Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

21 56.76%
  • Berabere

7 18.92%
  • Orduspor

9 24.32%
Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 404 sonuç

Konu: Galatasaray - Orduspor | STSL 23. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gol ofsayt değilmiş, 16 cm ile. Piero öyle diyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba,maç sonu Barral'ı ziyarete gitmiş.İnsanlık anlamında da karekteri çok sağlam.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hangi golün ofsayt olduğu iddia ediliyo ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bende ofsayt zannetmiştim ama değilmiş. Başka konuşulacak birşey kaldı mı ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Fatih Terim neden basın toplantısı yapmadı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gol ofsayt değilmiş, 16 cm ile. Piero öyle diyormuş.
    Şimdi tekrar izledim gerçekten nizami bir ofsayt yok.Sıcağı sıcağına izleyince ofsayt gibiydi.Zaten 16 cm ile değilmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Aaaa evet golün güzelliğinden unutmuşum, bende maçı izlerken ofsayt sanmıştım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gs geçen seneki Orduspor maçınıda 2-0 dan çevirmişti bu senede çevirdi çok ilginç şeyler oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Gs geçen seneki Orduspor maçınıda 2-0 dan çevirmişti bu senede çevirdi çok ilginç şeyler oluyor.
    Yanlışın var, Samsun maçıydı o maç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Takım içi dengeler"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Fatih Terim neden basın toplantısı yapmadı ?
    Yapılan haksızlıkları söylese cezası iyice artacak, toplantıya katılmasa en fazla para cezası. Mantıklı olan tercih edilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Drogba aman diyim sakatlanmasın.Hala tam kapasitesiyle oynamamasına rağmen her topa çıkıyor,indiriyor dokunuyor.İlla bir şeyler yapıyor gerçekten hakediyor aldığı parayı.Sneijder'de yavaş yavaş form tutacak attığı gol kendisi için büyük moral oldu.Oyun yönlendirmede gerçekten çok yararı oluyor ilerde.Bu galibiyet çok iyi oldu.Önümüzdeki maçı da kazanıp Schalke maçına moralli gideriz umarım.Tebrikler Aslanlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yanlışın var, Samsun maçıydı o maç.
    Aynen samsun macıydı o mac

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Telegol de barralın bilinci kapanmış bir süreliğine ve kalbinin bir an durduğunu söylemişler inşallah bir şeyi yoktur hemen iyileşir inşallah

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu arada bir sorum olacak kurallarla ilgili penaltı pozisyonda oyuncu devam ediyor kaleciyle teke tek hakem avantaja oynatabilir miydi ya da hakem oldu ki vuruş gol oldu hakem o sırada düdüğü çaldıysa penaltı için ne olurdu hakemin penaltı kararı mı geçerli olurdu yoksa hakem düdük çalmasına rağmen gol mü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barral'ın beyin tomogrofisi temiz çıkmış.Kötü gözüküyordu durumu.İyi haber geldi neyseki.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Barral oyuna girdi enişteye bu adam süper forvet çok kral adam dedim sonra olanlar oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Milimetrik falan degil net ofsayt sonrasi gol atip.attıkları gol sonrası yapılan santranin donisundeki pozisyonda penaltıyi vermedi diye söylenenlere bak

Ülkedeki en hos durus galatasaraylı duruşudur.
    Golün nizami oldugunu ögrenince ne hissettin acaba ? 13 cm ile nizami bir gol..

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gol ofsayt,ancak yan hakem için çok uzak pozisyon,görmesi imkansız.
    Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    İlk golün başı ofsayt.Tüh diyorum ofsaytmış.Sonra düşünüyorum boşver nasıl olsa rakiplerede oluyor diyorum.Normal geliyor artık.Hakemler berbat.Baskıyı kaldırabilecek "ithal"hakem şart.
    Birde ben Fatih hocanın"herkesin adaleti şaşar allah'ın adaleti şaşmaz"sözlerini felan bu tür maçlardan sonra söylemeyi doğru bulmuyorum.Bu sözler söyleyenlere yakışıyor boşverin dillendirmeyiGalibiyetin tadını çıkarın.

