89 liraya polo t-shirtler var, kırmızı ve beyaz renk seçenekleriyle.
119 liralık formalardan kulüp 102 lira kazanıyormuş. 1 milyon hedefi tutturulsa inanılmaz bir gelir olur.
Öhh 119 lira nedir ya.17 liraya yapılıp 119'a mı satılıyor şimdi bu forma ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hem 119 lira hem Türk Bayrağı yok.Türk Bayrağı bastırması ayrı para arkasına isim yazdırması ayrı para.Pazarlama falan beceremiyor bizim kulüp.
200 bin forma satsak bunlardan kulübe 100TL kalsa 20 milyon para gelir. 2-3 milyonu storeların giderleri olsa 17 - 18 milyon TL para o da 8 küsür milyon € eder. Amrabat bedavaya geldi beyler, sıkıntı yok![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Formaları bilmiyorum da fiyatları çok güzelmişBizimki de böyle mi olur acaba?
Geçen seneki sarı forma 66 liraya inmiş. Alsak mı napsak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
109 liraydı sanıyorum.
Bu da "ille de açıklama yapsın" diye tutturan kişilere gelsin
Fatih Terim:Ben sözümü yemedim.Geçen senenin son haftalarında yaptığım basın karşısına çıkıp konuşacağım sözünü tutacağım.
Fatih Terim:Önümüzdeki günlerde önemli açıklamalarda bulunacağım.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fatih Terim : "Elalem devre arasında bir oyuncuya 20 milyonlar verirken, biz 250 bin euroya aldığımız Necati ile şampiyon olduk,
Fatih Terim : "“Melo için 13 milyon eurolardan başladık, yedilere kadar indirdik zarar etmemek için. ‘"
Fatih Terim : "‘Bu iş olmuyor’ diyerek masadan kalkmamız İtalyanları panikletti. Şimdi birkaç gün daha bekleyeceğiz...”"
Fatih Terim: "Melo transferi için birkaç gün daha bekleyeceğiz, ama bu süre söylenildiği gibi 15 gün değil."
Fatih Terim : "Galatasaray TV’nin eksikleri var. 100 bin liralık bir yatırım gerekiyormuş. Bunun sözünü de ben veriyorum "
Fatih Terim “Geçen senenin son haftalarında yaptığım basın karşısına çıkıp konuşacağım sözünü tutacağım."
Fatih Terim : "2 ya da 3 transfer daha yapacagiz. Gidenlerin sayisi gelenlerden daha cok olacak."
Fatih Terim : ''Ne rüya takımı? Bu sene 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Herkesin yedeği olmalı. Geçen sene yedek mi vardı?''
Fatih Terim : ''Ben Berbatov'u istemedim, üstelik haberi de yalanlattım
Parçalı ve beyaz forma güzel olmuş.Özlemişiz beyazıYalnız kırmızı forma tek renk olsaydı en güzel formamız olabilirdi bu sezonki.Böyle iki farklı ton pek hoş durmamış.Genel olarak baktığımızda güzel olmuş formalarımız.
Bilseydim böyle olacağını geçen sezon forma almazdımBu sezon uzun kollu antreman formasını alıcam ben. Daha öncede paylaşmıştım burda resmini. O > bütün formalar
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bayrak konusu: su an satisa sunulan formalar yaklasik 4 ay once uretime girmisti ve o zaman bayrakli olarak uretilmeleri dogru olmazdi. Gelen forma ile birlikte taraftarin kendisi tarafindan uygulanabilecek ayyildiz dusunuldu ve hazirlandi. Ancak bu ayyildizin uygulanmasi konusunda sorun yasanabilecegini gorduk. Bu nedenle dagitmadik. Bu konuda calismalar devam ediyor. Taraftarimiz en gec 2-3 hafta icinde magazalarimizda ayyildizi ucretsiz olarak uygulatabilecek. Dileyen taraftarlara da gonderilecek. Daha sonra gelecek formalarda ayyildiz onceden uygulanmis olacak. Amacimiz taraftarimizi bir an once bu guzel formalara kavusturmakti. Bu gayret sirasinda yasanan aksaklik icin kusurumuza bakmayin.
Parcalida bayrak yeri: bu forma yakali oldugu icin onde pat var. Bu nedenle buraya bayrak konamiyor, onun icin yeri sagda swoosh ustunde.
Nurettin Kantarelli
Parçalı gerçekten güzel olmuş kırmızıyıda beğendim Barçanın geçen seneki formasını anımsatıyor hoş olmuş,ancak formalarda Türk bayrağı düşünülmemiş o yüzden bayrağımız ekleme gibi duruyor, 2 formanında bütün ahenkini özensiz bayrak yerleşimi bozmuş,2 formada güzel üretilmiş ancak dizayndan dolayı çirkin gözüküyor şahsen ben gs taraftarı olsam bayraksız olanını alırdım burdaki suç yönetimin bayrağın düşünülmemesi güzelim formalara gölge düşürmüş.
Taraftarın öyle bir şansı var işte bayraksız alabileceğiz hatta bayraklısı yok bayrakları sonradan ekletiyoruzBen şahsen parçalı almayı düşünüyorum ki alırsam bayrak taktırmayı düşünmüyorum.
119 da 102 bu kuüplerin yaptığı nedir böyle ya umarım bizimkiler de 119 yapmaz o fiyata forma afalan almam yemişim takımını bune arkadaş 119 lirayla bir ay mutfak masrafı yapan aileler var bune ya
119 liraya ben olsam forma almam.Sevgiyi suistimal etmektir bu.
ben de 119 verip almam açıkçası. ama sağdan soldan böyle harçlıktı bilmem neydi çıkarsa alırım o ayrı3 sezondur formaları sağdan soldan havadan gelen paralarla alıyorum.
Bayram yakın, siparişleri hazırlayın.
Burak Yılmaz veya Selçuk İnan yazılı forma alacağım. Bayrak bastırma olayı saçma bayraklı satsalar ya. Ya da bayraklı ve bayraksız satsınlar![]()