Hocam konu açılmış![]()
![]()
![]()
İlk kez bir Türkiye kupasında grup maçı yapıyoruz haliyle çok heycanlıydık elimize yüzümüze bulaştırmadık yenilmedikte bakalım çıkabilecek miyiz
Nrullah Hoca ilk takımda ilk galibiyetini bizden aldı, eksik vardı ama bu kadar olmamaıydı, gerekli utarıları maç sonunda yaptık
1-0 geriye düşünce herhalde bizim kupada hiç şansımız olmayacak diye düşünmütüm, ama sonrasında öyle güzel çevirdik ki maçı tekrar şansı elde ettik
Grup maçlarının yarısı bitti durum bu şekilde Sivas maçı kırılma maçı olacak herhalde
Hocam bende Tükiye kupasında büyükler yedek ağırlıklı çıkıyodu sende durum nasıl ?
Çok önemli bir galibiyete imza attık, ve galibiyetle grup 1.liğine yükseldik şimdi burda tutunmalı ve kupaya uzanmalıyız
Maç içerisinde 1-1 den sonra bi pozisyonda hakemin kararını beğenmedim ceza sahasında düşürüldü oyuncumuz ama penaltı yerine falul verdi
İşte o pozisyon
Allahtan bu duran topta golü buldukta galib geldik
Şimdi işler iyice kızıştı burdan 1. çıkabilirsek final oynarız diye düşünüyorum
Sivasın kazanması iyice karıştırmış ortalığı. Sivas maçından puan alırsan %70 ihtimalle gruptan çıkarsın. Fikstür sıkışıklığın nasıl ? ben gruplarda hep 10 günde 5 maç yapmak zorunda falan kalıyordum. 2 günde 1 maç
Aynen dediğin gibi hocam sakatların iyileşmesine bile fırsat yok, sürekli maç yapıyoruz
Sezon sonu için anlaştığımız isimler var yine ama şu an dahil olan bir arkadaşımız var
Buraya dikkat, bakın kimin varisi
Uzun süre elinde tutabilirsen iyi bir oyuncu yakalamış gibisin. Yeni Dani olmanın yolu Mersin'den geçer![]()
Yasin Pehlivar Manisa ya ve Lucas Piazon Belediye ye sezon sonuna kadar kiralanmıştır
Çok zorlanacağımızı düşündüğüm ama hiç zorlanmadan güzel bir oyun oynayarak galib geldiğimiz bir maçtı, bi taraftan tabi kulaüımız diğer maçlardaydı, istediğimiz sonuç gelmedi diğer taraftan ama biz kendi işimizi bitirdik, çıkmayı garantiledik, İlk golün sahini Jaume 7 hafta sakatlandı
İki grupta da görünüm bu son maçlara girecez liderliğimiz garanti diye düşünüyorum zira FB ye ikili averajda üstünlük sağladık
İkinci yarının ilk maçı, Rakibimiz düşme potasında olduğu için mutlaka galip gelmemiz gerekiyordu, Mevlüt hiç anlam veremediğim bir pozisyonda kırmızı gördü soldan orta açtı Alper kimse vuramadı top karşıdan çıktı, Hakem Mevlütü çağırdı ve attı. Ne diyeceğimi bilemedim, Feyyaz ı oyuna soktuk yakaladığımız kontraları iyi değerlendirdik ve galip gelmeyi başardık şükür
Her ne sebeble olursa olsun takımnı yalnız bırakmamalı kimse maçtan sonra fırçaladm Mevlüt ü 2 hafta da para yok dedim kabul etti
Zaman ne çabuk geçiyor
![]()
Gençleri denemek istedik ve ilk kez formamızı giyen çocular oldu maçta bi tanesi hiç kendini gösteremedi ama Turgay ve yeni DaniAlves hiç fena değildi, Sonuç önemli değildi bizim için Nurullah Hocayı tebrik ederiz
Grup maçları bitti, Rakibimiz Rize, 22 Şubatta karşılaşacğız
Sakarya da doğdu Mersin li oldu, hayırlı uğurlu olsun
Sezonun geri kalan maçları
![]()
Hocam fenerbahçe maçı tam bir skandalmış ama sivas maçı da kafamda biraz şüphe uyandırdı o maç için Savcılar soruşturma başlata bilir, şaka bir yana güzel bir strateji fenerbahçeyi gruptan çıkarmamışsın
![]()
Kupa da bizi 2 kez yenen Nurullah Hoca ya artık bi dur demenin vakti gelmişti, lihde düşme potasındaki rakibimizi kolayca yendik. Ancak ben şundan bahsetmek istiyorum, Göksal adınca Antep ten aldığımız bir genç vardı sağ bek, ikinci yarıda oyuna aldım ilk kez formamızı giydi, özellikle hızı hücüma katkısını çok beğendim attıı pasların bi tanesi rakibe gitti sanırım yeni Alves e ihtiyac kalmadı
Ligde Durum
Şimdiki maç GS ile TT arenaya gidiyoruz
Arena'da başarılar hocam
GS'yi geçersen süper olur.Kupada ki rakibin sanırım Çaykur Rize rahat geçersin![]()
Takımımdaki defans ve ortasaha hattı zaten hep genç takımlarda oynayan oyunculardan kuruluGençlerle oynamak her zaman güzel oluyor. Başarıya aç oluyorlar bide süper performanslar gösteriyorlar. Gençlerden kurulu bir takım üstüne bide yaşı farketmez kaliteli tecrübeli bir oyuncu koydunmu çok verimli oluyolar. Bulunduğum takımlarda yaş ortalamasını 24.5'i geçirmemeye çalışırım hep.
Arena'dan galip çıkman dilekleriyle