Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: Yıllar Sonra Belki

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Belki biraz geç oldu ama başarılar adaşım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Sağ ve sol bek sıkıntın kalmamış.. Bana göre bir takımın hem hücum hem de savunma yapabilen bekleri varsa o takım her yöne +2 katkı sağlamış demektir..
    Orayı hallettik şükür.Sağa alternatifimiz yok,solda ise 3 tane çok iyi oyuncumuz var Dossena ekstra oldu.Katılıyorum

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    baya güzel gidiyorsun Gamiero'yu kiralamak biraz zor olmuştur herhalde.
    Pek zorlanmadık aslında Gamerio'da.

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Torino Fifa'da bu sene efsane takımımdı Kaleci Gillet-Ogbonna ve yanında kel kafalı bir stoper daha vardı geçilmez adamlardı! Gol bile yedirmezlerdi bana Sanırım Rodrigez olması lazım.
    Bide sol kanatta İtalyan bir genç vardı eski Milan'lı.Baya hızlı fuleli dikine katedebilen bir oyuncuydu.
    İleride de Bianchi'yi 1 sene kullanmanı tavsiye ederim açıkçası.

Kariyerinde başarılar.İnşallah hedeflerine kısa zamanda ulaşırsın
    Teşekkürler inşallah.Torino sempatik takımdır,kadroda Ogbonna ve Gillet kesinlikle olacak,Rodrigez'i düşünmüyorum açıkcası zihinsel olarak iyi değil.Dediğin sol kanadı da bulamadım

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Belki biraz geç oldu ama başarılar adaşım
    Teşekkürler.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sky Bet tahminleri yaptı.İmkansızın imkansızı olarak görüyor bizim şampiyon olmamamızı.

Kadro numaralarımızı açıkladık.İşte takımımızdaki oyuncuların kadro numaraları.

Hazırlık kampımızı tamamladık.Sırasıyla Ajaccio,Sassaulo,Conce takımlarıyla oynadık.Toplamda 3 maçta 12 gol atıp kalemizde 3 gol gördük.Son maçta daha çok gol atmamızı bekleyebilir herkes fakat pilot kulübümüz olması ve 2 gün sonra kupaya maçı atılması nedeniyle tamamıyla yedek kadroyla çıktık maça.Takımda defansif eksiklikler olduğu çok bariz.Ama hedeflerimizde çok gol atmak var.Sonuçlarına katlanacağız

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kupada Serie B'den Novara ile eşleştik.Tek ayaklı olacak karşılaşma.

Hedeflerimiz doğrultusunda takıma oldukça fazla prim dağıtmayı kabul ettik.Kupa da en üst seviyede.

Lige -1 puanla başlayacağız.Kötü bir durum ama üstesinden geleceğiz umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İtalya Kupası

Erken gelen gol bizi ateşledi.Bianchi'yi çok beğendim,üç golü de o attı.Gol hedefimiz için güzel bir başlangıç yaptık.

Kupada diğer turda Chievo ile eşleştik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gameiro'yu takima katman cok iyi olmus. Basarilar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Serie A 1.Hafta

Hocam bahsettiğim oyuncu Verdi'ymiş Bu arada Cagliari maçı güzel sonuç

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sadece bir kayıtlı oyunun üzerinden gitmenin cezasını çekiyorum galiba.Kayıtlı oyun yüklenemedi hatası alıyorum.Bir çözümü yoktu en son bu hatanın.O kadar hevesle yürüttüğüm kariyerinin sona geldik sanırım.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri