Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 85 arası toplam 85 sonuç

Konu: Senden Başkasını SeveMİYoruz. - Mersin İdman Yurdu

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Hadi bakalım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uzun sürmez bu kariyerr!!!1!!1bir!1!!
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Uzun sürmez bu kariyerr!!!1!!1bir!1!!
    Kısa sürede büyük başarılara imza atacağımız için oyundan sıkılıp kapattırabilirim,doğrudur !!!!1111!!!11

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

STSL 9. ve 10. HAFTA - OLUŞAN PUAN DURUMU

Büyük umutlarla transfer ettiğimiz Danilo'nun 2 aylık sakatlığı bizi çok etkileyecek gibi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Oooo Bjk galibiyeti süper

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Oooo Bjk galibiyeti süper
    Çok dengesiz bir takımız abi ya Kasımpaşa geldi 3 attı, gittik Beşiktaş'a 3 attık. İlginç bir takımız yeminle

KIYAMADIM

Sezon başında 75.000 €'ya aldığımız Michel Platini'nin her maç golü var, maşallah
    Last edited by webcagri : 18.Ağustos.2012 at 00:34

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

MERSİN İDMAN YURDU HABER HATTI

-Sezon başında büyük umutlarla alınan fakat bekleneni veremeyen Yattara'nın talipleri artıyor. Bursaspor'dan sonra eski takımı Trabzonspor da Gineli yıldızla ilgilenenler arasında.

-Aykut Erçetin'in alınmasından sonra gözden düşen Sehic ve Özden ikilisinden birinin devre arası transfer sezonunda gönderileceği konuşuluyor.

-Sezon başında transfer edilen ancak gerek sakatlığı gerekse yaşı nedeniyle gözden düşmeye başlayan Danilo'nun yerine John Fleck düşünülüyor. Bu oyuncunun gelişi, Yattara'nın gidişi ile doğru orantılı.

-Sol açık mevkiisi için Hırvatistanda geniş bir arama-tarama çalışması yapılıyor.

KAYNAK: TANTUNİ HABER AJANSI

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

STSL 12.-13.ve 14.HAFTALAR

Takımızın en golcü oyuncusu ve aynı zamanda STSL'de gol krallığı yarışında 2.sırada bulunan Michel Platini 4 ay aramızda olamayacak.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Platini'nin sakatlığı çok kötü olmuş yav

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Zaten gol atmakta zorlanıyoruz,Platini de gidince çok kötü oldu valla Ara transferde golcü almak farz oldu yine

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

STSL 15-16-17.HAFTALAR VE İLK YARININ PUAN CETVELİ

Revizyon Şart!

Devre arasında takımda fazla maaş alıp da katkı sağlamayan oyuncuları ya satacağız, satamadıklarımızın sözleşmelerini fesh edip takım içi dengeyi sağlayacağız. 3-4 tane güzel ve ucuz transferler yapıp ikinci yarı daha farklı bir Mersin izleyeceğiz.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Son maçlardaki puan kaybı kötü olmuş hocam Kadrodan önce taktikte revizyona gitmeyi düşünüyor musun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Son maçlardaki puan kaybı kötü olmuş hocam Kadrodan önce taktikte revizyona gitmeyi düşünüyor musun ?
    Sezon içerisinde en verim aldığım taktiği uyguluyorum hocam. Takım pozisyon üretemiyor,sıkıntı orta saha ve forvette. Reçeteyi yazdım ben

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Ben 3 tane taktik kombinasyonuyla maça çıkıyorum. Maç içerisinde oynanan futbola göre uygun taktik değişikliğini yapıyorum. Bir taktiğe bağlanmamak gerek kanaatindeyim hocam. Yine de sen bilirsin tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Ben 3 tane taktik kombinasyonuyla maça çıkıyorum. Maç içerisinde oynanan futbola göre uygun taktik değişikliğini yapıyorum. Bir taktiğe bağlanmamak gerek kanaatindeyim hocam. Yine de sen bilirsin tabiki
    3 farklı diziliş bende de mevcut hocam aynen sana katılıyorum, fakat ben bir taktik üzerinde ilerlemeyi seviyorum. Diziliş değiştirme yerine oyuncu rolleri ile oynama yapıyorum maçın gidişatına göre

----------------------------------------------------

Sehic'e Kayserispor, Yattara'ya Recrativo Huelva, Erdal Kılıçarslan'a ise Köln'den teklifler yapıldı. Kabul ettim,giderlerse hem iyi para gelicek hem de maaş bütçesi inanılmaz rahatlayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Anaas Sharbini ve John Fleck ile görüşmelere başlanmıştır.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Ayarsız bir takımın başında olduğum için birkaç taktik değiştirmek zorunda kalıyorum maç içinde

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

MERSİNDE TRANSFER DOSYASI

Sehic'i Kayserispora, Yattara'yı Recrativo Huelva'ya, Erdal Kılıçarslan'ı Köln'e, Tomas Antonio ise Xerez'e satılmışlardır. Yerlerine Anas Sharbini,John Fleck ve büyük umutlarla Afrikadan getirdiğimiz Yannick Ndjeng alınmışlardır. Sezon sonundan geçerli olmak üzere Wason Renteria ile de sözleşme imzalanmıştır. Palmeiras takımının satılık listesine koyduğu Fernandao ile de görüşmelerimiz sürmektedir.

Milan Stepanov'un son maçlardaki formsuzluğu ve yıllık aldığı maaş göz önünde bulunarak satılık listesine çıkartılmıştır ve kendisine talip olan Al-Ihlal takımıyla görüşmelere başlanmıştır.
    Last edited by webcagri : 19.Ağustos.2012 at 11:08

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Trabzonspor'dan Barış Ataş, Fenerbahçe'den Bekir İrtegün sezon sonuda kadar kırmızı-lacivert formayı terletecektir. Öte yandan Galatasaray'dan Emre Çolak ve Aydın Yılmaz için kiralama girişimlerimiz sürmekte.

- Stepanov için Al-Ahli Kulubüyle 650.000 € bonservis bedeli karşılığı anlaşılmıştır, Stepanov artık Katar Ligi'nde mücadele edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ALSAK MI ALMASAK MI?

Elimizde 650.000 € bütçe kaldı. Bu eleman için kulübüyle 2.1 m € karşılığında anlaştık,oyuncu ile de anlaştık fakat kararsız kaldığım için transferi 1 haftalığına erteledim. Sizce stoper olarak Rivas,Ali Turan,Aydın Toscalı ve Bekir İrtegün'ün olduğu kadroya bu oyuncuyu da dahil etmeli mi etmemeli mi? Gelecek vaadediyor gibi ama kararsız kaldım...

transferler harika uefa vizesi alırsın gibime geliyor

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Aldın mı adamı ???

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

takım çok dengesiz yav Yannick Ndjeng transferi harika olmuş hocam yakında büyük paralara satarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by nuwanda1925 View Post
    transferler harika uefa vizesi alırsın gibime geliyor
    Devre arası transferleri uyum sağlarsa gideriz gibime geliyor

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Aldın mı adamı ???
    yok abi son saniyede iptal ettim

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    takım çok dengesiz yav Yannick Ndjeng transferi harika olmuş hocam yakında büyük paralara satarsın
    Adam uyanık çıktı hacı, sözleşmesine 2.1m €'ya serbest kalma maddesi koydurttu. O kötü oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

STSL 17.HAFTA

Mersin Sezonu Ordu'da Açtı,Yannick Ayağının Tozuyla Şov Yaptı.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri