Sayfa 20 / 41 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emre Çolagi israrla almak istemeyen abdullah hocaya selam ve saygilar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kadro iyi olmasına iyide.Hollanda karşısında pek birşey yapacağımızı zannetmiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yine Fehmi abi kaLede. MaçLarda da 11 başLatta tam oLsun AbduLLah bey.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bekiri bu kadroda gorunce guluyorum bol bol ondan haric fena bir kadro degil. Kaledede Cenki oynatirdim ben, Tolga yine bu aralar sacmalamaya basladi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda en çok milli formayı hak edenlerden birisi Emre Çolak.O olmayınca dedim kendi kendime demekki kulübündeki formuna göre hak edene vermeyecek formayı.Belli başlı oyuncuları formsuzda olsa çağıracak bu anlaşıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

o 3 isimden oynatacağım kalede ilk isim Mert olur. Sinan veya formda bir Tolga tabii ki önceliğim olur ama ne Sinan var ne de Tolga , bildiğimiz Tolga.. Emre Çolak olabilirdi ama belki ümit millidedir, bilemeyiz. Bekir oynamadığı sürece sıkıntı yok
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    A Milli Takım'ın Hollanda ve Estonya ile yapacağı 2014 Dünya Kupası elemer grupları maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Kaleciler: Fehmi Mert Günok, Cenk Gönen, Tolga Zengin

Defans: Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Semih Kaya, Hakan Kadir Balta, Ömer Toprak

Orta Saha: Caner Erkin, Mehmet Topal, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Mehmet Ekici

Forvet: Burak Yılmaz, Umut Bulut, Gökhan Töre, Sercan Sararer, Mevlüt Erdinç, Tunay Torun

Hakan Balta kadroda, Aygün görmesin.
    arka sayfada kalmış , gelsin öne

şöyle bir kadro kurardım.

--------Burak Umut

Arda --------------Sercan

--------Emre Selçuk

Hasan Egemen Ömer GG

--------Mert
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

caner, bekir , cenk neden çağırılmış anlamadım bu sene onur oynamaya başlamadı mı çağır o zaman onuru sakatlanmasaydı volkanı geçebilcek tek kaleciydi şimdide tekrar oynamaya başlamış cenk ne ya beşiktaş yerine yabancı kaleci alıyo biz milli takıma çağırıyoruz canerle bekire zaten anlam vermek güç

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    caner, bekir , cenk neden çağırılmış anlamadım bu sene onur oynamaya başlamadı mı çağır o zaman onuru sakatlanmasaydı volkanı geçebilcek tek kaleciydi şimdide tekrar oynamaya başlamış cenk ne ya beşiktaş yerine yabancı kaleci alıyo biz milli takıma çağırıyoruz canerle bekire zaten anlam vermek güç
    takimlarinda oynadiklari surece ve fit olduklari surece bunlar cagrilacak. abdullah avci sanirim bir iskelet kadro olusturmak istiyor ve bir klup takimi gibi birbirine alisan bir ekip olusturmak istiyor. her defasinda baska kadrolar cagrilirsa nasil istikrar saglanacak. bir de bu yonden bakin lutfen milli takima. tum yaz boyunca bu isimlerle hazirlik yapildi. niye fikrini degistirsin. yapboza donmemeli bu kadro. ben sonuna kadar secimlerinde guveniyorum Avciya. artik hep negatif bakmayi birakalim, yenilirsek de yeniliriz. buyutmeyin bu kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    takimlarinda oynadiklari surece ve fit olduklari surece bunlar cagrilacak. abdullah avci sanirim bir iskelet kadro olusturmak istiyor ve bir klup takimi gibi birbirine alisan bir ekip olusturmak istiyor. her defasinda baska kadrolar cagrilirsa nasil istikrar saglanacak. bir de bu yonden bakin lutfen milli takima. tum yaz boyunca bu isimlerle hazirlik yapildi. niye fikrini degistirsin. yapboza donmemeli bu kadro. ben sonuna kadar secimlerinde guveniyorum Avciya. artik hep negatif bakmayi birakalim, yenilirsek de yeniliriz. buyutmeyin bu kadar.
    bence caner ve bekir ve cenk her defasında çağırılmaması gereken isimler bekiri bizim maç dahil diğer maçlarda gördük caneri zaten konuşmaya gerek yok şapkadan taşvan çıkarırcasına rakibe armağan ettiği penaltı ve golleri yeter ki hücum anlamında da son derece kısıtlı bi oyuncu çünkü mental olarak hiç geliştirmemiş kendisini bunun yeride milli takım değil

