Salih Bate maçında oldukça iyi oynamıstı bu maç neden oynamıyor ?
Salih Bate maçında oldukça iyi oynamıstı bu maç neden oynamıyor ?
Salihin oynamaması normal.
Ben topuzu oynatır diye bekliyordum ama selçuk çıktı![]()
selçuk'un oynamasına şaşıran arkadaşlar varsa onlar çok güzel insanlar...
![]()
Selçuk'a güveniyorum. Bugün Gökhan onun attığı toplarla tehlike yaratacak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bugün Fotomaçın Manşeti Güzeldi Paylaşmak İstedim
ÇEK ARABANI PLAZEN, KOCAMAN SÜR TAKIMI FİNALE
Başarılar Sarı-Kanaryalara Hadi Eleyelim Çeklere Bir Kez Daha Türklerin Ne Olduğunu Gösterelim![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Maçı Hangi Kanal Veriyor Bu Arada?
Rakibin adı Efes Pilsen de ki Pilsen geliyor. Daha doğrusu Efes'in Pilseni Plezenden geliyor.
Bunların bütün tezahüratları bizimkilere benziyor sanki.
FM Gazetesi
Görüldügü üzere Plzen abartı bir takım degilmis..
Ah Selçuk ahh.
Neler oldu bir anda öyle, Allah'tan Plzen'li oyuncunun idolü Hamit Altıntop'muş.
Ne Selçuk'u abi suç tamamen Volkan'ın, bu sene şampiyonluğumuzu çok başarılı bir şekilde engellediği gibi Avrupa'da da en büyük rakibimiz.
Mehmet Topal'ın ne yapmaya çalıstıgını anlayan var mı ? Halı sahada bile bu kadar uzaktan vursan ve bu kötü vursan her vurduguna adama söverler Uefa 2. tur maçında oldugunu unuttu heralde.
Bu ortasaha ile 0-0 bitse iyidir. Çok düz skoru korumak üstüne. İkinci yarı Salih girmeli veya Caner girip 4-4-2 ye dönmeli.
Yapma beee boşş kale ya boş kale.
Kuyt ne yaptın be yaaa!
Kuyt naptın yahu...
Football is simple,but Football Manager is not
Bu Horvath kaç kilo, 100 kilo gibi duruyor.
Plzen'in o kadar abartılacak bir takım olmadığını düşünüyorum,ikinci yarıda 1 veya 2 gol buluruz
İyi top oynuyoruz . Beğenmeyen yoktur heralde
Selçuk'u beğendim ben.Baroni ile Mehmet Topal gördüğü her yerden vurmasa daha da iyi olacak.
Plzen, Fenerbahçe' nin top oynamasına izin veriyor, aynen Fenerbahçe' nin önceki turlarda rakibe yaptığı gibi.
Football is simple,but Football Manager is not
Maç o kadar sıkıcı ki uykunuz gelmeden 45 dakika dayanmak imkansız gibi bir şey
Volkan'ın içinde bulunduğumuz iki aylık süreçte bu hareketi çok yaptığını biliyoruz. Çok riskli ve top kontrolü üst düzey olmayan oyunculara böyle paslar attığı için ister istemez top kaybı yaşanıyor ve tehlike oluyor. Bekir ve Selçuk bildiğimiz top kontrolü yüksek olmayan ve top ayağında olduğu zaman çoğumuzun ne zaman kaybedecek diye düşündüğümüz isimler. Volkan ve Bekir bu pozisyon yüzünden çok kavga ettiler. Topu tribüne vur, taça at hatta stadın dışına at ama defansa oynama.
Kuyt'ın son dakikalarda kaçırdığı önemli pozisyon iki maçlık seride çok belirleyici bir pozisyon olabilir. Her türlü golün bizim için avantaj olduğu bir maçta daha olgun hücumlar yapmamız lazım. Baroni ve Topal isimlerinin attığı şut harici girişimimiz, Gökhan ve Kuyt'ın verkaçları haricinde varyasyonu olmayan bir takımız.
Bu arada son dakikada korneri kullandırması gerekiyordu bence.
Tribünde 'Cyprus is Greece' pankartı var. Müthiş sağ duyulu UEFA , bakalım yine 3 maymunu mu oynayacak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Volkan kale atışlarını da top bizde kalsın diye hep kısa kullanıyor. O tehlikeli pozisyondan önce de birkaç pozisyonda benzer hatalar yapılıyordu az daha. Plzen'li futbolcular da hemen baskı yapıyorlar zaten. Sahada Emre yoksa bu tarz kısa paslarla oyun başlatmak, özellikle de mevcut kadro ile büyük sıkıntı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
SON DAKİKA !! Plzen'de stadın dışındaki barikat yıkıldı. Çek polisinin, stat dışındaki Fenerbahçeli taraftarlara müdahalesi sürüyor.
SON DAKİKA !! Plzen'de bileti olduğu halde stada alınmayan 200 Fenerbahçeli taraftar ile Çek polisi arasında arbede çıktı.
Kaynak:Spor Dünyası (Twitter)
Plzen'in ilk amacı gol yememek. Bu arada Stoch nerelerde?