Taraftarımız maç için karamsar
Taraftarımız maç için karamsar
Sabri reyiz den kırılması güç bir rekor
Yuh 2020 yılı mıBaşarılar
11 de 3 eksiğimiz vardı. Ama saha gördüğüm oyun kötü değildi. Birde bulduğumuz 4 pozisyonu değerlendirebilseydi Okoro çok farklı olabilirdi. Sonradan dahil ettiğim David Jarolim girer girmez sakatlandı ve son 10 dk 10 kişi oynadık. Yinede turdan umutsuz değilim
David Jarolim 3 ay sakatlandı
Rövanş maçında cezalı Quattara döndü ve ilerde formsuz Okoro yu kadroda düşünmüyorum
Taraftar yine karamsar
Olmadı malesef beceremedik. Pozisyona girdik3-4 tane ama sonunu getiremeyince olmuyor tabi. Aslanlarımın hepsini canı gönülden tebrik ederim... Artık ligde şampiyonluk tek hedefimiz
İkinci yarı fikstürümüz...
Bu maçı almamız önemliydi. Zira avrupa üzüntüsünü hemen üstümüzden atıp lige tekrar sarılmamız gerekiyordu ve yaptık. Maç sonrası rakip takım hocasını kovdular
Şimdi Polonia Varşova yla maç varen sevdiğim bölüm
![]()
SAhur oldu artık ara veriyoruz![]()
Ben geldim
Ohhhhh çok şükür daha bu takıma ligde yenilmedik... Evet yine çok güzel oynadık ama bence önemli olan maçta 6. dk da sağ bekimiz Diallo kariyerinin ilk golünü attı hemde öyle bir gol ki mükemmel bir gol oldu....
Golün videosunu atmaya çalışıyorum becereblirsem gösterecem
Diallo nun füzesihttp://www.youtube.com/watch?v=L5kjd...ature=youtu.be
Bu kadar becerebildim![]()
Hem Varşova hem burda eski talebemiz aktif futbol hayatını bitirip alt ligimizden bir takımın başına geçti. Başarılar dileriz
Şampiyonluk yarışında olan bir takımdı rakibimiz ve galip geldiğimiz için çok mutluyuz...
Şimdi lig lideri Lech ile kupa da çeyrek final maçı var
Maça nerdeyse 2-0 geride başladık. Sonrasında farkı düşürsekte devamındaki pozisyonda 10 kişi kalınca yeterli etkiyi gösteremedik. Rövanşta neyimiz var neyimiz yoksa ortaya koyacağız
Okoro 3 hafta sakatlandı
Altyapımızdan bi tane Türk çıktı. Hemşeri kadrosundan yararlandı
Sol bek Mohamed ülke pasaportu aldı
Lech maçı için yedeklerle çıktık ama kötü oldu bu. Şampiyonluk yarışında büyük yara aldık resmen. Şimdi bide Lech i de eleyemezsen tam bi trajedi olur
3 Aydır olmayan Kur düz koşulara başladı
İşte bu yaaaaa.... Mükemmel bir deplasman taktiğiyle ve oyunuyla müthiş bir skoro imza attık ve turu getirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yarı finaldeki rakibimiz Wisla... Finale çıkmadan final maçları yapıyoruz vay arkadaş
Maçta Hat-rick yapan Hadraba mükemmel bit oyun sergiledi
Varşova Teknid Direktör kolleksiyonuna devam ediyor![]()
![]()