Uydurmaya benziyor zaten.
Ama doğru olsaydı bile doğrulayacaklarını düşünenlerin olması da enteresan.
Uydurmaya benziyor zaten.
Ama doğru olsaydı bile doğrulayacaklarını düşünenlerin olması da enteresan.
Abi doğrulasalar bile iyi bi şey değil zaten buNe kadar taraftarda Digiturk olduğu önemli değil dört büyüklerden herhangi biri havuzdan çekilse aynı etkiyi yapar zaten. Önemli olan tribününde ne kadar taraftarın olduğu o işi de Fener geçen senelerde bizden daha iyi yaptı, bu sene başabaş geçer gibi taraftar açısından zira iyi kombine sattık.
İyiliği kötülüğü açısından bir şey düşünmedim zaten. Bu tarz şeylerle büyüklük kanıtlamaya çalışmak falan da oldukça komik.
Galatasaray - Lazio maci bilet fiyatlari: Kapali 50 TL, Maraton 35 TL, Kale Arkası 20 TL
muazzam bir yazi okumalisiniz.
Umut Öfkeli ; ; ;
Dun 11 gibi Newcastle Hilton hotelindeydik. Resepsiyona Amrabatin oda numarasini soyleyip ararmisiniz dedim. Resepsiyondaki adam aradi ve telefonu bana uzatti. Nurettin biz geldik.. "Galatasaraylilar" dedim. Telefona "alo buyrun" derken ki yorgun sesi bir anda gitmisti. Titrek ve heyecanlı bir ses tonuyla "ok i am coming abiy" dedi kapattı teli. 5 dakka sonra asansörden çıktı yanımıza geldi. Hepimizi tek tek öpüp kafasini one dogru uzatip "cekingen" bir ses tonuyla nereye oturalim dedi. bende suraya dedim. ok dedi. Koltuga dogru gecerken yorgunsun heralde dedim. evet orucluyum. sahuru gec yaptim, gec yattim aradiginizda da uyuyordum dedi. Kusura bakma dedim, "Ne kusuru abi bu maca faslilar bile gelmezken siz benim icin cikip geldiniz" dedi. Gozleri guluyordu. Bir an bu gercekten bizim amrabat mi diye dusunduk. cunku sanki biz futbolcu o taraftar gibi davraniyordu. Biz rahatken o cekiniyordu. Biz bacaklarimizi uzatirken rahat rahat otururken o hic rahat oturmadi bacaklarini dahi bir an olsun acmadi.
Bu saygiyi bizim meslegimiz, adimiz, yasimiz icin gostermedi, onun karsisindakine saygi duymasi icin o kisinin Galatasarayli olmasi yeterdi. Ben cok futbolcuyu yakindan gordum bazilariyla hatta bire bir konustum sohbet ettim ama Amrabat cok farkliydi beni cok etkiledi.Bir cok Galatasaray'lının dogdugundan beri hayalinde olan seyin gerceklestigine inandim dun. Amrabat bizdik ve artik o formayi giyecektik.
Yazi senaryo falan degildir bizzat amrabat ile fotograflari var umut ofkelinin amrabatin yanindaki siyah tsortlu
![]()
Adamın şimdiden bir 10-15 tane Galatasaray atkısı olmuşturGelen giden atkı takıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
amrabatın kaç numaralı formayı giyeceği açıklandı mı
53 numaralı formayı giyecek diyorlar.
53 amrabata yakismaz10 numara verilmeli
10 numara verilmesi çok yanlış olur ki o zaten Melo için ayrılmıştır![]()
Football is simple,but Football Manager is not
53 numarayı giyicek bkz. https://twitter.com/NAmrabat53
Avrupa Kolla Kendini
"Avrupa Kolla Kendini!" Galatasaray Dergisi’nin 115. sayısı, 164 sayfalık geniş içeriğiyle, bugün İstanbul’daki bayilerde yerini aldı. Dergimiz, 2 Ağustos Perşembe günü diğer şehirlerde satışa çıkacak. 115.Sayı ile ilgili tüm bilgiler için: http://www.galatasaray.org/gsdergi/haber/14063.php
Az daha büyük olsa duvar kağıdı yapardım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Genel olarak bazı sözler söylenir ve bunlar zamanın kargaşası içerisinde hafızalardan silinir. Hatırlandığı zamanlar ise fanatikçe tavırların yansımasıdır. Ben bu konuda biraz rahatım çünkü söylenen sözlerin peşindeyim. Hem diğer takımların zamanında büyük konuşmalarını hatırlatıyorum hem de yeri geldiğinde kendi takımıma yani sezon sonunda konuşacağız diyen Fatih Terim'e "Ne oldu şampiyon olunca sustun" diyebiliyorum.
