Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Hollanda kazanır

26 63.41%
  • Berabere biter

8 19.51%
  • Türkiye kazanır

7 17.07%
Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 364 arası toplam 364 sonuç

Konu: Hollanda - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abdullah Avcı ile Aykut Kocaman arasında fark görmüyorum. Oyun anlayışları ve oyuncu tercihleri aynı (gücü bölmeye dayalı), taktik anlayışları, varyasyonları, oyuncu değişiklikleri, kornerde alan savunması gibi direk rakibe gol kazandıran anlayış vs.

Koca Milli Maç, Uluslarası düzeyde oyuncular oynuyor ve bir takım kornerde ön direği, arka direği boş bırakıp rakibin antrenmanda bile atamayacağı derecede kolay gole sebebiyet veriyorsa, Hamit oynamış, Selçuk oynamamış Ali niye var Veli niye yok diye tartışmaya gerek kalmaz.

"Futbol basit bir oyundur zor olan basit oynamaktır" * Ne zaman basit oynamayı öğrenirsek o zaman skoru alan taraf olmayı da başarırız.

*Johan Cruyff
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En iyi yerli sağ bek ve orta saha oyuncusu kulübede oturuyorsa bir sorun var demektir. Sakat değillerse banko oynayacak oyuncular ikisi de. Nuri Şahin Milli takımda etkili olamıyor tıpkı Mevlüt Erdinç gibi. Avcı'nın bunları görmesi lazım. Böyle giderse bizim milli takım daha çok turnuvayı televizyondan izler. Ayrıca nedir bu Türk kökenli Alman oyuncu merakı kardeşim sanki çok muhteşem oynuyorlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Madem futbol cahili,fanatikler hakkında bu kadar duyarlısınız gençler.Şu arkadaşa da anlatın hele Hamit'in gol esnasında arka direkte neler yaptığını.
    Ben 2 haftadır o kadar kızgınım ki Hamit' e şuan ne yapsa hata gibi geliyor bana. O yüzden ben pek yorumda bulunmayayım onun hakkında.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

25 kişilik Türk Milli takım kadrosunda 9 Almanya ve 1 Fransa doğumlu futbolcu var. Ülke ayıbı bu olsa gerek

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213

Mesaj Yetkileri