Alper süper olur da bir stoper de lazım o işi nasıl çözecekler bakalım merakla bekliyorum
Alper süper olur da bir stoper de lazım o işi nasıl çözecekler bakalım merakla bekliyorum
Cris gitmezse yabancı stoper geleceğini sanmıyorum, yerli olarak da sadece Serdar Aziz var onu da Bursaspor bırakmaz.
Bana sorarsan bir Serdar Aziz yok. Serdar Aziz öyle aman aman bir stoper değil Danny'den farkı yok. Bize biraz hava toplarında etkili bir stoper lazım Cengaver lazım.Yan toplarda önceden Servet vururdu artık kimse vuramıyor. Manu maçında da direkten döndük.
Artık Ujfalusi iyileşse bile ne verecegi belli değil o yaştaki adamın sakatlıktan cıkıp bu tempoda form tutması imkansıza yakın bir durum. Danny'den de iyi bir ön libero olur. Stoper olamayacagına artık hem fikiriz sanıyorum ki. Ömer Toprak ihtimali yok mu acaba ? Manisasporda Huseyin var sürekli belirttiğim..2ligde oynuyor diye küçümsememek lazım Serdar Aziz'den cok daha "stoper". Yani çözmemiz gereken bu alan var. Ya da Ceyhun da stoperde gayet iyi bir performans verebilir gibi geliyor. Arka ikili herşeyin başıdır orası olmadı mı elinde Messi olsa yine kaybediyorsun. Örneği var.
Serdar Aziz şimdiki haliyle takıma seviye atlatmaz ama geleceği parlak bir oyuncu bence. Ujfalusi'den ne yazık ki faydalanmamız zor, Ömer'in de geleceğini pek sanmıyorum, Fatih Terim farkında zaten sorunların Karabük maçından sonra bu defansa gol yetiştiremezdik lafı var, gol yemediğimiz maçlardan sonra bunun altını çiziyor oluşu defansta sıkıntıların farkında olduğunu gösterir. Takımından ayrılmak isteyen yaz döneminde de ismi Türk takımlarıyla anılan Rolando var, Kjaer var, devre arası bir isim gelecek diye düşünüyorum.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Kjaer cok cok büyük yetenek ama umarım olur ve dikiş tuttururusa uzun yıllar kalır orada semih ile beraber. Şu anda gevurların deyimiyle "underrated" Palermo'da tek başına dimdik ayakta dururdu.Sonradan gitti geldi oldu bittiye geldi. Şu anda herkesin gözünden kaçan bir oyuncu. Yanlış hatırlamıyorsam bir u19 turnuvasında turnuvanın oyuncusu ödülü almıştı bir defans olmasına ragmen. Keşke olsa çok isterim. Felix Magath ile problemler yaşıyor (kim yaşamıyor ki) bence 8 9 milyon euroya bitirebiliriz. Ama tabi bizimkiler bir stopere o parayı verir mi soru işareti.
Semih oynarsa çok büyük sıkıntı olmuyor 3-4 maçta bir ufak hatalar yapmıyor değil ama bu oyuncular hata yapa yapa yapmamayı öğrenecek.Ujfalusi ayarında birini almalıyız ve Cris'i yollamalıyız.Ujfa sakatlanmasaydı şu an yine ligin en az gol yiyen takımı konumunda olabilirdik olmasak da en azından daha az pozisyon verirdik,ondan eminim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Serdar Aziz çok yetersiz bir oyuncu. Alınması gereksiz olur. Sene sonu Kolo Toure hamlesi bekliyorum ben.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ne güzel bi takima sahibiz gecen sezondan beri yasadigimiz bu sürecte yasadigimiz mutluluklar Kadiköy'de kupa kaldirma Melo'nun penalti kurtarmasi iyi ki Galatasarayliyim.
BU arada stoper adayı olarak genclerbirliğindeki aykut da cok iyiymiş,olabilir gibi. Hava toplarında cok etkili
Özel kaleci kazakları G.Saray Store'da
Galatasaray'ın ürünlerinin satıldığı GS Store'un yönetimi, Melo'ya özel kazak tasarlayacak. Elazığ maçında penaltı kurtaran Melo'ya gelen övgüler sonrası GS Store, bu hafta Brezilyalı için özel kaleci kazakları üreterek satışa sunacak.
Webaslan
Beyaz TV ye göre QUERESMA en geç sezon sonu resmen GS de.. Aykut Demirde bitmiş..
Ali Dürüst: "Fatih Terim'le transfer görüşmelerimiz oluyor. Devre arası transferine Terim de ben de sıcak bakmıyorum"
Ali Dürüst: "Quaresma ile ilgili bir transfer girişimimiz olmayacak."
Ali Dürüst: "Gökhan Töre'nin İstanbul'a geldiğini ben de televizyon altyazılarından öğrendim. Gökhan, İstanbul'a Galatasaray için gelmedi."
Ali Dürüst: "Fatih Terim ile ilgili hiçbir sıkıntımız yok."
Ali Dürüst: "Hakemler büyük baskı altında. Zaman zaman hataları oluyor. Bizim aleyhimize de başka takımların aleyhine de oluyor."
Ali Dürüst: "Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasında bir sözlü savaş hissetmedim."
Ali Dürüst: "Yayıncı kuruluş özellikle işine konsantre olan Fatih Terim'i sürekli çekiyor."
Ali Dürüst: "Fatih Terim eğer birine mesaj vermek istiyorsa direkt olarak söyleyeceğini söyler."
”Anlatamıyorum Galiba. Türkiye’de Beşiktaş’tan Başka Takımda Oynamam. Basın, Anlamamazlıktan Geliyor Galiba.”
http://futboldabugun.com/futbol/spor...ber/haberleri/
Ahmet Nur Çebi ile röportaj yapan Beyaz TV'ye mi güvenecek millet, yoksa Sinan Engin gibi biri mi?
Her şey bir yana, Q7'ye yöneticiler ve medya tarafından yapılmayan terbiyesizliğin, karalamanın kalmadığı bir şehirde, bir ülkede siz olsanız kalır mıydınız? Q7, şu saatten sonra Rusya'ya gider, Katar'a gider; ama Türkiye'de, hele de İstanbul'da hiç kalmaz! Ya ülkesine döner ya da bahsettiğim ülkelerden birisine transfer olur.
Last edited by Nedvedmania : 27.Kasım.2012 at 12:51 Reason: Kural 6
Galatasaray devre arası transferine hızlı girdi![]()
Beyaz TV gündemde kalmaya çalışıyor, geçelim bunları.
Eğer CL'de tur atlarsak transfer yapmayacak mıyız yani. Ali Dürüst öyle mi demiş? Hic yoktan Alper süper olurdu be...
Ali Dürüst transfer yok falan dediyse 2-3 oyuncuyla anlasmisizdir.
Babasının oğlu.Transfer etsek ne güzel olur.
http://www.101greatgoals.com/blog/re...u15s-v-turkey/
2 hafta önce falan.
Demiştim.Fatih Terim puan kayıplarının olduğu maçlardan sonra basın toplantılarında yüksek dozajda gergin oluyor, dün gece yine kükremiş. Aykut Kocaman olunca her türlü soruyu rahatlıkla soran basın mensupları karşıda Fatih Terim olunca sus pus oluyor : )
http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=80
Belli ki Aykut Kocaman beni duymuş : )
Diye konuşmuş.Kocaman bir gazetecinin, "Gökhan Gönül'ün maçtan sonra yaptığı açıklamalar ortada. Ev sahibi takımın oyuncuları bazen tribünleri galeyana getirebiliyor. Hakemi etki altında bırakabiliyor. Gökhan Gönül'ün itirafından ne çıkartıyorsunuz" şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi.
"Duymadım, dinlemedim. Ancak böyle sorulara ben genel olarak, sonuçta insanız, %99 kendi düşüncelerimi duygularımı bana sorabiliyorsunuz, cevap da alıyorsunuz. Başka yerlerde de aynı sorulara muhattap bulursunuz umarım." ifadelerini kullandı.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ304572SXQ
Fatih Terim'de dün cevap vermiş.
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...direk-soylerim''Benim tanıdığım, bildiğim Aykut Kocaman, birine bir şey söyleyecekse, direkt söyleyecek kalitede ve kişiliktedir. Bugün son kez bu konuyu konuşmayı umuyorum. Sizden ricam, futbolu çatışma ortamına sokmamanız. Hatta, çarpışma ortamına sokmamanız. Biz çatışma ortamlarından ne kadar zarar görüldüğünü maalesef yaşayarak öğrendik.
...
Galatasaray Baros'a yattığı yerden başka bir şey mi veriyor ?
Oynar öyle bir oynar ki istediği parayı versin Galatasaray'da da oynar. Çok gördük öyle başka takımda oynamam deyip ertesi sezon ezeli rakibine giden oyuncuları. Öyle forma aşkıyla tutuşan oyuncu sayısı çok azaldı. Oyuncuya parasını verdikten sonra taraftar falan vız gelir.
Ayrıca Quaresma'yada , Baros'ada belirtilen ücretler verilmiyordur tam tamına bence. 2-3 kırpıyorlardır.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Antep maçının 11'i;
XI: Muslera - Eboue, Semih, Dany, Riera - Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat - Umut, Burak.
İdeal 11'i bulduk sonunda, kontenjandan ötürü Elmander yok. Maçın gidişatına göre, Amrabat ve Umut çıkıp, Engin ve Elmander eklemesi gelebilir.
Burak Yılmaz bugünde gol atarsa iç sahada üst üste 6. maçında golle buluşacak ve Hakan Şükür'ün rekoruna ortak olacakmış.
Güzel bir 11 olmuş. Rahat bir maç çıkaracağız ve skor da 3-0 olacakmış gibi bir his var içimde.
Amrabat iyi oynasa da birşey yaptığını görsek.
Football is simple,but Football Manager is not