Sayfa 267 / 578 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon
7,981 ile 8,010 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sen kaşındın http://www.youtube.com/watch?v=adYgHunQEl0 bak bakalım juninho bu kadar çok vuruş stilini kullanabiliyomuymuş (konuyuda batırdık ama )
    Bende de 5 as var!

www.youtube.com/watch?v=CuKIWfg_j1U

Birazdan atılacağız ikimiz de bence

Bu arada Hakan Balta o çalımdan sonra o pası vererek kalp kırdı. Maçı izlerken çalımı görünce Hakan Balta olduğuna inanamadım, ama pası da görünce taşlar yerine oturdu.

2. Default

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bende de 5 as var!

www.youtube.com/watch?v=CuKIWfg_j1U

Birazdan atılacağız ikimiz de bence

Bu arada Hakan Balta o çalımdan sonra o pası vererek kalp kırdı. Maçı izlerken çalımı görünce Hakan Balta olduğuna inanamadım, ama pası da görünce taşlar yerine oturdu.
    Falso yok, hızlı ve sert. Güzel frikikler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Falso yok, hızlı ve sert. Güzel frikikler.
    Ben de Beckham'dan yanayım da, Juninho'nun frikiklerde falso yok demek ayıp olur öyle değişik kullanıyor ki top kalecinin önünde falso alıyor dikkat ettiyseniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

[YOUTUBE="TXW1aHBA7A8"]TXW1aHBA7A8[/YOUTUBE]

Federasyon Fatih Terim'e maç hakkında konuşmadığı için 5 bin lira ceza verdi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

PFDK hangi oyuncumuza ceza vermis ki 5bin tl ?

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, sporcusunun flaş röportaj vermeden basın toplantısına katılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Playstation'da bile bu kadar kolay gol atılmıyor yahu. Beckham bu işte en iyisi mükemmel bir teknik mükemmel bir yetenek. Keşke Avrupa'da biraz daha izleyebilseydk...
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Engin kaza geçirmiş arabayla takla atmış.Hafif yaralanmış diyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasarayli futbolcu Engin Baytar, Tuzla'da agir bir trafik kazasi gecirdi. Araba ile takla atan oyuncuda hafif yaralanma var

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlk servis edilen haberde ağır yaralı filan dendi, korkuttular valla. Umarım ciddi birşeyi yoktur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin'in arabası takla atmış. Engin yaralıymış şu an hastahanede sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

candas tolga isik kim bilmiyorum haberi o veriyor.

Fatih Terim'le konuştum: "Yöneticiler hastaneye gitti. Bizdeki bilgi de seninle aynı...Araba takla atmış, hayati tehlike yok" dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    candas tolga isik kim bilmiyorum haberi o veriyor.

Fatih Terim'le konuştum: "Yöneticiler hastaneye gitti. Bizdeki bilgi de seninle aynı...Araba takla atmış, hayati tehlike yok" dedi.
    NTVSpor'da verdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

@buseterim: Kaza haberi maalesef dogru.. Hayati tehlikesi yok Babam'a sordum. GS Doktoru basinda korkulacak bir sey yok..

Ftw ‏@FtwSpor
    Engin Baytar'in suan tomografisi cekiliyormus birsey cikmazsa evine gonderilecekmis.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Engin satsin ne arabalari varsa, kendine veya birine zarar vermeden. Bundan oncede kiz arkadaslari petrolun icine surmustu arabayi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aracı Engin'in arkadaşı kullanıyormuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Efsanevi Futbolcumuz Tugay Kerimoglu iyiki dogdun

Sir Alex Ferguson: "Eğer Tugay Kerimoglu 10 yaş genç olsaydı, onu yetenekleriyle Old Trafod'un yıldızı yapardım"

Mark Hughes'un o dönem Sir'e cevabi: "Tugay, eğer 10 yaş genç olsaydı, şu an Barcelona'nın oyuncusu olurdu.

http://www.tribundergi.com/haber/iyi...urkish-delight

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gözümüzün önünde bir yaşam parçalanıyor. Engin bu gidişle daha büyük sıkıntılar yaşayacak. Çok geç olmadan artık psikolojik tedavi görmesi gerekiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah korumuş ikisini de,arabayı görünce bunun içinden nasıl sağ çıkmışlar diyorum.Çok geçmiş olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

biz bu rieradan kurtulamicaz

Johan Elmander, Albert Riera, Selçuk İnan, Burak Yilmaz , Türk Telekom Arena'da 3 yıllığına loca satın aldı. (Sporx)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dun gece arabayi satsin yazmistim, arabanin satilacak halimi kalmis. Mumkunse sofor felan tutsun, Allah korumus Engini .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arabayı engin kullanmıyormuş zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arkadasi kullaniyormus, arkadasi soforu degildir heralde.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aracı Engin'in arkadaşı kullanıyormuş.
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Arabayı engin kullanmıyormuş zaten.
    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Arkadasi kullaniyormus, arkadasi soforu degildir heralde.
    Yok yok arkadaşı kullanıyormuş beyler zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Vatanseverliğin bedeli 5000 lira demek ki
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fatih hocaya helal olsun birkere daha takdir ettim kendisini.. bazilari sov yapiyor felan saniyor ama fatih hocanin böyle sova felan ihtiyaci yok adamin kariyeri belli zaten

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Vatanseverliğin bedeli 5000 lira demek ki
    10000 verip önümüzdeki haftada konuşmasın

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Bende bunun farkındayım aslında birebire girmekten çekiniyor sanırım.
    Kesinlikle

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hagi'nin Yerine Koşan Adam..

