dedikoduyu ne kadar cok seviyor musuz biz yahuo soyle demis, bu buna sunu yapmis falan filan vs vs bu mudur yani sohbet odasinda yazilacak. guzel hikayeler cikmis, gaztelere de is cikmis. tek destek tam destek slogani unutuluyor yavastan sanirim. eskisi gibi ufaktan bolunmeye basladi taraftarlar, yakinda tribunlerde de bunlar hissedilir. boyle bir ortamda basari da zor gelir, cabuk gaza geliyorsunuz. Alex bu kulubun sembol ismidir ve hakkettigi muamaleyi gorecektir mutlaka, sacma sapan bir twitten dolayi camianin geldigi su noktaya bakin. yazik.
Aykut Kocaman'ın gol sayısı yüzünden Alex'i oynatmadığını düşünmek çok saçma yahu. Baştan oynatmazdı öyle saçma bi düşüncesi olsa![]()
her şey laf da kalıyor işte. ömür boyu Aykut hoca kalsın diyenler ilk dakikada kovdular adamı. aynı şekilde Alex'i böyle bir şeyle konuşmak bile ayıp. Alex yahu o.. başkanın el atması gerek. iyiye gitmiyoruz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Geçen sene Aykut Hoca, Alex için "Alex'in olduğu son 5 yılda 1 şampiyonluk elde ettik. Bunu sorgulamak lazım" tarzı cümlesiyle Alex sorununu kendi yaratmıştı, gereksiz, lüzumsuz bir demeçle.
Eğer Aykut Hoca bu kadar prensipliyse (Emre kendisine küfrediyor, Alex twitter'dan sallıyor), Cristian Baroni'nin bu takımda işi ne? Corinthians'a geri dönmek için kampanya başlatan, videolar çeken Baroni'yi takımda neden tutuyor? (İlgili video: http://www.youtube.com/watch?v=BeARxPAd16o)
Aykut Hoca bugünden itibaren tüm itibarını yerlebir etmiştir. Geçmiş olsun.
Başkandan çok alexin duruma el atması lazım sahada koşması lazım . Koşmayana forma yok bu kara basit
Alex'i aykut kocaman sevmiyor deniyor. Bu zamana kadar kaç tane onemli macta oynamamis alex? Aykut kocaman geldi geleli. Bir araştırın lütfen,türkiye kupası maçları haric tüm maclarda oynadi alex.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Valla seviyormu sevmiyormu bilmiyorum ama her sezon başında kesti Alex'i, bir iki maç yedek bıraktı sonra Alex çıktı iki maç kazandırdı formasını tekrar aldı. Kafasında her zaman 4-4-2 vardı hocanın. 4-4-1-1 yoktu her zaman mecburen bu taktiği kullandı.
Burak
Bu yaştan sonra Alex'in koşmasını beklemek biraz hayalcilik olur, buna ek olarak takımda hem koşmayan hem de istikrar sorunu olan bir Cristian varken Alex'in oynamaması bana ilginç geliyor. Cristian ile Alex varken takımda, takım 9 kişi oynuyor resmen, bu ikisinden biri oyunda olacaksa bu isim kesinlikle Alex olmalı bence. Tüm bunların yanında Alex eğer ilk on birde olmayacaksa takımın sisteminin değiştirilmesi taraftarıyım.
Benim için Alex Aykut hocadan daha büyük yere sahiptir klup tarihinde de benim kalbimde de.
Alex mutsuzum dediği an benim içim içimi yiyor, o bizi hiç mutsuz etmedi
başımızı öne eğdirmedi çünkü
hep sevindirdi hep onurlandırdı.çubukluyu çok güzel taşıdı
ligin açık ara yıllardır en iyi futbolcusu en de efendi sporcusu
bu yıl son yılı böylesine saygısızlığı vefasızlığı haketmiyor.
oynamyacaksa da tatlı dille anlatılır o koca klübede de her zaman yerini alır kaptandır fenerbahçe'lidir.
ama alex e değerli olduğunu aykut kocaman geldiği günden beri hissetirmiyor.
geldiği ilk sene trabzon deplasmanında kesti ligin ikinci maçıydı
avrupa maçlarında oyundan aldı.
kötü futbol kötü skor müthiş tepki ardından koymak zorunda kaldı.
ama sürekli alex ile oynadı durdu, önce cıkarmaya başladı erkenden ardından da tek santrafor yaptı alex i
oraya geçince de hep yokları oynadı haliyle adam napsın
ne zamanki alex e kafayı takmayı bıraktı 17 maçlık seri geldi.
bu sezon başı alex i dinlendirmemiz lazım diyor kendisi
mantıklı tamam yaşlandı alex
ancak hazırlık maçlarında en çok oynayan oyunculardan bir tanesi
şuana kadar ki maçlarda da hep oynadı
sen madem alex i daha az kullanacaksın o zaman buna hazırlansana pat diye kesmek ne oluyor ?
ayrıca alexi kestiği zaman geçeceği sistem ne olacak
alex in yerine baroni yi monte etmek mi_?
ne stoch u kullanabiliyor ne krasici ne sow u aykut hoca
ligin açık ara en iyi hücum kadrosu var kullanamıyoruz
futbol felsefesi yooook
büyük oyuncuları yönetecek vizyon misyon karizma sahibi değil
bekir selcuk caner topuz topal baroni gibi adamlarla mutlu o
işine geliyor öylesi
onlar içinde büyük hoca aykut kocaman
ne zaman emre mutsuz oldu takımdan aykut kocaman ın yetersiz olduğunu gördü
dile getirdi sesini saha içi dışı yükseltti kellesini aldı
şimdi aynı şey alex için
geldiği günden beri alex de gözü.
pasa dayalı sistemmiş mehmet topal selcuk baroni mi senin pasa dayalı oyuncuların
mehmet topuz caner mi
fenerbahçe'nin hocalığı başka birşey bence aykut kocaman bizim kalitemizde bir hoca değil
hem teknik anlamda çok yetersiz hemde oyuncu ilişkileri anlamında.
ligin çok kötü hocalarından birtanesi..
metin diyadin bülent uygun ersun yanal şenol güneş f.terim yılmaz vural hatta ziya doğan(iyi kötü felsefesi var) rıza çalımbay ertuğrul sağlam
hepsi hoca olarak klüplerde iz bırakmış bir istikrar oyun düzeni felsefe oturtrmuş isimler
aykut hoca da bu yok
bende ilk geldiğinde başarılı olmasını çok istiyordum ancak fenerbahçe için 2.lik başarı değildir.
en azından oynattığınız futbolun fenerbahçeye yakışması lazım
3 koca yıl geçti, bu yıl hala ne oynayacağımız muallak
kanser olacağımız kesinde hangi adamla nasıl olacağız orası şüpheli.
ben tekrar söylüyorum aykut kocaman ne yazıkki bizim camiamızdaki f.terim kompleksinin ürünüdür.
bizden niye f.terim çıkmıyor aykut kocaman neden olmasın demenin getirisidir.
bir de ne yazıkki aziz yıldırım için daha kolay etki altına alınabildiği ve lafının geçeceğini bildiği için hala görevin başında.
zico, kardeşi(teknik ekipte görevliydi)aziz ve ali yıldırımı soyunma odasına almadığı için gönderildi.
iyi insan çok iyi fenerbahçe li olmak fenerbahçe teknik direktörü olmak için yetmiyor ne yazık ki.
aykut kocaman galatasaray derbisi ile bu klüpten ayrılış sürecine kesin olarak girmiş oldu.
zaten futbol konularında büyük şüphe vardı artık iyice ayyuka çıktı.
bu forumdaki fenerbahçeli arkadaşlar çok iyimser ben aykut kocaman a en fazla bir sezon ömür biçiyorum.hepiniz göreceksiniz.
aziz yıldırım yollamazsa kongre yollar.
neyi yolluyor yahu ne diyosun
yönetimi seçen kongre
divan kurulu birşey istesin aziz yıldırım yönetimi yapmasın bir dakika durabiliyor mu bakalım
kongre üyesi olmak da öyle kolay şey değil her sene 5-10 bin lira para ile bitmiyor, balotaj heyetinden iki kişi
ardından 5-10 yıl sonra oy kullanma hakkına sahip oluyorsun
25 yıl sonra da divan heyeti.
fenerbahçe gelenekleri olan bir klup.
ayrıca fenerbahçe taraftarı da aykut kocamandan benim gördüğüm genel olarak mutsuz
stada gidiyorum mutsuz kahveye gidiyorum mutsuz deplasmana gidiyorum yine mutsuz.
bu sezon yapacaklarıyla bu mutsuzluk daha da artacak.
Yazık, Aykut Kocaman'ın da işi zor hakikaten.
Alex 38 yaşında falan hala Fenerbahçe'de kalmak isterse 11'e yazmak zorunda kalınmalı şu düşüncelerle.
Alex'in 11 oynamasını beklemiyorum ben veya çoğu taraftar.
Alex'in böyle kırılmasını hazmedemiyorum, değerinin hocası tarafından hissetirilmemesine içerliyorum.
Aykut kocaman ın Alex e karşı çok soğuk ve sevgiden uzak olmasına üzülüyorum başka bişey değil.
Futbol konusu ayrı konu sayfalarca tartışılır.
Aykut Kocaman iki yıldır bu takımın başında. Bir lig şampiyonluğu bir de Türkiye Kupası kazandı. Hiç bir teknik adamın yapamadığını yapti yani. Ama buna rağmen hala kararları tartışılıyorsa, oyuncu tercihleri beğenilmiyorsa, oyuncularla sorun yaşıyorsa, taraftarı tam olarak mutlu edemiyorsa bir yerlerde yanlış yapıyor demektir. Düşünmesi lazım bunları. Futbolcuyken efsaneydi ama teknik adamlığı iki kupaya rağmen soru işareti.
Alex'in sene başından beri iyi oynamadığının biz de farkındayız ama yaşanan olaylar Alex ve Aykut Kocaman arasında kişisel bir problem olduğunu gösteriyor. Moskova maçında Alex'in yerinde oynayan Baroni'yi hepimiz izledik. Ne topa bastı ne mücadele etti ne de aldığı topları olumlu kullanabildi. Sonra sezonun en kritik maçlarından birinde hazırlık maçlarında bile oynamayan Bienvenu'nun oyuna alınması var. Yedek kulübesinde Alex otururken sahada Baroni ve Bienvenu'nun olmasının taktiksel açıdan bir açıklaması yok bence. Alex'in de twitterdan yazdığı şeyler de hoş şeyler değil bunu da söylemek lazım.
Valla çok istemiyorum yaşı dolayısıyla Alex'i ancak üzülmedim değil çok üzüldüm böyle olmasına şuan alacaklar dese almayın demem açıkcası![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cristian o dönemde takımda forma şansı bulamıyordu.Daha sonra çıktı özür diledi.Ve geçen sezonun 2.yarısında beklenmeyen bir çıkış yakaladı.Gerçi bence yetersizdi ama kahraman oldu bir anda.Aynı Santos olayında olduğu gibi.Santos'u da yedek bıraktı Aykut hoca Santos çıktı özür diledi sonraki performansı malum.Şimdi Alex'e de aynısını yapıyor.Aykut hoca Fenerbahçe'nin bir oyuncuya bağımlı olmadığını göstermeye çalışıyor ve hep başarılı oldu.Demekki Aykut hoca otoriteyi sağlıyor bu takımda
Demek ki hakettiği zaman formayı alıyor Alex.Ne kadar doğru yapmış Aykut hoca.
