Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • CFR Cluj kazanır

8 22.22%
  • Berabere biter

7 19.44%
  • Galatasaray kazanır

21 58.33%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 176 sonuç

Konu: CFR Cluj - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default CFR Cluj - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Allah yolumuzu açık etsin, büyük ihtimal Galatasaray tarihine geçecek maçlardan biri olur kazanırsak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray kaybederse UEFA zora girecek, kazanırsa herşey yeniden başlayacak. Ben berabere biteceğini düşünüyorum, başarılar Galatasaray.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tam olarak olum-kalim maci niteliginde. cluj kolay lokma degil, evinde yenemedigin takimi deplasmanda yenmenin daha da zor olacagi asikar. hesapta maclar oncesi fiksture gore su anda 6 puanda olmaliydi GS. sadece 1 puan toplayabildi, turk futbolunun bulundugu yeri de yuzumuze carpici bir sekilde vurdu bu sonuc. bundan sonrasi icin tek umut UEFA yolu, UEFA da bu sene daha zor gorunuyor. kaliteli takimlar var. yalniz GS bu gruptan cikamiyorsa iyi bir dusunmek lazim, ayaklarimiz pek yere basmiyor galiba. ama hala umut var, belli olmaz. belki hersey bir anda degisir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok zor bir maç.Kesinlikle kazanmamız gerekiyor artık.Cluj sanırım hafta sonu 5 attı.Bizim sahanın göl olması onların da dezavantajına oldu biraz.Bu maçta ne kadar etkili olduklarını daha iyi göreceğiz.Ama oyuncuların şu platformda en azından kendilerini göstermek adına ellerinden geleni yapmaları gerekiyor.Allah yardımcımız olsun inanıyorum ki kazanacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaybedersek Avrupa macerası bitecek, kazanırsak 3. lük dışında gruptan çıkma adına da umutlar tazelenecek. Beraberlik hiç bir işe yaramayan bir sonuç, yine muallak da kalacağız, hesaplar yapılacak. Sırf bu nedenden dolayı, beraberlikle ayrılacağımızı düşünüyorum sahadan. Umarım yanılırım, umarım kazanırız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

3-0 kazanırız.2 tane Selçuk,1 tane Hamit atar.Yoruldum artık şöyle şöyle olursa şu olur demekten.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Cluj teknik direktörü Galatasaray maçları için en az 4 puan hedefliyoruz demişti birinci maç öncesi. Zor olan 1 puanı aldılar,kazanmak zorunda olduğu için Galatasaray Cluj kontra ataklarla 3 puanı alacak gibi geliyor bana.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Galatasaray evinde ki maçta rakipten ne kadar kaliteli olduğunu taraflı/tarafsız herkese kanıtladı. Sadece havanın azizliğine uğradı. Deplasmanda zafer elde eder ve ilk üçü garantiler diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Galatasaray'a beraberlik bile yetmeyecek, ilk 2 için. Bu açıdan, muhakkak kazanması lazım ve bunun için de, varını yoğunu ortaya koyacaklardır sahada. Maç sonunda, G.Saray için iyi bir sonuç çıkacağını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sefer olacak arkadaş bu sefer saçma bir gol yemeyeceğiz , önce biz atacağız kazanacağız bu maçı.

Melo yok . Ben olsam hamitı ortaya çekerim emre - amrabatla başlarım . Maça gelince galatasaray yine deli gibi ssaldırıya geçerse ki umarım geçmez maçı kaybeder . Ilk yarı kesin gol olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmander götürülmemiş Romanya'ya.

http://www.galatasaray.org/futbol/sa...aber/14924.php

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

GS'in bu maçı kaybedeceğini düşünüyorum.Melo ve Elmander'in olmamaıs çok büyük kayıp.

Belki Cluj'un iç sahada kötü olması GS'a avantaj sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İddaa'da Manchester maçında 02, Braga ve Cluj maçlarında ise 1 olarak Galatasaray'a oynamıştım. Bu maç Galatasaray'a oynamayı düşünmüyorum : ) Umarım kazanırlar, kazansınlar artık...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Rakipte Bastos sakatlanmış diye okudum gazetede, oynamayabilirmiş.

Cluj'un hafta sonunda Brasov'u 5-0 yendiği maçın 24. dakikasında sakatlanan ve yerini Rui Pedro'ya bırakmak zorunda kalan Brezilyalı yıldızın, Galatasaray maçına yetişip yetişemeyeceği belirsizliğini koruyor.

Kas problemi nedeniyle maça devam edemeyen Bastos'un yanı sıra, Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği Braga ve Manchester United maçlarında asist yapan Senegalli Modou Sougou'nun da oynaması zor gözüküyor.

Öte yandan Galatasaray ile İstanbul'da yapılan maçta kırmızı kart gören Aguirregaray kritik mücadelede forma giyemeyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence kazanacaz, mutlu ayrılacağız. İçimden bir his öyle diyor hem de bağırarak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ali Sami Yen'in yıkılmasından beri bir türlü TT Arena'ya ısınamadım.Açıkçacı camia olarak da ısınamadığımızı düşünüyorum. ASY'de maçlarda kurdugumuz taraftar baskını ve psikolojik üstünlüğü TT Arena'da kuramıyoruz. Avrupada da bu durum değişmiyor. İç saha maçlarından umutsuzdum ve maçları alamadık.Ben Braga ve Cluj deplasmanlarının bizim için içerde oynadığımız maçlardan çok daha kolay geçeceğine inanıyorum çünkü inanın deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz. İnşallah ben yanılmam ve Cluj maçından alnımızın akıyla çıkarız. korktuğum şey ise Cluj2u yendikten sonra içerde M.United'a teslim olmak. Çünkü gerçekten iç sahadaki oyunumuz hiç hoşuma gitmiyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Kesinlikle kazanırız..Cluj beraberlige oynayacak kımse kusura bakmasında hucum anlamında Bragadan daha zayıflar.. Cuk 11 kişiyle savunursa Galatasaray ço krahat atar.. Manu Bragayı yener bizde Cluju yeneriz ve bu haftayı 2.kapatarız..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Melo yok diye kazanacağımızı düşünüyorum tabi yektanın performansı kayseri maçındaki gibi olursa

Melo'nun olmaması bence GS için avantaj. Yada ben böyle düşünüyorum.

Galatasaray ilk maçta kalitesini herkese gösterdi ve baskısını da kurdu. Bu maçtan beraberlik bekliyorum. Başarılar Galatasaray.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Cluj'un kalecisi çok hoşuma gitmişti.Galatasaray o zeminde oynayamadı rahat evet ama Cluj'da çok oynadı diyemem bu maç daha etkili bir Cluj olacaktır..

İnşAllah kazanıcaz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Son Oynadığımız 2 Maçı Tekrar Özetini Seyrettim Özellikle İstanbul BB Maçını Çünkü O Maçta 3 lü Orta Sahayı Denedik Bir Süre Umutun Çıkması İle Oluşan Orta 3 Lü Orta Saha Kurgusunda Çok Zorlandık Bu Maçta Fatih Hocanın Orta Saha Kurgusunda Bir Değişiklik Yapacağını Düşünmüyorum Savunma Hattımıza Gelince Son 2 Maçta Oynayan

Eboue Cris Dany Riera

Savunma Hattı İle İyi İşler Yaptığımızı Söylemek İsterim Bizim Bu Savunma Kurgusu İle Çıkacağımızı Düşünürsek Dany Ön Libero Gibi Oynaması Gerekebilir Dany nin Kaçırdığı Topları Cris in Toplaması Gerekiyor

Forvetlere Servis Konusunda Selçuğun Önemi Çok Büyük Araya Atacağı Paslarla Rakibin Ağır Olan Savunmasını Kolay Deleceğini Düşünüyorum Ancak Cluj Takımı Onun İçin Önlem Alacaktır Sertlikle Olsa Bile

Öte Yandan Rafael Bastosun Sakatlıktan Ötürü Aguirregaray ın da geçen maçtan cezası olduğu için bizim maçta yoklar bizdeki eksikler elmanderin riske edilmemesi ve melonun kart cezalısı olmasından ötürü bu maçta yoklar

bu maçta olmayanlara bakarsak bizim için melonun ve elmanderin yerini dolduracak oyuncularımız var ancak diğer tarafta Aguirregaray Ne Kadar Savunmada Önemli Oyunculardan Biri İse Rafael Bastos da Hücum Konusunda Ciddi Tehlikeli Oyunculardan Biridir tabi Maç Saatine Kadar İyileşirmi Orasını Bilemeyeceğim

Son Olarak Söyleyeceğim Şudur Cluj Bu Maçta Bu Gaz İle Saldıracaktır Ve Büyük İhtimalle Savunmasında Muhakkak Açık Vereceklerdir. Bizim Onlara Yapacağımız Baskı İle İleride Oynayacağımız Toplar Kanatlarda Oynayan Amrabat Ve Hamit'in Kişisel Becerileri İle Ağır Olan Savunmayı Dağıtmak Bizim İçin Zor Olmayacaktır

Kısacası Şudur Doğru Oynayalım Sakin Oynayalım Takım Savunmasını İyi Yapalım ROMANYADAN 3 PUANI ALIP EVİMİZE DÖNELİM....

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Benim tuttuğum Galatasaray bu maçta taraftarlarını üzmez. Skor tahminim 1-3

Goller: Umut, Burak ve Riera'dan gelir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gheorghe Hagi Takımımızın Kampını Ziyaret Etti

Ziyareti sırasında Galatasaray medyasına konuşan Hagi, Galatasaray’ın Romanya’da olmasından ötürü büyük mutluluk duyduğunu ve kendisinin de zaman kaybetmeden Cluj’a geldiğini belirterek, CFR Cluj karşılaşması öncesinde yorumlarda bulundu. Zor bir maç olacağının altını çizen efsanevi oyuncu, "Cluj iyi takım. Defansı iyi yapıyorlar ve hızla kontra atağa çıkabiliyorlar. Ama üç maç daha var. İnşallah Galatasaray iyi oynayarak puanlar alır”şeklinde konuştu. Türkiye Ligi’ni bu sezon az takip edebildiği için detaylı yorum yapamayacağını anlatan Hagi, kendine has Türkçe’siyle, “Ama Galatasaray ne zaman birinci, ben o zaman mutlu” sözlerini kullandıktan sonra Galatasaray taraftarlarına sevgilerini gönderdi.
    http://www.galatasaray.org/futbol/sa...aber/14936.php

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Canlı yayında http://www.idmantv.az/readnews.php?id=6255 Günün en güzel haberi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

23:45 Futbol. Çempionlar liqası. “Online” (canlı)

Yanlız dönüşümlü diyor ana sayfada anlam veremedim ?

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    23:45 Futbol. Çempionlar liqası. “Online” (canlı)

Yanlız dönüşümlü diyor ana sayfada anlam veremedim ?
    Galatasaray maçı yayınlanacak gol oldugunda baglanacaklar tekrar maça döneceklre

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Galatasaray maçı yayınlanacak gol oldugunda baglanacaklar tekrar maça döneceklre
    O zaman haber güzel ama bir cok uydu forumunda doğrulanmadı.Haberder etttiğini için teşşekürler..

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri