Biz yeni yönetimin her zaman arkasında olacağımızı söyledik. Yıkıcı değil yapıcı muhalefet yapacağız dedik. Ama gördüğümüz eksikleri yanışları da söylemek görevimiz" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ İNÖNÜ'YÜ BOŞALMASI DURUMUNDA, O ARAZİ ELİMİZDEN ALINABİLİR

İnönü stadının yerinde yapılması için resmi izinler alınmadan, Beşiktaş önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağı tartımalarının başlamasının bazı çevrelerde 'Beşiktaş Dolmabahçe'den uzaklaştırlıyor mu?' şeklinde yorumlandığının sorulması üzerine Deriş, "Böyle birşeyin konuşulması bile bizi rahatsız eder. Bunun gerçekleşmesi durumunda neler olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Bunu kimse kabul edemez. Yeni yönetim bu konuda nasıl bir açıklama yapar bunu bilemiyorum. Beşiktaş'ın yeri Dolmabahçe'dir. Ama bu da olasılıktır. Bugün bu tartışmanın yapılması gereksizdir. Çünkü yeni stadın yapılmı için ortada izin, ruhsat, proje yok. Bunu söylemek istemiyorum ama Beşiktaş'ın İnönü'yü boşaltması durumunda, o arazinin elimizden alıması gibi bir tehlike var" cevabını verdi.

Radyospor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olağanüstü Divan Toplantısı İptal Edildi

Divan Kurulu Başkanlığı’ndan bildirilmiştir;

Kulüp yönetiminin stat konusu ile ilgili olarak önemli ve hassas denge isteyen çalışmaları devam etmektedir.

28 Haziran 2012 tarihli Galatasaray Spor Kulübü açıklaması durumu açıkça ifade etmektedir.

Bu sebeple son saatlerdeki gelişmeler ışığında yönetim çalışmalarını daha da zorlaştıracağını düşünerek, 3 Temmuz 2012 tarihli acil ve Olağanüstü Divan Toplantısı kulübün menfaatleri düşünülerek iptal edilmiştir.

Olağan Divan Toplantımız, 11 Temmuz 2012 tarihinde üyelere bildirilen yer ve saatte, tespit edilmiş olan gündemle toplanacaktır.

Saygılarımızla

İrfan Aktar
    Galatasaray Spor Kulübü
    Kulüp Divanı Başkanı

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri