Sayfa 327 / 447 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
9,781 ile 9,810 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Zerre sevmiyorum şu tff mhk pdfk ve tahkimden ama şu anda istifa etmelerinin ihtimali yok sezon sonu beraber istifa edecekler gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıllardır "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" ı oynayanlar ...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yıllardır "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" ı oynayanlar ...
    Fikret Orman açıklama yaptı mı maç sonu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post

Fikret Orman açıklama yaptı mı maç sonu ?
    Yok yapmadı , muhtemelen takımla galibiyeti kutluyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İFFHS l Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu"nun Yapmış Olduğu "ŞUBAT"Ayının En Başarılı 400 Takımın Listesi Şöyle :

1. (3.) Chelsea (İngiltere) 307,0 puan
    2. (2.) Atletico Madrid (İSpanya) 304,0 puan
    3. (5.) Bayern Munih (Almanya) 292,0 puan
    4. (6.) Corinthians (Brezilya) 287,0 puan
    5. (1.) Barcelona (İspanya) 283,0 puan
    6. (4.) Boca Juniors (Arjantin) 281,0 puan
    7. (7.) Real Madrid (İspanya) 277,0 puan
    8. (11.) Juventus (İtalya) 241,0 puan
    9. (19.) İnter (İtalya) 234,0 puan
    10. (13.) Sao Paulo (Brezilya) 230,0 puan
    11. (9.) Universidad (Şili) 223,0 puan
    12. (17.) Fluminense (Brezilya) 222,0 puan
    13. (18.) Basel (İsviçre) 220,0 puan
    14. (34.) Fenerbahçe (Türkiye) 216,0 puan
    15. (21.) Lazio (İtalya) 216,0 puan

İlk 100'de yer alan Galatasaray ise 11 basamak yükselerek 85. sıraya yerleşti. Galatasaray'ı,
    113. sırada Eskişehirspor,
    119. sırada Bursaspor,
    285. sırada Trabzonspor
    360. sırada Sivasspor takip ediyor.
    34.'den baya bir yükselmişiz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu IFFHS'nin mantığı nedir acaba sadece uluslararası maçlar önemliymiş yani hiç bir olur tarafı yok mesela önceki yıllarda twente ve metalist kharkiv o sezon avrupada çeyrek final oynayan Real Madrid'e fark atmıştı bir de avrupa'da yine sadece bunu biz önemsiyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bu IFFHS'nin mantığı nedir acaba sadece uluslararası maçlar önemliymiş yani hiç bir olur tarafı yok mesela önceki yıllarda twente ve metalist kharkiv o sezon avrupada çeyrek final oynayan Real Madrid'e fark atmıştı bir de avrupa'da yine sadece bunu biz önemsiyoruz
    Önemseyip önemsememekle alakası yok ki.

Ortada bir sonuç var ve paylaştım zaten bu dikkat çekmese yapılmaz. Demek ki bizden başka önemseyenler de var.

Bu puanlar sadece Uluslararası maçlara göre mi veriliyor ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Önemseyip önemsememekle alakası yok ki.

Ortada bir sonuç var ve paylaştım zaten bu dikkat çekmese yapılmaz. Demek ki bizden başka önemseyenler de var.
    Peki sizce akıllı bir şekilde mi sıralama yapıyorlar
    Basel Manu gibi takımların önündedir
    Aynı şekilde Manu Celtic ile aynı puanda
    Liverpool listede 25. sırada
    Bu sene büyük çıkış yakalayan Malaga ile Genk takımı aynı puanda
    Şampiyonlar liginde her yıl olan Arsenal listede 50.
    Aynı şekilde Shaktar 52. Porto 61.Ajax 83. Lille 97. Zenit 103. Eskişehir ise Romanın önünde aynı şekilde Az Alkmaar'ın da Sevilla'nın da Spartak Moskova'nın da

Sivasspor da önceki sene uefa'da çeyrek finalinden önceki turda at.madrid'e elenen beşiktaşın olmadığı liste de var

Neresinden tutulursa tutulsun olur tarafı yoktur

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Peki sizce akıllı bir şekilde mi sıralama yapıyorlar
    Basel Manu gibi takımların önündedir
    Aynı şekilde Manu Celtic ile aynı puanda
    Liverpool listede 25. sırada
    Bu sene büyük çıkış yakalayan Malaga ile Genk takımı aynı puanda
    Şampiyonlar liginde her yıl olan Arsenal listede 50.
    Aynı şekilde Shaktar 52. Porto 61.Ajax 83. Lille 97. Zenit 103. Eskişehir ise Romanın önünde aynı şekilde Az Alkmaar'ın da Sevilla'nın da Spartak Moskova'nın da

Sivasspor da önceki sene uefa'da çeyrek finalinden önceki turda at.madrid'e elenen beşiktaşın olmadığı liste de var

Neresinden tutulursa tutulsun olur tarafı yoktur
    Şubat ayında FB Uefa'da tur atladı. Manu Real ile berabere kaldı, Arsenal kendi evinde yenildi. Ajax Avrupada yok, Lille yok. Ama Zenit ve Porto bana da mantıklı gelmedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kimse ego filan tatmin etmedi ki ne diye celallendiniz arkadaş Cenker sadece paylaşmıs olay bu hava yapan yok yani.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bence de fazla abartmaya gerek yok. Hava yapılsın diye paylaşmadım, en ufak bir grafik paylaşılıyor diğer konularda ben de bunu gördüm paylaşmak istedim sadece.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bakın tek mantıklı açıklaması uluslararası oynanan maçlara göre puan yapılması diyeceğim ama o da olmuyor zaten tarih ile ilgilenen bir kurumun böyle işlere girmesi saçma tek doğru olan uefanın sıralamasıdır

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yukarıda Cenker'in verdiği liste sadece şubat ayı değerlendirmesi değil, şubat ayının sonu itibariyle, geçen yılın mart ayı başından başlayarak son bir yılın değerlendirmesi:

http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f...2bbb6f28f53512

Bazı takımların sıralamadaki yerlerine şaşırırken, sadece son bir ayda elde ettikleri sonuçlara bakmamak lazım; malum olduğu üzere her yeni sıralamada geçen seneden de bir ay eksiliyor.. Dolayısıyla, mesela geçen senenin şubat ayında parlak sonuçlar almış bir takımın, eğer formunu sonraki aylarda devam ettiremediyse bu yeni listede düşüşe geçmesi de normal.

Puanlamayı mı nasıl yapıyorlar? Şöyle:

http://www.iffhs.de/?bc83ccac3be8e00...c0aec70aeed10a

Linkteki listede görülenlere ilaveten, her takım, kendi yerel liginde elde ettiği galibiyet başına 3, beraberlik başına ise 1,5 puan alıyor. Yerel kupaları ve hazırlık maçlarını ise iplemiyorlar sanırım.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çek futbolunun efsane ismi Pavel Nedved, Plzen'in Fenerbahçe'yi eleyeceğini ve hatta UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayacağını söyledi.

Çeklerin futbol efsanesi Nedved, Plzen'in Fenerbahçe'yi eleyeceğini hatta Avrupa Ligi'nde finale kadar da gidebileceğini öne sürdü.

Çek futbolunun gelmiş geçmiş en büyük futbolcuları arasında gösterilen Pavel Nedved, Viktoria Plzen'in Fenerbahçe'yi eleyeceğini söyledi. Özellikle Juventus forması giydiği dönemde önemli başarılar kazanan ve ismini unutulmazlar arasına yazdıran eski futbolcu, “Plzen şu an gayet iyi gidiyor. Napoli gibi güçlü bir takımı elediler. Fenerbahçe de güçlü bir takım ama zor da olsa onu da geçeceklerdir" dedi.

