Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 127 sonuç

Konu: AEK Athens | Yunanlara Hücumu Öğretmek | 2. Sezon

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu 2. Maç

İstediğimizi fazlasıyla aldık ve çeyrek finale çıktık. Kırmızı kart etkiliydi tabi ama <zaten karta kadar üstün oynayan da bizdik.

Barcelona, Dortmund'u deplasman golü kuralıyla eledi. Bayern Celtic'e elendi.

Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri

Bize gelebilecek en zayıf 3 takımdan birisi geldi ama zaten en zayıf 4. takım biziz Yüksek ihtimal buraya kadar, elendik. Elimizden geleni yapıcaz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yeter bu kadar şov Roma eler zaten PAOK ile nasıl eşleştiysek FM hatası mı diyelim ne diyelim...

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Roma'yı geçme ihtimalimiz çok düşük de olsa var bence.Hücum anlayışı yerine klasik Yunan anlayışı benimsemen gerek

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yeter bu kadar şov Roma eler zaten PAOK ile nasıl eşleştiysek FM hatası mı diyelim ne diyelim...
    PAOK'la eşleşmek şanstı nasıl eşleştik onu da bilmiyorum Sanırım kuralı yansıtamadılar oyuna.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Roma'yı geçme ihtimalimiz çok düşük de olsa var bence.Hücum anlayışı yerine klasik Yunan anlayışı benimsemen gerek
    Klasik Yunan anlayışınıda yakarım Roma'yı da yakarım En iyi şekilde çıkıcaz elenirsek sağlık olsun

Greek Superleague 26.-27. Haftalar

Olympiakos maçı %97,23 bizim hakkımızdı ama yapacak bir şey yok hücuma derinlik katsın diye aldığımız Lovenkrands daha siftah yapamadı. İyi ki kiralamışız. Lyberopoulos'ta yaşlılığın verdiği fiziksel yıprantı içinde. Edinho sezon başında gol attı bir daha ilk 18'e almadım onu inanılmaz formsuz.

Sıradaki Maç : Roma - AEK

Roma Eksikler
    Cezalı | De Rossi, Cassetti
    Sakat | Burdisso, Juan, Bojan, Totti

AEK Eksikler
    Cezalı | ---
    Sakatlar | Karabelas, Lovenkrands

Rakibin defansı evlere şenlik 4 as oyuncudan 3'ü yok bundan faydalanmaya çalışıcaz.
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 14.Ağustos.2012 at 02:56

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Ah Bottin Ah !!! 44. dakikaya kadar zor sabrettim adama. Önce defanstan çıkarken topu kaptırdı, sonra inanılmaz 2 pas hatası yaptı ve son olarak kaleciye geri pası kısa düştü ! O olmasa bu maç bizimdi belkide. Birde Roger'ın kaçırdığı %12312312'lik gol var ki konuşmayacağım. İşi rövanşa bıraktık.

Tüm maçlar aynı skorla sona erdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Roma maçında baya iyi oynamışsın.İçerde alacağın süpriz bi galibiyetle turlayabilirsin belli de olmaz

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Roma maçında baya iyi oynamışsın.İçerde alacağın süpriz bi galibiyetle turlayabilirsin belli de olmaz
    Sağ ol panpa. Şimdi giricem maça. Ya herro ya merro oynucaz

Greek Superleague 28. Hafta

Bu maç ligin başından beri en fazla pozisyona girdiğimiz maç oldu. Ama galibiyete nasıl bu kadar zor ulaştık anlamadım. Yediğimiz gol enstantenelikti. Sol kanattan gelen topa kafa çaktı Manolas ve kendi kalemize kafa golü atmış olduk

Ayrıca minicik bir şampiyonluk şansımız var

Sıradaki Maç : AEK - Roma

AEK Eksikler
    Cezalı | ---
    Sakat | Karabelas, Lovenkrands

Roma Eksikler
    Cezalı | ---
    Sakat | Juan, Bojan, Totti, Burdisso (Oynayabilecek)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

AEK hakkında şu yazıyı okumanı tavsiye ederim..

http://www.daghanirak.com/yuz-yillik...a-a-e-ka-oldu/

Kariyerinde başarılar dilerim..İlk sene Pana-Oly ikilisini geçmek zor oldu ama seneye finansın rahatlamasıyla iyi işler yapabilirsin..Tema da harika görünüyor sitede mevcut mudur acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O rakiplerin arasından Roma gelmesi iyi olmuş.Belki bir üst tura çıkarsın belli olmaz.

Ligdeki yarışta çok zevkli.Sonunu merak ettim bak bende.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

hocam roma maçı nerde kaldı

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final 2. Maç

İstatistikleri incelemenizi tavsiye ederim. Tek kelimeyle ŞANS-SIZ-LIK ! Kısmet değilmiş malesef Elendik. Diğer sonuçlar;

En azından Barça ile oynayıp madara olmaktan kurtulduk. Tek tesellimiz bu

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    AEK hakkında şu yazıyı okumanı tavsiye ederim..

http://www.daghanirak.com/yuz-yillik...a-a-e-ka-oldu/

Kariyerinde başarılar dilerim..İlk sene Pana-Oly ikilisini geçmek zor oldu ama seneye finansın rahatlamasıyla iyi işler yapabilirsin..Tema da harika görünüyor sitede mevcut mudur acaba ?
    Sağ ol okuyacam şimdi.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    O rakiplerin arasından Roma gelmesi iyi olmuş.Belki bir üst tura çıkarsın belli olmaz.

Ligdeki yarışta çok zevkli.Sonunu merak ettim bak bende.
    Lig zevkli ama şimdilik ilk 2'deki takıma diş geçiremiyoruz

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    hocam roma maçı nerde kaldı
    Geldi Tam maç oynadığım için biraz uzun sürüyor.

Greek Superleague 29.-30. Haftalar

Şampiyonluk yarışı sona erdi. 3 takım ligi çok yakın bitirdi. Pana şampiyonluğu son hafta kaptırdı. Hedefimiz ilk sezon şampiyonluk değildi bu yüzden pek üzülmedim Şimdi Avrupa kupaları için 6 maçlık bir grup oynanacak. Gruba 3 puanla başlıyoruz. Pana ile CL için çekişicez gibi gözüküyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Pana sıkıntı çıkarabilecek bir takım.Ancak Roma maçlarını gördükten sonra zor olmayacağını ümit ediyorum

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Pana sıkıntı çıkarabilecek bir takım.Ancak Roma maçlarını gördükten sonra zor olmayacağını ümit ediyorum
    Sağ ol panpa. Tek rakibimiz Pananhinaikos. Bakalım geçebilecek miyiz ?

CL ve UEFA'da finale çıkan takımlar belli oldu.

Xanthi Yunanistan Kupasını uzatmalarda aldı.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim Uefa da sukse yapmissin ligdede muthis olmus kapanis pana yi gececegiz..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Süper Finalda 1 ci olma şansın çok yüksek bence , Roma maçında yenilmesek en azından yarı final yapabilseydik bütçeye daha da iyi katkısı oalbılırdı ama kısmet

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Avrupa Ligi performansından ötürü kutlarım kardeşim. Kolay bir şey değil bu tarz takımlarla ilk sezondan bunu başarmak.Ligde de play-offları lider tamamlayabilirsen değme taraftarın keyfine
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

AEK Yönetimi Değişecek Mi ?

Şu an ki yönetimin seçimlerde düşeceği konuşuluyor. Yönetim olası yönetim değişikliğine tedbir olarak transfere ambargo koydu.

Yeni başkan Dimitris Melissanidis başa gelirse benim yerime İtalyan teknik adam Stefano Pioli'nin takımın başına geçirilmesi gündemde !

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    AEK Yönetimi Değişecek Mi ?

Şu an ki yönetimin seçimlerde düşeceği konuşuluyor. Yönetim olası yönetim değişikliğine tedbir olarak transfere ambargo koydu.

Yeni başkan Dimitris Melissanidis başa gelirse benim yerime İtalyan teknik adam Stefano Pioli'nin takımın başına geçirilmesi gündemde !

Allah allah nasil is o yaa italyan sapkadan tavsan mi cikaricakmis???

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Tebrik ederim Uefa da sukse yapmissin ligdede muthis olmus kapanis pana yi gececegiz..
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Ziege View Post
    Süper Finalda 1 ci olma şansın çok yüksek bence , Roma maçında yenilmesek en azından yarı final yapabilseydik bütçeye daha da iyi katkısı oalbılırdı ama kısmet
    Bu kadarı bile peri masalı kulüp için, seneye yarı final hedefimiz

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Avrupa Ligi performansından ötürü kutlarım kardeşim. Kolay bir şey değil bu tarz takımlarla ilk sezondan bunu başarmak.Ligde de play-offları lider tamamlayabilirsen değme taraftarın keyfine
    Sağ ol abi. Play-Offlara kötü başladık bakalım nasıl bitiricez

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Allah allah nasil is o yaa italyan sapkadan tavsan mi cikaricakmis???
    Emeğimizi hor görüyorlar abi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Emek hirsizi yoneticilerrrrr

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Taraftar pankartlarla yuruyup hocaya destek olacakmis..

Greek Superleague Europaen Places Play-Off 1.-2.-3. Maçlar

İlk 3 maç takım sanki hazırlık maçı vs. yapmadan lig maçına çıkmış gibiydi. İlk 3 maçtan sadece 3 puan aldık ama play-off'lara 3 puanla başladığımız için şimdilik 3. sıradayız. kalan 3 maçtan minimum 7 puan almalıyız.

Greek Superleague European Places Play-Off 4.-5.-6. Maçlar

Play-Off'larda neden bu kadar kötü olduğumuzu anlamadım. 6 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik alarak 7 puanla sonuncu bitirdik grubu. Gelecek sezon yine Avrupa Ligi'ndeyiz. Sanırım bu kez 2. Ön Eleme Turu'ndan başlayacağız.

Bu sezon neler yaptığımıza bakalım.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

abi inşallah yeni gelecek yönetim paralı gelir yoksa yunan liginde para yok bide thanasis karagounis,katidis,siovas diye topçular tavsiye ederim

Yönetim değişirse şutlanıcaz yalnız

Her şeyin bir kaç gün içinde sonuçlanacağı söyleniyor. Transfer sezonu başladı. Transfer ambargosu var. Hayırlısı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kepazelik dizboyu acil istifaya çağırıyorum seni

Baltamı hazırladım geliyorum Emir...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri