Alex gitmeden bu takımda hiçbir sistem oturtamaz 2 * 2 = 4
Alex gitmeden bu takımda hiçbir sistem oturtamaz 2 * 2 = 4
şu anlayışı da bir türlü çözemedim
ben de fenerbahçeyi deli gibi seviyorum.bazen gözüm dönecek seviyeye geliyor
beni tanıyan herkes bilir tüm türkiye tanısa türkiye de bilirdi
o zaman ben çıkayım sow un yerine santrafor oynayayım yada meireles otursun göbekte oynayayim
elimden geleni yapacağım fenerbahçeyi çok da seviyorum kötülüğünü isteyecek halim yok ???
bu işin kabiliyet bölümü var, sevgi adamlık vs bunların çok önünde.
aykut kocaman da futbol takımı yönetecek kabiliyetlerin hiç birisi yok
alex zaten en geç sezon sonu gidecek merak etme
ama aykut un da burada kalma ihtimali %0
kes at bu kadar dertse o duruşu göster kapıdan dahi sokma alexi o kadar nalet bi adamsa alex
kapan sorununu çöz
bir tane alex değil ki diyorum hiç bir futbolcu sevmiyor hocasını
kenarda somurtup duruyor arkadaş bir kere çık talimat ve saldırın de azarla istediğini yapmayan adamı
benim de hocam olsa ben de sevmem gitsin isterim.
ama doğru ama yanlış.
geleceği kurtarırsın hiç değilse gidişi fenerbahçe için çok büyük hayırlara vesile olacak çünkü
Kabiliyetsiz olsa 17 maçlık gaibiyet serisi yakalayıp takımı şampiyon yapmazdı değil mi? Yenince kabiliyetli yenilince kabiliyetsiz mi olunuyor? Bence yapılan çok büyük bir ayıp. Motivasyon psikolojiktir. İstifa diye bağırdıktan sonra bu adam nasıl motive etsin takımı. Taraftarın yapması gereken şey hocayı duygulandırmaktı. Zaten hocalar bu durumda hep günah keçisi oluyor. Bir kerede futbolculara, antrenörlere kesilsin fatura.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu arada Aykut kim?
Sorunu Alex'e indirgemek çok yanlış. Aykut Kocaman hazırlık maçlarında kendi istediği sistemi deneyebilirdi fakat yine Alexli sistemde ısrar etti. Takımda Alex olsun olmasın, takım kötü oynuyor. Defans kötü, mücadele yok, ruh yok, yardımlaşma yok, 2 pası yapamaz hale gelmiş şu anda takım. Bu kadar sorun varken, bütün sorunları bir adama yüklemek sizce ne kadar doğru? Eğer Alex denilenler kadar kötülük yapıyorsa ve cezalandırılımıyorsa yine Aykut Kocaman'da hata var demektir.
17 maçlık seriyi bir çok açıdan ele alabiliriz.
oraya nasıl geldi o takım her maça verilen ekstra primler
alex ve santos ile sorunların aziz yıldırım müdahalesi ile çözülmesi ve bu ikilinin büyük rol alması o seride
vs vs daha bir çok şey sayılır
ben artık kesin ve kesin eminim ki o 17 maçlık serinin baş mimarları alex aziz yıldırımdır.
o serinin mimarı aykut kocaman olsaydı şu kadro bu kadar kötü futbol oynamazdı
bir maç iki maç olsa neyse sürekli ama sürekli kötüyüz
Şimdi aklıma geldi.. Zamanında GS yönetimi Hakan Şükürü yollamıştı hatırlarsınız. Açıklanmadı ama ana sebep yedek kalarak takım içinde huzursuzluk çıkarması ya da çıkarabileceğiydi.. O zamanlar GS yönetimi ben de çok eleştirmiştim, sonuçta efsane bi isimdi.. Ancak şimdi diyorum ki sanırım doğrusu buymuş..
Yazık, koskoca Fenerbahçe'nin oyuncuları ayakta duramıyor. Fizik 0, kondisyon 0. Taktik desen yok, istek yok. Sanki Fenerbahçe Anadolu takımı, Kasımpaşa ise büyük takım görüntüsü vardı sahada. Teknik direktörü de olmayan Kasımpaşa Fenerbahçe'yi sadece yenmedi, ezdi de. Köklü bir değişiklik şart Fenerbahçe adına, gidişat çok kötü çünkü.
Canım FEDA olsun sana !
