Monchengladbach Penaltı kullanacak
Monchengladbach Penaltı kullanacak
Bienvenu penaltı ve Mike Hanke 2-0
discovery channel; "gizlice avına doğru yaklaşan timsah saldırıya geçiyor."
yaban tv; "necmi abi, kafasına vur,kafasına!"
maca cok ıyı başladık ama krasiç ıyı oynuyo
Semih oynasa ne olurdu çok merak ediyorum, hatta forvetsiz çıksak daha iyi, golleri Stoch ve Krasiç ile arıyoruz zaten.
Tolga Cigerci'ye cökmek lazim iyi oyuncuya benziyor.
Krasic ve Stoch iyi oynuyor.Özellikle Stoch kendini baya belli etti ilk yarıda.Bienvenu %90 gidicek devre arasında niye oynatma geregi duyuyor ki gitmek istedigini acıklayan bir adamı.Onun yerine takımında kalacak olan Semih'i oynat adam hazır kalsın.İBB maçında Stoch 11 olmalı bence baya istekli oynuyor birde gol atarsa tadından yenmez.
Stoch ve Krasiç'in isteği ve hırsı performansa yansımış bu iyi haber. Bienvenu , Özgür Çek ve Orhan Şam takımda yeri olmayan isimlerden bence. Recep'te yetenek var ama fizikzel olarak çok küçük kalıyor doğal olarak sorumlulukta alamıyor. Takım 10 kişi gibi kalıyor onun için 45 dakikalık avrupa macerası bile tecrübedir kenara gelmeli diye düşünüyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
cris kayt girer recep bienvenu cıkar.
Topal çıkmalı bence. Çok isteksiz görünüyor.
Stoch niye çıktı, ben arada bakamıyorum maça, sakatlandı mı ?
Bienvenü bence, F.Bahçe'de A2 golcüsü bile olamaz. Daha top kontrol etmeyi beceremiyor. Hiç değilse, şu maçta Semih oynatılamaz mıydı?
3 oldu. De Jong.
@uAburak89
Hayır,üstelik çıkarken tepki gösterdi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sırf Murat Kosova'dan dolayı izlemiyorum maçı. Başta izliyordum, ilk 10 dakikada öyle bir baydı ki direk kapadım televizyonu.
Maç boyu Galatasaray'a ve Beşiktaş'a küfürler edildi ancak Star TV'den herhangi bir ses kısma operasyonu gelmedi...
Maç için söylenecek birşey yok. Bunu göze almış Aykut Kocaman belli ki.
Öte yandan şu ana kadar 84 dakika muhtemelen de 90 dakika boyunca sahada izlemek zorunda kaldığım Krasiç için de bir özür bekliyorum Fenerbahçe yönetiminden. Bu kadar mı etkisiz olur bir oyuncu...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ikincı yarı etkisizdı cıktı neyseki son maça kalmadan işi bıtırmısız :P
yedeklerle as oyuncuların arasındaki fark net bir şekilde görülmüştür heralde.
Kimsesiz bu puslu gecede bırakmam BEŞİKTAŞ'ım seni...
Bu takıma kesinlikle forvet lazım Bienvenu devre arası yolcu zaten eminim düzgün bir forvet almak lazım.Sow sakatlansa hiçbir kulvarda şansımız kalmaz.
Stoch devre arası gidiyor, bu tepkiye daha forma giyemez.
Bienvenu belki gol atarda satarız hesabı vardı. Oda tutmadı.
Küfüre ses kısılmamasının bir Beşiktaş taraftarından Fenerbahçe için gelmesi ilginç olmuş.![]()
Amaç galibiyetten ziyade bazı oyuncuların oynamasıymış sanırım hocaya göre. Yine de 2. yarı Kuyt ve Baroni'yi sokarak sonuç da elde etmek istedi.
Maç aktif dinlenme antremanı havasındaydı.Zaten saat 20:00'de başlayan maçların çoğu zevksiz geçmiş görünüyor skorlara bakılınca.Malum formalite maçları.
Maça gelirsek takımın yenilmesi veya yenmesi mühim değildi ancak düzenli ilk 11'de oynamayıp bir de mutsuz olan oyuncular için bir şanstı. Fakat hepsi de neden ilk 11'de oynayamadıklarını kanıtlamış oldular.
Tek sinirim bu ülkede Bienvenu futboldan para kazanıyor ya o bana çok koyuyor. Benim de o zaman en az Bienvenu kadar futboldan para kazanmam gerek bu ülkede. Eşitlik yok memlekette![]()
Bir Dost
Hellbells
Liderliğe üzüldüm diyebilirim. A.Madrid , Anzhi , Newcastle ... 2. olanlardan sadece bir kaçı![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kesinleşen rakipler;
Zenit, Bate, D. Kiev, Ajax, Anzhi, A. Madrid, Newcastle, Stuttgart, Napoli, Sparta Prag, Leverkusen.
Last edited by uAburak89 : 07.Aralık.2012 at 00:22
Şu kadroda yedeklerden bir tane oyuncu doğru düzgün kendini gösteremedi ona yanarım.
Burak