Haydi vira bismillah. Güzel bi 2. dönem geçirelim yine şampiyon olalım inşallah
Maça gelirsek zor bi maç olacak, umarım kazanırız ki kazanacaz gibime geliyor.
Anket eklendi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Schalke maçına kadar ligde 5 maçımız var, Paşa, Bjk, Bursa, Antalya, Akhisar. Son maç nispeten daha kolay gözüküyor bu nedenle ilk 4 maç çok kritik, 12 puan'ın 10'unu alsak şampiyonluk için çok büyük avantaj demek, psikolojik açıdan rahatlarız. 4'te 4 yapabilirsek ki bu çok zor gözüküyor, bence şampiyonuz dememek için hiçbir neden yok.
Bugün Ujfalusi yok, Amrabat ve Eboue de milli takımdalar. Hamit ve Melo kart sınırında ikisi birden ceza alırsa sıkıntı olabilir Bjk maçında. Beklediğim kadro, Eboue'nin yerine Hamit'in oynaması yönünde, önünde de Aydın olur. Sabri çok kötü bir performans gösterdi hazırlık maçlarında, ilk 11 çıkarsa sıkıntı yaşayabiliriz. Amrabat yerine de -maalesef- Emre oynar. Bunun dışında Burak - Umut ikilisi ile başlarız gibi geliyor, Elmander gidişata göre enerji getirecektir.
Rakipte Djalma milli takımında, bu sezon 1 gol 8 asistlik ciddi bir katkısı var, olmayışı bizim açımızdan avantaj. Yeni transferleri Ibricic sorun yaratabilir, dikkat etmek lazım.
Beklentim önce 3 puan, sonra iyi oyun. Umarım devre arası yaramıştır takıma, taraftarlar 10 gündür Sneijder ile yatıp kalkıyor, bunun negatif yansımasından korkuyorum. İnşallah kazanırız.
zor maç kasimpasanin etkili oyunculari var. kazanirsak onumuz açik.. skor tahminim 1-2
4'te 4 yaptığımız an çok büyük bir avantaj elde ederiz.
muslera hamit dany semih riera yekta selcuk melo emre ç. elmander burak
böyle bir 11 güzel olur
4-3-3 E 4-4-2 bakalım neler olucak.Kasımpaşa iyi futbol oynuyor.Galatasaray formsuz olsa bile kaliteli ayak farkıyla bir kaç maç kazandı.Birde cuma günü maç oynamak Galatasaraya yaramıyor.
Çok zor maç.Bizim de eksik oyuncularımız var.Ama eğer şampiyon olmak istiyorsak bu tip maçları kazanmak zorundayız.Puan kaybedeceksek bunları derbi maçlara saklamalıyız.Çünkü 2.yarı derbileri daha da zorlu olacak.Ya 1 farkla kazanırız ya da berabere biter gibi duruyor ama umarım kazanırız.
Zor bir karşılaşma olacak ama inanıyorum ki oyuncularımız ikinci yarıya ekstra motive. Alınacak bir galibiyet ikinci yarıya moralli başlangıcın ve umarım şampiyonluğun bir habercisi olacaktır. Bu akşam televizyon başında olmayacağım, her şeyi kapatıp ders çalışmayı planlıyorum bakalım uğurum dokunacak mı Galatasaray'a..![]()
Skor tahminim: Kasımpaşa 1-3 Galatasaray, gollerimizi de Selçuk, Burak ve Emre Çolak kaydedecek
XI: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Hamit, Melo, Emre, Selçuk, Burak, Elmander.
Sabri'nin oyunu maçın skorunu belirler![]()
Emre ve Sabri ikilisi çok büyük tehlike.Her işi batırabilirler.İkisi saçmalamazsa her türlü kazanırız bence maçı.
Muslera
Sabri Dany Semih Riera
Hamit Selçuk Melo Emre Ç.
Burak Elmander
Sabri yerine Hamit, Hamit'in olduğu yerede Yekta olsa iyi olurdu
Haydi hayırlısıyla kazanalım inşallah.
Football is simple,but Football Manager is not
Paşa'nın pozisyonunda ofsayt yoktu Riera bozuyordu, yan hakem golden etti. Dağınık başladık.
Kasımpaşa'nın kazanmasını istiyorum; ama Diyadin'den sonra o havayı yakalayamadılar. Umarım ligde kalıcı bir ekip oluruz; ama ligin ilk yarısından daha etkisiz bir Kasımpaşa izleyeceğiz.
Sabri nadir görülecek şekilde hücuma etkili çıktı, güzel pas verdi, Elmander ıska ile harcadı.
Elmander reis yazdı golü.
Selçuk İnan nefis paslar atıyor, Sabri'yi iyi kaçırıyor.
Kasımpaşa ortasahada çok rahat top kaybediyor ve özellikle gol için açılacağı bu anlarda Galatasaray eğer akıllı şekilde değerlendirirse çok gol bulabilir.
Bu maç bizim en az 3-0 olur bu maç.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ibricic attı, bu adam yeni belalımız.
2-0 yapabilecekken yedik, başrolde yine Emre Ç. var, şaşırtmıyor.
ibricic attı gene bi ara bize gelicekti misimovic geldi yanılmıyosam yada misimovicten sonramı ne gelicekti net hatırlamıyorumda almayınca iyi bilenmiş![]()
Emre çolak dokunsa belki 2.ci golu atcaz dokunamadi adamlar kontradan 1-1 yapti.
1-1 oldu maça heyecan geldi![]()
ilerde oynayıpta bu kadar çok gol yenmesine sebep olan başka bi oyuncu yoktur heralde
1-1 ilk yari emre cikar aydin girer.
Emre Çolak yokları oynuyor. Yedeklerde kim var bilmiyorum ama biri girmeli onun yerine.
Emre yine sırf zarar.Şunu bu takımda görünce deliriyorum.Nasıl oynayabiliyor Galatasaray'da aklım almıyor.İlk yarı 1 tane olumlu hareketi yoktu.Bu takımdan gittiği gün çok mutlu olucam.Umarım devre arası Emre çıkar.Yerine giren önemli değil.Nasılsa bundan kötüsü olamaz.