Helsinkiyi eleriz hocam.
UEFA Avrupa Ligi Eleme Maçları
UEFA Avrupa Ligi Grubumuz
Eredivisie 1-2-3-4. Hafta
Sezona fena başlamadık diyebilirim. Şampiyonlar Ligi'ne katılmış olsaydık para kazanacaktık ama başarılı olmamız pek mümkün olmayacaktı. Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkarak takımı yavaş yavaş Avrupa'ya alıştırmaya çalışacağız...
TariboWest
Son 2 transfer çok şey katacaktır.Kısa süre Feyenoord oynayayım dedim kaleci yüzünden bıraktım
Başarılar adaş kolay gele![]()
Milevski uçurur, Gordon da hem Mulder'den hem Konstantin'den iyidirBenim oyunumda Feyenoord döktürüyor, ligde yenildim hemen arkamda 2. ler
Pelle belalım oldu
![]()
Federico Macheda'yı ve Karim Ait Fana'yı kiralasaydın çok verim alırdın. Ben Feyenoord ile oynarken Macheda 24 golle gol kralı olmuştu Fana'da 18 tane atmıştı. Feyenoord'un kadrosu iyidir özellikle profili kötü diye Anass Achahbar'ı oynatmamazlık yapma bende çok kritik goller atmıştı sonradan girip.
UEFA Avrupa Ligi Grup 1. Maçı
De Kuip'te muhteşem bir taraftar desteği ile oynadık. Oyuncular da üstüne düşeni yaptı ve muhteşem bir başlangıç yaptık.
Eredivisie 5-6-7. Hafta
Eredivisie 7. Hafta Puan Durumu
Hollanda Kupası 2. Tur
Takımı dinlendirmek adına ve diğer oyuncuların form tutunması adına yedeklerle çıktık. Fakat ummadık skorla kupaya veda ettik. Açıkçası kupadan elenmek lige yoğunlaşmamızı sağlayaması açısından iyi oldu.
Feyenoord ile kariyer yapmanın en büyük zevki içerdeki taraftar desteğini net bir şekilde algılamak. Aldığımızı sonuçlar da bunu gösteriyor zaten. İçerdeki maçlarda müthiş bir destek ve rakip takımla ilgili birşey olduğundaki uğultu ile gerçekten büyük zevk alıyorum.
TariboWest
Bu arada Grygera ve Milevskyi Avrupa Ligi'nde forma giyemiyor. Joris Mathijsen 5-6 hafta, Juan Sanchez Mino 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak.
TariboWest
Eredivisie 8-9-10-11-12-13. Hafta
Eredivisie 13. Hafta Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi Grup 2-3-4. Maçlar
UEFA Avrupa Ligi 4. Maçlar Sonunda Oluşan Puan Durumu
Gruptan çıkmayı garantiledik. Artık liderlik için savaşacağız.
Ligde üst üste aldığımız yenilgiler sonrası yarışın dışında kaldık. Takımla bir toplantı yaptım. Pozitif reaksiyon gösterdiler. Umarım seri galibiyetlere başlayıp zirveden kopmayız. Sezon başında lige yüksek, kupa ve Avrupa'ya düşük prim versem de takım Avrupa Ligi'nde şaşırtmaya devam ediyor. Ligde ise tık yok...
TariboWest
Bu arada Daryl Janmaat 7 ay sakatlıktan sonra kadroya döndü. Bu sefer de Ruud Vormer 5-6 ay sakatlandı. Devre arasında defansif orta saha ve ortasahanın göbeğine transfer yapmaya çalışacağız. Transfer ve maaş bütçemiz olmadığı için oyuncu satabiliriz.
TariboWest
Hocam kolay gelsin başarılar![]()
Ajax ın bu seride baya etkili oyunları var onları tahttan indirdigin zaman ambargo gelir kardeşim.başarılar.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Drenthe'den güzel kar yapmışsın abi. Ligde çok istikrarsızız.
Ben son 7 hafta sadece 7 puan alabildim ama 1 puan farkla Ajax'ın önünde şampiyon oldum. Şampiyonluğu son dakikada gelen golle aldık. Hollanda gerçekten güzelmiş, tahmin ettiğimden fazlaKupayı finalde Groningen'e kaybedip Avrupa liginde de yarı finalde Valencia'ya elendim
Regen avındayım şimdi
![]()
Ligi ikinci olarak bitiririz diye düşünüyorum form tutarsak.. UEFA'da CSKA'yı elersek gerisi gelecektir..
Moral bozmak yok, şimdi tek hedef lig maçlarında toplayabildiğimiz kadar puan toplamak..