Nedved şöyle devam etti: “Plzen harika bir teknik adama sahip. Takımdaki tüm oyuncular ona saygı duyuyor ve etrafında toplanıyorlar. Futbolları bana keyif veriyor. Bence en önemli avantajları oynamaktan korkmamaları. Çıkıp oynuyorlar. Ben bu sene Avrupa'da final oynayabileceklerini düşünüyorum."

Sporx
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Çek futbolunun efsane ismi Pavel Nedved, Plzen'in Fenerbahçe'yi eleyeceğini ve hatta UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayacağını söyledi.

Çeklerin futbol efsanesi Nedved, Plzen'in Fenerbahçe'yi eleyeceğini hatta Avrupa Ligi'nde finale kadar da gidebileceğini öne sürdü.

Çek futbolunun gelmiş geçmiş en büyük futbolcuları arasında gösterilen Pavel Nedved, Viktoria Plzen'in Fenerbahçe'yi eleyeceğini söyledi. Özellikle Juventus forması giydiği dönemde önemli başarılar kazanan ve ismini unutulmazlar arasına yazdıran eski futbolcu, “Plzen şu an gayet iyi gidiyor. Napoli gibi güçlü bir takımı elediler. Fenerbahçe de güçlü bir takım ama zor da olsa onu da geçeceklerdir" dedi.

Nedved şöyle devam etti: “Plzen harika bir teknik adama sahip. Takımdaki tüm oyuncular ona saygı duyuyor ve etrafında toplanıyorlar. Futbolları bana keyif veriyor. Bence en önemli avantajları oynamaktan korkmamaları. Çıkıp oynuyorlar. Ben bu sene Avrupa'da final oynayabileceklerini düşünüyorum."

Sporx
    Abartmamış mı yani

Haberin editörü sanırım aşık Nedved'e övdükçe övmüş. Cihan sen de çok seviyosun bu adamı yoksa sen mi ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Valla ben bilmem orasını
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Biz dünkü gibi oynarsak plezen arkamızdan toz toplar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Biz dünkü gibi oynarsak plezen arkamızdan toz toplar.
    Ben izlemedim hiç Plzen'i sen izledin mi nasıl bir oyunları var ? Ne tarz oynuyorlar ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben izlemedim hiç Plzen'i sen izledin mi nasıl bir oyunları var ? Ne tarz oynuyorlar ?
    Dün gece FB TV'de maçları tekrar veriliyordu. Oturdum 45-50 dakika izledim adamları valla bana sağlam geldi.

Bi de baktım Baros oynuyor özlemişim Pas organizasyonları çok iyi 1-1 bitti ama bence tamamen şans ezici bir üstünlüğü vardı Plzen'in.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Ben 15 dakika felan izledım pek beğenmedım . Deplasmanda yenersek sürpriz olmaz benim icin.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ben 15 dakika felan izledım pek beğenmedım . Deplasmanda yenersek sürpriz olmaz benim icin.
    Valla ben beğendim. Ne yaptığını bilen bir takım Plzen tabii bunu 1 maçtan çıkarmak zor ancak kapalı oynarsak büyük ihtimal bize karşı da top genelde onlarda olacaktır.

Beşiktaş maçındaki gibi oynarsak (sanmıyorum pek ama) o zaman başa baş mücadele olacaktır bence. İyi pas yapıyor takım çünkü, özellikle Darida'ya hayranım ben Çek maçından beri..

Umarım dediğin gibi olur ancak kapalı oynamamamız gerek.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben deplasmanda Napoli'ye 3 atan takımdan korkarım arkadaş, tanımama lüzum yok. Bu 2 takım sonuna kadar gitsin şu kupaların, yüzümüz gülsün biraz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Plzen maçlarında Beşiktaş maçındaki gibi oynamamız mümkün değil malesef. Çünkü Emre ve Meireles yok, onların yerine oynayacak oyuncular da Topal ve Selçuk :/ Belki Salih oynatılırsa biraz katkı yapar. Plzen ekstra kötü oynarsa şansımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre-Meireles
    Selçuk-Topal

Oyun olarak çok fark yaratır elbet. Ayrıca Ziegler ve Sow tercihlerimiz sayesinde sol kanadı tamamen felç etmiş durumdayız. Sağ kanat Gökhan'ın isteği ve Kuyt'un dinamizmi sayesinde sola nazaran daha iyi işliyor. Tahminen her iki maçta oynayacağımız futbol ;

Marsilya'ya karşı evde ve deplasmanda oynanan oyun
    AEL deplasmanında oynanan oyun
    ve Her iki Bate karşılaşmasında ortaya konan oyunla aynı olacaktır.

