Originally Posted by
europeanconquer
Şahsen taraftar benim umurumda değil,ben burada Gençlerbirliği deplasmanına bile gidemezken bırak deplasmana gitmeyi Galatasaray'ın maçlarını bile doğru düzgün seyredemezken Schalke deplasmanına gidemeyen kişiler için üzülecek değilim.Kulübün yaptığını da doğru bulmuyorum ancak böyle dandik bir bilet konusunda bu kadar büyük bir tantana yapılması yanlış.Tamam taraftar en büyük kozumuz ancak bu maçlık da böyle oldu,her deplasmanda böyle oluyormuş gibi bir hava yaratmaya çalışanları anlamıyorum.
Şimdi tepki gösterilmezse bu keyfi (bence yönetimce menfi) uygulamaya, bundan sonraki maçlarda da bu uygulamanın yapılmayacağının garantisi yok. "Yılanın başı küçükken ezilmeli" demiş büyükler. Şimdi susulursa, ileride daha büyümüş bir sorun olur. Verilecek tepkinin ölçüsü de önemli. Takımı hedefinden saptırmayacak ama muhataplarına da bir daha taraftarı yok sayma cesareti vermeyecek bir tepki olmalı. 15-20 dakikalık bir protesto bence doğru olan. Bu da mçaın başında yapılır. Uyarı verilmiş olur. Galatasaray taraftarı hep dillendirdiği bir iddiaları var, Galatasaray taraftarındır diye. Yönetim de sanırım ayağını denk alır bir tepkiden sonra.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...