Baroni çıkıp Caner girmeli ve 4-4-2'ye dönmeliyiz.
Baroni çıkıp Caner girmeli ve 4-4-2'ye dönmeliyiz.
Emre ile
Emre varken tempo süperdi, zaten gol de tamamen bir şans olarak geldi. Bir anlık dalgınlık sonrasında gol ancak hızlı toparlandık. Nazar değdi Emre çıktı ve işler ciddi anlamda bozuldu, ortasaha gene işlemez hale geldi.
Baroni oynamıyor ona alıştık artık zaten ama Semih de şuan çok kötü. 2 eksikle 9 kişi oynayınca zorlanıyor insan.
Emre'den sonra
Tempo yerlerde ortasaha çok düştü özellikle Emre varken istediğimiz gibi geçtiğimiz yerin üstünlüğünü kaptırdık.
Baroni yine rahat rahat oynuyor. Pres yok, çaba yok bi de artis artis topuk pasları falan vererek boşa topu kaptırıyor. Böyle gitmez bu iş düzelmek gerek..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Krasiç girer belki veya caner.
2 kanat ta defansif olarak aksıyor, takım gerçekten yorgun belli oluyor. Bence Semih'in yerine Caner girmeli ve 4-4-1-1 ile oynamalıyız. Şu an iki takım da gol atabilir ve atan da kazanır zaten.
bursanin temiz golu verilmedi diyorlar izleyemiyorum maçi dogrumu acaba ?
[YOUTUBE="dBJC2jLB0Cg"]..........[/YOUTUBE]
Emre nefis hareketler ve aynı güzellikte bir vuruş![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Maç öncesi yanılmadım gene Semih rezalet. Kaçan 2 tane net pozisyon atılsa maç kopucak biticek, şanssız bir sakatlık. Olmayınca olmuyor 2. yarı bu takım nasıl düzelir Cris > Caner yapılarak belki. Oda 60'tan önce gelmez mağlum 1değişiiklik hakkını kullandık.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bellushi çok tez canlı, hep kafasında bitirici hareketi yapmak var, bitirici pas, savunma arkasına tek top falan. Radarları hep açık ama onun kafasında başka oyuncu yok ki takımda... Bu sebep sonu genelde top kaybıyla bitiyor...
Fenerbahçe Emre'nin oyundan çıkmasından çok etkinlendi, pozisyon üretemez oldular. Maçın nasıl gideceği belli olmaz...
Sentugo.
Devamında da ofsayt yokki, top Topuz'dan geliyor. Hakem Edu'ya verilen pasta ofsayt verdi ama alakası yoktu, gelen topa Topuz müdahale etti ve Sestak'ın önünde kaldı o da Edu'ya verdi ve hiçbir pozisyonda ofsayt yoktu. Ama dediğim gibi öncesinde %100 faul hatta sarı kartı vermedi hakem.
Topla ısınan kimdi caner miydi ?
Çok sakat gidiyor maç 2 takımda kazanabilir.Emre oyundan alınmasa ilk yarıyı büyük ihtimalle önde kapardık.Yine de takım istekli inşallah kazanacagız.
Bursaspor bu sezon deplasmanda 0-1 öne geçtiği maçların hiçbirinde yenilmemiş. Bakalım bu istatistik bu akşam bozulacak mı ?
Canım FEDA olsun sana !
Semih'in çıkması lazım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Benim gördüğüm Topuz'un direk müdahale ettiğiydi ve Topuz'dan gelse bile ben 3 pasta/çarpmada da ofsayt görmedim. Yanlış görmüş olabilirm ama şuna adım gibi eminim gol verilseydi yine hakem yüzünden yediğimiz hatalı bir gol olacaktı.
Maça gelirsek 2. yarı çok zorlanıcağımızı düşünüyorum, presimizi devam ettiremediğimiz için Bursa kendine geldi. Şu Cristian şöyle 2 ay sakatlansa da rahatlasak.
Şu maç tam Krasiç'lik maç yalnız. Ayrıca bu sayede tekrar kazanabiliriz kendisini.
Ben yanlış görmedim değil mi golde hiçbirşey yok. Tüm tekrarları izledim ama yine de emin olamıyorum.
Kaleciye müdahale, tehlikeli hareket herşey var ama gol veriliyor...
Last edited by Deus Dominus : 10.Mart.2013 at 22:18 Reason: sinirden frekanslar karıştı...
yan hakem faul dedi ama son soz orta hakemdedir golu verdi 2-1.
Kaleci topu düşürüyor. Pozisyonda bir şey yok , temiz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İşinize gelen hep temiz olur zaten...
Maçı izleyemiyorum, 2. gol için hem faul hem ofsayt diyenler var nasıl bir pozisyon çok merak ettim.
Net gol. Hiç bir müdahale yok. Kalecinin üstüne müdahele yapacak şekilde zıplanmaz ama kaleci ile yanyana zıplanmaz diye bir kural yok. Scott Carson tuttuğu topu elinden kaçırdı, Meireles de seken topa vurdu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Çok merak ediyorum Fenerbahçe'de kural mı var, Bir oyuncu kötü oynamasına rağmen oyundan çıkması için illa 60-70 arasını beklemek zorunda mıyız ?
...
Tertemiz pozisyona faul falan mı diyelim ki ?
Kaleciye temas yok tamamen kaleci hatası topu elinden kaçırdı ve gol oldu. Neresi faul söylerseniz yorum yaparız.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Benim yorumumu bir Bursaspor'lu olduğum için kaale almayacağınız aşikâr, maç sonu spor programlarını izleriz daha ehil kişiler yapar yorumunu. Bende yanlış bildiğim, yanlış gördüğüm bir şey varsa düzeltmiş öğrenmiş olurum. Ancak benim gördüğüm Sow'un Carson'ı engellediği ve Meireles'in ayağının aşırı yüksek bir noktaya çıkışı. Yardımcı hakemin uzun süre orta hakeme derdini anlatmaya çalışması ve ortaya koşmayışı da benim bu düşüncemi destekliyor.