Sneijder gelince yabancı sınırlamasından kim kesilecek acaba.Büyük bir ihtimalle Elmander ile Sneijder'i aynı anda oyunda göremeyeceğiz.
Sneijder gelince yabancı sınırlamasından kim kesilecek acaba.Büyük bir ihtimalle Elmander ile Sneijder'i aynı anda oyunda göremeyeceğiz.
Ben yerli bir stoper alınacağını düşünüyorum,o yüzden yabancı sınırlamasında bir sıkıntı olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beyaz TV'de muhteşem bir yayın yapıyorlar.
Bu yönetim - Fatih Terim sorununu konuşuyorlar, benimde kafam karıştı![]()
Fatih Hoca'nın basın toplantısını dinlememiştim. Şuan dinledim. Bence ciddi bir sorun var ortada.
Yönetim Fatih Terimi yoksayarak bu transferi yaptı.Fatih Terim istemeden oldu.
vay be
![]()
Hayırdır Fatih Terim'le direk mi konuştunuz
Fatih Terim ile Ünal Aysal zıtlaştıktan sonra bir araya geldiler. İnşallah barışmışlardır da. Sneijder ilk tercihi değildi bildiğimiz kadarıyla. Tamamen istenmiyor değildi yani. Sözlerinden çıkardığım anlam buydu birkaç açıklaması vardı.
Basının gazına gelmemek lazım. Bu tip konularda. Yok eleman demişmiş, yok Sneijder istenmiyormuş yok maliyeti 30 MN imiş vs. vs.![]()
Fatih Terim Sneijder,Diego ve Kaka arasından tercihinin Kaka olduğunu söylemişti.Sneijder'i istemiyorum diye bir şey söylemedi yani.
sistem 4-2-3-1 amrabat eboue vs gelene kadar boyle oynucaz.
Muslera
Sabri-Semih-Dany-Riera
Hamit-Melo-Selcuk-Sneijder
Burak-Umut(elmander)
Eboue amrabat gelince ;
Muslera
Eboue-Dany-Semih-Riera
Hamit-Melo-Selcuk-Sneijder-Amrabat
Burak
O değilde Amrabat ne yaptı da bu kadar formayı garantiledi. Bence hala geldiğinden beri vasatı oynuyor. Kayserispor'daki ilk sezonu gibi değil. Büyük takımda oynamak kolay değil. Bence Fatih Terim iki forvetten vazgeçmez, ve geçmemeli de bana göre. Arkalarına da 4'lü baklava şeklinde Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder konmalı.
--------------------------Muslera---------------------
Eboue-------Semih--------------Dany------Riera
--------------------------Melo-------------------------
-----------Hamit-------------------Selçuk-----------
-----------------------Sneijder------------------------
-----------Burak-------------------Umut-------------
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Milan'ın Gattuso - Pirlo - Seedorf(Rui Costa) - Kaka şekildeki 4-3-1-2 diamond'u bize çok uygun bence.
Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Doğrudur, fakat şu anda orta saha yükünü çeken Melo ve Seçluk var takımda. Sneijder geldikten sonra hem Selçuk hem de Melo rahatlayacaktır. Melo'nun sadece savunmaya odaklanması bile yeterli bu dizilişte. Çünkü top dağıtımı ve yaratıcılık konusunda Hamit, Selçuk ve Sneijder yeterli 3'lü.
ve tabi Hayırlı olur umarım Sneijder, keşke bu kadar çabuk tüketmeseydik sevinemedim bile.![]()
Riera'nın yerine bir transfer olursa kağıt üzerinde en ideal diziliş bu bence de. Geçen seneye yakın bir oyun görebiliriz, merkez ağırlıklı. Bekler de hücuma destek vererek kanat organizasyonlarına katkı sağlayabilirler.
Benim uzun zamandır merak ettiğim bir şey var, bir türlü göremedim, yukarda şablonda Hamit - Selçuk değişimi olsa, sol içte Hamit oynasa daha iyi olur gibi geliyor nedense. Özellikle etkili şutlarından dolayı.
Sneijder öyle bir transfer oldu ki, formunu yakalarsa banko yazılabilir, maç içinde rahatlıkla sistem değişikliğine gitmemizi sağlayabilir. Kağıt üzerinde 1 transfer ama hiç fena olmadı, Yekta, Engin, Amrabat, Elmander gibi isimler de yedek olacak. Fatih Terim'in yükü biraz daha arttı, inşallah iyi yansır bu transfer takıma. Ben Schalke maçları için umutlandım özellikle, Şampiyonlar Ligi bir vitrin, Ünal Aysal'a katılmıyorum bence Sneijder'ın son transferi olmayacak, kendini gösterip yeniden kanıtlayarak büyük bir lige geçebilir ve bunun başlangıcı bu sezondan olabilir.
Çok iyi![]()
Football is simple,but Football Manager is not
sol bek turk olmasi lazim ama iste yok arkadas kaliteli yok ozan ipek"i alip sol bekmi yapsak napsak..
http://videogaleri.gazetevatan.com/1..._Hadi-yiyor-mu
Cok komik adam bu Sinan Engin
Kanatsız oynasakta birşey farketmez zaten. Şu ana kadar kanatları kullanabildik mi ? Melo daha geride, önlerinde Hamit(Gerçek mevkisinde) Selçuk, onunda önünde Forvet arkası Sneijder. Sneijder'in gelişi sırf forvet arkasını değil bence Hamit ve Selçuk'unda performansını katlayacak. Özellikle taraftarımızın gerekesiz yere günah keçisi ilan ettiği Hamit'in ortada nasıl oynayacağını bence herkes görecek. Seviniyorum kanatsız oynayacağımızı böylelikle Emre Çolak'ı izlememiş olacağız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aynen ya, bir taşla 3-4 kuş vurmuş olacağız. Adamım Hamit sağ kanattan kurtulacak, Emre Çolak devre dışı kalacak, 90 dakika iş yapamayan Amrabat gidişata göre oyuna dahil olacak, artık farklı hücum aksiyonları görebileceğiz, sahada iki akıl olacak Sneijder & Selçuk, bundan sonra gol kaçınca Emre bu da kaçar mı be değil, yapma be Sneijder diyeceğiz, lükse bak.![]()
Aynen öyle, özellikle oyun kurma formatı 90 dakika boyunca garibim Selçuk'un üstüne kalmayacak, resmen üzerine yıkılan bu görevden dolayı şut atamıyor reyiz.Amrabat'ı zaten skor olarak üstün olduğumuz maçlardan sonra kullanırsak, bizim için daha büyük bir silaha dönüşür. Ama maçların skoru ne olursa olsun, ister 3-4 farklı garanti altına alsakta maçı, Sneijder'in oyundan çıkıp yerine Emre Çolak'ın girmesini hazmedemem buda bir lüks.
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kanat kullanmayacagız ? Kapanan takıma ne yapacagız o zaman arapası mı atacagız boyna ? Ortadan dikine dikine verkaç yapmaya mı calısacagız.? Kolay mı o iş. Oyunu genişletmeden kanatlara acmadan kapanan takımlar açılabilir mi? 4 3 1 2 bile oynansa orta 3 lünün sagındaki ve solundaki adamların cok cabuk ve dayanıklı olması lazım ki hucumda hem genişletebilsin cizgiye inebilsin hem de savunmada içeri cabuk kapanabilsin. Kolay iş değil. Emre ile Okan ile yapılır ama Hamit ile Selcuk ile yapılmaz. Sneijder de gelince 3 tane oyun kurucu özellikli oyuncu oynatmaktan bahsediyorsunuz. Bence Terim öyle oynatmayacaktır. O gorevde 3lünün solunda anca Emre çolak ya da en fazla Yekta buna uygun oyuncu. Hamit ve Selcuk asla değil. Onlar koşmaktan cok topu ayagına bekleyen ve koşan oyuncuları yonlendiren tarzda oyuncular. Sneijder de öyle topu onune değil ayagına isteyen bir oyuncu. 3 tane oyun kurucu yani. he ama dersen ki hamit selcuk orta gobek kanatlarda da 2 oyuncu onlerinde sneijder ve tek forvet. O zaman uygun olur. Melo'nun yaptıgı defansı Selcuk da yapar Hamit daha iyisini bile yapar.
Ben size 3 5 2 desem ?
Muslera - Danny - semih - transfer - riera - melo - selçuk - şınayder - hamit - burak - umut
------------Muslera----------
Eboue Semih Dany Riera
--------------Melo----------
-----Hamit --------- Selcuk---
------------Sneijder----------
-----Burak --------- Elmander----
galatasarayin hucum kanatlari riera-eboue iste geçen seneki gibi. 2-1-4-2 gibi birsey
Türkiye'ye gelipte oyununu bozmayan adam çok az.Her gelen 1-2 maç iyi oynuyor sonra sıradan bir futbolcu gibi devam ediyor.Sanırım antremanda etrafına bakıp 'Bunlar yatarak para kazanıyor ben niye oynuyorum ki zaten el üstündeyim' diye düşünüyor.O yüzden umarım bu sefer bu transferimiz bozmaz kendisini de güzel bir performans sergiler.