Hocam oynattığınız taktik nedir ?
Hocam oynattığınız taktik nedir ?
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1. Maç
Valencia'yı top diye oynadık ama olmayınca olmuyor. Kaleci Diego Alves'i bir türlü geçemedik. Deplasmanda yenip finale çıkmak için herşeyi yapacağız. Sol bekimiz Olsson da cezalı duruma düştü. İşimiz zor...
TariboWest
TariboWest
Helal olsunKupa yakın,meşaleyi yakın
![]()
Helal olsun valla ŞL'yi de al, helal yani. Hocam rica etsem bir de ligdeki oyuncu istatistiklerini koyar mısın![]()
vay abi görmeyeli finale çıkmışsın helal![]()
Adaş olağanüstü bir kariyer oluyor tebrikler.Porto tehlikeli takım tabi Barca ayarı bir takım çıkmamış ama geçen sene 3 final oynadım Porto ile 3'ü de mağlubiyetle bitti aman diyim![]()
Evet oydu teşekkür ederimİki kaliteli forvet gol krallığına oturmuşlar ama rating'e bakarak ligin en iyi oyuncuları zaten belli yani, müthiş
![]()
Çift forvette quintero poacher olarak 35 gol falan atıyordu ligde denersenAma sistemin zaten işliyor gayet
![]()
" O " Artık Bizim !
ŞAMPİYONLARIN ŞAMPİYONU , UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU FENERBAHÇE !
Fenerbahçe Avrupa'nın En Büyük Kupasını Kazandı Taraftarlar Sokağa Döküldü !
Kutlamalar yurtiçi ve yurtdışında aralıksız sürüyor. İşte o görüntüler
Sonunda başardık. Artık çıta bir kademe daha yükseldi. Avrupa'nın elit takımlarından biri olmak için kupa koleksiyonunu geliştirmeye devam edeceğiz. Ligimizin kalitesi de arttı. Artık yıldız futbolcular ülkemizi tercih edecek. Böylece rekabetin artmasını bekliyorum...
TariboWest
Süper bir olay tebrik ederim adaş![]()
ZTK Yarı Final
ZTK Final
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Kupayı da kazanmamızla beraber 3'te 3 yaptık. Artık hedefimizde 3 kupa kaldı. Türkiye Süper Kupası, UEFA Süper Kupası ve Dünya Kulüpler Şampiyonluğu
Playoff 5. Maç
Playoff 6. Maç
Playoff Puan Durumu
Genel Puan Durumu
Gördüğünüz gibi seneye Şampiyonlar Ligi'nde 3 takımla temsil edeceğiz ülkemizi. Biz şampiyonluk kontenjanından gidince Trabzonspor da katılmaya hak kazandı. Umarım Beşiktaş da bizim gibi gruplardan başlar. Artık ülke futbolu ve FENERBAHÇE için yeni bir dönem başlıyor. Hazırlanın ben uçmaya hazırlanıyorum.
TariboWest
Harika işler çıkarmışsın Ümit abi tebrik ederim.![]()
Bu lig sıralamaları neye göre belirleniyor ? Türkiye Ligi 1 basamak daha düştü ve 13. sıraya geriledi...
TariboWest
Avrupa kupalarındaki başarıya göre sen şampiyon olabilirsin ama diğer takımlarımız kötü performans sergilemişse ondan düşmüştür ama önemli değil 6 takım yolluyormuşuz baksana avrupa'ya.![]()
Tebrikler artık bizede bu kupayı almak düşer bu arada Beşiktaş direk gruplara kalıyor trabzon 2. gibi ön eleme oynuyor (Barcelonayı iyi takip et Busquets yada Mascherano'yu satılık listesine aldıında kapmaya bak)
Bir sevindirici haber de Bank Asya'dan geldi. Akhisar Bld. Süper Lig'de !Memleket sevdası.
![]()
TariboWest
Hemen ulaştın hedeflerine şimdi heves kalmaz futbolcularda![]()
Yalnız başarı müthiş tebrik ederim. Lig yükselir bir kaç seneye ilk 10'a girmiş olur![]()