Arkadaşlar wladcas ile ortak bir kariyer açmaya karar verdik.İnşallah özenti gibi olmaz.
Ben Fenerbahçe wladcas Galatasaray ile mücadele ediyor.
Büyük Başkan
Mabedimiz
Taraftarımız
Başkan Ünal Aysal
Türk Telekom Arena
Galatasaray Taraftarı
Arkadaşlar wladcas ile ortak bir kariyer açmaya karar verdik.İnşallah özenti gibi olmaz.
Ben Fenerbahçe wladcas Galatasaray ile mücadele ediyor.
Büyük Başkan
Mabedimiz
Taraftarımız
Başkan Ünal Aysal
Türk Telekom Arena
Galatasaray Taraftarı
Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim ..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar dilerim renktaş
ADANA DEMİRSPOR
Galatasaray Tolga Zengin ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.Transfer en yakın zamanda açıklanacaktır.
Fenerbahçe'nin Kap'a yaptığı açıklamada;Jelle Vossen'in takımıyla görüşmelere başlanmıştır,denildi.Fenerbahçe'nin bu yeni adayının Sow'u korkuttuğu çünkü çok iyi bir oyuncu olduğu belirtildi.Diğer taraftada 1 defans 2 orta saha 1'de sol açığa transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe çalışmalarına hız verdi...
Transfer Haberleri
İlk Transfer Galatasaray'dan
Rotasyon amacıyla 2 milyon dolara transfer ettik.Kendisi Ocak'ta takıma katılacaktır.
Galatasaraydan transfer atağı.Fenerbahçe'nin ilgilendiği Vossen'e ezeli rakipte talip oldu.Bu transfer olayını kızışıcığa benziyor.Ayrıca 2 takım Mamaev konusunda'da karşılaştılar.Bakalım bu 2 oyuncu kimi seçecek...
![]()
Başarılar bence fazla yaşlı oyuncuları almayın ama siz bilirsiniz
Eski Trabzonlu Galatasaray'a geliyor.Görüşmelere başladık.En yakın zamanda sözleşme imzalanacaktır.
Galatasaray transfere hızlı başladı.
![]()
Sanogo da geldi.
![]()
Galatasaray'a Mamaev'i kaptırdıktan sonra transferde geride kalan Fenerbahçe genç kara ile sözleşme imzaladı.Başkan Aziz Yıldırım ise süper bir futbolcu getireceklerine söz verdi.
![]()
Galatasaray bindirmiş transferleri Finasda aylık 5 Milyon Euro gider artıkSponsorlar 27 M veriyo ama inş seneye daha çok verirler D: bu sene borçlanacağız heralde
Başkanımızın isteğiyle 2 Trabzonluyu kadromuza kattık
![]()
galaasaray çakma trabzon gibi olmuş
gökdeniz fatih burak engin selçuk ceyhun
kadro yaşlı sanki ama bu tip kariyerler uzun sürmeyeceği için sorun etmez
başarılar......
Teşekkürler...
Fenerbahçe bir süredir transferde sessiz kaldıktan sonra bombaları patlattı.İşte Fenerbahçe'nin transferleri...
Yabo dayı gittikten sonra stoper'e futbolcu arayan Fenerbahçe aradığını Belçika'da buldu.
Beklere çözüm geldi.Fransa'nın iyi oyuncusuyla anlaştık...
Ve başkan sözünü tuttu.Karşınızda Seydou Doumbia...
Doumbia'yı aldıktan sonra Semih'i kulüplere önerdik.Vossen'le ve bir orta saha oyuncusuyla anlaşmak üzereyiz...
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rakibimiz=Kobenhavn
Yorumlarınızı bekliyorum...
Gerçekte yönetimin yapamadığını yap ve orta saha transferini iyi yapNainggolan iyidir. Vossen de sevdiğim tarzda forvet.
Başarılar ikinize de.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
başarılar.
Nene benim oyunda PSG de çok iyi inşallah sende de iyi verim verir.Şampiyonsun Galatasaray
tam fb menejer istifa dicektim ki son transferleri gördüm
ama arkadaş kılüpte para bırakmadın bakalım ilk sezon en az bir kupa bekliyorum![]()