Sayfa 365 / 578 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
10,921 ile 10,950 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eboue formsuz, Ujfalusi sakat, Hakan Balta kötü günlerine döndü, Melo çok uzun tatil yaptı, hazır olamadı, Engin ceza aldı fiziksel ve mental olarak çok geriledi, Emre Çolak 2-2'lik Fenerbahçe maçından beri kayıp, Elmander sakatlıklarla boğuşuyor, Necati gitti...

Geriye ancak o heyecan kaldı, geçen senede kusursuz değildik ama çoğu maçta keyif alıyorduk, daha rahat maç izliyorduk. Sonuçta da hak ederek şampiyon olduk zaten. Artık geçen seneyle kıyas yerine, gelecek sezon için 1-2 hamle ile doğru bir plan ve daha iyi futbolun hesabının yapılması lazım. Fazla yabancımız var, sol bek dışında yabancı alınmamalı, bazı isimlerle yollar ayrılmalı ve Türk oyuncular gelmeli bence. Bu sene şampiyon olursak iyi futbol oynamadan şampiyon olmuş olacağız ama sonuçta şampiyonluk en önemlisi.

Geçen sezonki takımı kuran da Fatih Terim, bu sezonki takımı kuran ve yöneten de Fatih Terim. 4 senelik ambargonun mimarı da Fatih Terim, Lucescu'nun yerine geldiğinde enkaz bırakıp giden de Fatih Terim. Yani her zaman iyi olmuyor, bu sezon da o iyi olmayan dönemlere benziyor, buna rağmen şampiyon olursak gelecek sezon için çok daha umutlu olurum şahsen. Tabii dediğim gibi doğru kadro planlamasının yapılması şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Aynen, bu sene için şampiyonluk çok önemli. Gelecek sezon takım planlamsı çok sağlıklı olur. Nokta atışı bi kaç transferle işi bitirebiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Barcelona bile büyük bir düşüş yaşarken bence her takımın düşüş yaşama hakkı var. Hiç bir takım istikrarlı bir şekilde iyi olmuyor zaten bu insanın doğasına aykırı. Ben Sneijder'in ne için alındığını halen çözebilmiş değilim. Tamam büyük yıldız, büyük oyuncu ama sistemimize çok ters bir oyuncu. En basitinden oyunda nerede oynatacağımdan zorlanıyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yazıyorum,yazıyorum siliyorum.Geçen sene de maşallah ne oynamışız Barcelona'dan tek bir farkımız yokmuş.Geçen sene ki futbolu ben mi çok küçümsüyorum yoksa siz mi çok büyütüyorsunuz pek bir fikrim yok ama bu sene ki takıma gereğinden fazla yükleniliyor onu çok iyi biliyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Geçen sene ne oynadıgımız ve 11'imiz belliydi. Bu sene ne oynadıgımız da 11'imiz de belli değil
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu seneki takıma göre barca etkisi yapıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önümüzde ligdeki ve Avrupa'daki kaderimizi belirleyecek maçlar var. Twitterda falan en çok konuşulan konu bilet. Schalke deplasmanı için ayrılan biletleri kulüp satacağız demesine rağmen, loca sahipleri, siyasiler falan kim varsa dağıtmış veya dağıtmak zorunda kalmış. Taraftar bilet diye isyan ediyor. Maç günü olay çıkarmakla tehdit edenler bile var. Haklıyken haksız durumu düştükleri yetmiyor, ortada sinerji falan kalmamış durumda. Galatasaray'ın en büyük rakibi Galatasaray resmen.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Önümüzde ligdeki ve Avrupa'daki kaderimizi belirleyecek maçlar var. Twitterda falan en çok konuşulan konu bilet. Schalke deplasmanı için ayrılan biletleri kulüp satacağız demesine rağmen, loca sahipleri, siyasiler falan kim varsa dağıtmış veya dağıtmak zorunda kalmış. Taraftar bilet diye isyan ediyor. Maç günü olay çıkarmakla tehdit edenler bile var. Haklıyken haksız durumu düştükleri yetmiyor, ortada sinerji falan kalmamış durumda. Galatasaray'ın en büyük rakibi Galatasaray resmen.
    Kulüp yönetimi kendi başını yaktı şuan. Ben ne Avrupa'da ne de Türkiye'de bunun gibi birşey görmedim. Deplasman maçının biletlerini bırakın satışa çıkarmayı, el altından bile satmadılar. Hepsi dağıtılmış ücretsiz olarak. Bu işi bir turistik gezi olarak görmek nasıl bir kafa yapısının ürünü anlamak güç. Yönetimden kimse bedava bilet de istemedi, istenen tek şey usulüne uygun olarak satışa çıkarılması. İşlerine gelince taraftarımız da taraftarımız demesini bilirler, onlara en çok ihtiyaçları olacak anlardan birinde kendileri bunu engelliyor. Hatalarını görürler mi orası da muamma. Binlerce kişi gerek ultrAslan'dan olsun gerek münferit olarak olsun, vizelerini çıkardılar, otellerini ayırttılar, uçak biletlerini aldılar, o kadar masraf yaptılar ama maç bileti yok ortada. Bu insanların büyük bir maddi yük altına girdikleri yetmiyormuşçasına bir de manevi olarak sinir harbi yaşıyorlar son birkaç gündür. Tek kelime ile SKANDAL.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mağdur olanlar haklı zaten, sadece bazı lafları fazla. Senin amacın Galatasaray'a destekse yönetime olan tepkini olay çıkararak vermezsin. Her yerde haber oldu zaten bu. Yönetim her fırsatta taraftarın desteğini söylüyor, statta olay çıkmıyor, sahaya madde atılmıyor oluşunu övüyor. Bu yaptıkları tamamen yanlış oldu. Hem kendini bunun için hazırlayan insanlar için, hem de Almanya'da güzel bir destek oluşabilmesi için kemik tayfanın orada olması lazımdı. Şimdi gelenlerin tek amacı maç izlemek olacak, tribün falan olmaz.

Mağdur olanlar haklı zaten, sadece bazı lafları fazla. Senin amacın Galatasaray'a destekse yönetime olan tepkini olay çıkararak vermezsin. Her yerde haber oldu zaten bu. Yönetim her fırsatta taraftarın desteğini söylüyor, statta olay çıkmıyor, sahaya madde atılmıyor oluşunu övüyor. Bu yaptıkları tamamen yanlış oldu. Hem kendini bunun için hazırlayan insanlar için, hem de Almanya'da güzel bir destek oluşabilmesi için kemik tayfanın orada olması lazımdı. Şimdi gelenlerin tek amacı maç izlemek olacak, tribün falan olmaz.
    Sen hem taraftarı öv, hem de ona zorluk çıkart, işlerini engelle. Yok öyle iş. Şu verilen tepki de çok değil, az bile. Tekrar ediyorum, dünyada hiçbir kulübün bu tarz bir işe giriştiğini hiç sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Sezon sonu için genç oyunculara yatırım yapmanın vakti geldi şayet fatih hoca bu takımın başında uzun yıllar kalacak bu sefer ve kendi oyuncularımızı kendi sistemimize göre yetiştirmemiz lazım elimizde sneijder drogba uijfalusi taffarel gibi hem futbolcular hem de gençlere yardımcı olabilecek bir personel var baküdeki futbol okulu da çok güzel bir proje bu arada şu iki isme dikkat edin geleceğin yıldızları enes ünal ve berke yılmaz bir de ads alt yapısında genç yetenekli bir oyuncu vardı adı şu anda aklımda değil ama o da çok potansiyelli

Peste Elmander Drogba yaptım forveti harika oldu ya Bu anektodu paylaşayım dedim
    Elmander - Drogba
    Riera Melo Sneijder Hamit
    Eboue Ujfalusi Dany Sabri
    Muslera

Pesteki özelliklere göre Stamina çok yüksek bir takım çıktı acayip pres yaptım valla

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Peste Elmander Drogba yaptım forveti harika oldu ya Bu anektodu paylaşayım dedim
    Elmander - Drogba
    Riera Melo Sneijder Hamit
    Eboue Ujfalusi Dany Sabri
    Muslera

Pesteki özelliklere göre Stamina çok yüksek bir takım çıktı acayip pres yaptım valla
    9 Yabancılı bir takımı merak ediyorum gerçekten Avrupa'da

