Emre Çolagi israrla almak istemeyen abdullah hocaya selam ve saygilar.
Emre Çolagi israrla almak istemeyen abdullah hocaya selam ve saygilar.
Kadro iyi olmasına iyide.Hollanda karşısında pek birşey yapacağımızı zannetmiyorum.
Yine Fehmi abi kaLede. MaçLarda da 11 başLatta tam oLsun AbduLLah bey.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bekiri bu kadroda gorunce guluyorum bol bol ondan haric fena bir kadro degil. Kaledede Cenki oynatirdim ben, Tolga yine bu aralar sacmalamaya basladi.
Şu anda en çok milli formayı hak edenlerden birisi Emre Çolak.O olmayınca dedim kendi kendime demekki kulübündeki formuna göre hak edene vermeyecek formayı.Belli başlı oyuncuları formsuzda olsa çağıracak bu anlaşıldı.
o 3 isimden oynatacağım kalede ilk isim Mert olur. Sinan veya formda bir Tolga tabii ki önceliğim olur ama ne Sinan var ne de Tolga , bildiğimiz Tolga.. Emre Çolak olabilirdi ama belki ümit millidedir, bilemeyiz. Bekir oynamadığı sürece sıkıntı yok![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
caner, bekir , cenk neden çağırılmış anlamadım bu sene onur oynamaya başlamadı mı çağır o zaman onuru sakatlanmasaydı volkanı geçebilcek tek kaleciydi şimdide tekrar oynamaya başlamış cenk ne ya beşiktaş yerine yabancı kaleci alıyo biz milli takıma çağırıyoruz canerle bekire zaten anlam vermek güç
takimlarinda oynadiklari surece ve fit olduklari surece bunlar cagrilacak. abdullah avci sanirim bir iskelet kadro olusturmak istiyor ve bir klup takimi gibi birbirine alisan bir ekip olusturmak istiyor. her defasinda baska kadrolar cagrilirsa nasil istikrar saglanacak. bir de bu yonden bakin lutfen milli takima. tum yaz boyunca bu isimlerle hazirlik yapildi. niye fikrini degistirsin. yapboza donmemeli bu kadro. ben sonuna kadar secimlerinde guveniyorum Avciya. artik hep negatif bakmayi birakalim, yenilirsek de yeniliriz. buyutmeyin bu kadar.
bence caner ve bekir ve cenk her defasında çağırılmaması gereken isimler bekiri bizim maç dahil diğer maçlarda gördük caneri zaten konuşmaya gerek yok şapkadan taşvan çıkarırcasına rakibe armağan ettiği penaltı ve golleri yeter ki hücum anlamında da son derece kısıtlı bi oyuncu çünkü mental olarak hiç geliştirmemiş kendisini bunun yeride milli takım değil
bekir icin bir sey diyemem ama caner ve cenk icin yorumlar bence agir. bunlar genc oyuncular ve turkiyenin buyuk takimlarinda kadroya giren isimler. muslera ya da krasici cagiramayacagimiza gore baska kimi cagirabilirdi ki. bizim oyuncularimiz bunlardan ibaret, fazlasi yok. FM de bile takim yapsan kadro buna yakin cikar. ispanya breazilya gibi olsak TDyi dusunemiyorum. bunu niye almadin sunu niye almadin diye ustune gidecektik, kimse yapmak istemezdi sanirim o gorevi.
Emre Çolak kadroya girmek için daha ne yapmalı ki ? Şaşırdım. Bakalım nasıl maçlar izleyeceğiz.
Canım FEDA olsun sana !
emre çolak ,olcan hatta volkan şen bile canerin yerine çağırılabilcek isimler cenk yerinede onur ve sinan bolat(sakat değilse ) alınırdı ki onur videoton maçlarını izlemedim ama okuduğum kadarıyla çok iyi bi performans segilemiş zaten sakatlanmadan önce en iyi 2. kaleciydi ülkede bana göre potansiyeli volkandan da iyiydi şuanda da (trabzon lu arkadaşlar daha iyi bilir ama ) onur tekrar 1. kaleci oldu diyebiliyorum
onur bi kaleci icin biraz kilolu önce kilo vermeli...
Milli takımda sol bek sıkıntısı vardır caner de orda kullanılabilecek bi alternatiftir bence alınması mantıklı olası bi sakatlık durumunda sl bek aramayalım
Caner'i çağırmasının tek sebebi alt yapılarda birlikte çalışmaları sanırım. Manevi evlat ya da çocukluğunu potansiyelini bildiği bir alternatif,nasıl isimlendirirseniz.
Cenk ve Bekir'in çağırılması ise çok yanlış. Galatasaray'lı Emre ve bizim Topuz kadroda olmalıydı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
caner gibi oyuncuyu , bekir gibi adamlari cagiriyorsan emre , olcan , sivasin beyni erman gibi adamlari çagirmiyorsan hala turkiyede belirli seyler degismemis sadece lafta degistirmis abdullah hoca.
hollanda ile oynuyoruz hakan balta nin oynamasi daha mantikli ve bu kadroya nasıl caner alınıyor anlamiyorum ve ilk 11 de egemen de oynamamali adam yetenekli değil servetin biraz daha vücut yapmış hali topu oyuna sokamaz öyle hızlı da değil
gormek istemiyorsunuz galiba, adam 2005teki basarili kadroyu bir nebze olsa da biraraya getirmek amacinda. yillarca milli takim altyapilarinda beraber oynamis adamlar bunlar. al ermani bakalim ne olucak. basarili takimlara baktigin zaman hep uzun sureler birlikte olduklarini gorursun. biz de bunu yapmak zorundayiz, belki ilk yillar basari gelmez ama devaminda cok sey degisir. belcikada 5-6 yildir bikmadan genc isimlerle oynuyor ama henuz gruplardan cikamadilar fakat bu elemede eminim ki cok rahat cikacaklar ve dunya kupasinda da cok konusulcaklar. olcan da emre de yer alacak bu takimda zaten, havuzdaki oyuncular bunlar. dert etmeyin.
abdullah avcinin yasal avukati gibi hissettim kendimi, surekli cevap yaziyorum![]()
Caner şu saçma faulleri ve devamında gelen erken sarı kart problemi olmasa bizim değişilmez oyuncumuz olur ben çağrılmasını normal görüyorum. Bekir oynamaz zaten defansta.
Ben Emre veya Selçuk'dan birinin tercih edilip yerine özellikle Hollanda maçında Mehmet Topal'ın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Emre ve Selçuk tercihi de hocaya kalmıştır idmanda ki durumları, psikolojileri vs vs ye göre tercih eder umarım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
eğer 2 ortasahalı bi sistem oynucaksak oynaması gereken son oyuncudur mehmet topal tek yönlü bi oyuncu çünkü emre - selçuk oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen oyuncular keza hamitte nuride biraz sayılabilir ama onunda defans yönü çok iyi değil 3 ortasahayla oynucaksak kesici olarak m.topal oynayabilir ki bana göre 3 ortasahayla oynucaksakta dmc emre oynamalı selçuk nuri mc oynamalı