Adnan Öztürk gereken cevabı gerektiği gibi vermiş.Seviyorum bu adamı içinde tutmuyor söylüyor direk.
Pardon yanlış anlamışım.
Fatih Terim Galatasaray'daki degisim uzerine UEFA'ya konusmus
http://www.uefa.com/uefachampionslea...?autoplay=true
Kısaca,2000 ruhunu geri getirip o başarıların üstüne çıkmak istiyoruz demiş![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Biz hazırlık maçı yapacak mıyız acaba ?Duyuru
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın 2012-2013 sezonu hazırlıkları çerçevesinde Endonezya’da gerçekleştirmeyi planladığı kamp programı iptal edilmiştir. Medya mensuplarının bilgisine sunulur.
Screw you guys, I'm goin' home
www.uefa.com girin ve imparatoru görün !
"Olsun bizim UEFA kupamız" var demekte haklıymışızAdamlar bile unutamamış özel video hazırlamışlar. Öyle ara haber felanda değil. Direk giriş haberi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
oyun için yeni formaları yapan bi arkadaş varmı acaba?
Endonezyada GS cok seviliyor aslinda, beklemedikleri bir ilgiyle karsilasabilirlerdi gitselerdi. UEFA yi aldiklari sene ordaydim, Turkum deyince ilk dedikleri Hakan Sukur ve Galatasaraydi. Aradan gecen 12 yildan sonra ayni ilgi devam ediyor mudur bilmiyorum yalniz . :]
Yaptınız ya bir tane, kamp yaptığınız yerde toplama bir amatör takımla : )
Galatasaray geleneklerine bu konuda çok bağlı sezon başında genelde kamplar üzerinde böyle belirsizlikler olur, bunun yanına transferdeki belirsizlikler de eklenir ama bu sezon bir nebze bunu aştılar. Kamp durumu yine geleneksel, en azından öyle olduğunu umuyorum aksi halde haber bülteninde GS muhabirinin "Şuan bir belirsizlik hakim farklı farklı görüşler üzerinde duruluyor" diye dile getirdiği programların aylar öncesi hazırlandığı gerçeğini unutmamak gerek.
...
Şu İngiliz spikerlerin aksanına hayranım ya![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu sene her anlamda ciddi organizasyon sıkıntısı var. Herkes enerjisini transfere harcadı herhalde.
Ne kamp, ne forma lansmanı, hiçbirisinde bir ciddiyet yok. Forma önemli değil, öyle ya da böyle tanıtılır, ama kamplar, hazırlık maçları sezonu etkiliyor.
13 ağustosta Fenerbakçe maçı var 20 gün kalmış hala bi adam gibi kamp ve hazırlık maçı yapamadık. Transfere kafa yorduk yeterince birazda bu konuyla ilgilenelim. Çok kafama takılıyo bu konu.
15 gün içinde 4-5 tane hazırlık maçı yapılabileceğini varsayarsak çok geç olmuş sayılmaz.Kadro da tam şeklini aldı sadece Melo yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Adam gibi kamp yapamadığımızı nereden biliyorsunuz?
Bizim yedek kadro ile 11 e 11 yapılan maçlar Almanya 4.lig takımıyla yapılan maçlardan daha çekişmeli geçiyordur.
Football is simple,but Football Manager is not
2009 yilinda skysports"un yayinladigi amrabat scout raporunda yetenekleri ve potansiyel degerinin 18 milyon avroyu dahi bulabilcegi belirtilmis biraz arastirdimda.
Kaynak : http://www.skysports.com/story/0,195...365876,00.html
tartışma çıkarmak istemiyorum ama bilmediğimden soruyorum. Fatih Terim şampiyon olsak da olmasak da açıklama yapacağım,herkes görecek gibisinden sert açıklamalar yapmıştı playoff döneminde. yaptı mı o açıklamaları?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Geçen sanırım basın mensuplarına o sözlerimi unutmadım gereken açıklamaları yapacağım demiş.Burada biri paylaşmıştı.
Hazırlık kampı konusunda çokta geride değiliz.Yanılmıyorsam Beşiktaş 2,Fenerbahçe'de bugün 2.hazırlık maçını yapıcak.Oturmuş kadromuz var zaten.Yeni transferlerin uyum sorunu olmaz.Kondisyon depolasınlar yeter.
Ali Yıldırım'ın da durumu çok zor. Gönderme yapması normal. Siz düşününün adamın kardeşi 1 yıl neler çekti.
Ülker İdman Raporu: 21 Temmuz 2012 Cumartesi (Sabah)
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-2013 sezonu çalışmalarına bu sabah TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden İstanbulspor ile yaptığı hazırlık maçıyla devam etti. Takımımız, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki mücadeleden 5-0'lık skorla üstün ayrıldı.
Karşılaşmaya Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Tomas Ujfalusi, Çağlar Birinci, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut ve Necati Ateş’in bulunduğu ilk 11 ile başlayan Galatasaray, mücadelenin 14. dakikasında Çağlar Birinci’nin golüyle skor üstünlüğünü eline aldı. İlk yarının son bölümünde ise kazanılan penaltı vuruşunda topun başına gelen Hamit Altıntop, skoru 2-0’a getiren golü attı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Ceyhun Gülselam, Emmanuel Culio, Albert Riera, Sercan Yıldırım ve Milan Baros 11’i sahaya çıktı. İkinci yarının hemen başında Sercan Yıldırım, skoru önce 3-0’a taşıdı.
Ardından farkı dörde çıkaran golü İstanbulspor filelerine gönderdi. Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ise Aydın Yılmaz’dan geldi. Takımımız, sahadan 5-0’lık üstünlükle ayrıldı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
Artık sağlam bi takımla maç ayarlansın yahu İstanbulsporla ne yapıyoruzki5-11 atıp ne yapacağız gerçek gücümüzü görelim Cityle falan yapalım...