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    9 Yabancılı bir takımı merak ediyorum gerçekten Avrupa'da
    Yabancı sınırı biraz engel sanki bizim takımlar için. Keşke kalksa da rahatlasak.
    En azından AB yabancı sayılmasa ya da ne bileyim işte milli olmuş oyuncular yabancı sayılmasa vs.
    Klüplerden Avrupa'da çok başarı bekliyoruz ama önlerine bir çok engel koyuyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16289.php

Taraftarımızın Bilgisine

12 Mart Salı günü oynanacak Şampiyonlar Ligi Schalke 04 deplasman maçımızın biletleri için taraftarlarımızdan son derece büyük bir talep gerçekleşmiştir. Günlerce önce belli olan bu talep fazlası karşısında evsahibi kulüpten yüzde 5’lik kontejanı arttırması ricamız ne yazık ki olumlu bir sonuç vermemiştır.Sonuç olarak buyoğun talebi karşılama imkanımız olamamış ve konu çeşitli yayın organlarında spekülatif haberlerin yer almasına yol açmıştır.

Öncelikle belirtelim, Schalke 04’ün kulübümüze tahsis ettiği bilet sayısı bazı organlarda yer aldığı gibi 7000 adet değil sadece 2700 adettir. Bu biletlerin tümü turizm acentasıvasıtasıyla ve doğrudan kulübe yapılan başvurular sonucu taraftarlarımıza intikal ettirilmiştir. 2700 bilet içinde tek bir biletin bile parasız verilmediğini özellikle belirtmek isteriz.

Galatasarayın başarılarının tüm Galatasaray taraftarlarını eskiden olduğu gibi yeniden heyecanlandırmış olması kulübümüz adına bizleri sevindirmiş olmakla birlikte bizim elimizde olmayan nedenlerle de olda bizi orada desteklemek isteyen daha binlerce taraftarımıza bu imkanı sağlayamamış olmak işin üzücü tarafıdır.

Galatasaray yönetiminin ilk önceliğinin vefakar taraftarını memnun etmek olduğu herkes tarafından bilinmelidir.

Taraftarlarımızın bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi

Şaka gibi bir açıklama cidden.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tatmin edici bir açıklama değil ne yazık ki.

Yarın maçta protesto olacağı söyleniyor. Kazanıp son 9 haftaya girilirken biraz daha rahatlama şansımız var, günlerdir konuşulan bilet olayı. Rakipler istese bu kadar karıştıramazdı herhalde camiayı.

Taraftarın tepkisini anlıyorum, hak veriyorum ama sen ne yaparsan yap olan olduysa geri dönüşü yoktur. İnatlaşmak, kutuplaşmak, tepki koyarken sınırı geçmek, hiç mantıklı değil. Schalke maçında orada olmayı dibine kadar hak edenler varken, konumu ve parasından dolayı orada olacakların olması bu düzenin göstergesi. Yönetim yanlış bir yola giriyor, iyi günde de kötü günde de şimdi kendini bilet diye yırtan insanlar olacak tribünde, Schalke maçı için bilet isteyen zengin ve mevki sahipleri eminim Braga maçını TV'den bile izlememiştir.

Herşeye rağmen aslolan Galatasaray'sa, yarın destek verilmesi gerekir. Bu olayı kaşımanın bir manası yok. Zaten puan kaybımız çok olası, protesto falan olursa rakipleri iyice ortak ederiz yarışa..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kulübün tek suçu biletleri sağlıklı bir şekilde satmamış olması.Biletler ne ara satıldı o da belirsiz.Taraftarın tepkisi tabi ki haklı ancak olası bir protesto haklıyken haksız konuma getirir taraftarı,en azından benim gözümde.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tatmin edici bir açıklama değil ne yazık ki.

Yarın maçta protesto olacağı söyleniyor. Kazanıp son 9 haftaya girilirken biraz daha rahatlama şansımız var, günlerdir konuşulan bilet olayı. Rakipler istese bu kadar karıştıramazdı herhalde camiayı.

Taraftarın tepkisini anlıyorum, hak veriyorum ama sen ne yaparsan yap olan olduysa geri dönüşü yoktur. İnatlaşmak, kutuplaşmak, tepki koyarken sınırı geçmek, hiç mantıklı değil. Schalke maçında orada olmayı dibine kadar hak edenler varken, konumu ve parasından dolayı orada olacakların olması bu düzenin göstergesi. Yönetim yanlış bir yola giriyor, iyi günde de kötü günde de şimdi kendini bilet diye yırtan insanlar olacak tribünde, Schalke maçı için bilet isteyen zengin ve mevki sahipleri eminim Braga maçını TV'den bile izlememiştir.

Herşeye rağmen aslolan Galatasaray'sa, yarın destek verilmesi gerekir. Bu olayı kaşımanın bir manası yok. Zaten puan kaybımız çok olası, protesto falan olursa rakipleri iyice ortak ederiz yarışa..
    İcap ederse bu sezon şampiyonluk gidecek fakat seneye o taraftar Şampiyonlar Ligi maçlarını tribünden izleyebilecek. Etliye sütlüye karışmadan koyun gibi olmamak lazım. Gerekiyorsa kulüp karışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    İcap ederse bu sezon şampiyonluk gidecek fakat seneye o taraftar Şampiyonlar Ligi maçlarını tribünden izleyebilecek. Etliye sütlüye karışmadan koyun gibi olmamak lazım. Gerekiyorsa kulüp karışsın.
    Sen de çoğu kişi gibi sinirle söylüyorsun bunları. Şampiyonluk giderse ve olayların etkisiyle başlayan bir bölünme süreci olursa adım gibi eminim en çok üzülenlerden biri olacaksın.

Kimse koyun gibi olmamalı ve zaten değil de, taraftar grubu bildiri yayınladı, onlarca mesaj atıldı internet üzerinden. Gazetelerde, sitelerde bahsedildi. Daha ne olacak ? Yarın 90 dakika protesto olsa ne değişecek ? Herşeyin bir yolu, yordamı var. Galatasaray yöneticisiyle, taraftarıyla, teknik heyetiyle, oyuncusuyla bir aile, bir bütün değil mi ? Sen evinde annenle, babanla tartışınca, sana haksızlık yapıldığını düşününce sokağa çıkıp bağırıyor musun ? Bana göre statta protesto = sokakta bağırma. Protesto ile, kulübün karışması ile hiçbir şey daha iyi olmaz, taraftar adına sıkıntıları, üzüntüleri ilk ağızdan dile getirecek birisi aracı olmalı, bu hatanın bir daha olmayacağı garanti altına alınmalı ve taraftarın bir şekilde gönlü alınmalıdır. Başka bir çözüm yok. İnşallah benim gibi düşünenler daha fazladır, sezon sonunda birlikte üzülmeyiz.

Edit: Ayrıca gözden kaçan bir detay, bu olaya tepki verenlerden bazıları da hiç masum değil. Şimdi loca sahiplerine, devlet erkanına biletler gitti, imtiyaz verildi diye tepki koyanların içinde Galatasaray sevgisi çok yüksek olanlar kadar, vizesini biletini herşeyini çoktan ayarlamış, nasıl olsa biletim garanti diye bakan taraftarlar da var. Kullanıcı adımda uA yazıyor, uA foruma üyeliğim var, Kocaeli'de okurken uA Kocaeli ile çok maça gittim ama körü körüne bağlı değilim kimseye zaten elimde olsa kullanıcı adımı da değiştiririm. Derbilere bilet bulunmuyordu, gişelere sıraya giriyorduk alamıyorduk, grubun liderleri bir şekilde buluyordu ama. Asla karaborsa falan görmedim ama geceden sıraya giren adam bulamazken onlar oturduğu yerden nasıl buluyordu ? İlla ki birileri haksızlığa uğruyor yani, bunu da göz ardı etmemek lazım.
    Last edited by uAburak89 : 07.Mart.2013 at 21:45

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Biletler satılsa nolacaktı yine aynı olaylar olacaktı bu sefer yapan ultraslan olacaktı sadece çok şey oldu ama beraber hareket etmek lazım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yarın ''yönetim istifa'' diye bir slogan duyarsanız şaşırmayın,benim için üzücü ancak tribünde bu kafada bir çok taraftarımız var,anlık hareketlerle kulübü en yükseğe çıkarırken bir anda en dibe de indirebilen bir kitle var.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yarın ''yönetim istifa'' diye bir slogan duyarsanız şaşırmayın,benim için üzücü ancak tribünde bu kafada bir çok taraftarımız var,anlık hareketlerle kulübü en yükseğe çıkarırken bir anda en dibe de indirebilen bir kitle var.
    Şu olaydan sonra oluşacak en ufak kötü durumun sorumlusu tamamen yönetimdir, kimse kusura bakmasın. Kendi kendilerine kriz yarattılar. Üç beş godoman turistik gezi yapıp maç izleyecek diye olası bir tur atlama durumunda orada olmayı hak eden, herkesten çok sevinmeyi hakeden adamlar orada olamayacak. Dahası, takım destekten maruz bırakılacak o çok önemli maçta. O taraftar değil miydi, hiç kimse Cluj'un Romanya takımı olduğunu bilmezken oraya giden, takımı destekleyen ? O taraftar değil miydi herkes umudu kesmiş, ümitsizlik içindeyken bilmem kaç bin km ötedeki Braga'ya giden ?

Protesto olmamalı falan bu lafları geçelim lütfen, yarın statta protestonun en babası yapılmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şahsen taraftar benim umurumda değil,ben burada Gençlerbirliği deplasmanına bile gidemezken bırak deplasmana gitmeyi Galatasaray'ın maçlarını bile doğru düzgün seyredemezken Schalke deplasmanına gidemeyen kişiler için üzülecek değilim.Kulübün yaptığını da doğru bulmuyorum ancak böyle dandik bir bilet konusunda bu kadar büyük bir tantana yapılması yanlış.Tamam taraftar en büyük kozumuz ancak bu maçlık da böyle oldu,her deplasmanda böyle oluyormuş gibi bir hava yaratmaya çalışanları anlamıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şahsen taraftar benim umurumda değil,ben burada Gençlerbirliği deplasmanına bile gidemezken bırak deplasmana gitmeyi Galatasaray'ın maçlarını bile doğru düzgün seyredemezken Schalke deplasmanına gidemeyen kişiler için üzülecek değilim.Kulübün yaptığını da doğru bulmuyorum ancak böyle dandik bir bilet konusunda bu kadar büyük bir tantana yapılması yanlış.Tamam taraftar en büyük kozumuz ancak bu maçlık da böyle oldu,her deplasmanda böyle oluyormuş gibi bir hava yaratmaya çalışanları anlamıyorum.
    Şimdi tepki gösterilmezse bu keyfi (bence yönetimce menfi) uygulamaya, bundan sonraki maçlarda da bu uygulamanın yapılmayacağının garantisi yok. "Yılanın başı küçükken ezilmeli" demiş büyükler. Şimdi susulursa, ileride daha büyümüş bir sorun olur. Verilecek tepkinin ölçüsü de önemli. Takımı hedefinden saptırmayacak ama muhataplarına da bir daha taraftarı yok sayma cesareti vermeyecek bir tepki olmalı. 15-20 dakikalık bir protesto bence doğru olan. Bu da mçaın başında yapılır. Uyarı verilmiş olur. Galatasaray taraftarı hep dillendirdiği bir iddiaları var, Galatasaray taraftarındır diye. Yönetim de sanırım ayağını denk alır bir tepkiden sonra.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takıma zarar vermeyecek,doğru düzgün bir tepki verilirse ona bende bir şey demem ancak görüldüğü kadarıyla belli bir oluşum yok,belli bir fikir yok ve sadece eleştiri var.Buna göre gösterilecek tepkinin,yapılacak protestonun ölçüsünün normal düzeyde olacağını hiç sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İşler iyi giderken illa bir pürüzlük bulmak bizim halkımıza ait bir husus herhalde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bizim takımdan da artık bir Harlem shake videosu bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=7IEcUHxyFmc

Sabri ve Eboue muhteşem gerçekten

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben saç şekliyle bu kadar çok oynayan bi adam görmedim arayışta heralde doğru olanı bulunca bırakıcak

Mesaj Yetkileri