arkadaşlar aziz yıldırım dünyaca ünlü bir yıldız istior kimi almalıyım pozisyonu önemli deil 56 trilyonum war ama daha ilk sezon yardımlarınızı bekliorum
arkadaşlar aziz yıldırım dünyaca ünlü bir yıldız istior kimi almalıyım pozisyonu önemli deil 56 trilyonum war ama daha ilk sezon yardımlarınızı bekliorum
İ**UİNTA wee MALDİNİİ
tevez kalou
bojinov,vucinic,cesar delgado.....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
I**uinta - Tevez
bojinov ve tevez
Vucinic-Pazzini-Bojinov-Tevez-Martin Petrov-Mascherano
Cristiano Lucarelli
tevez defoe!!adriano ve kaka!!!
kardeş adriano ve kaka gelir mi?Originally Posted by alexx20fb
oldu olocak ronaldinho da deseydinizOriginally Posted by kara
bence vucinic ve mascherano'yu al
adriano?? kaka???? kardeş dalga geçme ya parası ölnemli deil ama oyuncu hile olmazsa gelmez sen nasıl getirdin???
serkan gedik![]()
Tevez & Rafael Van der Vaart![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
nası getirdin türkiye'ye bu adamıOriginally Posted by mahoo
![]()
başkan tevezlen vuciniclen yada böyle yetenekli gençlerden tatmin olmuor.kaka adriano tarzında büyük takımlardan getirebildiiniz warsa onları yazarsanız sewinirim
c.ronaldo ve luca toni
paramız vardı da biz mi getirmedik![]()
c.ronaldo gelir 20 mn euro ya ama sen elleşme başkan ilgilensin konuyla o zaman reddedilmio istediğini alıo ronaldinho yu bile getirir hem sana maddiyat sağlar ronie ünlü çünkü forma,stadın dolması fln
Originally Posted by themastermind
![]()
![]()
![]()
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
100 YILIN TRANSFERİOriginally Posted by mahoo
![]()
[QUOTE=ALİ_can]c.ronaldo gelir 20 mn euro ya ama sen elleşme başkan ilgilensin konuyla o zaman reddedilmio istediğini alıo ronaldinho yu bile getirir hem sana maddiyat sağlar ronie ünlü çünkü forma,stadın dolması fln[/QUOTo nasıl olacak başkana istediim oyuncuyu nasıl aldıracam???
nigel de jong,farfan,arouca,
bojinov ve tevez
Ronaldo,Nesta,Ronaldinho,Cannavaro,Ferdinand,Lampa rd,Beckham daha sayimmi![]()
bence hiç transfer yapma başkanın yapsın.d:d
Başkana bırakma abi bana Drogba'yı almıştı![]()
souza,fred
http://img228.imageshack.us/img228/9915/genrory9.jpg
fernando genro ileride yıldız oluo bu saydıklarınız dn kat kat ii dir bana guvenin
[/QUOTo nasıl olacak başkana istediim oyuncuyu nasıl aldıracam???[/QUOTE]
arkadaşım bak şincik 1. kural şu başkan snden yıldız istedi deme sakın yıldız almaa ondan sora bi süre sora başkan dan sana yazı gelio yıldız almaman beni hayal kırıklığına urattı bu işle ben ilgilenecem dio.sora bi bakıon hoooop kadroda bi adam war ronaldinho mu olur,rooney mi olur oarsı bilinmez ama adamlar ronaldinho ya hasta genelde onu alıolar![]()