daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Allah yolumuzu açık etsin, büyük ihtimal Galatasaray tarihine geçecek maçlardan biri olur kazanırsak.
Galatasaray kaybederse UEFA zora girecek, kazanırsa herşey yeniden başlayacak. Ben berabere biteceğini düşünüyorum, başarılar Galatasaray.
Canım FEDA olsun sana !
tam olarak olum-kalim maci niteliginde. cluj kolay lokma degil, evinde yenemedigin takimi deplasmanda yenmenin daha da zor olacagi asikar. hesapta maclar oncesi fiksture gore su anda 6 puanda olmaliydi GS. sadece 1 puan toplayabildi, turk futbolunun bulundugu yeri de yuzumuze carpici bir sekilde vurdu bu sonuc. bundan sonrasi icin tek umut UEFA yolu, UEFA da bu sene daha zor gorunuyor. kaliteli takimlar var. yalniz GS bu gruptan cikamiyorsa iyi bir dusunmek lazim, ayaklarimiz pek yere basmiyor galiba. ama hala umut var, belli olmaz. belki hersey bir anda degisir![]()
Çok zor bir maç.Kesinlikle kazanmamız gerekiyor artık.Cluj sanırım hafta sonu 5 attı.Bizim sahanın göl olması onların da dezavantajına oldu biraz.Bu maçta ne kadar etkili olduklarını daha iyi göreceğiz.Ama oyuncuların şu platformda en azından kendilerini göstermek adına ellerinden geleni yapmaları gerekiyor.Allah yardımcımız olsun inanıyorum ki kazanacağız.
Kaybedersek Avrupa macerası bitecek, kazanırsak 3. lük dışında gruptan çıkma adına da umutlar tazelenecek. Beraberlik hiç bir işe yaramayan bir sonuç, yine muallak da kalacağız, hesaplar yapılacak. Sırf bu nedenden dolayı, beraberlikle ayrılacağımızı düşünüyorum sahadan. Umarım yanılırım, umarım kazanırız.
3-0 kazanırız.2 tane Selçuk,1 tane Hamit atar.Yoruldum artık şöyle şöyle olursa şu olur demekten.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Cluj teknik direktörü Galatasaray maçları için en az 4 puan hedefliyoruz demişti birinci maç öncesi. Zor olan 1 puanı aldılar,kazanmak zorunda olduğu için Galatasaray Cluj kontra ataklarla 3 puanı alacak gibi geliyor bana.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Galatasaray evinde ki maçta rakipten ne kadar kaliteli olduğunu taraflı/tarafsız herkese kanıtladı. Sadece havanın azizliğine uğradı. Deplasmanda zafer elde eder ve ilk üçü garantiler diye düşünüyorum.
Galatasaray'a beraberlik bile yetmeyecek, ilk 2 için. Bu açıdan, muhakkak kazanması lazım ve bunun için de, varını yoğunu ortaya koyacaklardır sahada. Maç sonunda, G.Saray için iyi bir sonuç çıkacağını düşünüyorum.
Bu sefer olacak arkadaş bu sefer saçma bir gol yemeyeceğiz , önce biz atacağız kazanacağız bu maçı.
Melo yok . Ben olsam hamitı ortaya çekerim emre - amrabatla başlarım . Maça gelince galatasaray yine deli gibi ssaldırıya geçerse ki umarım geçmez maçı kaybeder . Ilk yarı kesin gol olur.
Elmander götürülmemiş Romanya'ya.
http://www.galatasaray.org/futbol/sa...aber/14924.php
GS'in bu maçı kaybedeceğini düşünüyorum.Melo ve Elmander'in olmamaıs çok büyük kayıp.
Belki Cluj'un iç sahada kötü olması GS'a avantaj sağlar.
İddaa'da Manchester maçında 02, Braga ve Cluj maçlarında ise 1 olarak Galatasaray'a oynamıştım. Bu maç Galatasaray'a oynamayı düşünmüyorum : ) Umarım kazanırlar, kazansınlar artık...
...
Rakipte Bastos sakatlanmış diye okudum gazetede, oynamayabilirmiş.
Cluj'un hafta sonunda Brasov'u 5-0 yendiği maçın 24. dakikasında sakatlanan ve yerini Rui Pedro'ya bırakmak zorunda kalan Brezilyalı yıldızın, Galatasaray maçına yetişip yetişemeyeceği belirsizliğini koruyor.
Kas problemi nedeniyle maça devam edemeyen Bastos'un yanı sıra, Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği Braga ve Manchester United maçlarında asist yapan Senegalli Modou Sougou'nun da oynaması zor gözüküyor.
Öte yandan Galatasaray ile İstanbul'da yapılan maçta kırmızı kart gören Aguirregaray kritik mücadelede forma giyemeyecek.
Bence kazanacaz, mutlu ayrılacağız. İçimden bir his öyle diyor hem de bağırarak.
