meireles o kadar abartilacak bir oyuncu degil üstelik cok para verildi..
meireles o kadar abartilacak bir oyuncu degil üstelik cok para verildi..
Meirelesin topsuz alanda oynadığı oyunu bizim ligimizde kimse oynayamıyor.
Baroni'nin oynadığı yer yanlış, bu yüzden biz ileride bi yerden sonra kilitleniyoruz.
İlla oynayacak Baroni tamam da bari geri de oynasa, çok sinirimi bozuyor Baroni zaten.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Baroninin yeri bence pek yanlış değil.
Emre gelmeden önce baroniye arkadan destek gelmiyor oyuncuda geri gelip top almayınca stoperler uzun top oynamak zorunda kalıyordu ama emre geliyor topu alıyor topla hareket halinde buda crisi biraz daha rahatlatıcaktır bence
Diğer konuda stoch.
Geçen sene hucum da serbest oyuncuydu sağ kanatta da topuz olunca orta alan - cris emre topuzla - dirençli olup stochun daha rahat oynamasına olanak sağlıyordu ama bu sene kayt gelince stoch pek etkisiz kaldı.
Baroni'nin hücumda tercihleri yanlış. Takımı hücumda yönlendirebilecek bir adam değil, oyun görüşü kısıtlı. Bu sebeple oynadığı yerde çok sırıtıyor.
Kulübümüzden , Aktar'ın Sneijder için Fenerbahçe devreye girdi iddialarına karşın açıklama gelmiş
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=33259Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkan’ı Aktar yaptığı talihsiz açıklamada, "Duyumlara" dayanarak kulübümüzü zan altında bırakan ispatsız ve mesnetsiz açıklamalarda bulunmuş, devamında da Başkanımız hakkında yakışıksız ve haddini aşan beyanlarda bulunmaktan kaçınmamıştır.
Öncelikle belirtmek isteriz ki, bu seviyedeki bir kişinin sözü ve iddiası şerefidir. Bu nedenle Aktar’ı hiçbir dolambaçlı yola sapmadan, konuyu saptırmadan iddiasını, sözünü ve şerefini ispat etmeye davet ediyoruz.
Bu zat bilmelidir ki, duyumlara dayanarak hayatını idame ettirebilir ya da şahsi tasarruflarını ikame edebilir, hatta Galatasaray’da idarecilik yaparak Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’nı idare edebilir. Ancak ve asla duyumlara dayanarak Fenerbahçe Camiasına ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’na saygısızlık edemez.
Bu nedenlerle iddiasını ispat edemeyenlerin konuşmaya yetecek kadar zekasının yanı sıra, susmaya yetecek kadar aklı da olması gerektiği yolundaki düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşırız.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Ben istemiyorum , uğraşmak böyle saçma sapan açıklamalarla , istemiyorum kulübüm böyle işlere girsin ama kimin başlattığı belli değil , böyle gelmiş böyle gidiyor.He şu da varki , bu açıklamayı haklı buluyorum , çünkü senin takımın şampiyonluğun en büyük adayı , 2 tane yıldız transfer yapmışsın , hala karman çorman halde olan Fenerbahçe'yi saçma sapan şeylerle itham etmeye çalışıyorsun.Gereksiz bir ithama yapılmış , gerekli bir açıklama ama tekrar söylüyorum keşke bitse bu saçmalıklar.
kulübü atarlı ergenler yönetiyor![]()
Bu konuda her ne kadar tavırları yanlış olsa da Fenerbahçe haklı.Bazı kişiler kendi takımından biri açıklama yapınca onu savunmaya geçiyor.Önemli olan yanlış yapıldığından biz tepki verelim ki bir daha olmasın.Böyle yanlışları savundukça güvenip daha çok yaparlar.İrfan Aktar'ın yaptığı açıklamalar talihsiz ve yanlış.Fenerbahçe devreye girse de girmese de böyle açıklama yapılmaz.Hadi böyle bir açıklama yaptın diyelim ozaman kanıtlayacaksın.En yakın zamanda özür dilemesini bekliyorum İrfan Aktar'ın.
Kulübün resmi sitesine bir de ben bakayım dedim, o da ne ?
"Cevap veriyoruz"
"Yalanlıyoruz"
"Açıklama Yapıyoruz"
"Zorunlusunu da Yapıyoruz"
Kulübü Dallas'a çevirmişiz bu ne böyle ?
Olmadı Flash Tv'ye Yalçın Çakır'a çıkalım, Müge Anlı'ya da gidip kaybolan huzuru bulalım : )
...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Diğer kulüplerde yapsalarya özellikle ...
Protestolara Aziz Yıldırım'ın cevabı.
http://imageshack.us/photo/my-images...cfyvuygob.mp4/
Çok güzel cevap vermiş
- ben ne dersem o olur, bunu bilin.
(/s)
Ah başkan ah.
Yargıtay kararı ne olursa olsun bırakmalısın görevi.
Baş kısmını duymadınız sanırım. Boşuna ...'nızı yormayın diyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Diktatör deyince kızıyosunuz ama tavırları davranışları tam bu tanıma uyuyor.
Seçimle gelen diktatör![]()
![]()
![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
böyle bir başkan yakışmıyor artık kulübe.
bu profili çizen insanlar, herhangi bir kulüpte göreve getirilmemeli bence.
(/s)
ilahi başkan![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hayır durup cevap vermesi bile saçma, utanmasa inecek aşağıya dövecek yok böyle bişey ya.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
-Ben ne dersem o olur..Sayın başkan "Allahın dediği olur"...
Diktatör gibi yönetmeye başladı kulubu.Takımı o kuruyor egoları yüzünden bir cok adamı yolluyor.Futboldan gram anlamıyor.Futbol'cuyu inşaat işcisi olarak görüyor (BU HİÇ DEĞİŞMEDİ)..
Fenerbahce'ye ne yaptığını bilen az cok futbol'dan anlayan.Futbolcuyu inşaat olarak görmeyen bir başkan lazım.
Diktatör diyorsunuz ama bir tane adamda çıkmıyor karşısına
Yerine gelecek kişiyide muhtemelen kendisi işaret edecek.
Şaşırdık mı ? Yani kulübü babasının malı gibi yönettiğini bilmek için illa kendi ağzıyla söylemesi mi gerekiyor ? Değerli Hünkarımızın fanlarının son günlerdeki en popüler lafı da "Demokrasi" ve "Seçim" Peki hangi seçmen ? Hang Geneli Kurul ? Hangi Kongre Üyesi ? Senelerdir Fenerbahçe'nin noktasından virgülüne kadar tamamen kendi adamlarını serpiştirmiş bir başkan. Abartmıyorum her hafta seçim yapsın gözü kapalı tekrar başkan seçilir. Onun için Seçim, Demokrasi falan hikaye, bu konularda hak ve adaletin yerini bulduğu en son ülkelerden biri Türkiye'dir.
Tek şansımız kendiliğinden bırakıp gitmesi (pek mümkün görünmüyor) ne diyelim, sonumuz hayrola.
...