Zerre sevmiyorum şu tff mhk pdfk ve tahkimden ama şu anda istifa etmelerinin ihtimali yok sezon sonu beraber istifa edecekler gibime geliyor
Zerre sevmiyorum şu tff mhk pdfk ve tahkimden ama şu anda istifa etmelerinin ihtimali yok sezon sonu beraber istifa edecekler gibime geliyor
Yıllardır "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" ı oynayanlar ...
34.'den baya bir yükselmişiz.İFFHS l Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu"nun Yapmış Olduğu "ŞUBAT"Ayının En Başarılı 400 Takımın Listesi Şöyle :
1. (3.) Chelsea (İngiltere) 307,0 puan
2. (2.) Atletico Madrid (İSpanya) 304,0 puan
3. (5.) Bayern Munih (Almanya) 292,0 puan
4. (6.) Corinthians (Brezilya) 287,0 puan
5. (1.) Barcelona (İspanya) 283,0 puan
6. (4.) Boca Juniors (Arjantin) 281,0 puan
7. (7.) Real Madrid (İspanya) 277,0 puan
8. (11.) Juventus (İtalya) 241,0 puan
9. (19.) İnter (İtalya) 234,0 puan
10. (13.) Sao Paulo (Brezilya) 230,0 puan
11. (9.) Universidad (Şili) 223,0 puan
12. (17.) Fluminense (Brezilya) 222,0 puan
13. (18.) Basel (İsviçre) 220,0 puan
14. (34.) Fenerbahçe (Türkiye) 216,0 puan
15. (21.) Lazio (İtalya) 216,0 puan
İlk 100'de yer alan Galatasaray ise 11 basamak yükselerek 85. sıraya yerleşti. Galatasaray'ı,
113. sırada Eskişehirspor,
119. sırada Bursaspor,
285. sırada Trabzonspor
360. sırada Sivasspor takip ediyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu IFFHS'nin mantığı nedir acaba sadece uluslararası maçlar önemliymiş yani hiç bir olur tarafı yok mesela önceki yıllarda twente ve metalist kharkiv o sezon avrupada çeyrek final oynayan Real Madrid'e fark atmıştı bir de avrupa'da yine sadece bunu biz önemsiyoruz
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Peki sizce akıllı bir şekilde mi sıralama yapıyorlar
Basel Manu gibi takımların önündedir
Aynı şekilde Manu Celtic ile aynı puanda
Liverpool listede 25. sırada
Bu sene büyük çıkış yakalayan Malaga ile Genk takımı aynı puanda
Şampiyonlar liginde her yıl olan Arsenal listede 50.
Aynı şekilde Shaktar 52. Porto 61.Ajax 83. Lille 97. Zenit 103. Eskişehir ise Romanın önünde aynı şekilde Az Alkmaar'ın da Sevilla'nın da Spartak Moskova'nın da
Sivasspor da önceki sene uefa'da çeyrek finalinden önceki turda at.madrid'e elenen beşiktaşın olmadığı liste de var
Neresinden tutulursa tutulsun olur tarafı yoktur
Kimse ego filan tatmin etmedi ki ne diye celallendiniz arkadaşCenker sadece paylaşmıs olay bu hava yapan yok yani.
Bence de fazla abartmaya gerek yok. Hava yapılsın diye paylaşmadım, en ufak bir grafik paylaşılıyor diğer konularda ben de bunu gördüm paylaşmak istedim sadece.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bakın tek mantıklı açıklaması uluslararası oynanan maçlara göre puan yapılması diyeceğim ama o da olmuyor zaten tarih ile ilgilenen bir kurumun böyle işlere girmesi saçma tek doğru olan uefanın sıralamasıdır
Yukarıda Cenker'in verdiği liste sadece şubat ayı değerlendirmesi değil, şubat ayının sonu itibariyle, geçen yılın mart ayı başından başlayarak son bir yılın değerlendirmesi:
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f...2bbb6f28f53512
Bazı takımların sıralamadaki yerlerine şaşırırken, sadece son bir ayda elde ettikleri sonuçlara bakmamak lazım; malum olduğu üzere her yeni sıralamada geçen seneden de bir ay eksiliyor.. Dolayısıyla, mesela geçen senenin şubat ayında parlak sonuçlar almış bir takımın, eğer formunu sonraki aylarda devam ettiremediyse bu yeni listede düşüşe geçmesi de normal.
Puanlamayı mı nasıl yapıyorlar? Şöyle:
http://www.iffhs.de/?bc83ccac3be8e00...c0aec70aeed10a
Linkteki listede görülenlere ilaveten, her takım, kendi yerel liginde elde ettiği galibiyet başına 3, beraberlik başına ise 1,5 puan alıyor. Yerel kupaları ve hazırlık maçlarını ise iplemiyorlar sanırım.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Çek futbolunun efsane ismi Pavel Nedved, Plzen'in Fenerbahçe'yi eleyeceğini ve hatta UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayacağını söyledi.
Çeklerin futbol efsanesi Nedved, Plzen'in Fenerbahçe'yi eleyeceğini hatta Avrupa Ligi'nde finale kadar da gidebileceğini öne sürdü.
Çek futbolunun gelmiş geçmiş en büyük futbolcuları arasında gösterilen Pavel Nedved, Viktoria Plzen'in Fenerbahçe'yi eleyeceğini söyledi. Özellikle Juventus forması giydiği dönemde önemli başarılar kazanan ve ismini unutulmazlar arasına yazdıran eski futbolcu, “Plzen şu an gayet iyi gidiyor. Napoli gibi güçlü bir takımı elediler. Fenerbahçe de güçlü bir takım ama zor da olsa onu da geçeceklerdir" dedi.
