Sayfa 313 / 578 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
9,361 ile 9,390 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder gelince yabancı sınırlamasından kim kesilecek acaba.Büyük bir ihtimalle Elmander ile Sneijder'i aynı anda oyunda göremeyeceğiz.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Sneijder gelince yabancı sınırlamasından kim kesilecek acaba.Büyük bir ihtimalle Elmander ile Sneijder'i aynı anda oyunda göremeyeceğiz.
    Zaten görebiliyor muyduk ki? Muslera, Dany, Eboue, Riera, Melo, Amrabat etti 6. Elmander'in formsuz olması da etken oldu tabi formayı Umut'a kaptırmıştı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben yerli bir stoper alınacağını düşünüyorum,o yüzden yabancı sınırlamasında bir sıkıntı olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

sakary Ali Misafir

Beyaz TV'de muhteşem bir yayın yapıyorlar.

Bu yönetim - Fatih Terim sorununu konuşuyorlar, benimde kafam karıştı

sakary Ali Misafir

Fatih Hoca'nın basın toplantısını dinlememiştim. Şuan dinledim. Bence ciddi bir sorun var ortada.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Yönetim Fatih Terimi yoksayarak bu transferi yaptı.Fatih Terim istemeden oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

vay be

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    O kadar emin yazmışsın ki sanki Terim ile birlikte yaşıyorsun
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Hayırdır Fatih Terim'le direk mi konuştunuz

Fatih Terim ile Ünal Aysal zıtlaştıktan sonra bir araya geldiler. İnşallah barışmışlardır da. Sneijder ilk tercihi değildi bildiğimiz kadarıyla. Tamamen istenmiyor değildi yani. Sözlerinden çıkardığım anlam buydu birkaç açıklaması vardı.

Basının gazına gelmemek lazım. Bu tip konularda. Yok eleman demişmiş, yok Sneijder istenmiyormuş yok maliyeti 30 MN imiş vs. vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fatih Terim Sneijder,Diego ve Kaka arasından tercihinin Kaka olduğunu söylemişti.Sneijder'i istemiyorum diye bir şey söylemedi yani.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sistem 4-2-3-1 amrabat eboue vs gelene kadar boyle oynucaz.

Muslera

Sabri-Semih-Dany-Riera

Hamit-Melo-Selcuk-Sneijder

Burak-Umut(elmander)

Eboue amrabat gelince ;

Muslera

Eboue-Dany-Semih-Riera

Hamit-Melo-Selcuk-Sneijder-Amrabat

Burak

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O kadar emin yazmışsın ki sanki Terim ile birlikte yaşıyorsun
    Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Hayırdır Fatih Terim'le direk mi konuştunuz

Fatih Terim ile Ünal Aysal zıtlaştıktan sonra bir araya geldiler. İnşallah barışmışlardır da. Sneijder ilk tercihi değildi bildiğimiz kadarıyla. Tamamen istenmiyor değildi yani. Sözlerinden çıkardığım anlam buydu birkaç açıklaması vardı.

Basının gazına gelmemek lazım. Bu tip konularda. Yok eleman demişmiş, yok Sneijder istenmiyormuş yok maliyeti 30 MN imiş vs. vs.
    Yapılan açıklamalara göre dedim Galatasarayı takip etmem ama sayfada rastladım buna.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O değilde Amrabat ne yaptı da bu kadar formayı garantiledi. Bence hala geldiğinden beri vasatı oynuyor. Kayserispor'daki ilk sezonu gibi değil. Büyük takımda oynamak kolay değil. Bence Fatih Terim iki forvetten vazgeçmez, ve geçmemeli de bana göre. Arkalarına da 4'lü baklava şeklinde Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder konmalı.

--------------------------Muslera---------------------
    Eboue-------Semih--------------Dany------Riera

--------------------------Melo-------------------------
    -----------Hamit-------------------Selçuk-----------
    -----------------------Sneijder------------------------
    -----------Burak-------------------Umut-------------

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Milan'ın Gattuso - Pirlo - Seedorf(Rui Costa) - Kaka şekildeki 4-3-1-2 diamond'u bize çok uygun bence.

Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Milan'ın Gattuso - Pirlo - Seedorf(Rui Costa) - Kaka şekildeki 4-3-1-2 diamond'u bize çok uygun bence.

Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder
    Gattuso tarzı tekmeye kafa atacak birisi yok ama Galatasaray da , bana göre o orta alanı taşıyan isimlerin başında idi Gattuso.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Gattuso tarzı tekmeye kafa atacak birisi yok ama Galatasaray da , bana göre o orta alanı taşıyan isimlerin başında idi Gattuso.
    Doğrudur, fakat şu anda orta saha yükünü çeken Melo ve Seçluk var takımda. Sneijder geldikten sonra hem Selçuk hem de Melo rahatlayacaktır. Melo'nun sadece savunmaya odaklanması bile yeterli bu dizilişte. Çünkü top dağıtımı ve yaratıcılık konusunda Hamit, Selçuk ve Sneijder yeterli 3'lü.

ve tabi Hayırlı olur umarım Sneijder, keşke bu kadar çabuk tüketmeseydik sevinemedim bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Melo geçen seneki formunda olsa aslında az çok o oyuncu tipini karşılar ama formundan çok uzak bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    O değilde Amrabat ne yaptı da bu kadar formayı garantiledi. Bence hala geldiğinden beri vasatı oynuyor. Kayserispor'daki ilk sezonu gibi değil. Büyük takımda oynamak kolay değil. Bence Fatih Terim iki forvetten vazgeçmez, ve geçmemeli de bana göre. Arkalarına da 4'lü baklava şeklinde Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder konmalı.

--------------------------Muslera---------------------
    Eboue-------Semih--------------Dany------Riera

--------------------------Melo-------------------------
    -----------Hamit-------------------Selçuk-----------
    -----------------------Sneijder------------------------
    -----------Burak-------------------Umut-------------
    Riera'nın yerine bir transfer olursa kağıt üzerinde en ideal diziliş bu bence de. Geçen seneye yakın bir oyun görebiliriz, merkez ağırlıklı. Bekler de hücuma destek vererek kanat organizasyonlarına katkı sağlayabilirler.

Benim uzun zamandır merak ettiğim bir şey var, bir türlü göremedim, yukarda şablonda Hamit - Selçuk değişimi olsa, sol içte Hamit oynasa daha iyi olur gibi geliyor nedense. Özellikle etkili şutlarından dolayı.

Sneijder öyle bir transfer oldu ki, formunu yakalarsa banko yazılabilir, maç içinde rahatlıkla sistem değişikliğine gitmemizi sağlayabilir. Kağıt üzerinde 1 transfer ama hiç fena olmadı, Yekta, Engin, Amrabat, Elmander gibi isimler de yedek olacak. Fatih Terim'in yükü biraz daha arttı, inşallah iyi yansır bu transfer takıma. Ben Schalke maçları için umutlandım özellikle, Şampiyonlar Ligi bir vitrin, Ünal Aysal'a katılmıyorum bence Sneijder'ın son transferi olmayacak, kendini gösterip yeniden kanıtlayarak büyük bir lige geçebilir ve bunun başlangıcı bu sezondan olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Çok iyi
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sol bek turk olmasi lazim ama iste yok arkadas kaliteli yok ozan ipek"i alip sol bekmi yapsak napsak..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kanatsız oynasakta birşey farketmez zaten. Şu ana kadar kanatları kullanabildik mi ? Melo daha geride, önlerinde Hamit(Gerçek mevkisinde) Selçuk, onunda önünde Forvet arkası Sneijder. Sneijder'in gelişi sırf forvet arkasını değil bence Hamit ve Selçuk'unda performansını katlayacak. Özellikle taraftarımızın gerekesiz yere günah keçisi ilan ettiği Hamit'in ortada nasıl oynayacağını bence herkes görecek. Seviniyorum kanatsız oynayacağımızı böylelikle Emre Çolak'ı izlememiş olacağız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kanatsız oynasakta birşey farketmez zaten. Şu ana kadar kanatları kullanabildik mi ? Melo daha geride, önlerinde Hamit(Gerçek mevkisinde) Selçuk, onunda önünde Forvet arkası Sneijder. Sneijder'in gelişi sırf forvet arkasını değil bence Hamit ve Selçuk'unda performansını katlayacak. Özellikle taraftarımızın gerekesiz yere günah keçisi ilan ettiği Hamit'in ortada nasıl oynayacağını bence herkes görecek. Seviniyorum kanatsız oynayacağımızı böylelikle Emre Çolak'ı izlememiş olacağız.
    Aynen ya, bir taşla 3-4 kuş vurmuş olacağız. Adamım Hamit sağ kanattan kurtulacak, Emre Çolak devre dışı kalacak, 90 dakika iş yapamayan Amrabat gidişata göre oyuna dahil olacak, artık farklı hücum aksiyonları görebileceğiz, sahada iki akıl olacak Sneijder & Selçuk, bundan sonra gol kaçınca Emre bu da kaçar mı be değil, yapma be Sneijder diyeceğiz, lükse bak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynen ya, bir taşla 3-4 kuş vurmuş olacağız. Adamım Hamit sağ kanattan kurtulacak, Emre Çolak devre dışı kalacak, 90 dakika iş yapamayan Amrabat gidişata göre oyuna dahil olacak, artık farklı hücum aksiyonları görebileceğiz, sahada iki akıl olacak Sneijder & Selçuk, bundan sonra gol kaçınca Emre bu da kaçar mı be değil, yapma be Sneijder diyeceğiz, lükse bak.
    Aynen öyle, özellikle oyun kurma formatı 90 dakika boyunca garibim Selçuk'un üstüne kalmayacak, resmen üzerine yıkılan bu görevden dolayı şut atamıyor reyiz. Amrabat'ı zaten skor olarak üstün olduğumuz maçlardan sonra kullanırsak, bizim için daha büyük bir silaha dönüşür. Ama maçların skoru ne olursa olsun, ister 3-4 farklı garanti altına alsakta maçı, Sneijder'in oyundan çıkıp yerine Emre Çolak'ın girmesini hazmedemem buda bir lüks.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Kanat kullanmayacagız ? Kapanan takıma ne yapacagız o zaman arapası mı atacagız boyna ? Ortadan dikine dikine verkaç yapmaya mı calısacagız.? Kolay mı o iş. Oyunu genişletmeden kanatlara acmadan kapanan takımlar açılabilir mi? 4 3 1 2 bile oynansa orta 3 lünün sagındaki ve solundaki adamların cok cabuk ve dayanıklı olması lazım ki hucumda hem genişletebilsin cizgiye inebilsin hem de savunmada içeri cabuk kapanabilsin. Kolay iş değil. Emre ile Okan ile yapılır ama Hamit ile Selcuk ile yapılmaz. Sneijder de gelince 3 tane oyun kurucu özellikli oyuncu oynatmaktan bahsediyorsunuz. Bence Terim öyle oynatmayacaktır. O gorevde 3lünün solunda anca Emre çolak ya da en fazla Yekta buna uygun oyuncu. Hamit ve Selcuk asla değil. Onlar koşmaktan cok topu ayagına bekleyen ve koşan oyuncuları yonlendiren tarzda oyuncular. Sneijder de öyle topu onune değil ayagına isteyen bir oyuncu. 3 tane oyun kurucu yani. he ama dersen ki hamit selcuk orta gobek kanatlarda da 2 oyuncu onlerinde sneijder ve tek forvet. O zaman uygun olur. Melo'nun yaptıgı defansı Selcuk da yapar Hamit daha iyisini bile yapar.

Ben size 3 5 2 desem ?

Muslera - Danny - semih - transfer - riera - melo - selçuk - şınayder - hamit - burak - umut

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

------------Muslera----------
    Eboue Semih Dany Riera
    --------------Melo----------
    -----Hamit --------- Selcuk---
    ------------Sneijder----------
    -----Burak --------- Elmander----

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Noktasına virgülüne katılıyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

galatasarayin hucum kanatlari riera-eboue iste geçen seneki gibi. 2-1-4-2 gibi birsey

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Türkiye'ye gelipte oyununu bozmayan adam çok az.Her gelen 1-2 maç iyi oynuyor sonra sıradan bir futbolcu gibi devam ediyor.Sanırım antremanda etrafına bakıp 'Bunlar yatarak para kazanıyor ben niye oynuyorum ki zaten el üstündeyim' diye düşünüyor.O yüzden umarım bu sefer bu transferimiz bozmaz kendisini de güzel bir performans sergiler.

Mesaj Yetkileri