İzin verilmiyor ki adam kendi taktığını yapsın. Alex'e mecbur ettik. Alex i inkar eden mı var ? Tek basına bir takım ama artık 35 yasında. Ayrıca alex daha önce başkalarıyla da çalıştı ama hiçbiri bu takıma 18 de 17 yaptırmadı. Demek ki Aykut'ta da bir seyler var. Alex i övelim derken aykut hocayı fazla yeriyorsunuz. Dediğim gibi bu olayda taraf olmamalıyız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
izin verilmiyor mu? yahu orta saha transferi yapmiyorsan mecbur alexi oynatacaksin madem 4-4-2 oynamak istiyor ozaman orta saha transferi niye yaptirmadi bu zamana kadar? kadro yeterli diyen kendisiydi kimsede kalkip yönetim yapmadi felan demesin.. gecen sezonda ilk haftalarda adami yedek birakti bakti olmuyor kadro yetersiz alexe sarildi yine.. bu senede aynisi olacaktir orta saha transferi olmazsa..
Siz ihtimal veriyor musunuz ortasaha istemediğine ? Ortasaha istemeyen adam neden tino costaya fernandese badelje nuriye gider. Adam istiyor ama yönetim almıyor ya da alamıyor. Alex i basın hep sorun yaptı. Adam oynatsa suc oldu oynatmasa da suc. Adam o mevkiyi istemiyor artık kabul etmek lazım. Suna katılıyorum ama transfer yoksa alex olmak zorunda. Burada Aykut hocayı eleştirirsiniz taktiksel acıdan ama art niyet aranmamalı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Herşeyimiz tam da disiplinimiz eksik konuşturmasın beni kimi kescem diye düşüneceğine yenik duruma düştüğümüzde bir ''B'' planı arasaydı şuan biz Alex neden kesildi demeyecektik.
Bıktım artık dakika 60'da zar zor adam değiştiren birisinden herşeyi korkarak yapıyor böyle olmaz az güveneceksin.Çokta eleştirmek istemiyorum ama biri gidecekse ilk kendisi gitsin.
Şahsım adıma konuşuyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Alex son 2 kontratıni da imzalarken bu son kontratim demisti ama sonra devam etti takım isterse yine edecek. artik yürüyecek hali yok ama taraftar oynasın,alexi o takıma koyacaksın hoca atarinda..bir maç kesti hoca çok uzun süredir onda da adam "beni kiskaniyor" açıklaması yaptı. Bu adama ceza verilmemesini savunanlar da bana göre "vizyonsuz" olarak nitelenebilirler.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
volkan balliyada aykut hocanin kendisini kiskandigi seklinde mesaj attigini söyleyenler vardi basinda..'VOLKİ BABA, BANA SAYGI KALMAMIŞ'
Alex'in, önceki gün F.Bahçe'nin eski idari menajeri Volkan Ballı'ya, Moskova'da yedek kalmasıyla ilgili olarak attığı "Kocaman beni kıskanıyor" tweet'inin yönetim tarafından zorla kendisine sildirildiğine yönelik SMS attığı ileri sürülmüştü. Ballı, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "O SMS'in aslı 'Volki baba..im so sad! They dont respect me' şeklinde" dedi. Türkçesi: Volki baba... Çok üzgünüm! Bana saygı göstermiyorlar.
sananes gibi düşünüyorum ben de. yahu bu adam teknik direktör. bir otoritesi olmalı. o twit atıldı mı atıldı. elbette cezası olmalıydı. Aykut hoca böyle öngörmüş. çok ama çok fazla abartıldı. olayın iç yüzünü bilmiyoruz ama şu durumda Aykut hocayı linç kampanyası başladı. Alex'i belki kıskanıyordur ama niye kıskansın aklım almıyor. sebebi ne ? bana gol olayı demeyin. o çok fazla komikimkansız bir şey.
son bir şey, Aykut hocanın Alex'i kadroya almamasını eleştirdiğiniz kadar Alex'in o twitini eleştirmelisiniz. olay buralara gelmezdi. ufacık bir tahmin yapayım ; Alex-Aykut Kocaman gerginliğinde Alex taraftarı yanına çekmiş istemiş olabilir. bunda da başarılı olmuş gibi gözüküyor.. ama sadece bir tahmin. bekleyip , görelim.
Salih milli takımdan döndü mü ? İspanya da müthiş bir turnuva çıkarıyordu en son![]()