Alex resmen Servet'in Rijkard'a yaptığını yapıyor hem oynamıyor hem sürekli surat yapıyor hem de yüksek ihtimalle çeteleşme var takımın içinde. Ve zannediyorum bunun yönetim farkında. Kadro dışı kalma ihtimali konuşulup duruyor zaten. Bana kalırsa Kasımpasa'nın ilk golünden sonra bildiğin sırıtan Alex,sürekli hocasına terbiyesizlik yapan alex gönderilmeli. Yok efsaneymiş falan filan bunlar hikaye. böyle terbiyesizlikleri üst üste yapan futbolcu görmeyeli çok oldu takımda.
Bunun dışında takım çok kötü oynasada bazılarının aksine takımın özellikle yerlilerinin hocayı çok sevdiği büyük bir gerçek.
Bir arkadaş sürekli 18'de 17'nin mimarı Alex deyip duruyor burada. Tamam güzel öyle olsun ama o zaman şimdiki başarısızlığın mimarı da Alex'tir. Güzel işmiş "18'de 17' yaptık ama bu hocanın başarısı değil çünkü oyuncular iyi oynuyordu.şimdi ise başarısızlık hocanın,iyi çalıştırsa oyuncular kötü oynamaz." demek.
Alex'in yaptığı ya sabotajdır ya da yeteneklerini ani bir şekilde kaybetti.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
diyelim ki alex pislik bir insan
ki bence cok kötü form durumu hocasıyla anlaşamıyor mutsuz bu yüzden de kötü oynuyor..
oynamamasını haklı bulurum takım iyi olacak olsa
bu sezon alex'in olmadığı kaç dakika futbol oynadı fenerbahçe hangisinde ümit verdi
en azından mücadelesi azmi ön plana cıktı kazanmak için oynadı ?
ne yaptı ? koca bir hiç
10 kişiden 9'u bu maçı Kasımpaşa'nın alabileceğini söylüyordu. Doğru çıktı. Aykut'u göndermesin Fenerbahçe, bize yarıyor.![]()
Alex golden sonra gülmüyor, kolunu ısırıyor adam nereden çıktığı güldüğü anlamadım.
isterse kalsın göbek atsın mevzu o değil ya sen bu takımın kaptanısın sahada hocadan sonraki en yetkili adam sensin yedek kulübesine gelmemek nedir arkadaşya senin havan tribin kime sen niye çıkıp twitterda 3 takımla görüşüyorum diyosun amacın ne senin neyin peşindesin hocam beni kıskanıyor demek nedir arkadaş böyle bişey olabilirmi ya kıskanan adamda aykut kocaman sen kimsin ki kulübün yaşayan efsanelerinden birine bu lafı söylüyorsun . Diyoki beyfendi fenerbahçede gençlere sans verilmiyor böyle diyosun hoca senin oynatmayınca burun kıvırıyosun hocan adamlık yapıyor geliyor senin heykelinin açılışına sen ertesi gün ne yapıyosun hocanın yüzüne bakmıyorsun yazıklar olsun senin gibi kaptana
mevzu aykut kocaman değil mevzu alex bizde oyuncuları çok etkiliyor. Alexin yerine koy bakım maç başına 10 km koşan adam takımın çehresi nasıl değişiyor
1.Sorumlu Aziz yıldırımdır
2.Sorumlu Alex de souzadır
3.Sorumlu Aykut kocamandır
Aziz yıldırım avrupada görmediğimiz bir başarının ardından Zico gibi bir adamı harcadı,kendisinin sevmediği idarecileri harcadı,çok para istiyor diye futbolcuları(Aurelio) harcadı,her harcayışında ya büyük transferler yaptı yada projeler sunup amatör branşlar diye bas bas bağırdı.Çoğu Fenerbahçelide bunu yedi.
Daumun ahı tutuyor anlaşılan ozaman 100 bin kere dedim Daum inş gitmez diye ama taraftarda başta olmak üzere efsane aykut diye diye ortamı hazırladı başkanla ikiside yediler Daumu sonrada başkan ben futbolu Aykut kocamana devrettim diye ortalıktan çekildi neler yaptığıda şuanki durumumuzun özetidir.3 Temmuz ! şike görünümlü örgütçü.
Bu görüntünün baş mimarı Aziz yıldırımdır kimse önce aykut demesin 2.sorumluda Alextir bu takım içi huzursuzluğun,isteksizliğin,soğukluğun baş mimarıdır kendisi egosu Fenerbahçenin önüne geçti ve olanlar oldu.3 sorumluya gelirsek sen Alexi kestin moskova maçında dirençli top oynadın sonraki maçlarda gene sahada alex vardı ve o ruhsuz baroni,takım içi dengeleri sağlayamadı ağırlığını koyamadı abuk sabuk değişiklikler yaptı ve yapıyor.
Sonumuz hayır olsun.
Hey gençler sakin. Kişisel meseleye çevirmeyin olayı, üsluplarınıza dikkat edin. Beğenmediğiniz mesaj, içerik varsa sol alt köşede bulunan butondan görevli kişilere bildirin.
Teknik direktörün takım planlaması yanlış o zaman. Yine iş teknik direktörde düğümleniyor. Emre Belözoğlu'nun gideceği belliydi deniyor fakat yerine Mehmet Topal alınıyor. Birisi oyunun her iki yönünü de oynuyor diğeri ise sadece defansif yönüyle ön planda olan bir oyuncu. Alex'in Borussia Mönchengladbach maçında kardoya alınmayacağı söyleniyor. Bu takımın defansının, moral motivasyonunun, yardımlaşmasının sorumlusu tek bir oyuncu olmasa gerek.
O zaman da yönetim ile görüş ayrılıklarına düştüm diyerek Aykut Hoca bırakabilirdi. Kimse kurduğu takımın başarısız olmasını istemez, ben bir takımın eksik noktalarını görüp bunu bildirip oraya oyuncu istedikten sonra oyuncu alınmıyorsa orada durmamın da bir anlamı yok.
Alex ile ilgili olarak takım için hayırlısını diliyorum yalnız Alex'in olup olmaması bizim takımda futbol adına bir şey değiştirmiyor bunun örneklerini de gördük.
Fenerbahçe inşallah bu kötü gidişatına bir dur der,bence takımın oyununda en buyuk etki oyuncuların hocaya olan saygılarının kalmaması -ki Aykut Kocaman bu saygıyı en cok hakedenlerden biri diye düşünüyorum.Umarim en yakın zamanda kendilerini toplayıp tekrar lige heyecan katmaya devam ederler.
Ha bu arada UEFA maçına handikaplı fener oynayın,kesinlikle 2 farkla alıp turkiye yi sevindireceğiz
Haydi öptüm![]()
Tebrikler Kasımpaşa... Aykut Hoca bence de kalmalı. Sonuçta yavaş yavaş bile olsa kendini geliştirecektir. Sabır lazım sadece...![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bu saatden sonra zor Aykut hoca fazla kendini ezdirmeden bırakmalı
Yahu siz ciddi ciddi bütün yükü Aykut hocaya bırakıyorsunuz. bi' kendinize gelin de takıma bakın. bir hocanın takımdaki etkisi en fazla ne kadar olabilir ? Aykut hoca mı Stoch'a topu aldığında hemen geri ver ya da hatalı pas at diyor ya da Alex sen asla yaratıcılık özelliğini hiç kullanmayacaksın , ara pasları atmayacaksın , şut çekmeyeceksin , her topta kendini yere atacak takımda sorumluluk almayacaksın , Cristian sen asla pres yapmayacaksın , sen özel adamsın yorulamazsın mı diyor ? yahu bir teknik adam özellikle son 2 sezonki başarılarıyla Aykut hoca , bir takımı bu kadar geriye götürür mü aklınız alıyor mu ? istediğini yapsın Aykut hoca takım yine bu kadar kötü olamaz. Yukarıda dediklerimi söylediğini düşünelim , Alex yine bir tane pas atar Sow gol yapar. ama nerede , takım uyuyor ... adamlar koşmuyor bile . koşmamalarının da mı sorumlusu hoca ? sezon başında Stoch niye yedek niye oynamıyor diye hocaya demediğiniz kalmadı , alın şimdi oynuyor da ne oluyor ? hanginiz çıkıp da özür dilerim hoca haklıymışsın dedi .. hiçbiriniz ... adam tek derdim Fenerbahçe diyor , faydalı olamayacağımı anladığım an istifa ederim diyor .. sizce bu adamın takımı bu hale getirmesi mümkün mü ? bir de son 2 sezondaki başarıları katın.. yapmayın etmeyin.. Alex'e bakın biraz. efsaneyi eleştirmeyi hiç sevmem ama Alex artık aştı kendini.. gol yediğimize güldüğü falan yok da sen kaptansın nasıl kulübeye gelmezsin ? ben önceki Alex'i istiyorum , oyundan çıktığında kulübeden takıma destek veren , gerektiğinde sahadakileri azarlayan Alex'i istiyorum. olmaz böyle yahu. Aykut hocaya bakmadan önce bakmanız gereken o kadar çok şey var ki.. he bi de hiç kimsenin Aykut istifa diye tribünde bağırması da haddine değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.