Nedved şöyle devam etti: “Plzen harika bir teknik adama sahip. Takımdaki tüm oyuncular ona saygı duyuyor ve etrafında toplanıyorlar. Futbolları bana keyif veriyor. Bence en önemli avantajları oynamaktan korkmamaları. Çıkıp oynuyorlar. Ben bu sene Avrupa'da final oynayabileceklerini düşünüyorum."
Sporx
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Valla ben bilmem orasını![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Biz dünkü gibi oynarsak plezen arkamızdan toz toplar.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ben 15 dakika felan izledım pek beğenmedım . Deplasmanda yenersek sürpriz olmaz benim icin.
Valla ben beğendim. Ne yaptığını bilen bir takım Plzen tabii bunu 1 maçtan çıkarmak zor ancak kapalı oynarsak büyük ihtimal bize karşı da top genelde onlarda olacaktır.
Beşiktaş maçındaki gibi oynarsak (sanmıyorum pek ama) o zaman başa baş mücadele olacaktır bence. İyi pas yapıyor takım çünkü, özellikle Darida'ya hayranım ben Çek maçından beri..
Umarım dediğin gibi olur ancak kapalı oynamamamız gerek.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ben deplasmanda Napoli'ye 3 atan takımdan korkarım arkadaş, tanımama lüzum yok. Bu 2 takım sonuna kadar gitsin şu kupaların, yüzümüz gülsün biraz.
Screw you guys, I'm goin' home
Plzen maçlarında Beşiktaş maçındaki gibi oynamamız mümkün değil malesef. Çünkü Emre ve Meireles yok, onların yerine oynayacak oyuncular da Topal ve Selçuk :/ Belki Salih oynatılırsa biraz katkı yapar. Plzen ekstra kötü oynarsa şansımız var.
Emre-Meireles
Selçuk-Topal
Oyun olarak çok fark yaratır elbet. Ayrıca Ziegler ve Sow tercihlerimiz sayesinde sol kanadı tamamen felç etmiş durumdayız. Sağ kanat Gökhan'ın isteği ve Kuyt'un dinamizmi sayesinde sola nazaran daha iyi işliyor. Tahminen her iki maçta oynayacağımız futbol ;
Marsilya'ya karşı evde ve deplasmanda oynanan oyun
AEL deplasmanında oynanan oyun
ve Her iki Bate karşılaşmasında ortaya konan oyunla aynı olacaktır.
Tamamen kontrol anlayışıyla, dikkatli, karşı kaleyi fazla rahatsız etmeden, atabilirsen Duran Toplardan veya Sow'un özel gayretleriyle, gol yememek adına çok katı bir savunma ve Volkan'ın gününde olmasıyla geçer maçlar... Geçen turda şans melekleri yanımızdaydı, bu turda da olması dileğiyle. Çeyrek Final uzak değil, umarım başarırız.
Edit: İşin kötü tarafı da şu ; Artniyet sahibi kişiler maalesef mevcut durum yüzünden çok kolay bir şekilde Fenerbahçe'yi Avrupa'dan edebilir, Kazara Çeyrek Finale hatta Yarı Finale gelirsek, saha içinde elenmeyiz, bu yüksek bir ihtimal.
...
Aslında bu maçlarda 4-4-2 oynasak daha iyi olacak gibi. Hali hazırda göbek mevkiinde çok sayıda eksiğimiz varken ve de Caner'in son haftalarda formda gözükmesi sebebiyle ortasahayı Caner- Cristian - Topal(Salih) - Kuyt'tan kurabiliriz. İlerde de Sow ve Webo oynar. Geri tandemde Egemen'in cezası nedeniyle zaten Bekir ve Yobo kesin oynar. Kontra atak için de uygun bir diziliş gibi duruyor.
KaynakUEFA Avrupa Ligi’nde BATE Borisov’la Belarus’ta oynanan maçta kırmızı kart gören Raul Meireles’in, 3 maçlık cezasının nedeni ortaya çıktı. Hakemin raporunda kullandığı sert ifadeler nedeniyle Portekizli yıldıza böylesi ağır bir fatura çıktığı öğrenildi. İrlandalı hakem Alan Kelly’nin raporunda Meireles’in rakibinin kasığına, hayalarına ve cinsel organına tekme attığını yazdığı bildirildi. Gerekçeli kararı görünce çok şaşıran yönetim derhal harekete geçti. Yönetim, geçtiğimiz hafta UEFA’nın verdiği cezalar sonrası talep ettiği duruşmalı savunmada Meireles dosyasını da masaya koyma kararı aldı. Maç görüntülerini hazırlatan Aziz Yıldırım ve ekibi, Meireles’in hakem Kelly’nin iddia ettiği sertliğe başvurmadığını ispatlayacak.
Hayalarına ve cinsel organına mı ? Ben mi yanlış gördüm acaba tekmenin nereye gittiğini ? Zaten o maç hakem iyice doğramıştı bizi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İlk maç deplasmanda mıydı ?
Evet. İlk maç Çek Cumhuriyeti'nde.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kasığına,hayalarına ve cinsel organına tekme atmış olsaydı cezası zaten 3 maç olmazdı herhalde.Sanırsam bir 6 ay futboldan men edilirdi,süre vermek anlamsız aslında maç cezası verilmezdi futboldan men cezası verilirdi diyeyim.Sallama haberin daniskasını yapmışlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sağol kardeşim.
Valla iki ucu kirli değnek derler ya bu eşleşme aynen öyle. İlk maç hem deplasmanda hem de ortasahanın iki bankosu yok. Hadi cezalarını içerde çekselerdi keşke desek seyirci yok , iç saha avantajı hikaye yani.
Ne yapıp edip deplasmandan minimum beraberlikle dönmesi lazım Fenerbahçe'nin. İnşallah olur.