Yani şampiyon olamayacağınız için, şimdiden zafer kazanmak istemeniz mantıklı tabii. Vizyon meselesi.
Başbakan 1 Allah kuruşu yok dedi, bütün sazanlarda inandı. Nasıl diye sorma gereksinimi bile duymadı, çünkü işine geliyordu.
Ehehe, Galatasaray'ın stadı devletin stadı ya diye salya akıta akıta gezdi herkes, kendi çaplarında mutlu oldular.
Fenerbahçe de tek vücut sizi o stada sokmamak için elinden geleni yapıyor, tek farklı Kığılı elimizden geleni yapıyoruz diye demeç veriyor, Bakan arayınca da hayır diyor.
Bizim dik duruşumuz zorunuza gidiyor, size stada sokmak istemeyişimiz sizde küçük takımsınız izlenimi yaratıyor ancak atladığınız bir şey var, büyüklük önüne gelene yalvarmakla olmuyor. İstediniz, vermedik. Konu kapanmalıydı, siz hala kurcalıyorsunuz. Çünkü başka kurtuluşunuz yok.
Not: Bu mesaj meireles nickli şahıs ve onun gibi düşünen çapsızlara ithaf edilmiştir.