daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
En az 2 farkla alırız bu maçı.Hazırlık maçlarında sıkıcı bir futbol izledik ancak bu maç taraftarında destegi ile harika bir futbol bekliyorum.
Maç oynanırken UEFA Disiplin Kurulu kararını açıklayıp bizi men etse ne olur acaba? Maç o anda biter mi ki?
"YÜCE ATATÜRK"
Temsilcimize başarılar diliyorum. İçimden 4-1 gibi bir skor geçiyor.
2-0 veya 3-0 gibi bir skor bekliyorum. Kuyt'tan gol ve ya asist bekliyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Çok kolay bir tur olacağını düşünmeyenlerdenim
Temsilcimize basarilar en az 2 fark bekliyorum.
ben de kolay geçeceğini sanmıyorum fenerbahçenin hazırlık maçlarını izledim hiç tat vermedi maçlar bitiricilikte kötüydüler sow hala iyileşmemiş gibi her şey yine alex e düşüyor inşallah istanbulda rahat bir skorla deplasmana gideriz ama burda eğer bir beraberlik olursa çok kötü olur böyle kara kutu takımlar çoğu zaman bizi elediler young boys olsun trömsö olsun beşiktaşı eleyen adı duyulmamış takımlar çok zarar verdi
Bana kalırsa kolay bir tur olmayacak.Böyle takımlar her zaman tehlike arz eden takımlar olduğu için rakibi küçümsememek gerek başta.Gönül isterki Fenerbahçe 2-3 farklı alarak rahat rahat çıksın ama başta da söylediğim gibi kolay olmayacağını düşünüyorum.Bunda hazırlık maçlarındaki futbol ve oyuncu performansları etkili oldu tabii
Last edited by LaigLeNoiR : 31.Temmuz.2012 at 01:18 Reason: Mesajın tamamı renkli olamaz
en az 2-3 farkla alırız inşallah
Kuyt forvette Mehmet sağda başlar. gerisi belli zatenKuyt ; stoch , Alex ve Cristian'a boş alanlar yaratırsa maç farka da gider.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
2 maçıda Dsmart'mı vericek?
F.Bahçe maçı rahat alacaktır, böylece turu da burda bitirir.
fenerbahçe maı rahat olmasa da alacaktır
ayrıca bu maçta bile rakibe oy veren aygünü kınıyorum![]()
Fenerbahçe rahatlıkla kazanacaktır.Ben en az 4 gol bekliyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahce - Vaslui macinda en ucuz bilet 44 TL / en pahali bilet 265 TL
Vaslui Tarafi ise : (20 € / 120€)
Fenerbahçe kendi sahasında mutlaka gol yemeden iki fark yapması lazım. Tek farklı galibiyet 2.maç için yetmeyebilir. Geçen sezon Avrupa liginde Alania'yı sahamızda 3-0 yenmeseydik 2.maçta her türlü elenirdik. Kıl payı o turu geçmiştik. Örnekleri çok bunun özellikle Türk takımları böyle zayıf görünen rakiplere karşı geçmişte sürpriz bir şekilde elendiler. Umarım Fenerbahçe bu turu geçer. Başarılar Fenerbahçe.
Egemen bu maçta gol atacak.Öyle hissediyorum.![]()
Rakip hakkında hiçbir fikrim yok, Fenerbahçe'nin hazırlık kampı da pek parlak geçmedi, henüz hazır değil takım. İlk maçın içerde olması avantaj, bu sezonki ilk resmi maç, taraftar önemli bir güç. Çok fazla gol olacağını sanmıyorum, 2-0 gibi bir skor tur için yeterli olacaktır muhtemelen.
Hazırlık maçlarında çok gol atmadık veya çok akıcı oynamadık ama ilk defa bir hazırlık kampında takımı böyle derli toplu ve iyi savunma yaparken gördüm.
Kadroya 2 yeni adam lazım ama bence bu tur için fazlasıyla yeterli kadro. O yüzden kadro bahane olmamalı.
Bu tur ve gelecek turlardan çok umutluyum bakalım.
Yardır kanaryam
Bu maçı zar zor geçersek Şampiyonlar ligine kalmayalım zaten,gerçekten iyi takımsak bu maçlar çerez maçları olacaktır.
Tahminim 3 ün altında gol olmaz farka gideriz.
Bence plaket verirler Şampiyonlar Ligi'nden en çok men edilen takım diye
Not:Sadece espriydi,alınmanın gereği yok.Ben de istemem Fenerbahçe'nin men edilmesini.Ancak men edilmeniz durumun da ortaya böyle trajik bir şey çıkacak.Bunu yazayım da gereksiz tartışmalar başlamasın.Bazinga![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2 0 kazanırız
alex gol atar.
3ün üstü filan biraz abartı kaçtı benim tahminim burdaki maç golsüz berabere biter fener deplasmanda işi bitirir hem bu hikaye biz türklere daha uygun sonuçta zoru seviyoruz![]()
1-0 veya 2-0 biter diye düşünüyorum.Rakip kapanacak biz sağa sola gereksiz paslarla boşluk arayacağız.Telaş yapmadan oynamak lazım , taraftarımızın da sabırlı olması şart.
Bu arada maça gidecek olan varsa özelden yazabilir görüşebiliriz stad çevresinde.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fenerbahçe macini izlemek istiyenler uydusunu bu frekansa ayarlasin
HAZARTV 11049 V–Dikey Bati 2400 5/6 308 256 Türksat3A Fenerbahçe-Vaslui maçı (Azeri Kanal)
İçtimai tv vermiyor muymuş artık avrupa ligini ya![]()