Son 4 maçta iyi işler çıkartırız umarım![]()
Son 4 maçta iyi işler çıkartırız umarım![]()
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
Puan Durumu
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Kanka onu ben de bilmiyorum yaBi şampiyon olalım da hayırlısıyla bi ara
Görürüz o zaman
Evet kardeşim bu ligde ilk 2 sezon şampiyonluk beklemiyordum zaten.Bitirebileceğimiz en iyi noktalarda bitirip yavaştan kadroyu sağlamlaştırarak inşallah kariyerin 4.sezonunda şampiyonluk kovalayacağız.
İnşallah ama umutlanmayalım, ben 3.sezona başladım, pek şampiyon gibi gitmiyoruz
6. bitirdik maalesef![]()
Son iki hafta da geliyor şimdi.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Thun maçı dışında gayet iyi gidiyoruz![]()
35.Hafta
36.Hafta
Puan Durumu
Sezonu kötü bitirdik son 6 haftada 4 mağlubiyet alarak ama önemli değil.Lige alıştık.Önümüzdeki sezon daha iyi bir yerde bitirmek hedefindeyiz.
Artık üst sıraları seneye zorlayacaz hocam![]()
Takımları öğrendin şimdi güzel transfer bekliyoruz
ADANA DEMİRSPOR
Ben dedim Basel dedim , dinlemediniz.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Gol Krallığı
Asist Krallığı
Ortalama Puanlar
Yeni Sezon Bütçesi
gol kralı bizden çıkmış seneye dağıtacaz artık
ADANA DEMİRSPOR
Aynen abi.Şampiyonluk hala zor ama peşinden gidebiliriz bu sezon.
David Hasler olmayınca takım gol sıkıntısı yaşıyor.Halbuki taktik aynı taktik, ama olmazsa olmazımız Hasler.Kendisi oyun başında kadrodaydı zaten.Lihtenştayn standartlarına göre müthiş golcü![]()
Şampiyonluk Oranları
Avrupa Ligi Kurası
Sonunda Antrenman Tesislerimiz Geliştirilecek
İlk Resmi Maç- Avrupa Ligi 2. Ön Eleme İlk Maç
Geçen sezon 10. gösteriliyorduk 6. bitirdik.Bu sezon 6. gösteriliyoruz, hedef ilk 3. Haydi hayırlısı
Avrupa Ligi'nde turu geçecek skoru aldık bence.Zalgiris oradan çevirebilecek bir takım değil.
Antrenman tesislerinin gelişmesiyle birlikte oyuncularımız potansiyellerine ulaşma konusunda sıkıntı çekmeyecek inşallah
Yeni gelişmelerle başlamış yeni sezon hocam. Zalgiris'i elersin artık buradan geçemezler turuİlk üçede girersen harika olur.
Hadi bakalim yeni sezonda basarilar.
1.Hafta
Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Rövanş Maçı
2.Hafta
Avrupa Ligi 3. Ön Eleme İlk Maç
3.Hafta
Avrupa Ligi'ne bu kez erken havlu attık.Şanssız bir kuraydı Wolfsburg ve bu sefer sürpriz yapamadık.
Bu taktik değişmedikçe çok atıp çok yemeye devam edicez çok iyi bir kaleci gelmedikçe.Bu sezon bu taktiği emekli edeceğimÖnümüzdeki sezon daha oturaklı bir takım olacağız şimdiden sözünü verelim.Çok değişik bir taktik yapacağız, burada da paylaşacağım sizlerle.
Fetret Devri
Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Rövanş Maçı
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
7.Hafta
Puan Durumu
Bundan kötüsü olamazdı..
Transferlerimiz
Bu transferlerin 6sına bonservis ödedik.Toplam ödenen bonservis bedeli 825 k €
iyi gidiyor![]()
ADANA DEMİRSPOR
Son 5 resmi maçta yenildik hocam nesi iyi gidiyor Allah aşkına![]()
transfer açısındaniyi gidiyoruz
maç bakımından vasat ama düüzelir
ADANA DEMİRSPOR
Toparlandık
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
Puan Durumu
Coşkun bak baştan söylüyorum.Basel'e dikkat.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
Puan Durumu
Basel ne yapıyor yahu. Yardırmış gitmiş.![]()
TariboWest