Ali Sami Yen'in yıkılmasından beri bir türlü TT Arena'ya ısınamadım.Açıkçacı camia olarak da ısınamadığımızı düşünüyorum. ASY'de maçlarda kurdugumuz taraftar baskını ve psikolojik üstünlüğü TT Arena'da kuramıyoruz. Avrupada da bu durum değişmiyor. İç saha maçlarından umutsuzdum ve maçları alamadık.Ben Braga ve Cluj deplasmanlarının bizim için içerde oynadığımız maçlardan çok daha kolay geçeceğine inanıyorum çünkü inanın deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz. İnşallah ben yanılmam ve Cluj maçından alnımızın akıyla çıkarız. korktuğum şey ise Cluj2u yendikten sonra içerde M.United'a teslim olmak. Çünkü gerçekten iç sahadaki oyunumuz hiç hoşuma gitmiyor
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kesinlikle kazanırız..Cluj beraberlige oynayacak kımse kusura bakmasında hucum anlamında Bragadan daha zayıflar.. Cuk 11 kişiyle savunursa Galatasaray ço krahat atar.. Manu Bragayı yener bizde Cluju yeneriz ve bu haftayı 2.kapatarız..
Melo yok diye kazanacağımızı düşünüyorum tabi yektanın performansı kayseri maçındaki gibi olursa
Melo'nun olmaması bence GS için avantaj. Yada ben böyle düşünüyorum.
Galatasaray ilk maçta kalitesini herkese gösterdi ve baskısını da kurdu. Bu maçtan beraberlik bekliyorum. Başarılar Galatasaray.
Cluj'un kalecisi çok hoşuma gitmişti.Galatasaray o zeminde oynayamadı rahat evet ama Cluj'da çok oynadı diyemem bu maç daha etkili bir Cluj olacaktır..
İnşAllah kazanıcaz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Son Oynadığımız 2 Maçı Tekrar Özetini Seyrettim Özellikle İstanbul BB Maçını Çünkü O Maçta 3 lü Orta Sahayı Denedik Bir Süre Umutun Çıkması İle Oluşan Orta 3 Lü Orta Saha Kurgusunda Çok Zorlandık Bu Maçta Fatih Hocanın Orta Saha Kurgusunda Bir Değişiklik Yapacağını Düşünmüyorum Savunma Hattımıza Gelince Son 2 Maçta Oynayan
Eboue Cris Dany Riera
Savunma Hattı İle İyi İşler Yaptığımızı Söylemek İsterim Bizim Bu Savunma Kurgusu İle Çıkacağımızı Düşünürsek Dany Ön Libero Gibi Oynaması Gerekebilir Dany nin Kaçırdığı Topları Cris in Toplaması Gerekiyor
Forvetlere Servis Konusunda Selçuğun Önemi Çok Büyük Araya Atacağı Paslarla Rakibin Ağır Olan Savunmasını Kolay Deleceğini Düşünüyorum Ancak Cluj Takımı Onun İçin Önlem Alacaktır Sertlikle Olsa Bile
Öte Yandan Rafael Bastosun Sakatlıktan Ötürü Aguirregaray ın da geçen maçtan cezası olduğu için bizim maçta yoklar bizdeki eksikler elmanderin riske edilmemesi ve melonun kart cezalısı olmasından ötürü bu maçta yoklar
bu maçta olmayanlara bakarsak bizim için melonun ve elmanderin yerini dolduracak oyuncularımız var ancak diğer tarafta Aguirregaray Ne Kadar Savunmada Önemli Oyunculardan Biri İse Rafael Bastos da Hücum Konusunda Ciddi Tehlikeli Oyunculardan Biridir tabi Maç Saatine Kadar İyileşirmi Orasını Bilemeyeceğim
Son Olarak Söyleyeceğim Şudur Cluj Bu Maçta Bu Gaz İle Saldıracaktır Ve Büyük İhtimalle Savunmasında Muhakkak Açık Vereceklerdir. Bizim Onlara Yapacağımız Baskı İle İleride Oynayacağımız Toplar Kanatlarda Oynayan Amrabat Ve Hamit'in Kişisel Becerileri İle Ağır Olan Savunmayı Dağıtmak Bizim İçin Zor Olmayacaktır
Kısacası Şudur Doğru Oynayalım Sakin Oynayalım Takım Savunmasını İyi Yapalım ROMANYADAN 3 PUANI ALIP EVİMİZE DÖNELİM....
Benim tuttuğum Galatasaray bu maçta taraftarlarını üzmez. Skor tahminim 1-3
Goller: Umut, Burak ve Riera'dan gelir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
http://www.galatasaray.org/futbol/sa...aber/14936.phpGheorghe Hagi Takımımızın Kampını Ziyaret Etti
Ziyareti sırasında Galatasaray medyasına konuşan Hagi, Galatasaray’ın Romanya’da olmasından ötürü büyük mutluluk duyduğunu ve kendisinin de zaman kaybetmeden Cluj’a geldiğini belirterek, CFR Cluj karşılaşması öncesinde yorumlarda bulundu. Zor bir maç olacağının altını çizen efsanevi oyuncu, "Cluj iyi takım. Defansı iyi yapıyorlar ve hızla kontra atağa çıkabiliyorlar. Ama üç maç daha var. İnşallah Galatasaray iyi oynayarak puanlar alır”şeklinde konuştu. Türkiye Ligi’ni bu sezon az takip edebildiği için detaylı yorum yapamayacağını anlatan Hagi, kendine has Türkçe’siyle, “Ama Galatasaray ne zaman birinci, ben o zaman mutlu” sözlerini kullandıktan sonra Galatasaray taraftarlarına sevgilerini gönderdi.
Canlı yayındahttp://www.idmantv.az/readnews.php?id=6255 Günün en güzel haberi
23:45 Futbol. Çempionlar liqası. “Online” (canlı)
Yanlız dönüşümlü diyor ana sayfada anlam veremedim ?