daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Taraftarin cezasi bitti ve bu mac tribundeler. Bi seriye baslasak iyi olacak
Olcan umarim oynamaz, akli baska yerlerde.
Roy Keane takımın başında olsa ilk maçında ilk yenilgisini alırdı .d Roy Keane işi yatınca büyük ihtimal geçen haftaki antrenör takımın başında olacak. Fenerbahçe'ye karşı çok iyiydi takım. Trabzonspor'dan 3 puan bekliyorum, en azından yenilmezler diye tahmin ediyorum.
Şenol Hocayı anlamak zor arkadaş.Geçen hafta Zeki oynasın diye bekledik Serkan'ı ve göbeğini koydu sağ beke şimdi Zeki oynuyor bi karar ver da.
Olcan harika attı.
30-35 metre var mesafe iyi atmışIsaksson nasıl yedi onu anlamadım
![]()
Zemin ne kadar kötü öyle.
Taraftarlar özlemiş takımı, coşkulu bir tribün var.
Zemin kötü birde hem biz hemde 1461 oynuyor daha çok yıpranıyor.
Emerson dökülüyor, kafası sahada değil herhalde.
Sadece Emerson değilki.Oynadığımız oyun değil şuan.Eğer böyle devam eder ve maç biterse ekstra bir golle kazanmış olucaz.
Olcan'ın golünü merak ettim yahu.
Çok net gol kaçtı Trabzonspor adına, Olcan ve Halil pozisyonun kahramanları.
Bomboş yahu ona nasıl vuramazsın Halil.
Olcan yine ilginç işler yapıyor.Arkadaş at da şunları.
iddaa'da 0-2 oynadım ama kasımpaşa dökülüyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sağlam gol olmuş.
FM Gazetesi
Valla uykum geldi bütün takım kendi sahamızdayız bu nasıl iş ya kendi sahamızdayız birde.
Aynen Serhat,Zeki iyi kesti inşallah hep oynarda bir oyuncu daha kazanırız.Belliki dışardan yerli oyuncu bulamayacaz.
Gol harika ancak Trabzonspor bu sene ciddi bir gol sıkıntısı çekiyor.
Canım FEDA olsun sana !
Neler neler kacirmisiz oyle, kazasiz belasiz 3 puan iyi oldu. Olcan bilmem kac metreden atiyorsun ama Halil ile beraber bos kaleleri atamiyorsunuz.
Olağanüstü bi gol atmış Olcan, helal olsun. Tebrikler bu arada .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Janko uzun boyuna ragmen saglam vucut yapmis