Sayfa 240 / 578 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
7,171 ile 7,200 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu arada Adnan Öztürk “Bizim stadımız şehrin ortasında, yaylada değil” demiş. Ne demek istemiş bilen var mı ? Bizim stadı topuk yaylasında mı sanıyor acaba ?

Size niye söylesin her şeyi üstünüze alınma. Büyük ihtimalle Olimpiyat'ı kastetmiştir dağ başında diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Öztürk gereken cevabı gerektiği gibi vermiş.Seviyorum bu adamı içinde tutmuyor söylüyor direk.

Son lafı espri olsun diye yazdım. Hakikaten merak ettim ne demek istediğini.
    Çevir kazı yanmasın. Süpersin süper.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Adnan Öztürk ve Ali Yıldırım'ın farkları ne ki ?

Adnan Öztürk taraftarı tarafından sevilmiyor mu ?
    Benim cümlemde aynısını anlatıyor ama bugünlerde benim Türkçem forumda anlaşılamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Öztürk ve Ali Yıldırım'ın farkları ne ki ?

Adnan Öztürk taraftarı tarafından sevilmiyor mu ?
    Boşuna sevimiyor demek, seviliyor demek zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pardon yanlış anlamışım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim Galatasaray'daki degisim uzerine UEFA'ya konusmus

http://www.uefa.com/uefachampionslea...?autoplay=true

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kısaca,2000 ruhunu geri getirip o başarıların üstüne çıkmak istiyoruz demiş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Duyuru

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın 2012-2013 sezonu hazırlıkları çerçevesinde Endonezya’da gerçekleştirmeyi planladığı kamp programı iptal edilmiştir. Medya mensuplarının bilgisine sunulur.
    Biz hazırlık maçı yapacak mıyız acaba ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    valla abi bişeyler yapacazda ne olacak belli degil artık takımı izlemek istiyorum yav yok mu maç programı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

www.uefa.com girin ve imparatoru görün !

"Olsun bizim UEFA kupamız" var demekte haklıymışız Adamlar bile unutamamış özel video hazırlamışlar. Öyle ara haber felanda değil. Direk giriş haberi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

oyun için yeni formaları yapan bi arkadaş varmı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Endonezyada GS cok seviliyor aslinda, beklemedikleri bir ilgiyle karsilasabilirlerdi gitselerdi. UEFA yi aldiklari sene ordaydim, Turkum deyince ilk dedikleri Hakan Sukur ve Galatasaraydi. Aradan gecen 12 yildan sonra ayni ilgi devam ediyor mudur bilmiyorum yalniz . :]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    www.uefa.com girin ve imparatoru görün !

"Olsun bizim UEFA kupamız" var demekte haklıymışız Adamlar bile unutamamış özel video hazırlamışlar. Öyle ara haber felanda değil. Direk giriş haberi.
    röportaj bu kez türkçe olmuş bkz. its dı fıtbıl dets dı fıtbıl in dı tabela

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yaptınız ya bir tane, kamp yaptığınız yerde toplama bir amatör takımla : )
    Galatasaray geleneklerine bu konuda çok bağlı sezon başında genelde kamplar üzerinde böyle belirsizlikler olur, bunun yanına transferdeki belirsizlikler de eklenir ama bu sezon bir nebze bunu aştılar. Kamp durumu yine geleneksel, en azından öyle olduğunu umuyorum aksi halde haber bülteninde GS muhabirinin "Şuan bir belirsizlik hakim farklı farklı görüşler üzerinde duruluyor" diye dile getirdiği programların aylar öncesi hazırlandığı gerçeğini unutmamak gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şu İngiliz spikerlerin aksanına hayranım ya
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yaptınız ya bir tane, kamp yaptığınız yerde toplama bir amatör takımla : )
    Galatasaray geleneklerine bu konuda çok bağlı sezon başında genelde kamplar üzerinde böyle belirsizlikler olur, bunun yanına transferdeki belirsizlikler de eklenir ama bu sezon bir nebze bunu aştılar. Kamp durumu yine geleneksel, en azından öyle olduğunu umuyorum aksi halde haber bülteninde GS muhabirinin "Şuan bir belirsizlik hakim farklı farklı görüşler üzerinde duruluyor" diye dile getirdiği programların aylar öncesi hazırlandığı gerçeğini unutmamak gerek.

Geleneksel olduğu yok abi.Bu sene Almanya'nın yaptığı şeyler falan karıştırdı işi.Yoksa geçen sene çok önemli takımlarla oynadık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu sene her anlamda ciddi organizasyon sıkıntısı var. Herkes enerjisini transfere harcadı herhalde.

Ne kamp, ne forma lansmanı, hiçbirisinde bir ciddiyet yok. Forma önemli değil, öyle ya da böyle tanıtılır, ama kamplar, hazırlık maçları sezonu etkiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

13 ağustosta Fenerbakçe maçı var 20 gün kalmış hala bi adam gibi kamp ve hazırlık maçı yapamadık. Transfere kafa yorduk yeterince birazda bu konuyla ilgilenelim. Çok kafama takılıyo bu konu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

15 gün içinde 4-5 tane hazırlık maçı yapılabileceğini varsayarsak çok geç olmuş sayılmaz.Kadro da tam şeklini aldı sadece Melo yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Adam gibi kamp yapamadığımızı nereden biliyorsunuz?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bizim yedek kadro ile 11 e 11 yapılan maçlar Almanya 4.lig takımıyla yapılan maçlardan daha çekişmeli geçiyordur.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2009 yilinda skysports"un yayinladigi amrabat scout raporunda yetenekleri ve potansiyel degerinin 18 milyon avroyu dahi bulabilcegi belirtilmis biraz arastirdimda.

Kaynak : http://www.skysports.com/story/0,195...365876,00.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tartışma çıkarmak istemiyorum ama bilmediğimden soruyorum. Fatih Terim şampiyon olsak da olmasak da açıklama yapacağım,herkes görecek gibisinden sert açıklamalar yapmıştı playoff döneminde. yaptı mı o açıklamaları?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    tartışma çıkarmak istemiyorum ama bilmediğimden soruyorum. Fatih Terim şampiyon olsak da olmasak da açıklama yapacağım,herkes görecek gibisinden sert açıklamalar yapmıştı playoff döneminde. yaptı mı o açıklamaları?
    Geçen sanırım basın mensuplarına o sözlerimi unutmadım gereken açıklamaları yapacağım demiş.Burada biri paylaşmıştı.

Hazırlık kampı konusunda çokta geride değiliz.Yanılmıyorsam Beşiktaş 2,Fenerbahçe'de bugün 2.hazırlık maçını yapıcak.Oturmuş kadromuz var zaten.Yeni transferlerin uyum sorunu olmaz.Kondisyon depolasınlar yeter.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ali Yıldırım'ın da durumu çok zor. Gönderme yapması normal. Siz düşününün adamın kardeşi 1 yıl neler çekti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sananes View Post
    haberi ben paylastim evet açiklama yapcak ilerliyen gunlerde unutmadim dedi sozumun arkasindayim dedi daha detayli ogrenmek istiyorsan sohbet alaninda var arastir bulursun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ülker İdman Raporu: 21 Temmuz 2012 Cumartesi (Sabah)

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-2013 sezonu çalışmalarına bu sabah TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden İstanbulspor ile yaptığı hazırlık maçıyla devam etti. Takımımız, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki mücadeleden 5-0'lık skorla üstün ayrıldı.

Karşılaşmaya Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Tomas Ujfalusi, Çağlar Birinci, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut ve Necati Ateş’in bulunduğu ilk 11 ile başlayan Galatasaray, mücadelenin 14. dakikasında Çağlar Birinci’nin golüyle skor üstünlüğünü eline aldı. İlk yarının son bölümünde ise kazanılan penaltı vuruşunda topun başına gelen Hamit Altıntop, skoru 2-0’a getiren golü attı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Ceyhun Gülselam, Emmanuel Culio, Albert Riera, Sercan Yıldırım ve Milan Baros 11’i sahaya çıktı. İkinci yarının hemen başında Sercan Yıldırım, skoru önce 3-0’a taşıdı.
    Ardından farkı dörde çıkaran golü İstanbulspor filelerine gönderdi. Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ise Aydın Yılmaz’dan geldi. Takımımız, sahadan 5-0’lık üstünlükle ayrıldı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Artık sağlam bi takımla maç ayarlansın yahu İstanbulsporla ne yapıyoruzki 5-11 atıp ne yapacağız gerçek gücümüzü görelim Cityle falan yapalım...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Artık sağlam bi takımla maç ayarlansın yahu İstanbulsporla ne yapıyoruzki 5-11 atıp ne yapacağız gerçek gücümüzü görelim Cityle falan yapalım...
    barçayla yapalım sabri messiye ayarı versin

Mesaj Yetkileri