Swansea olarak oyuna katıldım![]()
Swansea olarak oyuna katıldım![]()
Sinclair daha iyi bence Graham'dan.
Premier Lig'de Bu Hafta
![]()
Başkandan Tağcı'ya teşekkür mesajı
..Ve ambargo kalktı.Everton klübüne devir süresince uygulanan ambarga devir işlemi suya düşünce kaldırıldı.
Anatoliy Tymoshchuk Everton'da.Serbest olarak takılan Anatoliy Tymoshchuk Everton'la futbola geri döndü.
Premier Lig'de Bu Hafta
![]()
premier ligde bu haftanın toplu sonuçları
![]()
Aston Villa olarak 2 transfer yaptım bunları transfer dönemi başlayınca açıklayacağım...
Şuan kaç kişisiniz ligde ?
10 kişiyiz şu an
Hepiniz aynı saatte mi çevrimiçisiniz ?
Everton ve Aston Villa teknik direktörleri yaşlarının ilerlemesinden dolayı emekli olmuşlardır.
Kendilerine kendi aralarında yapacakları kariyerde başarılar dileriz.![]()
lan sizin yüzünüzden millet beni bıraktı sanıyor...
Arkadaşların galyanına gelip ayrılmış bulunmaktayım oyunun rahatlaması için anlaşıp 4erli gruplara ayrılıcaktık emekli olun dendi ben emekli oldum ve yeni oyunu kuruyordum diğer arkadaşlar geri vites yapıp oyunda kaldılar ve bizide gruptan daha birşey söylemden şutladılar tebrik ediyor ve kariyerinizde başarılar diliyorum.![]()
emre beraber kariyer yapalım mı
15.Hafta Sonunda Puan Durumu
Arkadaşım konu dağılmasın diye fazla uzatmak istemiyorum ama cevap vermedende olmayacak.Oyuna katıldığınızdan beri çok yavaş çok yavaş dediniz.En sonunda ayrılalım ya böyle olmayacak dediniz.Biz sorduk ayrılmak isteyenler ayrılsın diye.Emirle ikiniz emekli oldunuz başka kimsede size katılmak istemedi.Zaten herkez 1.5 senedir takımının başındaydı.Şimdi bu işi daha fazla uzatmanın anlamı yok.Biz kimseyi şutlamayız.Sizinle beraber takılan 2 kişi daha var aynı anda.Onlar hiç şikayet etmiyor ve takımlarının başındalarLütfen konuya daha fazla yazıp uzatmayın.Konu dağılmasın.
Premier Lig'de Bu Hafta
Carling Cup
Wilshere Antremanda Müthiş İlerliyor
Ramsey Antremanda Göz Doldurdu
Sezon Başı Transfer Edilen Genç Regen Potier Mükemmel Bir Gelişim Gösterdi
Last edited by myres : 03.Temmuz.2012 at 19:57
yok dostum zaten sadece emir geliyordu.diğer arkadaşlar gitmek istemediklerini söylediler.
22.Hafta Sonuçları
Bugün Tottenham-Mancester United maçında inanılmaz bir olay yaşandı.Tottenham 1-0 önde iken sahaya Tottenham tribününde yer alan bir Man. Unt. taraftar tarafından atılan yabancı madde Tottenham managerinin kafasına isabet etti.Hemen ambülans ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Tottenham teknik direktörü Emre Keçeci'nin sağlık durumu şuan iyi.Hastaneye kaldırılınca maçı yönetmek zorunda kalan Asistan taktikte oynama yapınca 1-0'lık skor 2. yarıda 1-1 geldi ve Tottenham 2 puanı bıraktı. (Crash Dump)
23. Hafta Sonuçları
24.Hafta Premier Lig Sonuçları
Güzel devam ediyor puan tablosu bekliyoruz
carling cup üstüste 2. kez chelsea nin oluyor.
![]()
Ligin son haftalarına girerken takımın as oyuncularından 6 kişinin sakatlanması yenilgi serisini başlattı.
Hocam bu ne yakışmış mı yani 8 atılır mı bu ne hırs insanın şevkini filan kırarşaka bir yana çok güzel maç tebrikler