Tamamen kontrol anlayışıyla, dikkatli, karşı kaleyi fazla rahatsız etmeden, atabilirsen Duran Toplardan veya Sow'un özel gayretleriyle, gol yememek adına çok katı bir savunma ve Volkan'ın gününde olmasıyla geçer maçlar... Geçen turda şans melekleri yanımızdaydı, bu turda da olması dileğiyle. Çeyrek Final uzak değil, umarım başarırız.

Edit: İşin kötü tarafı da şu ; Artniyet sahibi kişiler maalesef mevcut durum yüzünden çok kolay bir şekilde Fenerbahçe'yi Avrupa'dan edebilir, Kazara Çeyrek Finale hatta Yarı Finale gelirsek, saha içinde elenmeyiz, bu yüksek bir ihtimal.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aslında bu maçlarda 4-4-2 oynasak daha iyi olacak gibi. Hali hazırda göbek mevkiinde çok sayıda eksiğimiz varken ve de Caner'in son haftalarda formda gözükmesi sebebiyle ortasahayı Caner- Cristian - Topal(Salih) - Kuyt'tan kurabiliriz. İlerde de Sow ve Webo oynar. Geri tandemde Egemen'in cezası nedeniyle zaten Bekir ve Yobo kesin oynar. Kontra atak için de uygun bir diziliş gibi duruyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

UEFA Avrupa Ligi’nde BATE Borisov’la Belarus’ta oynanan maçta kırmızı kart gören Raul Meireles’in, 3 maçlık cezasının nedeni ortaya çıktı. Hakemin raporunda kullandığı sert ifadeler nedeniyle Portekizli yıldıza böylesi ağır bir fatura çıktığı öğrenildi. İrlandalı hakem Alan Kelly’nin raporunda Meireles’in rakibinin kasığına, hayalarına ve cinsel organına tekme attığını yazdığı bildirildi. Gerekçeli kararı görünce çok şaşıran yönetim derhal harekete geçti. Yönetim, geçtiğimiz hafta UEFA’nın verdiği cezalar sonrası talep ettiği duruşmalı savunmada Meireles dosyasını da masaya koyma kararı aldı. Maç görüntülerini hazırlatan Aziz Yıldırım ve ekibi, Meireles’in hakem Kelly’nin iddia ettiği sertliğe başvurmadığını ispatlayacak.
    Kaynak

Hayalarına ve cinsel organına mı ? Ben mi yanlış gördüm acaba tekmenin nereye gittiğini ? Zaten o maç hakem iyice doğramıştı bizi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk maç deplasmanda mıydı ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Evet. İlk maç Çek Cumhuriyeti'nde.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kasığına,hayalarına ve cinsel organına tekme atmış olsaydı cezası zaten 3 maç olmazdı herhalde.Sanırsam bir 6 ay futboldan men edilirdi,süre vermek anlamsız aslında maç cezası verilmezdi futboldan men cezası verilirdi diyeyim.Sallama haberin daniskasını yapmışlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Evet. İlk maç Çek Cumhuriyeti'nde.
    Sağol kardeşim.

Valla iki ucu kirli değnek derler ya bu eşleşme aynen öyle. İlk maç hem deplasmanda hem de ortasahanın iki bankosu yok. Hadi cezalarını içerde çekselerdi keşke desek seyirci yok , iç saha avantajı hikaye yani.

Ne yapıp edip deplasmandan minimum beraberlikle dönmesi lazım Fenerbahçe'nin. İnşallah olur.

Mesaj Yetkileri