Geçmiş süreçte sürekli olarak Galatasaray'ı oyuncu ayartmakla suçlayan, Galatasaray'a asla oyuncu vermeyiz diyen, Galatasaray'ı ahlaksızlıkla suçlayan Süleyman Hurma, Amrabat'ı neden Galatasaray'a sessiz sakin bir şekilde verdi. Daha önce de fikir yürüttüğüm üzere parayı bir hayli fazla verirsen şerefli transfer yaparsın ama makul fiyatlardan konuya girersen oyuncuyu ayartan olursun demiştim.
Devre arasında ya da gelecek sezonlarda yine Galatasaray ve Kayserispor arasında transfer konuşulabilir. Sistem her zaman ki gibi işleyecektir. 5'lik adama Galatasaray 5 verirse Süleyman Hurma'dan ani çıkışlar göreceğiz. Koskoca kuruma sırf fiyat yüzünden hiç haketmediği sözleri sarfedecektir. Arkasından tutamayacağı, altından kalkamayacağı lafları ortalığa yayacaktır. Bu tarz olayları bekleyen gerek basın gerek farklı taraftar grupları da ölü yıkayıcı ölü yıkayıcı diye tempo tutacaktır. Sonra 5'lik adama Galatasaray 10 verince ahlaksız Galatasaray en temizi olacaktır.
Şimdi denklemim basit: Galatasaray ahlaksız bir kurumsa ilişkilerini yürütmezsin. Ancak istediğin parayı verince Galatasaray'ın ahlaksızlıklarına (!) göz yumuyorsan para için lafını yutanın adını da Feriha'nın annesi koysun.
Belki kaçırmışsındır, Fatih Terim yakın bir zamanda "O sözümü unutmadım. Yakında açıklama yapacağım dedi.sezon sonunda konuşacağız diyen Fatih Terim'e "Ne oldu şampiyon olunca sustun" diyebiliyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bugün,Galatasaray tarihinin futbolcu&antrenör olarak en çok kupa kazanan ismi Hasan Şaş 36 yaşında girdi.Doğum günü kutlu olsun ve uzun yıllar yanında Galatasaray olsun![]()
53 numara ne alaka ya Amrabat rizeli mi yoksa![]()
Abdurrahim reyiz Rizeli o uğraştı Amrabat transferi için.Hatta bi haber vardı başkana uyuyamıyorum falan demişti bu transfer yüzünden.Ondan sanırım.Amrabat'ta kırmamıştır reyizi.![]()
melih sabanoglu : amrabat pazar günü takıma katılıyor. süper kupa finalinde sahada görmek sürpriz olmaz.
Amrabat'ın Fenerbahçe savunmasını dağıtacağını düşünüyorum , keşke Melo'da oynayabilse.
Bu arada Ujfa ve Burak cezalı mı olacak ?
Burak kesin cezalı, kasımpaşa maçında da oynamayacak. Ujfa da mı cezalıydı?
Son maçta kırmızı gördü o da cezalı sanırım.![]()
http://www.galatasaray.org/futbol/ha...aber/14068.php
Niye Elmander kadroya dahil edilmemiş ?
Elmander'i bilmiyorum ama Baros'ta yok kadroda...Sakatlığı falan yoksa gidici herhalde...
Elmander sakat arkadaslar daha tam duzelmedi.
sen 2. 3. lig takımlarına 5 6 at ondan sonra gel kolla kendini avrupa yaz taraftar da sever tabi yer bunları