Hocam yerimiz çok iyi gerçekten , sezon sonunda da burada bitirirsek büyük bir başarı olur
Hocam yerimiz çok iyi gerçekten , sezon sonunda da burada bitirirsek büyük bir başarı olur
GENEL DEĞERLENDİRME
Jack Collison ve Sammir gelecek sezon düşünülerek yapılan bir gençleştirme operasyonuydu.Sözleşmeleri Haziranda biticek ve Bize katılacaklar önümüzdeki yıl ikisinden de büyük fayda alıcaz.
Peruzzi genç yetenek çok fazla bütçemiz olmasada sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştık sene sonunda para gelirse oturup konuşacağız. Çoşkun Hocam'a selamlar burdan kaptık senin sağ beki Hocam
VE ASIL BOMBA CARLOS FİERRO yönetimle devre arasında hedef belirleme konusunda çıtayı yükselterek Avrupa Kupalarına katılma sözü verdik onlarda Bütçeyi revize etti.1.500.000 € peşin 5.000.000 € uzun vadeli (48 ay) ödemelerle GENÇ KRAL bize katıldı.
Oooo Fierro transferi bomba , hazırlık maçlarıda çok iyi bana göre çünkü Genk karşısında bariz bi üstünlük kurmuşsun demekki şans yanında değildi..
Inui nasıl performans veriyor ?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Fierro süper.![]()
Yenilmiyoruz en azından.
Hocam nedenini bilmiyorum ama beni her zaman HSV , Stuttgart ve W.Bremen deplasmanları zorlamıştır. Dikkatli olmak lazım bu 3 üne karşı.
Dortmund maçı şahane.
Benim takımı yenmişsin olmamış aaaAma çok iyi bir galibiyet hemde deplasmanda.
fm 12 de wilfried i alıyordu herkes , 13de de fierro yu![]()
Dortmund maçı baya iyi olmuş![]()