Sayfa 186 / 447 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
5,551 ile 5,580 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sabah antremanından kareler

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Stoch: “Kafam tamamen Fenerbahçe’de”

Slovak oyuncumuz Miroslav Stoch, takımda aynı pozisyonda oynayan birçok oyuncunun bulunmasının Aykut Kocaman’ın elini güçlendiren ve takım lehine bir durum olduğunu belirterek, hakkında çıkan transfer haberlerini birinci ağızdan yalanladı.

Takımımızın Topuk Yaylası’nda yaptığı hazırlık kampında bugün bir basın toplantısı düzenlen Stoch, hiçbir zaman Fenerbahçe’den ayrılacağını söylemediğini, Fenerbahçe’de mutlu olduğunu ve kafasının tamamen Fenerbahçe ile dolu olduğunu söyledi.

Kuyt’ın büyük katkıları olacak

Devam eden kampı, "Çalışmalara sıkı bir şekilde devam ediyoruz. Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. İlk günlerde bir yorgunluk vardı ama herkes yavaş yavaş normal durumuna geliyor. 2 hafta daha böyle devam edecek ve ardından hedeflerimiz için hazır hale geleceğiz" cümleleriyle özetleyen Stoch, ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni transferlerimizden Dirk Kuyt ve takım içi forma rekabeti hakkında Stoch, "Kuyt çok iyi bir oyuncu. Hollanda Mili Takımı, Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Premier Ligi’nden tecrübelerini biliyoruz. Benim görüşüme göre takıma çok büyük katıları olacak, tecrübelerini aktaracak. Aynı pozisyonda birçok oyuncunun olması, Takımımızın lehine bir durum.Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi’nde mücadele edeceğiz. Bu durum da hocamızın eline alternatif veriyor. O nedenle iyi ve kaliteli oyuncuların gelmesi bizim açımızdan iyi" dedi.

Fenerbahçe’de çok mutluyum

Kendi hakkında çıkan transfer haberleri konusunda ise Stoch, "Hiçbir zaman kulüpten ayrılacağımı söylemedim Slovakya’dayken de bana bunu soruyorlardı Benim onlara verdiğim cevap ise ’Ayrılmak için hiçbir nedenim yok. O nedenle ayrılmayı düşünmüyorum’ oluyordu. Teklifleri gazetelerden, internetteki haberlerden duydum. Ama ben kulübümde çok mutluyum. Kulübüm de benden çok mutlu ve o nedenle ayrılmak için bir nedenim yok" dedi. Dia’nın takımdan ayrılmasını, "Dia’nın seçimi hakkında yorum yapmak istemiyorum ve kendisine yürekten, bol şans diliyorum" cümleleriyle değerlendiren Stoch, "Şu anda Fenerbahçe’deyim, kafam tamamen burada ve burada başarılı olmak istiyorum, burada mutluyum. Kariyer planlarımda ise; İspanya veya İngiltere’de şans bulursam, oralarda oynamak isterim. Ama değimi gibi benim kafam tamamen burada ve her şeyden önce burada başarılı olmak istiyorum" diye konuştu.

Hasan Ali ile başaralı oluruz

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek içi ellerinden gelen her şeyi vereceklerini söyleyen Stoçh, Reto Ziegler ve Hasan Ali Kaldırım hakkında ise "Reto burada kiralıktı. Beklentimiz kulüple anlaşması yönündeydi. Ancak Hasan Ali de çok kaliteli bir oyuncu, burada bulunmasından dolayı mutluyum. Onunla oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Takımızın sol kanadında, Hasan Ali’yle çok başarılı olacağımız umuyorum" dedi.

Dizim iyi durumda

Dizindeki sakatlığının geçtiğini belirten Stoch, "Geçen sezon 3-4 aylık periyotta dizimde ağrılarım vardı ve bu ağrılarla oynamaya çalışıyordum. Sezon bitiminin ardından toparlanma döneminde dizim iyi duruma geldi ve geçen sezonki sakatlığımın etkileri kalmadı Şimdi sadece futbola konsantre olmak istiyorum" dedi.

Umuyorum, güzel gollerim bu sene de devam eder

Geçen sezon attığı birbirinden şık goller hakkında ise Stoch, "Elimden gelenin en iyisini bu sene de yapacağım. Geçen sene 12 gol attım. Belki bu sene daha fazla veya daha az atarım. Ama her zaman için takımıma faydalı olmak için çalışacağım. Özelikli Slovakya’daki arkadaşlarım, futbolcu olmasalar da attığım güzel gollerden sonra arayıp, ’Sen deli misin?’ şeklinde tepki veriyorlardı. Bunlar güzel tepkilerdi. Geçen sene değişik mesafelerden şut denemelerim ve bir sürü böyle güzel golüm oldu. Umuyorum ki bu sene ne de bunları gösterebilirim" şeklinde konuştu

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hasan Ali : “Fenerbahçe’de sembol isim olmak istiyorum”

Fenerbahçemizinh yeni transferlerinde Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet etmek ve bu takımın sol bekinde sembol isim olmak istediğini söyledi.

Defansif yönünün ofansif yönünden daha iyi olduğunu ifade eden Hasan Ali Kaldırım, ofansif yönünü de geliştirmeyi ve sağ bekte Gökhan Gönül’ün yaptığı gibi hücuma destek olmayı amaçladığını kaydetti.

Fenerbahçemizin Topuk Yaylası’nda devam eden yeni sezon hazırlık kampında bugün bir basın toplantısı düzenleyen Hasan Ali Kaldırım, "Çok iyi bir kamp ortamı var. Yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Ne kadar iyi hazırlanırsak, o kadar rahat bir şekilde sezonu geçiririz. Tesisler dört dörtlük, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Saha şartları, sosyal ortam her şey düşünülmüş. Yeni transfer için takıma alışmak sorun değil. Çabuk alışıyorum" diyerek sözlerine başladı.

Sol bekin sembol ismi olmak istiyorum

Fenerbahçe’yi "Türkiye’nin en büyük kulübü" şeklinde tanımlayan Hasan Ali, "Bu Fenerbahçe’yi tercih etmemin en büyük nedenidir. Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Sol bekte bir sembol olmak istiyorum bu camiada. Şampiyonlar Ligi’nde başarılar elde etmek istiyorum. Adım adım hedeflerime ulaşmak istiyorum. Takım olarak önce Şampiyonlar Ligi’nde gruplara katılmak, sonra Süper Kupa maçını kazanarak lige başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Keşke Ziegler de olsaydı

Üstlerinde baskının bulunmasının gayet normal olduğunu söyleyen Hasan Ali Kaldırım, "Baskı elbette var, burası Fenerbahçe. Büyük hedefleri olan bir kulüp. Bu nedenle baskı olması normal. Ziegler iyi bir sene geçirdi. Ben de Kayserispor’da ve Milli Takımda güzel bir sene geçirdim. Ben kendime güveniyorum, kimseden korkmuyorum. Ziegler burada olsa daha iyi olurdu, rekabet açısından. Ziegler iyi bir profesyonel, ben de profesyonelim ve kendime güveniyorum. Çok çalışıp Ziegler’i unutturacağım" dedi.

Ofansif yönümü geliştimeliyim

Mevkisi ve oyun anlayışı hakkında ise Hasan Ali, "2.5 senedir sol bekte oynuyorum, asıl mevkiim sol bek. Ama hocam nasıl görev verirse görevimi en iyi şekilde yaparım. Defansif ve ofansif yönümü geliştirmeye çalışıyorum. Defansif yönüm daha iyi, ofansif yönümü geliştirmem lazım, bunu biliyorum. Ofansif oynayan ve çok kaliteli futbolcuların olduğu bir takıma geldim. O nedenle ofansif anlamda bir sorun olacağını zannetmiyorum. Önümde Stoch var. Kendisinin Amrabat’a benzeyen bir stili var. Kesinlikle bana katkısı olacak. Birbirimize alışıyoruz, elbette biraz zaman alacak. Gelecek haftalarda elbette daha iyi olacaktır" diye konuştu.

Gökhan Gönül gibi olmalıyım

Kendisine takımın sağ bekinde görev yapan Gökhan Gönül’ü örnek aldığını belirten Hasan Ali Kaldırım, "Burada kalıcı olmak istiyorsam Gökhan Gönül ile aynı performansı göstermem lazım. İki tane ofansif anlamda katkı sağlayan bek olursa, takım için iyi olacağını düşünüyorum. Sağ bekte Gökhan Gönül var. O nasıl bindiriyorsa ben de o şekilde bindirmeler yapacağım. Tabii ki bu üstümde baskı yaratabilir. Ama ben kalitemin bilincindeyim. Korkmuyorum ve kalitemi sahaya yansıtacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Aykut Kocaman’ı mahcup etmeyeceğim

Aykut Kocaman’ın transferinden memnun olduğunu dile getiren Hasan Ali, "Hocam transferimden memnun. Bana güveniyor. Beni istiyordu, bunu biliyorum, kendisi söyledi. İnşallah ben de onu mahcup etmeyeceğim ve herkese layık bir Hasan Ali’yi göstereceğim'' diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    . Çok çalışıp Ziegler’i unutturacağım"

Bu taraftar ziegleri unutmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Bu taraftar ziegleri unutmaz
    Ziegler o da kim ?

Olimpiyat'lara giden sporcularımız.

http://spor.milliyet.com.tr/fenerbah...07/default.htm
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

rövoşataya kalkan kim?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olm aynı ziglerden mi bahsediyoruz hani bizi deli eden maçlarda adamı hasta eden

gsye gol attı diye ne çabuk unuttunuz krizleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    rövoşataya kalkan kim?
    Gökhan Gönül

Not: Ben adamı her taraftan tanırım
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

adam sağlam atletikmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Evet gökhan ayakkabılardaa mavi

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Gökhan Gönül

Not: Ben adamı her taraftan tanırım
    Mesela krampondan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    olm aynı ziglerden mi bahsediyoruz hani bizi deli eden maçlarda adamı hasta eden

gsye gol attı diye ne çabuk unuttunuz krizleri
    Bi futbolcu sadece futboluyla değil, karakteriyle de anılır.. Ziegler gelen yabancılar arasında en karakterlilerindendi..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kalecilerimizden Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin bu sezon çok iyi transferler gerçekleştirdiğini ve kendisinin takımın içinde bulunduğu son 10 yılın en iyi kadrosunu kurduğu söyledi.

Özellikle milli oyuncuların transferlerdeki etkisini, "Fenerbahçe’yi anlatıyorum. Sağ olsunlar onlar da söylediklerimizi dinliyorlar" şeklinde aktaran Volkan Demirel, Başkanımızın Aziz Yıldırım’ın da aralarına katılmasıyla amaçlarına emin adımlarla ilerleyeceklerini kaydetti.

Çok güzel bir ortam var

Topuk Yaylası’nda bugün bir basın toplantısı düzenleyen ve ilk olarak devam eden kampı değerlendiren Volkan Demirel, "Kampta çok güzel bir ortam var.Böyle bir ortamda çalışmak, böyle bir havayı teneffüs etmek çok güzel. Ben yeni katıldım ama herkes çok güzel bir ortamın olduğunu söylüyor. Bizi buraya getirenlere, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sezon başı kampı her zaman zorluklarla doludur. Elimizden geldiği kadar ayak uydurmaya çalışıyoruz. İlk maçımıza kadar kampımızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İyi bir başlangıç oldu, umarım iyi devam eder. Bu sene 3 kulvarda yarışacağız, 3 kulvarda da hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız" dedi.

Hepsi çok iyi kaleciler

Fenerbahçe kalesinin geleceği hakkında ise Volkan Demirel, "Bizim kalecilerin hepsi çok iyi. Zaten geçmişten geleceğe, Fenerbahçe hep iyi kaleci iyi yetiştirir. Şimdi kiralık olmasına rağmen Ertuğrul, Mert, Serkan, Erten hatta aramıza yeni katılan Hasan Ali; hepsi çok iyi kaleciler. Bu arkadaşların kaleyi devralması konusunda ise; bu zamana kadar iyi oynadınız belki yarın kötü oynarsınız. Mert, Serkan, Erten hatta Hasan Ali’nin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Biz de insanız bu yükü kaldıramayacağımız zamanlar olacaktır ve onlara da şans gelecektir. Şans geldiğinde en iyi şekilde değerlendireceklerdir" diye konuştu.

Sağ olsunlar, söylediklerimi dinliyorlar

Fenerbahçe’nin bu sezon bugüne kadar gerçekleştirdiği transferlerdeki etkisi hakkında ise Volkan Demirel, "Fenerbahçe’de olan ortam hiçbir yerde yok. Arkadaşlarımızla, sizinle(Basın) hocalarımızla, yöneticilerimizle diyaloglarımız başka hiçbir yerde yok. Ben bunları onlara anlatıyorum. Kimseye zorla imza attıramazsınız ama, onlar da sağ olsunlar söylediklerimizi dinliyorlar. Egemen benim çocukluktan beri arkadaşım. Mehmet Topal olsun, Egemen olsun çok değerli oyuncular. Şimdi odamı onunla paylaşıyorum. Ben ikisinin de gelmesinden çok mutlu oldum. İnşallah yeni gelen arkadaşlarla beraber daha da iyi bir takım olarak yolumuza devam edeceğiz. Güzel bir aileyiz, inşallah sonucu da güzelliklerle, başarılarla dolu olur" diye konuştu.