Maça gelecek olursak eğer. Hamit'in takımın el freni olduğunu ispatladığı maçtır. Açık, net. Bir oyuncu hiç mi koşmaz. Oyunu yavaşlatıyor. Takımı yavaşlatıyor. Yanlış kararları ile yanlış zamanlamaları ile takımı baltalıyor. 2 iyi iş yapsa 5 yanlış iş yapıyor. Zaten oyundan çıktı maç döndü. Cıkarken mac bizim dedim ve mac bizim oldu. Oynamaması lazım artık. Çok zarar veriyor takıma. Sen kanat oynuyorsan koşacaksın arkadaş öyle sallana sallana olmaz bu işler. Sabri girdi can verdi o kanada. Koştu top aldı 1-2 tane ki öyle de olmalı. Basit oynayacaksın, bindireceksin, koşacaksın. Bu nedenle ben kanatta Sabri - Eboue ikilisi görmek istiyorum artık. Gına geldi Hamit'ten. Adamın futbol ile alakası yok. Mümkünse sadece arada sırada rotasyona girsin. Takımın kilit oyuncusu falan değil. Hiç bir zamanda olmadı.. O çıktı maç döndü. Maçın özeti budur.

Hakan Balta ve Gökhan Zan çok istekliydiler. Bu beni sevindirdi. Özellikle Hakan Balta'nın sol bek performansını özlemişim. Hantal denilen adam onlarca bindirme yaptı o kanattan. Ve savunmaya da döndü yeri zamanında hamleleri de genellikle başarılıydı. Bir pozisyonda hata yaptı o da penaltı pozisyonu ama ben ona kızamıyorum ona futbolu özletenlere kızıyorum. Riera kadar forma şansı bulması gerekiyor bence. Hem kontenjan açısından hem de gayet hırslı ve başarılı oynuyor.
    Gökhan Zan'da Dany'nin açıklarını kapatmakla uğraştı sürekli. Dany'den boşalan alanları doldurdu. Savunmayı zayıflaştıran isim Dany. Ön libero gibi atlıyor her topa. Ön libero'da daha etkili oynar bence.. Gökhan Zan - Semih ikilisini izleyeceğiz haftaya büyük ihtimalle. Bakalım onlar nasıl anlasacaklar..

Sneijder yine çok iyiydi. Müthiş paslar atıyor, çok güzel pozisyonlar hazırlıyor. Oyunu doğru yönlendiriyor. Çokta güzel bir gol attı. Performansı umarım artarak devam eder..

Drogba gol hariç herşeyi yaptı. Geri geldi savunma yaptı, topu aldı kanata indi, orta açtı, defalarca top indirdi, gol pozisyonlarına girdi.. Müthiş işler yaptı. Çok büyük topçu gerçekten. Çok şanslıyız ona sahip oldugumuz için.

Umut'u oyuna girdikten sonra çok beğendim. Hamit'in yapmadığı işleri yaptı orda koştu, bindirdi, savunmaya da yardım etti. Hantal hantal takılmadı ki bu sayede attık zaten 2.golü.

Amrabat'ta futbol lügatında ara pası atmanın da olduğunu hatırlamış olsa gerek ki çok güzel 2-3 ara pası attı, denedi. Çizgiye inip ortalamaktan fazlasını yapması gerektiğini anlamış olacak ki hem iyi pres yaptı savunmaya katkı sağladı hem de yeri geldi topu aldı gitti, olumlu kullandı. Böyle devam etmeli. Takıma daha çok uyum sağlıyor her geçen gün..

Ayrıca maçın hakemi bence maçı iyi yönetti tek yanlışı az kart göstermesiydi. İki takıma da bazı kartları cıkarmadı fakat yine de ben beğendim. Bazı yanlış kararları olsa da önemli pozisyonları doğru sezdi hep.

Maça dair 2 olumsuz nokta vardı. Biri Barral'ın şanssız sakatlığı, diğeri de zeminin tarla gibi olması. Hamit'in maaşından kesilsin yeni çim yapılsın bence.. Böyle yıldız oyunculara bu çim yakışmıyor. Sakatlık tehlikesi var ve oyunu zorlaştırıyor kesinlikle. Bence geri kalan maçlarını başka stadda oynamalı Galatasaray. En azından kış geçene kadar..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hayatımda izlediğim en keyifli maçtı sanırım.Hiç bir maçta böyle sevinmedim,gol olunca kendim atmış gibi hareketler yapmadım.Harika bir ikinci yarı oynadık takım çok istekliydi.Snejder ortada oynayınca yeniden doğdu ritmini buldu sanki.Hakan Balta'yı solda çok beğendim,penaltı da zaten refleksti.Sabri yine harikaydı,Amrabat dahi çok iyiydi bugün.2.yarıdaki oyunu devam ettirebilirsek yenemeyeceğiz takım yok.Aslansınız çocuklar
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Fatih Terim'in atılma nedeni, net kesin bilgi... "2.yarı 1.yarıdan daha kötü yönet!" sözüdür

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ben yine iyi niyetli davranmisim milimetrik ofsayt diye milimetrik ofsayt bile degilmis tamamiyle nizami ee baska

erdem ali durust niye yalan solesinki ozman ? herkesde diyor hoca alkisladigi icin yollamislar tribune

bu arada dany iyi bir defans kademeleri iyi on sezisini biraz gelistirse iyi olur bazen cok atliyor toplara

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dany ve Gökhan Zan'da fena değildi bugün Gökhan Zan hiç maç eksiği varmış gibi oynamadı hazır gözüktü.Unutulmayacak bir maç bu gerçekten kimseye kötü diyemiyorum bu galibiyet bütün dengeleri değiştirecek bu hava kaybedilmez bir daha.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Fatih Terim'in atılma nedeni, net kesin bilgi... "2.yarı 1.yarıdan daha kötü yönet!" sözüdür
    net kesin bilgi? kaynak kim? hakem raporu mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Dany ve Gökhan Zan'da fena değildi bugün Gökhan Zan hiç maç eksiği varmış gibi oynamadı hazır gözüktü.Unutulmayacak bir maç bu gerçekten kimseye kötü diyemiyorum bu galibiyet bütün dengeleri değiştirecek bu hava kaybedilmez bir daha.
    Bende maçtan çıktım acaip bi gaza geldim, aynı şeyleri yaşadım. Çok iyi oldu bu maç.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bende maçtan çıktım acaip bi gaza geldim, aynı şeyleri yaşadım. Çok iyi oldu bu maç.
    Kim gelmemiştir ki maçta olmadık şey yaşanmadık şey kalmadı 4-4-2 iyi oldu bu takıma Avrupa'da tökezler miyiz bilmem ama Selçuk - Snejder yardırıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Penaltı'nın avantajı olmaz diye biliyorum ben. Hatta Almanya liginde böyle birm ça izlemiştim boş kaleye golü atmasına rağmen penaltı verilmişti. Belki de düdük önceden çalmıstır ama.

Lig radyo spikeri kaynak

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@alican

Fakat şöyle bir şey var mesela oyuncu topu eliyle engellemesine rağmen gol oluyorsa gol veriliyor diye biliyorum oyuncu da cezalandırılıyor tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Özete bakıyorum, ilk gol hakikaten sinir bozucu. 2. golde penaltı pozisyonunda herkes Hakan Balta'ya bakarak doğru diyor da, öncesinde çözemediğim olay, Şamil kendini atıyor, hakem burda ya Şamil'e faul var diyecek dışarda olduğundan frikik verecek ya da Şamil'e sarıyı verecek yani bunun başka izahı yok. Hakem devam ettiriyor yerdeki Şamil topa dokunuyor sonrasında çat penaltı, bu mu adalet ?

Sneijder'ın golü nefis. Drogba'ya yapılan penaltı, dirsek var. Oyun planımız tamamen Drogba'ya şişirme üzerine dönmüş gibi Burak'ın ilk golü onu gösteriyor. 2. golünde takipçiliği çok iyi, Fatih Terim yine tribünde o vurmadan vurmuş kafayı. Maestro Selçuk da süper vurmuş topa.

Çarpışma çok kötü, Hakan Balta'ya helal olsun orada Drogba'ya bakıyor bizim sağlık ekibine Barral'a bakın diye işaret yapıyor. Umut'un kaçırdığı pozisyon fena, Selçuk'un asistini yemiş, çok kötü aşırtmış.

Sahada ne yaptığını bilmeyen, cesur olacağım diye bizi doğrayan hakeme verilen tepki süper. Takım ve teknik heyetin hırsı şampiyonluk için büyük avantaj, taraftarın maçın içinde olması da büyük artı. Fark kapanmadı, geri dönüşün kralını yaptık, dezavantajlarımız sistemin belli olmaması, Fatih Terim'in muhtemelen 4-5 maç tribünde olacak olması.

İnşallah bundan sonra daha iyi oynayarak, daha net skorlar alırız.

Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri