Takas yaparken ne gibi durumlar göz önünde bulundurmalıyız yani kısacası takas için önerdiğim futbolcular neden kabul edilmiyor hiç örneğin diego ribasa karşılık appiahı önerdim ve 10 milyon € verdim kabul etmediler neden sizce?
Takas yaparken ne gibi durumlar göz önünde bulundurmalıyız yani kısacası takas için önerdiğim futbolcular neden kabul edilmiyor hiç örneğin diego ribasa karşılık appiahı önerdim ve 10 milyon € verdim kabul etmediler neden sizce?
guzel bı soru bende soruorum herkese bendede aynı sey oluo takas yapmaya calıstıgım oyuncuların hıc bırını kabul etmıolar
appiah fenere bağlıdır ya da feneri seviyordur ... hangi takımdasın ....
kardeş fiyatlarına bakıcaksın!!mesela appiah daha pahalıysa diegodan kabul etmeleri daha kolay olur!!ama eğer diegggo daha pahalıysa iki oyuncunun fiyat farkı kadar oyuncuya teklif etmen lazım!! kapişşşş!!???![]()
spreew öyle diosun da olmuo işte
ben de bu konuda zorluk çekiyorm
farkı vermekle olmuo adam appiah+10M vermiş kabul etmemişler
Kardeş aynı şey banada oluyo.Daha hiç takas usulü bi oyuncu alamadım
bak dikkat ettiysen bu da 3 ay önce yazılmısOriginally Posted by sanalkardes
ama ben sana tavsiye vereyim
asistan menajerinin önerdiği oyuncuları takasta kullan yoksa diğerleri olmaz ok?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
banada oole oluoo tkas yapmaya calısıom butun tekliflerime olumsuz yanıt werio lar iki gun once torres'karsılık 10million euro+anelka die teklif yaptım kabul etmediler
Çünkü karşı takımın Appiah'a ihtiyacı yoksa neden almak istemesin?o yüzden asistan menejerin önerdiği oyuncuları kullanmanız lazım.
etmezLer tabıı aneLka + 10 mılyon €uro nerde torres nerdeOriginally Posted by yigit_415
torres tek basına aneLkanın oynadıgı takıma yeter we takımı aLır
bende takas yapmak istiyorum çünkü kadroda hiç kullanmadığım büsürü adam var (Bkz: Zafer Biryol) adamı oynatmıyorum boşu boşuna takım bozuluyo böylelikle kimse teklifte yapmiyo ! çıkmazda kaldım![]()
bazen karşı takımlar bize de garip teklifler yapabiliyo bende o an sinir oluyom mesela cech için schols önerdi cech 30 mn schols 3,5 mn![]()
arkadaşlar kulupte geleceği tehlikede olan ve üzgün oyuncuları takas yapın diğerleri olmuyor ha birde kabul etseler bile senin oyuncunun onlarla birde contract yapmaları lazım![]()
takas işi birazda sans işi
eger senden oyuncu isterlerse sende onla aynı fiyatta oyunuc öner kabul ederler
arkadaşlar ben anelkaya luca toni+2 milyon sterlin verdim reddedildi...
karşı takımın önerdiğin oyuncuya ihtiyacı yoksa almaz bana daha dün oldu
aslında bide şey olayı war göze aalmadığımmm.belki adamlar parayı falan kbl ederde senin appiaha güzel bi kontrat hazırlayamayacaklarını düşünebilirlerrr!!Originally Posted by ogngr
bana hep takas teklifi geliyor ama ben yaptığım da hiç kabul edilmedi