Transfer politikasını çok iyi yönetiyoruz

Fenerbahçe’nin bu sezonki diğer transferleri Dirk Kuyt, Hasan Ali Kaldırım ve Salih Uçan’ın da çek kaliteli oyuncular olduğunu söyleyen Volkan Demirel, "Kuyt’a söylenecek bir şey yok. Kendisini Avrupa’da kanıtlamış bir oyuncu. Artık Türkiye Ligi’nin ne kadar kaliteli olduğunu herkes kabul etsin. Gelen isimler, normal isimler değil. Üst seviyedeki liglere çok yaklaştık. Kendi içimizdeki savaşı kaldırırsak, Türk Futbolunu daha da iyi yerlere getireceğiz.Bu sene bize gelen arkadaşların hepsi çok iyi. Zaten bu sene transfer politikasını çok iyi yönetiyoruz. Türk futbolcularının çoğunlukta olması, hem de Avrupa’da isim yapmış futbolcuların katılması gücümüze güç katacak. Zaten çok iyi bir kadromuz vardı, çok iyi bir birlikteliğimiz vardı. Bu birlikteliği, bu seneki transferlerle daha da güçlendireceğiz. En büyük gücümüz de Başkanımızın aramıza dönmesi oldu. Bu sene en büyük transferimiz o olmuş durumda. Bu sene daha sorunsuz dönemler geçireceğiz. Geçen sene her maçtan önce olumsuz bir karar çıkıyordu. Bu sene bunlar olmayacak ve futbola daha çok odaklanacağız. Umarım Başkanımız Aziz Yıldırım’ın da aramıza gelmesiyle yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Volkan olarak bırakırım

Transfer döneminde bahsi geçen isimleri Fenerbahçe’de görmekten mutlu olacağını, bu isimlerin başka takımlara gitmesi durumunda da onları tebrik edeceğini söyleyen Volkan Demirel, Fenerbahçe’deki kendi geleceği hakkında ise, "Sözleşmem devam ediyor. Ben bu saatten sonra bir yere gitmem ve Fenerbahçeli Volkan olarak futbolu bırakırım. Fenerbahçe’ye ilk geldiğimde bebek gibi emekliyordum. Emeklemekten, yürümeye başladık. Şimdi de olgunluk evremi yaşıyorum. Bu nedenle gerek saha içi gerekse saha dışı hareketlerim daha rahat oluyor" dedi. Volkan, "Vücudum elverdiği sürece oynamayı düşünüyorum, düştüğüm zaman futbolu bırakırım" diyerek, futbolu bırakacağın zaman hakkında bir değerlendirme de yaptı.

Biz, Başkanımızla her zaman böyleydik zaten

Başkan Aziz Yıldırım’ı evinde ziyareti konusunda ise Volkan, "Gittik, oturduk, çay içtik, muhabbet ettik. Kendisini çok iyi gördüm. Başkanımız inşallah en kısa sürede aramızda olacak. Zaten aramızdaki diyalog her zaman çok iyiydi. Orada olmasını bilmek, görmek bizim için çok üzüntü vericiydi. Ben de orada onu elimden geldiğince yalnız bırakmamaya çalıştım. Tabii 5-6 kez gitmekle bunu başaramıyorsunuz. Son mahkemede de yanındaydım. Çıktıktan sonra da yanına gitmek istedim. Sağ olsun beni kırmadı ve çok güzel diyaloglarımız oldu. İnşallah böyle de devam edecek. Biz Başkanımızla, her zaman böyleydik zaten. Bundan sonra da inşallah böyle olacak" diye konuştu.