25 Ağustos 2000 yılnda, yani Mazide Bugün'de bir gün önce, Galatasaray UEFA Kupası'nı kazandığında, bu tarihi başarının baş mimarlardan biri olan efsane bücür Suat Kaya, 26 Ağustos 1967'de İstanbul'da doğdu.

Suat Kaya, uzun yıllar peşinden koşacağı meşin yuvarlak ile hünüz 10 yaşında iken Galatasaray alt yapısında tanıştı.1986-87 sezonunda Galatasaray A takımına yükselme başarısı gösteren Suat Kaya, dönemin Alman efsanevi teknik direktörü Jupp Derwall tarafından yeterli görülmeyerek Konyaspor'un yolunu tuttu.

Yıllarca Süper Lig'de kümede kalma yarışı içerisinde olan Konyaspor'da ortaya koydğu oyun ve kaptanlık görevindeki başarısı ile takımın lige tutunmasını sağlayan Hugo lakaplı efsane bücür, 1992-93 sezonunda ilk yuvası olan Galatasaray için tekrar oynamaya başladı.1992 yılından 2003 yılına kadar Galatasaray'ın formasını büyük bir istikrar ile terleten efsane 8 numara, Hagi'nin koşmaya çekindiği çimler üzerinde onun yerine fazladan koşarak da Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupa'yı kazanmasında öncü isimlerden biri oldu.

Sahada yıkılmayan bir karınca gibi, bir o yana bir bu yana bitmek tükenmek bilmeyen gücüyle basmadık çim bırakmayan efsane 8 numara, 2000 yılında UEFA Kupası'nın kazanılmasında efsaneleşen teknik direktör Fatih Terim'e yazmış olduğu duygu yüklü mektup ile de futbol sayfalarına adnı altn harfler ile yazdırmayı başardı.O, 8 numaralı efsanefe formayı asma kararı aldıktan sonra Galatasaray taraftarı henüz onun gibisini alkışlayamadı.Sizleri, Suat Kaya'nın İtalya'nın yolunu tutan ve mor menekşelerin başına geçen, Türk futbolunda devrim yapan Sinyor Terim'in arkasından yazdığı duygu yüklü mektup ile baş başa bırakıyoruz.

Suat Kayanin, Fatih Terim‘e yazdığı mektub

“Bitmek üzere olduğunu hissettiğim futbol yaşantımı canlandırarak bana gurur, para, şeref ve onur kazandırdınız. Kendimi 4 yıl öncesi ile karşılaştırdığımda göstermiş olduğum gelişmeye kendim dahi hayret etmekteyim“ ifadelerine yer veren efsane bücür, Terim‘in, mesleğine ve kendisine olan saygısında çok büyük katkıları bulunduğunu kaydetti. Suat, “Bizlerin neler yababileceğini ortaya çıkardınız ve kendimizi tanımamızı sağladınız. Kendi sınırlarımızın nereye kadar uzandığını sizinle keşfettik. Bize zaman zaman ağabey, zaman zaman gerçek bir hoca, bazen bir baba, ama en önemlisi her zaman üstün bir lider oldunuz“ görüşünü de dile getirdi.
    “Eğer ben ve arkadaşlarım, ülkemizde birer kahraman durumuna gelebildiysek, sizin bizlere vermiş olduğunuz, kendine güvenme, tuttuğunu koparma ve yeterince hırs sayesinde bunları başarabildik. Liderliğiniz, bizlere aynı zamanda yaşamda bir örnek teşkil etti. Nasıl yaşamamız, çalışmamız ve elde etmek istediklerimizi nasıl kazanabileceğimiz konusunda kimsenin bize vermeyeceği dersleri verdiniz. Kısacası sizinle birlikte geçirdiğimiz 4 yıl bizim hayatımızı, geleceğimizi, kişiliğimizi ve sorumluluklarımızı tam anlamıyla kavramamızı ve doğru kararları tartışmamızı sağladı. Bu 4 yıllık olağanüstü deneyime tanık olmak hepimiz için eşi bulunmaz bir fırsattı. Bizler bu fırsatı yakalayan kişiler olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.“

Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Suat Kaya, bugün 45. yaş gününü kutluyor. Kutlu olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hiç konuşulmamış ama 2 gün önce Türkiye futbolunun en önemli kişilerinden biri büyük Galatasaraylı Metin Kurt hayatını kaybetti..

Bazen kupalardan daha önemli şeyler vardır.. O yüzden 25 Ağustos benim için Galatasarayın süper kupayı aldığı gün kadar Metin Kurt'un sonsuzluğa uğurlanışıdır..

Son olarak: "Biz futbolu borsada değil, arsada sevdik"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Abdurrahim Albayrak, Fransız basınının ortaya attığı PSG-Eboue flörtü için ise "Bundan gurur duyarız, ama Eboue'yi almaya kimsenin gücü yetmez! Kariyeri bitti denilen Eboue'ye PSG'den teklif geliyorsa bu teknik kadronun başarısıdır" yorumunu yaptı.

Kaynak : http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ292858SXQ

Mesaj Yetkileri