Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 6 / 25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Ahh aykut ahh

yerli ferguson yeni stratejiler peşinde sanırım 89 dakika savunma yapıp 90.dakikada hücuma geçmeyi planlıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kupa için yapıcagımız tek şey dua etmek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mehmet topuzuda katin oraya 4 tane duz adam fenerbahce 2 hucumcuyla oynucak galiba.

Dr.Gurkan Kubilay ;

FB soranlar;Aykut hoca ön libero almayarak''bundan sonra orta sahayı savunma olarak elimde tutup,kontra ile iş bitireceğim''moduna geçti.

Aykut hocayla konuşmamda''Artık futbolda orta sahayı tutan kazanıyor,ŞL'nde deböyle olacak''demiş,bugünkü kadro yapısının sinyalini vermişti

Bu kadro baskı yer,oyun FB yarı alanında daha çok oynanır.Dönen topları FB alır ama hücuma çıkmakta zorlanır.

Kocaman bugün dener,olmadığını görürse, ki bence OLMAZ, o zaman EMRE YAPISINDA ADAMIN GEREKLİLİĞİNİ TEKRAR anlar.Aslında biliyor da ama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sağda Krasic veya Kuyt göbekte Topuz - Topal - Selçuk - Baroni dörtlüsünden ikisi, solda Stoch, Alex ve Sow şeklinde kadro ile çıksa Fenerbahçe çok deli maç olur.

Sporx'in verdiği kadro doğruysa, Fenerbahçe kapanacak öncelik gol yememek ve kontradan gol bulmak olacak gibi. Bu şekilde organize ataklar, pozisyonlar bulmak zor gibi.

Bizde Necati / Umut tercihi çok kritik, Umut olursa Elmander'le birlikte müthiş pres ile süpriz pozisyonlar bulabiliriz.

kontradan kımle gol bulacak mehmet topuzlamı ?

4 2 3 1 oynarız cris alexin mevkisinde oynar eğer bu kadro doğruysa

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

elazığ maçına hazırlık bu maç sadece bakmayın test amaçlı sadece hazırlık maçı gibi oynicaz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Önce tutup sonra kontra atak yapıcakmış bak buna çok güldüm. 4 tane kalas adamla sahaya çıkıyosun oyunu zaten tutamazsın. Oyunu tutsan kimle kontra yapıcan ? Stoch'dan başka topu alıp gidebilen adamın var mı ? Aslında var Krasiç. Ama oynatmıyor. Aykut Kocaman ya işi bilmiyor ya bizi sabote ediyor. Umarım ilk tercih doğrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

selçuk varsa sorun yok beyler maç bizim tabi şahin olan

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aykut Kocaman orta sahadaki yaratıcı eksikliğini yönetime göstermek için böyle bir taktik izliyor olabilir
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Selçuk
    Mehmet Topal
    Cristian

Vay anam vay ortasahaya bak.
    Rakibi BAM. Bakalım hangisi daha kötü... Şaka maka Aykut Hoca "Orta saha almadılar, ben ne yapayım" demeye çalışıyor sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Transfere gerek yok diyende Kocaman o nasıl olacak ?

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Ben ciddi ciddi gerçek Aykut hocayı bize göreve başlamadan o über teknik taktik zekasından korkup birilerinin onu kaçırıp estetikle sahte Aykut gönderdiklerini düşünmeye başladım resmen sabote bu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Şampiyonluğu Kadıköy'de verdi yanlış tercihleri yüzünden , yetmedi bugünde Süper Kupa'yı vericek. Umarım ağır bi yenilgi alırız da neyin ne olduğunu görür herkes.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Madem böyle defansif bir orta saha çıkarıyorsun bari Topuz yerine diger kanada Krasic'i koy ileri 3lü iyi hücum yapsın.Offf offf.