Son 10 yılın en iyi kadrosu

Fenerbahçe’nin bu sezonki ilk hedefinin Şampiyonlar Ligi’ne kalmak olduğunu söyleyen Volkan Demirel, "Şu anki kadromuz yeterli, hatta fazla olduğunu düşünüyorum. Çok kaliteli bir ekip olduk ki gelecek arkadaşlarımız da var. Kuyt takıma katılacak ve yeni transferler de olacaktır. İnşallah gelecek arkadaşlarla beraber güzel bir kaynaşma olur. Ben 10 senedir buradayım. Şu anki kadromuz, geçmişteki tüm kadrolardan daha iyi bir kadro. Umarım gelecek arkadaşlarla birlikte, bu lafın arkasında daha iyiyi dururuz. İlk hedefimiz de elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. Bunu da başarırız inşallah" şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

türk telekom değişik bi hava vermiş umarım kocaman yazıp çubukluyu berbat etmezler

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2008'de olduğu gibi 2012'de de Olimpiyatlar'a en fazla sporcu gönderen kulüpler arasına girmiş durumda Fenerbahçe.

Türk sporunun lokomotifi olduğun için, bunu sağlayan Aziz Yıldırım'a sonsuz teşekkürler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aykut Hoca'nın basın toplantısından dediklerinden ben Alex'le devam edecegini çıkardım.Yani bizim dedigimiz o 3lü orta saha işi yatar gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex gibi bir oyuncu zaten gitmediği sürece ilk 11 çıkmalı.O teknik ve kalite yedek kulübesini kaldırmaz.Aykut Kocaman'da sanırım gitmediği sürece yine Alex'le başlar.

Çift Forvet Oynamayı Düşünmüyor
    Aykut Kocaman, Oğuz Çetin'in 'Fenerbahçe çift forvet oynamalı ve Kocaman bunu yapabilmeli. Alex gerekirse ön liberoya çekilme" şeklinde açıklamasına, "Alex oyun yapısı itibariyle en verimli yerde oynuyor. Onu değiştirmek mümkün değil. Umarım cevabım tatmin edici olmuştur" diyerek yanıt verdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aykut Kocaman: Fernandes ve Pektemek ile ilgili bir talebim yok, olmadi da..

Aykut Kocaman 'Fernandes'i istemedik diyor'' Bjk yönetimi Fernandes'le ilgili transfer girişimi yok' diyor

A.Kocaman: Alex polemiği medya için en güzel malzemelerden birisi..Bu polemiğe nokta koymak mümkün değil..Alex bu kulübün büyüttüğü insandır

Aykut Kocaman:Rakibimiz Gs son 1 haftada ciddi atılımlar yaptı ama çok büyük bir hata yapmazsak Şampiyonlugun 1 numaralı adayı yine Fb'dir

[YOUTUBE="EEf5tvqTTpc"]Aykut Kocaman : "Hamit'i istiyordum, Hamit'e transfer teklif ettik."[/YOUTUBE]

Kocaman: Yobo için ayrıldı dersek çok erken tespit olur.

Yobo ile ilgili görüşmelerin sürdüğü mesajını verdi, muhtemelen Yobo geri dönecek.

Kocaman: Bir oyuncunun ayrılma tercihi olursa onun yerine transfer talebim olabilir. Takımdan ayrılacak oyuncular olacak. Bienvenu ile ilgili bir verdiğimiz bir karar yok.

Muhtemelen kamp dönemi, hazırlık maçları sonrası Kocaman'ın düşünmediği isimler olacak ve onlar giderse yerlerine yeni isimler alınacağının sinyalini verdi.

2 oyuncu daha alınacağını söyledi. Biri stoper, diğeri orta saha olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yobo çok yetersiz kalır şampiyonlar ligi hedefi için. neden yobo'da bu kadar ısrar ediyor aykut hoca? anlayan beri gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aykut Kocaman tartışmalara son noktayı koymuş.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    yobo çok yetersiz kalır şampiyonlar ligi hedefi için. neden yobo'da bu kadar ısrar ediyor aykut hoca? anlayan beri gelsin.
    8 sene dünyanın en zor ligi İngiltere Premier Lig'de oynamış bir stoperden bahsediyoruz. 8 yılda 220 maç oynamış ve Everton gibi kalburüstü bir takımın formasını giymiş.

Yobo yaşlanmış olabilir ama halen kalitesini koruyor. Tecrübesi çok iyi, fiziği çok iyi, topu oyuna sokabiliyor, hızlı, ayrıca takıma da alışmış durumda, diğer savunmacılar ve kaleciyle iletişimi iyi.

Yobo'nun gözünüze hoş gelmesi için Lugano gibi devamlı duran toplarda gol mü atması gerekiyor?

Adam işini iyi yapıyor, bana göre Türkiye'deki en iyi stoper.

Şampiyonlar Ligi yükünü de kaldırabilecek bir oyuncu kalitesi ve tecrübesiyle.

Çeyrek final oynadığımızda savunmada Lugano-Edu vardı. Edu'nun yaptığı hatalar malum. Lugano-Yobo ikilisi olsa daha iyi olurdu elbette ama bu mümkün olmadığına göre Yobo-Egemen ikilisi ideal oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    8 sene dünyanın en zor ligi İngiltere Premier Lig'de oynamış bir stoperden bahsediyoruz. 8 yılda 220 maç oynamış ve Everton gibi kalburüstü bir takımın formasını giymiş.

Yobo yaşlanmış olabilir ama halen kalitesini koruyor. Tecrübesi çok iyi, fiziği çok iyi, topu oyuna sokabiliyor, hızlı, ayrıca takıma da alışmış durumda, diğer savunmacılar ve kaleciyle iletişimi iyi.

Yobo'nun gözünüze hoş gelmesi için Lugano gibi devamlı duran toplarda gol mü atması gerekiyor?

Adam işini iyi yapıyor, bana göre Türkiye'deki en iyi stoper.

Şampiyonlar Ligi yükünü de kaldırabilecek bir oyuncu kalitesi ve tecrübesiyle.

Çeyrek final oynadığımızda savunmada Lugano-Edu vardı. Edu'nun yaptığı hatalar malum. Lugano-Yobo ikilisi olsa daha iyi olurdu elbette ama bu mümkün olmadığına göre Yobo-Egemen ikilisi ideal oluyor.

yobo her maçta uyuyor! konsantrasyonu zayıf. müdahaleleri yumuşak. rakibin metrelerce önünde duruyor ve sezgileri zayıf olduğundan rakibin hamlesini de takip edemiyor. cover oynatılan bir stoper cin gibi olmalı. yobo çok yetersiz.

edu bu ligin gördüğü popescu'dan sonra topu oyuna en iyi sokan stoperlerden biriydi. edu'yla yobo arasında ciddi kalite farkı var.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Stoperde acele etmememiz doğru bir hamle 3 tane milli takım oyuncusuna sahibiz elimiz güçlü en uygun fiyata en iyisini alacağızz.

Orta saha içinde girşimler var umarım en yakın zamanda sonuçlanacak.

Takımdan gidecekler olacak dedi beni heyecan bastı umarım Özer gider

Hamit konusunada ufaktan gönderme yaptı oyuncunun ederi neyse onu veririz 4 milyon eden oyuncu var etmeyen var dedi bu konuda çekinmeyiz ihtiyacımız o parada olan oyuncuysa alırız ancak takım dengelerini koruyup takımı için mücadele eden oyuncular almak ilk hedefim dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence ana hedef stoper değil bir ortasaha..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynen konuşmasındada önce orta saha der gibi oldu doğrusuda bu geçen sene orta sahadan çok kaybettik bu senede orta saha olarak aynı durumdayız,1 tane Appiah herşeyin ilacı olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takımda 3 tane Milli stoper var, sırf pasaportunda dünyanın bilmem neresinden yazıyor diye oyuncu getirmek saçma. Bu oyuncular bu takım için futbol adına yeterli mi yeterli. Sadece sayısal olarak bir sıkıntı mevcut. Azami 4 oyuncunun olması faydalı olacaktır. 3 tane oynayabilecek düzeyde hazır oyuncu varken Yobo'yu getirmek sadece 4 oyuncuya da huzursuzluk katar. Onu geçtim transfer haberlerindeki gibi gidip 15 milyon €'lara defans getirmek abeste iştigal kaçar. Eğer bu bölgeye bir transfer yapılacaksa Ümit Milli veya Genç Milli takımlarımızda oynayan gelecek vaadeden bir oyuncuyu almak daha faydalı olacaktır.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Dirk Kuyt İstanbul'da.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence arkada kalmasin medyanin oyunlarina gelmeyin beyler.

[YOUTUBE="EEf5tvqTTpc"]Hamit'i istiyordum, Hamit'e transfer teklif ettik[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Geldiğim yeri ve pozisyonu yeterli görmüyorum. Sürekli üstüne bir şeyler eklemek istiyorum. Başladığım günden bugüne çok fark var. Bırakacağım zaman da bugüne dair dağlar kadar fark olacak.

Aykut KOCAMAN

Mesaj Yetkileri