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bence caner ve bekir ve cenk her defasında çağırılmaması gereken isimler bekiri bizim maç dahil diğer maçlarda gördük caneri zaten konuşmaya gerek yok şapkadan taşvan çıkarırcasına rakibe armağan ettiği penaltı ve golleri yeter ki hücum anlamında da son derece kısıtlı bi oyuncu çünkü mental olarak hiç geliştirmemiş kendisini bunun yeride milli takım değil
    bekir icin bir sey diyemem ama caner ve cenk icin yorumlar bence agir. bunlar genc oyuncular ve turkiyenin buyuk takimlarinda kadroya giren isimler. muslera ya da krasici cagiramayacagimiza gore baska kimi cagirabilirdi ki. bizim oyuncularimiz bunlardan ibaret, fazlasi yok. FM de bile takim yapsan kadro buna yakin cikar. ispanya breazilya gibi olsak TDyi dusunemiyorum. bunu niye almadin sunu niye almadin diye ustune gidecektik, kimse yapmak istemezdi sanirim o gorevi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre Çolak kadroya girmek için daha ne yapmalı ki ? Şaşırdım. Bakalım nasıl maçlar izleyeceğiz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Emre Çolak kadroya girmek için daha ne yapmalı ki ? Şaşırdım. Bakalım nasıl maçlar izleyeceğiz.
    mesela gurbetçi bi futbolcu olsa bundesligada herhangi bi takımda forma giyse garanti her kadroda yer alır

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bekir icin bir sey diyemem ama caner ve cenk icin yorumlar bence agir. bunlar genc oyuncular ve turkiyenin buyuk takimlarinda kadroya giren isimler. muslera ya da krasici cagiramayacagimiza gore baska kimi cagirabilirdi ki. bizim oyuncularimiz bunlardan ibaret, fazlasi yok. FM de bile takim yapsan kadro buna yakin cikar. ispanya breazilya gibi olsak TDyi dusunemiyorum. bunu niye almadin sunu niye almadin diye ustune gidecektik, kimse yapmak istemezdi sanirim o gorevi.
    emre çolak ,olcan hatta volkan şen bile canerin yerine çağırılabilcek isimler cenk yerinede onur ve sinan bolat(sakat değilse ) alınırdı ki onur videoton maçlarını izlemedim ama okuduğum kadarıyla çok iyi bi performans segilemiş zaten sakatlanmadan önce en iyi 2. kaleciydi ülkede bana göre potansiyeli volkandan da iyiydi şuanda da (trabzon lu arkadaşlar daha iyi bilir ama ) onur tekrar 1. kaleci oldu diyebiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

emre çolak ,olcan hatta volkan şen bile canerin yerine çağırılabilcek isimler cenk yerinede onur ve sinan bolat(sakat değilse ) alınırdı ki onur videoton maçlarını izlemedim ama okuduğum kadarıyla çok iyi bi performans segilemiş zaten sakatlanmadan önce en iyi 2. kaleciydi ülkede bana göre potansiyeli volkandan da iyiydi şuanda da (trabzon lu arkadaşlar daha iyi bilir ama ) onur tekrar 1. kaleci oldu diyebiliyorum
    sen basa gecersen cagirirsin takima, ne diyeyim ki

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sen basa gecersen cagirirsin takima, ne diyeyim ki
    sabri servet selçuk şahin çağırıldığında öyle demiyodunuz sizin oyuncularınız ya toz kondurmayın

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sabri servet selçuk şahin çağırıldığında öyle demiyodunuz sizin oyuncularınız ya toz kondurmayın
    keske butun oyunucularimizi milli takima cagirsalar da toz kondurmasak. takimimdan beklentim bu zaten. ama bu takimli, su takimli diye bakmiyorum ben. onemli olan milli takimin basarisidir, gerisi teferruattir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Emre, çolak yoksa alırdı hoca kadroya

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

onur bi kaleci icin biraz kilolu önce kilo vermeli...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

keske butun oyunucularimizi milli takima cagirsalar da toz kondurmasak. takimimdan beklentim bu zaten. ama bu takimli, su takimli diye bakmiyorum ben. onemli olan milli takimin basarisidir, gerisi teferruattir.
    belli caner cenk bekir gibi oyuncuların milli takımda olmasına göz yumup eleştirmeyerek gösteriyosun o takım bu takım su takım diye bakmadığını

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

belli caner cenk bekir gibi oyuncuların milli takımda olmasına göz yumup eleştirmeyerek gösteriyosun o takım bu takım su takım diye bakmadığını
    canerden cenkten banane, kazandiklari parayi benim cebime mi koyuyorlar. ben milli takimin basarisi diyorum sen hala nerdesin, nasil istiyorsan oyle dusun. ben memnunum kadrodan, keske mertle birlikte serkan kirintili da cagrilsaydi fenerbahcemizden

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Milli takımda sol bek sıkıntısı vardır caner de orda kullanılabilecek bi alternatiftir bence alınması mantıklı olası bi sakatlık durumunda sl bek aramayalım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

canerden cenkten banane, kazandiklari parayi benim cebime mi koyuyorlar. ben milli takimin basarisi diyorum sen hala nerdesin, nasil istiyorsan oyle dusun. ben memnunum kadrodan, keske mertle birlikte serkan kirintili da cagrilsaydi fenerbahcemizden
    bende zaten bu tip vasat oyuncuların milli takımın başarılı olabilmesinde pay sahibi olabilcek yetenekte olmadığını yerlerine daha iyilerinin çağırılmasını söylüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Caner'i çağırmasının tek sebebi alt yapılarda birlikte çalışmaları sanırım. Manevi evlat ya da çocukluğunu potansiyelini bildiği bir alternatif,nasıl isimlendirirseniz.

Cenk ve Bekir'in çağırılması ise çok yanlış. Galatasaray'lı Emre ve bizim Topuz kadroda olmalıydı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

caner gibi oyuncuyu , bekir gibi adamlari cagiriyorsan emre , olcan , sivasin beyni erman gibi adamlari çagirmiyorsan hala turkiyede belirli seyler degismemis sadece lafta degistirmis abdullah hoca.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

hollanda ile oynuyoruz hakan balta nin oynamasi daha mantikli ve bu kadroya nasıl caner alınıyor anlamiyorum ve ilk 11 de egemen de oynamamali adam yetenekli değil servetin biraz daha vücut yapmış hali topu oyuna sokamaz öyle hızlı da değil

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    caner gibi oyuncuyu , bekir gibi adamlari cagiriyorsan emre , olcan , sivasin beyni erman gibi adamlari çagirmiyorsan hala turkiyede belirli seyler degismemis sadece lafta degistirmis abdullah hoca.
    gormek istemiyorsunuz galiba, adam 2005teki basarili kadroyu bir nebze olsa da biraraya getirmek amacinda. yillarca milli takim altyapilarinda beraber oynamis adamlar bunlar. al ermani bakalim ne olucak. basarili takimlara baktigin zaman hep uzun sureler birlikte olduklarini gorursun. biz de bunu yapmak zorundayiz, belki ilk yillar basari gelmez ama devaminda cok sey degisir. belcikada 5-6 yildir bikmadan genc isimlerle oynuyor ama henuz gruplardan cikamadilar fakat bu elemede eminim ki cok rahat cikacaklar ve dunya kupasinda da cok konusulcaklar. olcan da emre de yer alacak bu takimda zaten, havuzdaki oyuncular bunlar. dert etmeyin.

abdullah avcinin yasal avukati gibi hissettim kendimi, surekli cevap yaziyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner şu saçma faulleri ve devamında gelen erken sarı kart problemi olmasa bizim değişilmez oyuncumuz olur ben çağrılmasını normal görüyorum. Bekir oynamaz zaten defansta.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    arka sayfada kalmış , gelsin öne

şöyle bir kadro kurardım.

--------Burak Umut

Arda --------------Sercan

--------Emre Selçuk

Hasan Egemen Ömer GG

--------Mert
    Ben Emre veya Selçuk'dan birinin tercih edilip yerine özellikle Hollanda maçında Mehmet Topal'ın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Emre ve Selçuk tercihi de hocaya kalmıştır idmanda ki durumları, psikolojileri vs vs ye göre tercih eder umarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    hollanda ile oynuyoruz hakan balta nin oynamasi daha mantikli ve bu kadroya nasıl caner alınıyor anlamiyorum ve ilk 11 de egemen de oynamamali adam yetenekli değil servetin biraz daha vücut yapmış hali topu oyuna sokamaz öyle hızlı da değil
    Nede güzel söylemişsin Hollanda'ya karşı oynuyoruz.Egemen oynamasın kim oynasın ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Caner şu saçma faulleri ve devamında gelen erken sarı kart problemi olmasa bizim değişilmez oyuncumuz olur ben çağrılmasını normal görüyorum. Bekir oynamaz zaten defansta.

Ben Emre veya Selçuk'dan birinin tercih edilip yerine özellikle Hollanda maçında Mehmet Topal'ın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Emre ve Selçuk tercihi de hocaya kalmıştır idmanda ki durumları, psikolojileri vs vs ye göre tercih eder umarım.
    eğer 2 ortasahalı bi sistem oynucaksak oynaması gereken son oyuncudur mehmet topal tek yönlü bi oyuncu çünkü emre - selçuk oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen oyuncular keza hamitte nuride biraz sayılabilir ama onunda defans yönü çok iyi değil 3 ortasahayla oynucaksak kesici olarak m.topal oynayabilir ki bana göre 3 ortasahayla oynucaksakta dmc emre oynamalı selçuk nuri mc oynamalı

Sayfa 20 / 41 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri