3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
Kredimiz tükendi alttaki takımlar eksik maçlarını kazanırsa düşme hattına inmemiz yakındır.Hele hele valencia-real madrid ve barça fikstürü bu kadar yaklaşmışken işler iyice kötüye gidiyor...
![]()
Villanueva da yok bu hafta.o da sakat...
İşler giderek zorlaşıyor.
Transfer sezonunun son gününde kiralık forvet aradık ama bulamadık.Neyse artık,bitti transfer dönemi..
Audren ve Kolarov da 1,5 ay sakatlandı. Rakip çok sert oynadı.Zaten maçın büyük bir bölümünde 10 kişilerdi. Sonunda zor da olsa 3 puan kazandık
![]()
hocam bu sakatlar cok can yakar..İşimiz zor.
Sonunda iyi bir oyun ortaya koyabildik. Villanueva'nın pozisyonunda 17 yaşındaki Toni Ballus'la başladım.Golü de onunla buldukDiğer golü ise M'Passi attı...
![]()
Diakite de gitti 1,5 ay![]()
Murcia deplasmanından sonra Valencia-Barcelona ve R. Madrid maçlarımız var.Bu kez farklı bir sistemle çıkacağım devlere karşı...
görelim hasan hocam neyler. neylerse güzel taktik eyler...![]()
Murcia maçı öncesi sakatlarımız18 kişilik kadroda paf takımdan 4 kişi var
![]()
Bu kadar sakata rağmen iyi savunma yaptık ve kornerden buldugumuz golle son 3 maçta 9 puana ulaşmayı başardıkÖnümüzdeki 3 maçta hedefimiz fark yemeden sahadan ayrılmak olacak
![]()
Bermuda şeytan üçgenine girmeden takımı toplayıp son 3 maçta gösterdikleri performanstan dolayı teşekkürlerimi ilettimBelki sonra toplayacak iyi bir ortam bulamayız
Valencia 12. sırada, ben 13. sıradayım. Ama 3 orta saha ile çıkmayı planlıyorum maça...
Valencia maçında sahaya çıktıgımız diziliş...
![]()
İşe yaradı.Güzel maç oldu ve galip geldik.Dur bakalım Barcelona'ya sökecek mi bu olay..
![]()
Valencia'yı yendikya la.....![]()
![]()
Hocam 4 maçlık bir seri oluşmuş.. Takımın güveni yerine gelmişte ondan sonraki maçın Barçayla olması cok kötü![]()
Teşekkürler. 3 gün sonra da katalan derbisi varBarcelona'dan 8-1'in rövanşını alacağız!!!
![]()
tebrikler. İyi iş çıkarmışsınız
Barcelona ilk maçta 3-5-2 çıkmıştı. kenarlarda alexis ve alba vardı. bu maç nasıl çıkarlar bilemiyorum ama ben yine orta alanı kalabalık tutacagım
17. saniyede attılar![]()
![]()
![]()
Hocam
![]()
Barcelona 9 dakikada 0-2 öne geçti. 2. devre rakibi sahadan sildik desek yeridir ve skoru 2-2'ye getirdik ama 5 dakika dayanamadık. 88. dakikada penaltıdan attılar galibiyet golünü.Herşeye rağmen bravo oyuncularıma... M'Passi'nin 4 Barcelona'lıyıı çalımlayarak attıgı gol ise görülmeye değerdi...
![]()
Hocam ben bayağı bir fark olur diye düşündüm. Gerçekten helal olsun. Bu arada isabetli şut sayıları aynı , bence bu çok iyi.