Bu arada bu yukarda ki kadro gerçek olmayabilir NTVspor hala muhtemel 11leri filan söylüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

fırat günayer ‏@firatgunayer
    Her 2 takımın kadrosu burada..Fb'nin kesin..Gs'nin muhtemel 11'leri yazıyor..Ben hala Fb'nin 11'ine inanamıyorum

bu yazar falan heralde o bile şaşırmış dalga geçiyor ama aykut reyize güvenin bug buldu ortada topal selçuk baroni oynayınca zincir tamamlanacak ve bug olacak siz ne zannediyosunuz selçuk 10 senedir bu yüzden burada

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Transfere gerek yok diyende Kocaman o nasıl olacak ?
    Bir defans bir de orta saha alacağız demişti ama orta sahadan kastı Krasic miydi ki acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vay be ilk 11 e bak. beyler kesin mehmet topuz da sağ kanat değil mc oynuyordur 2 dm 2 mc stoch serbest kuyt forvet yoksa sağ kanat oynarsa çok risk almış oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Bir defans bir de orta saha alacağız demişti ama orta sahadan kastı Krasic miydi ki acaba?
    Kesin öyledir. Fenerbahçeli, Fenerbahçeli olalı böyle zulüm görmedi Daum'u arar oldum. Bu kadar korkak bu kadar basiretsiz bi adamla olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Şampiyonluğu Kadıköy'de verdi yanlış tercihleri yüzünden , yetmedi bugünde Süper Kupa'yı vericek. Umarım ağır bi yenilgi alırız da neyin ne olduğunu görür herkes.
    geçen sene yaşananların ardından bu yorumu yapman yakışmadı...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alper Öcal çok iyi bişeye değinmiş : Selçuk - Topal ile rakipten baskı geldiğinde topu gizli bir güç ileriye taşıyacak sanırım
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı diyorum kadroya bakarak. Allah sonumuzu hayır etsin. Çok karamsar değilim yanlış anlaşılmasın. Sadece bu kadro kazansa bile doğru kadro anlamına gelmez onu belirteyim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu 11 bana hala şaka gibi geliyor inanmak istemiyorum.Kazansak mı kazanmasak mı ne isteyecegimi sasırdım.Şimdi kazanıcaz bu sefer süper bir kadro çıkardıgını çok basarılı oldugunu sanıcak Aykut Hoca.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

beyler bizim muhtemel 11 nerde fatih hoca ne olur necati ile başlama

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aykut Hoca'nın yaratacılığına hayran kaldım J.K Rowling bile böyle bir kadroyu çıkarmayı aklına getiremez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aykut Hoca Fenerbahçeye Şampiyonluk sezonun ardından yaşanan olaylar nedeniyle neden geldiğini unuttu galiba yoksa Daum'un stilin de oynatacaksa Daum'u kovmazdık.

Yine Volkan'ın müthiş kurtarışlarına ve şans golüne kaldık hadi hayırlısı.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Galatasaraya şimdiden tebrikler 12.süper kupaları hayırlı olsun maç sahada oynanır ama bu bizim takım için geçerli değil defansa çekilicez 2-3 tane yer döneriz geçmiş olsun hayırlı iftarlar iyi akşamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beyler maç başlamadı henüz, kadro doğru olsa bile bu kadroyu çıkaran adamın öyle ya da böyle bir planı vardır değil mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

halen geçen sene bahane ediliyor geçen yil tamam 3 temmuzdu olaylar karisikti hocanin akli karisikti herkes alttan aldi , yil 2012 olmus hala 3 temmuz bu yil olaysiz kusursuz herkesin kafasinin dinç olacagi bi yil olcak , hocayi korumak yerine bence gerçekleri gormekte fayda var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aynen bende bu karamsar havayı anlamıyorum en kötü gününde bile ayrı bi motivasyonla çıkmıştır fenerbahçe bu maça nedir bu karamsarlık havaı
    bırakın teknik direktörce yorum yapmayı taraftar olun ya keyfini çıkarın

Quote Originally Posted by byariff View Post
    halen geçen sene bahane ediliyor geçen yil tamam 3 temmuzdu olaylar karisikti hocanin akli karisikti herkes alttan aldi , yil 2012 olmus hala 3 temmuz bu yil olaysiz kusursuz herkesin kafasinin dinç olacagi bi yil olcak , hocayi korumak yerine bence gerçekleri gormekte fayda var.
    nerde bahane edildi mesajı gösterir misin ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aynen üstünden 10 yıl geçtiği için süreçte tamamen bittiği için haklısın bu konuda.

Sayfa 6 / 25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri